Raikas hedelmäsalaatti resepti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: hedelmäsalaattiraikasreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Ainekset
2 kpl isoa päärynää
3 kpl banaania
siemenettömiä viinirypäleitä
1 prk Ananaspaloja + ananasmehu
3 kpl appelsiinia
3-4 kpl omenaa
½ kpl sitruunaa
Ohjeet
Kuori ja paloittele päärynät ja banaanit, puolita viinirypäleet
kuori appelsiinit ja paloittele ne. Lisää…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla Ainekset 2 kpl isoa päärynää 3 kpl banaania siemenettömiä viinirypäleitä 1 prk Ananaspaloja + ananasmehu 3 kpl appelsiinia 3-4 kpl omenaa ½ kpl sitruunaa Ohjeet Kuori...

Läheiset reseptit

Raikas hedelmäsalaatti resepti

...lisätä myös viimeiseksi). Kuori omenat ja paloittele. Puolita sitruuna ja purista mehu hedelmien päälle. Sekoita. The post Raikas hedelmäsalaatti resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Fantasiapikkuleipä resepti

... Olen testaillut aika monia fantasiapikkuleiville soveltuvia reseptejä. Viimeisin käyttämäni resepti on ollut toimiva, mutta en ole ollut 100% tyytyväinen kokonaisuuteen. Maku on ollut ihan ok, muttei...

Raikas Appelsiini-sitruunajuoma

... Kyllä hellettä piisaa, vettä tässä on litkitty litra tolkulla. Talosta loppui mehukin, eikä kauppaan huvittanut lähteä kun kuumaan autoon olisi pitänyt mennä istumaan, joten resepti kirjat...

Pääsiäisen raikas jälkiruoka

... Tämä raikas jälkiruoka on raikas tarjottava  pääsiäiseen. Helppo tehdä pakastimeen valmiiksi jo monia päiviä aikaisemmin, ja nostaa vain hetkeksi pehmenemään huoneenlämpöön ennen tarjoilua.Makuvariaatioita voi tehdä lisäämällä...

Alkukesän raikas tuulahdus tuoksuu sitruunalle

... Töihin toivottiin jotain hyvää läksiäisherkkuna ulkomaan vierailijoillemme. Vierailijoita oli Walesista, Turkista sekä Espanjasta. Mietin, mikä voisi olla sellainen helppo, ehkä jopa entuudestaan tuttu ja raikas herkku,...

Paneroitu turskafilee ja raikas lime-yrtti pasta

...lisukkeeksi sopii varsin mahtavasti raikas ja kirpeä pasta.Äiti oli ihan onnessaan kun Isä ja neiti tulivat kotiin, koska vaikka tässä vähäsuolaisen lätäkön ( siis Itämeren) läheisyydessä asutaankin, niin kalan syönti...

Raikas raparperi-mansikka -nakukakku synttäreille

...mansikoista, ja teinkin moussemaisen täytteen siitä. Kakusta tuli mansikkainen ja ihanan raikas, nam! Fantasiakakun tekeminen jäi väsymyksen ja istumisvaikeuksien takia tänä vuonna väliin ja kakun koristelu hoituikin tällä kertaa helpoimmalla...

Raikas Parsakeitto Vappupöytään (V, Gf)

...munkkien ja herkkujen kaveriksi sopii hyvin raikas  keitto. Vappu on aina ollut sopiva startti kunnon kevään alkuun. Toukokuussa perhepiirissä on useammat synttärit, mukaan lukien omani. Kovasti odotan myös äitienpäivää ja...

Kevyt ja raikas sitruunapiirakka, loistava vappujälkiruoka

...ruokapöytään saimme kuitenkin asianmukaisia makuja; grilliruokaa, munkkeja, sitruunaa, parsaa..! Tämä sitruunapiirakka on yksi luottoherkkuni. Se on niin ihanan helppo, kevyt ja raikas! Olen tehnyt tästä monesti myös appelsiini-version, mutta sitruuna...

