Silmään osunutta Vantaan asuntomessuilla

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: AsuminenhankinnatkesäreseptitsisustusUuttaJulkaistu seuraavalla sivustolla


Tänä vuonna sain asuntomessuille kaveriksi miehen, joka yllätti haluamalla mukaan juuri, kun olin junalippua tilaamassa, sekä vanhemman pojan, joka asuu lähellä ja lähti mukaan ihan mielellään.  Ensimmäisenä näin värikkäitä kerrostaloja ja hurmaavan kattoterassin. Tuollaisia terasseja voitaisiin tehdä enemmänkin Suomessa!

 Ei tämäkään puukerrostalo hassumpi ole. (Pokkarini…
...Ensimmäisenä näin värikkäitä kerrostaloja ja hurmaavan kattoterassin. Tuollaisia terasseja voitaisiin tehdä enemmänkin Suomessa!  Ei tämäkään puukerrostalo hassumpi ole. (Pokkarini vääristää sen kummasti.)Olin päättänyt jo etukäteen, että otan rennosti enkä edes...

Läheiset reseptit

Silmään osunutta Vantaan asuntomessuilla

...takkatulta! Telkkareita ei juuri asuntomessuilla näe, tai korkeintaan erillisessä televisiohuoneessa. Viime kesän messuille rakentanut työkaverini sanoi vasta, ettei nyt pidäkään erillistä televisiohuonetta hyvänä ratkaisuna. Ei ole sitäpaitsi yhtään huono idea, että...

Asuntomessukohde Jämerältä: Talo Lakeuden Kutsu

...lomalla käymään Seinäjoen Asuntomessuilla. Uutta kotia etsiessä sisustuskuume senkun nousee ja tämän postauksen kuvat eivät kyllä yhtään niitä tunteita viilennä, päinvastoin. Tänään tutustutaan Asuntomessujen ennakkotunnelmissa Jämerän ensimmäiseen kohteeseen, eli upeaan taloon...

KUINKA MEISTÄ TULI KANNUSTALO RAKENTAJAPERHE?

...jotakin suurta, niin rohkeutta koetellaan monta kertaa.” 2012 olimme ensimmäisen kerran yhteydessä Kannustalo edustaja Harri Haikolaan Tampereella. Edellisenä vuonna Kokkolan asuntomessuilla oli esitelty muuttovalmis Venla, johon ihastuimme, sillä sen julkisivussa oli...

Viisi sisustustrendiä vuonna 2015

... Heipähei! Ehdinpä minäkin vihdoin piipahtaa asuntomessuilla. Vaikka alue on tosi lähellä, oli kesä niin täynnä ohjelmaa, että pääsin messuille vasta viime sunnuntaina. Ajattelin, että teen messuilta...

Mitäs sitten askartelisi? - What to paint next?

... Hiljaisuuteni aikana ehti sattua ja tapahtua. Käväisin muiden tapaan Asuntomessuilla. Mieleenpainuvinta siellä taisi olla tämä matto: tuon ottaisin. Ja ehkä tahtoisin tehdä jotain tuollaista? Maton tekijä...

LOMA

...  Serkkujen synttäreitä.Kattoremonttia,PALJON sääskiä.HopLopissa leikkiä.Grillailua ystävien kanssa.Vaunussa yöpymistä.Ensimmäinen Viron reissu.Asuntomessuilla käynti.Talon suunnittelua.Sitäpä oli meidän(mieheni) loman viimeinen viikko.Nyt on palattu arkeen ja vietämme viimeisiä viikkoja Tamperelaisina. Elokuun alussa...

Blogi sivuraiteilla: paloja Asuntomessuilta

...osaa sanoa. Nyt tulee hetkellinen laajennus sisustusjuttuihin!Koska Asuntomessuilla tuli käytyä tänäkin vuonna, laitan esille muutamia minun huomioni kiinnittänyttä kivaa kohtaa.kattokasvatuskivien, kasvien ja ruukun yhdistelmäpuulaatikot kukka-alustoinasangot/tölkit uusiokäytössä seinällävanha matkalaukku vaatesäilytyksessäkorusäilytys naruillapuutelineissä...

Ice ice baby: Ananasjäätee

... Kävin jättämässä talviturkkini Vantaan Pikkukosken vietäväksi! Tässä sen kunniaksi ja hellekesän maljaksi helmeilevä drinkku jääteestä ja sitruunalimusta. Ohje on peräisin Pirkko Arstilan mahtavasta Teen ystävän kirjasta....

