[GF] Mehevä marjapiirakka

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: gluteenitonherkutjälkiruokakauraleivontaMarjatpiirakkareseptireseptitruokavegaanivegaaninenJulkaistu seuraavalla sivustolla

Ruokablogeissa on vilahdellut viime aikoina paljon mustikkapiirakoita ja muita mustikkaherkkuja marjasesongin ollessa parhaimmillaan. Päätinpä minäkin sitten kantaa korteni kekoon – olkaapa hyvät, mustikkapiirakka à la Nanne. Kuten arvatakin saattaa, on tämä piirakka sekä gluteeniton että vegaaninen. Toisin sanoen, piirakka syöjälle kuin syöjälle!


Yhteen piirakkaan tarvitset:2 kypsää luomubanaania1tl psylliumiaripaus…
...saattaa, on tämä piirakka sekä gluteeniton että vegaaninen. Toisin sanoen, piirakka syöjälle kuin syöjälle! Yhteen piirakkaan tarvitset:2 kypsää luomubanaania1tl psylliumiaripaus kardemummaa1dl kaurajauhoja2dl kaurahiutaleita0,5tl ksantaania1tl leivinauhetta+halutessasi makeutukseen noin 0,5dl kookossokeria2,5dl soijajogurttia2,5dl...

Läheiset reseptit

[GF] Mehevä marjapiirakka

Ruokablogeissa on vilahdellut viime aikoina paljon mustikkapiirakoita ja muita mustikkaherkkuja marjasesongin ollessa parhaimmillaan. Päätinpä minäkin sitten kantaa korteni kekoon – olkaapa hyvät, mustikkapiirakka à la Nanne. Kuten...

♥ Mehevä ja herkullinen marjapiirakka

...Pohja on mielettömän pehmeä ja pysyy sellaisena vielä muutamankin päivän leipomisen jälkeen. Mehevä marjapiirakka  pellillinen, n.24 palaa Pohja: 4 munaa 3dl sokeria 1dl fariinisokeria 150g voita 2dl kermaa 2dl luonnonjogurttia...

Mehevä marjapiirakka ♥

Löysin Minkan blogista Kaakao kermavaahdolla mehevän marjapiirakan ohjeen, jota päätinkin sitten heti kokeilla. Kannatti! Piirakka on tosi hyvää ja kaurahiutaleet antavat siihen mukavaa suutuntumaa. Puolet...

Helppo marjapiirakka ilman vatkainta

... Marjapiirakka vadelmista ja mustikoista on mun lempparini! Tämä aika vuodesta onkin aivan huippua: sekä mustikkaa että metsävadelmaa löytyy heti pihan laitamilta. Tänä vuonna perheen lapsetkin ovat...

Maisemakahvilan marjapiirakka

...ja munat sekä vaniljasokeri. Kaada seos marjojen päälle. Ripottele lopuksi pinnalle muruseos ja paista piirakkaa 175 -asteisen uunin alaosassa noin 45 minuuttia.Tarjoile maisemakahvilan marjapiirakka vaniljakastikkeen tai -jäätelön kera 😉...

Herkullinen marjapiirakka

...Maijan marjapiirakka, joka on erittäin helppo ja nopea valmistaa. Ohjeen oon joskus siskoltani ottanut ja sellainen kuva on, että se on alkujaan K-ruoan resepti.  Maijan marjapiirakkaPohja:150 g voita/margariinia1½ dl sokeria2...

Mamma Mian marjapiirakka & eilisiä keikkatunnelmia

... Marjapiirakka on jo viikon parin takaa, kun käytiin Marttilan tilan emännän kanssa Pappadiippa blogia kirjoittavan Johannan tykönä talkoilemassa. Oli kyllä hauska ilta ja näitä tulee toivottavasti...

Mummon marjapiirakka resepti

...kermaviiliin.Levitä ensin hillo tai marjat piirakkapohjan päälle ja niiden päälle kermaviiliseos.paista 225 astessa noin puoli tuntia,kunnes pinta hyytyy.Tarjoa vanilijajäätelön sekä makean jälkiruokaviinin kera.Oi mikä herkku. The post Mummon marjapiirakka resepti...

