Vanilja-Mustikkapiirakka:

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Kesän ensimmäinen mustikkapiirakka 😛 minulla sattuu olemaan vaniljakreemijauhetta kaapissa,joten sitäpä sitten laitoin täytteeksi mustikoiden päälle.NAMI ….einsiinä kauaa mennyt,kun piirasvuoka oli tyhjä 😂

VANILJA-MUSTIKKAPIIRAKKA:

150 g margariinia

1 dl sokeria

3 dl vehnäjauhoja

1/2 dl kaurahiutaleita

1 tl leivinjauhetta

1 tl kardemummaa

1 kanamuna

Mittaa kulhoon margariini,sokeri,jauhot ja muut…
...1 dl sokeria 3 dl vehnäjauhoja 1/2 dl kaurahiutaleita 1 tl leivinjauhetta 1 tl kardemummaa 1 kanamuna Mittaa kulhoon margariini,sokeri,jauhot ja muut kuivat ainekset.Nypi ainekset sekaisin.Lisää lopuksi kanamuna,sekoita hyvin.Painele taikina...

Läheiset reseptit

Vanilja minikuppikset vanilja-vadelmakuorrutteella (Mini Vanilla cupcakes with vanilla-rasberry frosting), vegaani/gluteeniton/maidoton/munaton

...🙂 Kokeilin tällä kertaa kuorrutteeseen makuyhdistelmää vanilja-vadelma, näytti maistuvan oikein hyvin. Vanilja minikuppikakut (24kpl)2,35dl soijamaitoa1 tl omenaviinietikkaa2,4dl Sunnuntai gluteeniton jauhoseos (vaalea)n. 0,5dl Provena kaurajauhoa2 rkl maizenaa (laitoin No-Egg jauhoseosta)3/4 tl...

Vanilja-Mustikkapiirakka:

... Kesän ensimmäinen mustikkapiirakka 😛 minulla sattuu olemaan vaniljakreemijauhetta kaapissa,joten sitäpä sitten laitoin täytteeksi mustikoiden päälle.NAMI ….einsiinä kauaa mennyt,kun piirasvuoka oli tyhjä 😂 VANILJA-MUSTIKKAPIIRAKKA: 150 g margariinia...

Riemastuttava mustikkapiirakka

...   Piirakkaa pukkaa, piirakkaa pukkaa. Itseasiassa tämä mustikkapiirakka leivottiin samana päivänä kuin karviaispiirakka ja nautittiin samalla seurueella, samojen rapujuhlien jälkkärinä, vaniljajäätelön kera. Kohdalleni taisi osua harvinainen...

Mustikkapiirakka vanilja-valkosuklaatäytteellä

Julkaistu seuraavalla...

Gluteeniton mustikkapiirakka bataattipohjalla

...vuodenpäivälle omansa. Minulla pravuurimustikkapiirakkana oli pitkään vaniljajugurttitäytteinen mustikkapiirakka, jonka olin löytänyt jostain vanhasta keittokirjastamme (alunperin punaherukkapiirakkana). Kyseisellä reseptillä valmistettu mustikkapiirakka on ihan älyttömän hyvää ja mehevää, mutta nykyään olen hieman...

Vegaaninen mustikkapiirakka

...liian ronskein ottein.. Mutta hei, ei se makua haittaa! ♥Jotenkin tuo pullapohjainen mustikkapiirakka tuo mieleen lapsuuden: kaikki ne kerrat, kun käytiin keräämässä mustikoita ja leivottiin niistä yhdessä piirakkaa. Ihania muistoja,...

Perinteinen mustikkapiirakka

... Mustikkapiirakka on yksi lempiherkuistani, etenkin tuoreista mustikoista tehtynä ja vaniljakastikkeen kera tarjottuna. Rapeaan murupohjaan yhdistettynä mustikan maku pääsee valloilleen. Kehuja perinteinen mustikkapiirakka ansaitsee myös kauniista ulkomuodostaan....

Ihana viljaton mustikkapiirakka vhh

... Maistuisiko mustikkapiirakka ?Saaressa viikonloppuna katselin toiveikkaina mustikan varpuja. Aurinkoisissa ja suojaisissa paikoissa sai maistaa jo kesän ensimmäiset maistiaiset. Tässä perheessä mustikkaa kuluu lähes rasian päivävauhtia, joten...