Työpiste kuntoon

...syksyllä 2015. Tämän jälkeen avattiin shop-in-shopit myös Turun Keskustan ja Vantaan Porttipuiston Vepsäläisten yhteyteen. Kun kuulin Habitat-kampanjasta mieleeni tuli työpisteeni heikkous (heiluva työtuoli josta puskee ruuvi istuinosasta läpi) ja halusin...

Kevamo:n 5v-kakku

... Moikka!Yksi postaus on ollut rästissä jo vähän aikaa..Soitan mukana musiikkiopistossa (Keski-Vantaan musiikkiopisto = Kevamo) ja meidän musiikkiopistomme täytti vähän aikaa sitten pyöreät 5 vuotta!Sain kunnian tehdä opettajien...

Suklaa-kesäkurpitsakakku

... Pari viikkoa sitten kirjoitin erittäin iloisesti näistä valkosuklaa-laventelimuffineista Helsinki-Vantaan lentokentältä. Tänään voin suureksi riemukseni kertoa, että kirjoitan taas lentokentältä. Tällä kertaa suuntana on Belgia, tuo sinisimpukoiden, kahdesti paistettujen...

Maksa-spelttikeksit

... Tänään tuli tasan vuosi siitä, kun haimme pienen bouvierin pennun Helsinki-Vantaan lentoaseman rahtiterminaalista. Nyt kuusikiloinen pikkuinen on 30-kiloinen nuori neiti. Juhlan kunniaksi päätin tehdä herkkukeksejä Leidille....

Kauniita tiloja ja ideoita

...käpertyä sohvalle pehmoisen viltin alle katselemaan rätisevää ja loimuavaa takkatulta? Täytyy alkaa haaveilemaan sisustustakasta, koska tähän taloon takkaa ei saa. Kiitos vielä kaikille messujärjestäjille! Oli mukava vierailla Vantaan Kivistön messualueella....

Seniorieliitin pop up -ravintola

...myyjäiset pystyyn, vai pitäisikö tapahtumaa kutsua oikein pop up -ravintolaksi… Kyseessä oli Vantaan Seniorieliitti 2015 -niminen turnaus. Seniorikisoihin saavat sulkapallossa osallistua yli 35-vuotiaat. Sarjoja on viiden ikävuoden välein. Ikähaarukka kisoissa...

Maksa-spelttikeksit

... Tänään tuli tasan vuosi siitä, kun haimme pienen bouvierin pennun Helsinki-Vantaan lentoaseman rahtiterminaalista. Nyt kuusikiloinen pikkuinen on 30-kiloinen nuori neiti. Juhlan kunniaksi päätin tehdä herkkukeksejä Leidille....

Avoimet puutarhat 2015

...vielä vantaan syrjäisimmässä kulmassa, Purorinteen puutarhassa. Ukko tunnisti heti puutarhan kotimaisesta puutarhaelokuvasta Eedenistä pohjoiseen, kun näki naapurin kaikki tuulimyllyt. Tässä puutarhassa loksahti kyllä leuka yhden jos toisenkin plantun kohdalla. Niin...

Matkakuumetta

...vain muutama ihminen edes tiesi koko matkastamme. Matkapäivä oli perjantai ja lähtö oli aikaisin Helsinki-Vantaan lentokentältä. Hienosti lapset jaksoivat jännityksen kanssa lähteä matkalle. Meitä lähti siis neljän aikuisen ja kolmen lapsen...

Krakova, osa I

...järjestyksessä, koska bloggeri takkusi ja tämän bloggaajan käämit kävivät tämän takia kierroksilla.Mutta tervetuloa Krakovaan!  Suosittelen testaamaan Helsinki-Vantaan lentokentällä, portin 26 luona olevan Wine & View-baarin. Sieltä saa pientä suolaista,skumppaa, erikoiskahveja...

Sitruuna-fudgejäätelö

...kaupasta pieniä purkkeja kondensoitua maitoa, joten se tarkoittaa sitä että voin pienen annoksen tehdä jäätelöä. 😉 En ole nähnyt pieniä purkkeja myynnissä muuta kuin tässä yhdessä kaupassa (Vantaan vahinkotavarakeskus), joten...