Ehkä parhain marjapiirakka

...sekä punaisia ja valkoisia herukoita.  rahka-marjapiirakka muruseos8 dl jauhoja3 dl sokeria2 tl leivinjauhe2 tl vaniljasokeri250 g voita sulatettuna pohjataikina2/3 muruseoksesta2 dl piimää1 kananmuna täyte1 l marjoja/hedelmiä500 g maitorahkaa2 dl sokeria2...

Hyvinkin perinteinen piirakka, mamman marjapiirakka

... Meidän mummolasta tuttu kahvipöydän herkku, mamman marjapiirakka, on päässyt minun erityiseen suosioon.Mummollani on aina, vielä  nykyäänkin, tapana leipoa kyseinen piirakka, kun olemme menossa siellä käymään.Tällä kertaa...

Talviliikuntakauden marjapiirakka

...lisääntyessä ulkoiluinto on noussut ja leivontainto (väliaikaisesti) vähentynyt.  Eilen alkoi kuitenkin kovasti tehdä mieli marjapiirakkaa. Nautiskelin ajatuksella, että hiihtolenkin jälkeen juon kahvia ja syön ihanaa perusmarjapiirakkaa, ihan ilman mitään twistejä...

Marjapiirakka ja muita kesän makuja

...siskon&tyttöystävän avustuksella lähes kokonaan. Piirakasta tuli erittäin mehevä ja mikäs muu parantaa makua, kun omin pikku kätösin kerätyt marjat 😉 Lisäksi kaivoin pakkasesta mustikoitten jämät piirakkaan. Helppo marjapiirakka2 kananmunaa2dl sokeria1tl...

Marjapiirakka (munaton ja maidoton)

...huomata; marjojen kanssa ei kannata pihdata. Niitä kannattaa laittaa valtava kasa piirakkapohjan päälle.  Marjapiirakka (munaton)1 1/2 dl sokeria1 dl sulatettua margariinia (tarvittaessa maidotonta)2 dl mehua4 dl vehnäjauhoja1 1/2 tl vaniljasokeria3 tl...

Kesäinen Marjapiirakka (Gluteeniton)

...kätevästi pakastaa osan vaikka yllärivieraita varten. Kesäinen Marjapiirakka (Gluteeniton):(pellillinen) Pohja:– 4 kananmunaa- 1 dl fariinisokeria- 3 dl sokeria- 200g voita- 4 dl maustamatonta jogurttia- 2 dl kaurahiutaleita- 5-6 dl jauhoja (voit...

Vegaani marjapiirakka

...ostaa kaappiin varalle, kun ne säilyy lämpimässä avaamattomina.Marjapiirakka kinuskikastikkeella: 200g vegaanista margariinia, 1 dl sokeria, 1 tl van.sokeria, 1/4 tl suolaa, 1 tl leivinjauhetta, 5 dl vehnäjauhoja, 6 dl marjoja...

Mamman marjapiirakka

Kuinkahan mones tämä on jo laatuaan täällä blogissa 🙂 Tuo pohja vaan on niin maukas ja mehevä! Tällä kertaa piirakka on punaherukoista! Olen niitä tänään...

Mantelinen marjapiirakka

174 g voita5 dl jauhoja (käytin; ohrajauhoja, ruisjauhoja, kaurajauhoja)1 kananmunan keltuainen3 rkl fariinisokeriatäyte:50 g voita150 g mantelimassaa1 kananmunan valkuiainen1 kananmuna1 rkl jauhoja (käytin kaurajauhoa)1 rkl...

Ranskalainen marjapiirakka

Pate sablee, creme patissiere ja tuoreita marjoja tai hedelmiä; niistä syntyy hieno ranskalainen piirakka. Ranskalainen kirsikkatorttu. Hedelmätorttu, makea hieno murotaikina ja upea vaniljainen sokerileipurin kreemi, siinäpä kahvipöydän kruunu tai...