Kesäillan mustikkapiirakka

...onnekas… Mustikkapiirakka 150gr voita/margariinia1,5 dl sokeria1 kananmuna1,5 dl kaurahiutaleitan. 2,5 dl vehnäjauhoja1 tl leivinjauhettaripaus suolaa 1 prk kermaviiliä1/2 prk maitorahkaa1 kananmunapuristus sitruunasta (noin 2-3 rkl sitruunamehua)1 dl sokeria1 tl vaniljasokeria...

Gluteeniton mustikkapiirakka

... Kesän ykkösherkkuni on ehdottomasti mustikkapiirakka! Ja kesälomallahan herkuttelu on sallittua eikös.. 🙂 Koska pyrin välttämään vehnäjauhoja, päätin kokeilla gluteenitonta piirakkapohjaa. Ja hyväähän siitä tuli! Tähän ohjeeseen...

Raaka mustikkapiirakka

...mustikoista, ja minunkin piti valmistaa oma luotto mustikkapiirakka. Jostain syystä sain idean valmistaa ensimmäistä kertaa elämässä raa’an leivonnaisen, eli raa’an mustikkapiirakan. Koska minun tavallisen suosikki mustikkapiirakan reseptissä maistuu hieman manteli,...

VANILJA-RUUSUKUPPIKAKUT

... KUPPIKAKUT12 kpl 2 dl Vehnäjauhoja1 tl Leivinjauhetta½ tl Suolaa90 g Voita huoneenlämpöisenä2 Kananmunaa150 g Hienoa sokeria1 rkl Vanilja-aromia1 dl Maitoa1-2 rkl Ruusuvettä1. Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe ja...

Mansikkainen vanilja-mascarponekakku

...1 prk (250 g) mascarponejuustoa 1 prk (200 g) maustettua rahkaa, vanilja (Valio)½ dl sokeria2 tl vaniljasokeria2 rkl vettä tai mansikkamehuaKiille250-300 g kotimaisia mansikoita1 dl hyytelösokeri Multia1 dl mansikkamehutiivistettä½ dl vettäMurustele...

Vanilja-kuppikakut (vegaani/munaton, maidoton)

...omenaviinietikka kupissa ja anna seistä pari minuuttia. Vatkaa soijamaito-seos, öljy, sokeri ja vanilja (ja muut mahd maku-uutteet) isossa kulhossa. Sihtaa joukkoon kuivat aineet ja sekoita kunnes taikina on tasaista. Annostele...

Kanelilla maustettu omena-vanilja ProteinSmoothie-kakku

...pystyy puhdasta kauraa nauttimaan. Hiilihydraattejakin Proegg Smoothiessa on suhteellisen vähän + – 7. Smoothie makuja on 2. Omena-vanilja, sekä mustikka-mustaherukka. Smoothieissa on käytetty aitoa marjaa ja hedelmää. Proegg Smoothiet löytyvät kaupan...

Suklaa-vadelma- ja Vanilja-mansikka tartaletit

...työtä ja hommia. Onneksi nyt on jälleen  aikaa kirjoitella! 🙂  Tässä olisi nyt kaksi ihanaa täytettä tartaletteihin; Ensimmäisenä täytteenä on ihana vanilja-mansikkatäyte. Vanilja-mansikka tartaletit ovat ihanan raikkaita ja sopivat kaikkiin...

Mustikkapiirakka

... Tänään oli tarve pikaiselle leivonnaiselle. Jääkaapissa oli sopivasti rasiallinen mustikoita, joten mustikkapiirakka syntyi talon tavarasta. Ihan kelpo sellainen, pehmoinen ja kuohkea. Spelttijauhot tuo mukavaa pähkinäisen täyteläistä...

Raikas lemon curd -mustikkapiirakka

...auvoa! Olen maailman onnellisin nainen. On myös aika siirtyä keväisiin leivonnaisiin. Jätetään hetkeksi omenapiirakat, pullat ja luumutortut odottamaan, ja herkutellaan raikkailla, tuoreilla mauilla – ja nautitaan iloisista väreistä!Lemon curd -mustikkapiirakka on...