Raikas kiivismoothie

... Tämä raikas kiivismoothie valmistuu käden käänteessä ja on kerta kaikkiaan herkullinen! Nyt kiivilaatikoita onkin taas ollut tarjouksessa melko huokeaan hintaan, ja meille niitä on rantautunut laatikko jos...

Raikas pestopasta omenalla ja sitruunalla

...joukkoon ja taputtelenkin tässä parhaillaan itseäni selkään. Maistui muuten myös lapsille erinomaisesti! Tämä raikas ja nopeasti valmistuva pesto on kätevä tehdä esim. silppurilla tai tehosekoittimella, jolloin homma käy ”terän käänteessä”....

Paneroitu turskafilee ja raikas lime-yrtti pasta

...lisukkeeksi sopii varsin mahtavasti raikas ja kirpeä pasta.Äiti oli ihan onnessaan kun Isä ja neiti tulivat kotiin, koska vaikka tässä vähäsuolaisen lätäkön ( siis Itämeren) läheisyydessä asutaankin, niin kalan syönti...

Raikas raparperijuoma

...tyylistä – minusta raparperin ominaismaku tulee siten paremmin esiin. Kaksinkertainen sitruunahapon määrä on sekin ihan hyvä ja oikein, makuasioitahan nämä aina ovat. Raikas raparperijuoma sitruunahapolla, resepti2 l kuorimattomia raparperin paloja 2...

Uskomattoman raikas ja herkullinen limeraakakakku!

...jakamaan. Tämä limeraakakakku on uskomattoman raikas ja herkullinen. Ja kaikki ainekset tekevät vain ja ainoastaan hyvää kehollemme. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! Kakku jäädytetään eikä täytteeseen taikka pohjaan lisätä monesti raakaleivonnaisille tyypilliseen...

Raikas ja maukas rahkakakku syntymäpäivän kunniaksi

... Vielä vuosi, ennen kuin pääsen itse juhlimaan pyöreää lukua.Tänä vuonna siis syntymäpäiväni juhlittiin hyvinkin hiljaisissa ja rauhallisissa merkeissä.Kakku ei kuitenkaan ollut hiljainen tai rauhallinen.Enemmänkin raikas ja...

Raikas vesimeloni-fetasalaatti

... Tässä toinen erittäin simppeli resepti vaikkapa sitä vappu-piknikiä ajatellen. Vappu on lähtölaukaus kesään ja piknik-kauden avauskattaukseen, johon sopii hyvin raikas salaatti. Mitä lähemmäksi kesää mennään, sitä...

Sähkösavustin ja muutama hyvä resepti

...on  ettei se ole yleensä kielletty esimerkiksi parvekkeella. Parempi tuoksu, kuin röökistä. Antaa kerrostalokyttääjien narista vaan, kateudesta ne sen tekee. Anteeksi. Muutama näppärä helppo resepti savustamiseen on tässä. Ja lupaan,...

MandariiniPastaa Jälkiruuaksi resepti

...hasselpähkinärouhetta päälle. Kivan kirpeä ja raikas, maistuu juhlavasti alkoholille, vaikkei sitä sisälläkkään! (isäntä meni halpaan!!) The post MandariiniPastaa Jälkiruuaksi resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Punainen kanapestopasta | resepti

...herkullinen arkiruoka, josta voi myös tuunata omanlaisen. Käytin tähän valmista pestoa, mutta jos aikaa on, tietenkin senkin voi tehdä itse. Punainen kanapestopasta resepti Punainen kanapestopasta resepti Ainekset:Vihreää tagliatellepastaa (tai muukin pasta...

Resepti hukassa

... Leivoin viime viikolla persimmon kuppikakkuja. Alkuperäinen resepti jota lähdin muokkailemaan löytyy täältä. Se kuinka itse kuppikakut leivoin on nyt vähän hukassa. Koko työhuone on muutenkin ihan...