Gluteeniton mamman marjapiirakka tuorejuustotäytteellä

Pohja:   150 g voita/margariinia1 dl sokeria1 kananmuna3 dl gluteenittomia jauhoja1 tl leivinjauhettaTäyte:2-3 dl mustikoita 200 g tuorejuustoa3 kananmunaa4 rkl sokeria2 tl vaniljasokeria Vatkaa huoneenlämpöinen...

Maijan marjapiirakka

Tästä piirakasta ei vielä ainakaan ole valitettavasti kuvaa laittaa, mutta haluan ohjeen jakaa kanssanne, sekä jättää itselleni ohjeen muistiin. 🙂 Söin siis tätä piirakkaa kuoropäivillä...

Punaherukkapiirakka (marjapiirakka)

Tämä on luotto-ohjeeni, jota olen käyttänyt vuosia ja vuosien varrella vähän hionut. Marjaksi piirakkaan sopii toki muukin kuin punaherukka, mutta mielestäni paras tulee nimenomaan punaherukasta....

Marjapiirakka

... Hei! Minulla ei ole ollut kovin paljon aikaa leipoa, mutta viikonloppuna iski tarve leipoa marjapiirakkaa! Pakastin tursuaa oman maan vadelmista, viinimarjoista ja puskissa on vielä kasa...

Tajunnan vievä Marjapiirakka

Joskus kun vieraat yllättävät, on hyvä olla jemmassa joku suht helppo ja nopea piirakkaohje takataskussa. Ja mikä parasta marjoista saa aina huikean mehevän ja suussasulavan...

Marjapiirakka

...Erilaisuutemme on rikkaus, lahja, jonka elämä meille tarjoaa. Opimme itsestämme toistemme kautta ja mitä paremmin tunnemme itsemme, sitä paremmin voimme ymmärtää myös kanssaeläjiämme. Pohdintojen ohessa leivoin marjapiirakkaa tuoreista marjoista. Tässä...

Gluteeniton marjapiirakka

...runsaasti ja koska pari kermaviiliäkin näytti jääkaapissa olevan, niin marjapiirakkaan päädyin. Tämähän on maailman helpoiten muunneltavissa, kun vaihtaa vaan täytteeksi minkä marjan tai hedelmän milloinkin tekee mieli. Tykkään itse käyttää...

Marjapiirakka

Ohje Kinuskikissalta. Pohja:100 g voita tai margariinia1 dl sokeria1 muna1 ½ dl vehnäjauhoja1 dl grahamjauhoja (laitoin ruisjauhoja)1 tl leivinjauhetta Täyte:3 dl punaviinimarjoja (tai muita marjoja)...

Marjapiirakka

Pohjan ohjeen bongasin aluperin täältä Hiukan muunneltuna olen tehnyt pohjan näin: 50 gr huoneelämpöistä voitasekaan →3 dl mantelijauhoja1 dl kookoshiutaleita2-3 rkl luomu täysjyväruisjauhoja2-3 rkl vettä2-3...

Helppo marjapiirakka

Vielä löytyi pakastimesta vähän viimekesäisiä marjoja. Mustikat, mansikat ja vadelmat päätyivät tähän piirakkaan. Olipa ihanaa vaniljakastikkeen kanssa! OHJE:Pohja: 1 muna1½ dl sokeria3/4 dl juoksevaa margariinia2...

Vanilja-marjapiirakka

Tein vappupöytään vanilja-marjapiirakan samaan tapaan kuin aikaisemmin tekemäni marjatartaletit. Itse pidän ehkä enemmän pienistä tartaleteista, mutta yksi iso piirakka on vaivattomampi tehdä. Täytteenä on leipurinkermaa,...

gluteeniton marjapiirakka

4  dl piimää4 dl sokeria1½dl sulatettua voita6 dl gluteenittomia jahoha1  rkl leivinjauhetta6 – 8 dl marjoja  Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja lisää päälle marjat. Pista 200 asteessa  n. 25...