Basilika-mustikkapiirakka

... Ihailen ihmisiä, jotka keksivät ja uskaltavat yhdistellä ennalta arvaamattomia ruoka-aineita toisiinsa. Teenhän sitä toki itsekin, mutta aina voisi olla rohkeampi. Niin kuin nyt tämä basilika-mustikkapiirakka. Enpä...

Makea amerikkalainen mustikkapiirakka

... Rakastan leipoa piirakoita. Etenkin mustikkapiirakoita. 🙂 Ja kyllä kesän ensimmäinen mustikkapiirakka on aina se paras. Etenkin hyvässä seurassa naurun säestämänä nautittuna. 🙂Vaikka helteistä onkin saatu nautittia,...

Basilika-mustikkapiirakka

... Glorian ruoka ja viini -lehden 5/2015 kansikuvassa komeileva basilika-mustikkapiirakka ehti kummitella mielessä koko lomareissun ajan, joten heti mökille päästyä olin onnesta soikeana, kun pikkukokin mummi tuli...

Gluteeniton mustikkapiirakka

... Piti tekemäni mustikkapiirakka tuolla vanhalla ohjeella, mutta gluteenittomana, ei vaan ollut neljää munaa, tässä siis hieman pienempään piirakkaan, kolmen munan versioon. Hyvää oli näinkin, mutta ehkä...

Mustikkapiirakka mustaherukoilla

... Mustikkapiirakka on ehdottomasti yksi lempparileivonnaisista! Se on nopea tehdä ja todella hyvää, kun sen tekee oikein. Tällä kertaa pakkasessa oli myös paljon mustaherukoita, joista tuli kivaa...

Mustikkapiirakka

... Mustikkapiirakka, muropohja piparimurulla ja rahkatäyte mustikoiden päällä. Taannoin jauhoin käyttämättä jääneet piparitalon osat hienoksi. Piparijauhoja taidetaan käyttää vielä ensi syksynäkin, sen verran iso purkillinen niitä syntyi...

Hyvän omatunnon mustikkapiirakka

... Terveellisempien reseptien kokeilu jatkuu. 🙂 Tällä kertaa vuorossa on ajankohtainen mustikkapiirakka. Kävimme lasten kanssa päivällä metsäretkellä. Lupasin sitten tottakai leipoa iltapalaksi mustikkapiirakkaa päivän saaliista. Viime viikkoinen...

Maailman paras mustikkapiirakka

...leipoma mustikkapiirakka ja mummun vaalea kuivakakku oikein paksulla fariinsiokerikerma kuorrutteella. Njam! Olen luullut että se mustikkapiirakka olisi ollut sellainen tavallinen kermaviilipiirakka mutta ei se vaan ole sitä ollut. Tai sitten...

VANILJAINEN MUSTIKKAPIIRAKKA

... Taannoin tuli kokeiltua hieman terveellisempää mustikkapiirakkaa, nimittäin sellaista, johon tuli hieman speltti kuitulisää ja kookossokeria! Piirakasta tulikin oikein onnistunut, vaikka aika erilainen olikin vanhoihin tottumuksiin verrattuna. Suosittelen...

Gluteeniton raparperi-vanilja juustokakku, pala raparperitaivasta?

...makea, ei yhtään liian ällö. Koostumus on pehmeä ja päällisen ansiosta ja rapareprin rouheaakin rakennetta näkyvissä. Pidän myös siitä että vanilja ja raparperi näkyy ja maistuu myös juustomassasta. Lisäksi tuli...

Vanilja-mansikkasmoothie

... Tehän tiiätte että meikkis tykkää smoothie-juomista, varsinkin aamupala. No tääkin sopii aamupalaksi, tosin on hieman makeampi kuin edelliset smoothiet mitä oon tehnyt. Toi vaniljajogurtti on älyttömän...

Vanilja-suklaamoussekakku

...”pakko kokeilla” -reseptiä. Joten menin kauppaan ja ostin tunteen mukaan jotain.Täytteestä tuli positiviista palautetta, kehuttiin täyteläiseksi ja parhaaksi moussetäytteeksi ikinä. 200g philadelphia tuorejuustoapurkki Violan Vanilja tuorejuustoa2,5dl kermaa200g maitosuklaata2 liivatelehteä Vatkaa kerma vaahdoksi.Vatkaa...