Kiinalainen appelsiinikana – orange chicken

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: itämainenkanareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


Appelsiinikana on oikeastaan amerikankiinalainen ruoka jota on tarjolla etenkin pikaruokapaikoissa (mm. Panda Express). Kana tehdään usein uppopaistamalla, mutta löysin tällaisen hieman kevyemmän version Asian at Home ruokablogista, joten tein omani samaan tyyliin. Ruoka valmistui nopeasti ja oli erittäin onnistunut. Jos et ole kokeillut tätä, kannaattaa…
...maissijauhoa1 tl soodaa Appelsiinikastike 1 rkl hoisin-kastiketta1 rkl sriracha-kastiketta2 rkl soijakastiketta1 rkl sokeria1 tl itse tehtyä appelsiinimarmeladiayhden appelsiinin mehu Muuta 2 valkosipulin kynttäpala tuoretta inkivääriäruoho- tai kevätsipuliarypsiöljyä paistamiseenjasmiiniriisiä Aloitetaan pilkkomalla...

Läheiset reseptit

Kana-appelssiinipasta/Orange Chicken Pasta

...those years ago. The menu was made up of the already legendary cucumber soup, orange and chicken pasta and feta cheese salad. Somehow the menu seemed very 90´s, which it...

Kiinalainen appelsiinikana - orange chicken

... Appelsiinikana on oikeastaan amerikankiinalainen ruoka jota on tarjolla etenkin pikaruokapaikoissa (mm. Panda Express). Kana tehdään usein uppopaistamalla, mutta löysin tällaisen hieman kevyemmän version Asian at Home ruokablogista, joten...

Broilerinsiivet/Chicken Wings

...korianteria broilerinsiiville tarjoiluvaiheessa. CHICKEN WINGS (Glorian ruoka & viini 4/2015)Serves 4 800 g natural chicken wingsMARINADE2 cloves of garlic1 mild red chili3 tbsp orange marmalade (or other marmalade to taste)2...

Raparperivoilla täytettyä broilerinkoipea * Roasted chicken thighs with rhubarb butter

...black pepper     2 chicken thighs, patted dry     1½ tablespoons olive oil, divided     1 tablespoon fresh thyme leaves  3 carrots cut lenghtwise in four piecesBring rhubarb, orange juice, honey, and ginger to a...

Kiinalainen appelsiinikana

...Näistä tunnelmista sytyi myös suunnattoman herkullinen kiinalainen appelsiinikana. Suosittelen lämpimästi. 🙂Lisää appelsiininkuoriraastetta sen mukaan, kuinka voimakkaasta mausta tykkäät. Itse käytin n. 1,5 ison appelsiinin kuoret. Jos haluat oikein appelsiinista tavaraa...

Chicken tikka masala

... Meat Thali Tandoori chicken Hamed Hassain Delhi Darbar Nu har det varit väldigt mycket ett och annat på sistone och jag har inte alls hunnit blogga...

Chicken nuggets

... Chicken nuggets Chicken nuggets Friterad kyckling Förra veckan (eller om det var veckan före, jag minns inte) så lyckade jag trycka på någon ok-knapp på LinkedIn...

Punjabi Tikka kanavartaat/Punjabi Tikka Chicken Skewers

...this summer: Indian flavored chicken skewers. Here – by popular demand – is the recipe. Ajatus vartaiden tekemiseen lähti maustetahnasta, jota löysimme sattumalta. Olemme keksineet uuden, todella hyvän kaupan: Tammiston...

Herb potatoes and lemon-thymian chicken with fruity salad

...ingredients together and drizzle the mixture over the own-baked potatoes just before serving. Lemon-thymian chicken 4 chicken breast fillets cut into slices2-3 garlic gloves choppedolive oil2 tbsp thymiansaltblack pepper Lemon-thymian...

Feisty Tomato Chicken Soup / Ärhäkkä Tomaatti- Kana Keitto

...kaikki terveellisten mausteiden top kymppi -listalla. Terveysnäkökulmasta katsottuna et yksinkertaisesti voi mennä pieleen täman keiton kanssa.   PREPARATION TIME 50 min SERVES 4 INGREDIENTS: 4 pieces of chicken legs 4...

Tandoori chicken in the oven

...for the coals to be perfect. That’s why I made this chicken in the oven instead. The idea in this is that you turn your oven very hot, bake your...

Chicken tikka masala

... Mikähän mahtaa olla maailmalla tunnetuin brittiläinen ruokalaji? Varmaankin Fish and chips, mutta hyvänä kakkosena taitaa yllättäen tulla – ”tadaa”: chicken tikka masala! Niin, vaikka minäkin lisään...

Fried Chicken

... Samaisena viime vikkoisena isänpäivänä illallis-toiveena oli uppopaistettua kanaa, eli fried chicken. Ei tosiaankaan mikään meikäläisen ykkös-valinta ja ajatus uppopaistamisen kärystä asunnossa ei kyllä kauheasti houkutellut. Mutta...

Vihreä broilericurry (Green chicken curry recipe)

...vehnäjauhot keskenään. Ota pannu pois liedeltä ja lisää jogurttiseos. Älä keitä, jotta jogurtti ei juoksetu. Revi pinnalle herneenversoja ja tuoretta persiljaa. Tarjoa riisin tai ohran kanssa. Green chicken curry Recipe: 500...