Hedelmäsalaatti shakkiruutuna (gluteeniton, maidoton, munaton, sokeriton, viljaton, vegaaninen, paleo)

...reseptiä. Ideana on ottaa erivärisiä hedelmiä, kuoria ja kuutioida ne haluamasi kokoisiksi kuutioiksi ja koota siitä ruudukko. Kuvan hedelmäsalaatissa käytin vesimelonia, verkkomelonia, mangoa, persimonia ja ananasta. Homman saa vietyä myös...

Raikas ja maukas raparperi-mansikkakiisseli – Värske ja maitsev rabarberi-maasikakissell

... Valmistin ensimmäisistä kevään raparpereista raparperi-mansikkakiisseliä ja se tuli ihanan raikas ja maukas. Laiton kiisseliin suhteessa 1:1 raparpereita ja mansikoita. Näin tuli kiisselille raparperin maun lisäksi vielä...

Kevyen raikas kääretorttu

...kaveriksi pyöräytin kevyen raikkaan kääretortun, koska grilliruoka itsessään oli melko tuhtia tavaraa. Kääretorttuun tulee tumma pohja ja raikas ananas-banaani-rahkatäyte. 4 munaa1 ½ dl sokeria1 dl Ohrakasta (osan korvasin perunajauhoilla, kun Ohrakas-purkki...

Grillatut katkaravut ja raikas valkosipulikastike

...käytät kastiketta vain katkarapuihin. Kastike säilyy jääkaapissa hyvin muutaman päivän. Raikas valkosipulikastike 400 g crème fraìchea1 pieni solo valkosipuli raastettuna1 kevätsipuli silputtunanippu ruohosipulia silputtuna1 tl suolaa1 tl sokeria1 rkl sitruunamehua2...

Raikas sallado

... Kuuman kesäheken raikas piristäjä, jossa makujen sinfonia vie syöjän taivaan porteille, jossa enkelit laulavat halleluujaa ja kipua ei enää ole. Hehee, ehkäpä ihan hyvä, että lopetin...

Raikas kanasalaatti ja marja-myslijäätelö: kesän vaivattomin ateria

...vaivattomin ateria, joka menee myös herkullisimpien ruokien kastiin. Tämän salaatin taiot muutamassa minuutissa. Jälkiruoan sitäkin nopeammin. Ja voit keskittyä olennaiseen… (Vinkkejä jutun lopussa. :)) Italialaistyylinen, raikas kanasalaatti (2 annosta ja 2...

Raikas juustokakku

... RAIKAS JUUSTOKAKKU * Melkein 1 pkt digestive keksejä * 75 g voita * 1 prk flora vispiä * 1/2 prk säilykehedelmiä * 150 g valkosuklaata *...

Raikas välipalajuoma ja Supesmoothiet mangosta mustikkaan

...osa Joutsan suvisissa mökkimaisemissa. Ihanien reseptien lisäksi kirjaa lukiessa voi siis kokea kaukokaipuuta ja samaan aikaan haaveilla Suomen kesästä. Supersmoothiet-kirjan ovat kirjoittaneet Hellapoliisin Kati Jaakonen ja blogistaan Pinkit korkokengät tuttu...

Raikas kasvisjuustokakku hapankorppupohjalla

...muuta keksinyt, kehittelin niistä sitten kasvisjuustokakun. Samalla sai hävitettyä vajaan hapankorppupaketin, joka on maannut kaapissa ties kuinka kauan, sekä kasvikset, jotka eivät tunnu nyt kenellekään maistuvan.Maultaan kakku on ihanan raikas...

Raikas Lime-persikkahyydykekakku

... Viikonlopun pääsiäisen viettoon suunniteltu raikas kakku joka sopii kenties hieman tuhdinkin pääsiäisaterian kahvipöytään. Nappasin kuvan pakastetusta kakusta ja siksi pinta näyttää tuollaiselta hassulta. Hyydytetyt kakut niin...