Makumatka Kiinaan Osa 1: Kanton

... Kiinalainen ruoka – yleistys miljardin ihmisen mittakaavassaReseptit:Maapähkinä-hoisinpossua wokissa ja valkosipulinuudelit Wokattua nautaa osterikastikkeessa Char Siu-possu Song-dynastian aikaisia kiinalaisia safkaamassa          Unohda kaikki mitä olet koskaan luullut...

Sticky chicken and preserved lemons

...aiming for ultimate feast. Not that there is anything wrong with fancy and complicated cooking once in a while as well. This sticky chicken recipe was delicious and we were...

Butter Chicken - intialaisen keittiön klassikko

...huomenna valmista 🙂 Butter Chicken 600g broilerin fileitä marinadi:4 dl turkkilaista jugurttia3 solovalkosipulia1 rkl raastettua inkivääriä1 tl cayennepippuria1 tl jauhettua korianteria1 tl jeeraa eli juustokuminaa1 ½ tl garam masalaa1 tl...

Intialainen butter chicken

...chicken, eli voikana. Aina tuosta reissusta asti olemme haaveilleet tästä kermaisen mausteikkaasta herkkuannoksesta kunnes eräänä päivänä huomasimme K-kaupan ilmaislehtisessä helpon näköisen butter chicken -reseptin. Jostain syystä olimme olettaneet, että ohje...

Kiinalainen palapaisti ja perunacurry

...lisäkkeeksi keitin basmatiriisiä. Kolme kulhoa ruokaa, joista jokainen voi kauhoa lautaselleen sopivan sekoituksen. Ja näitähän voi lämmittää seuraavana päivänä. Kiinalainen palapaisti 1,2 kg naudanpaistia 2 isoa sipulia 3 valkosipulinkynttä 1...

Kiinalainen grillipossu - Char Siu-

...ruuan valmistumista Kiinalainen grilliporsas n.500g porsaan sisäfileetä4 rkl hoisin kastiketta2 rkl ruskeaa sokeria, esim ruoko- tai fariinisokeria2 rkl soijakastiketta1 rkl riisiviinietikkaa1 rkl juoksevaa hunajaa1 cm pala inkivääriä raastettuna Laita liha...

Kiinalainen paistettu munakoiso

... Kiinalaisittain maustettu paistettu munakoiso on mielestäni älyttömän hyvää. Tutustuin kyseiseen ruokalajiin vuosia sitten, kun kiinalainen tuttavani valmisti tätä ruokaa eräällä Suomen vierailullaan osana suurempaa kiinalaista ateriakokonaisuutta....

Klassinen Kiinalainen sitruunakana

... Kiina-teema jatkuu, onhan siinä keittiössä vielä monta nurkkaa koluttavana? Tänään oli vuorossa yksinkertainen ja aika hienostuneen makuinen eteläkiinalainen ruokalaji. Sitruuna korosti ruuan makua ja mikään maku...

Pulled chicken eli nyhtökana

...omaan makuun sopivammaksi muuttaen. =) Pulled chicken eli nyhtökana 500 g broilerin fileepihviä Maustekastike: 4 rkl fariinisokeria3 rkl soijakastiketta2 rkl tomaattipyreetä2 rkl omenaviinietikkaa2 rkl valmista bbq-kastiketta2 valkosipulinkynttä2 tl chilikastiketta2 tl...

Go Bananas X 3!

...wasting your food, so remember to use the riper bananas for the cake and pancakes! – The Banana Chicken, by the way, was one of photographer Sini’s favorites, when we...

Pirkka chicken thai peanut

... Lounaseväänä Pirkan Chicken thai peanut pakasteannos. Jälleen varoituksen sana; kurkkaa kannen alle, ennen kun tuikkaat paketin mikroon. Muuten saattaa olla, että saat syväsulatettua pähkinää ja maustetta....

Hunajamarinoidut chicken wingit

... Timjamilla maustettu hunajamarinadi oli sen verran hyvää että päätin testata samalla marinadilla vielä chicken wingien marinointia. Yleensä laitan vain kuivamausteet wingien pintaan ja kypsennyksen loppupuolella valelen...

Fuusio-streetfoodia: pulled chicken lihapiirakat

...vehnäjauhoista leivottu. Joten go for it! Näitä kelpaa tarjota myös ei-keliaakikoille.   With ♥ from beach house kitchen The post Fuusio-streetfoodia: pulled chicken lihapiirakat appeared first on beach house kitchen....

Butter Chicken

...ruokaa. Butter Chicken Tarvitset:paketti kananfileitä n. 400-600g1 iso sipuli tai 2 pientä3 valkosipulinkynttä2 chiliä n. 2cm pätkä tuoretta inkivääriäpurkki paseerattua tomaattiapurkki tomaattipyrettänoin 2dl maustamatonta jogurttia1 dl ruokakermaa25g voita+ sipulin paistoon...

BBQ Pulled Chicken - Nyhtökanaa BBQ-kastikkeessa

... Pulled porkia eli nyhtöpossua on tullut tehtyä nyt jo sen verran usein, että päätinpä kokeilla tänään pulled chickeniä – nyhtökanaa. Barbequekastike tuntui tähän hetkeen sopivalta vaihtoehdolta....

Korealainen pulled chicken ja höyrytetty sämpylä

...kasviksia, rapeaa punakaalia ja tulista kastiketta. Sämpylöitä tulee ohjeella 12, mikä riittää 4-6 syöjälle. Resepti: Pulled chicken: 1 kg kanankoipia tai vastaava määrä muita osia pala inkivääriä 2-3 valkosipulinkynttä 1...