Pesto resepti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: pestoreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Ainekset
1 puntti basilikaa
1/3 puntti persiljaa
0,5 dl pinjansiemeniä
0,5 dl parmesania
1 valkosipulinkynsi
2 tl suolaa
2 dl oliiviöljyä
suolaa
Ohjeet
revi basilika ja persilja pienemmiksi ja laita yleiskoneen kulhoon ja
surva silpuksi. Lisää muut aineet…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla Ainekset 1 puntti basilikaa 1/3 puntti persiljaa 0,5 dl pinjansiemeniä 0,5 dl parmesania 1 valkosipulinkynsi 2 tl suolaa 2 dl oliiviöljyä suolaa Ohjeet revi basilika ja...

Läheiset reseptit

Pesto resepti

...ja oliiviöljyä ovat aineet joita tarvitaan. pirskuttele oliiviöljyä tasaisesti patongin viipaleiden päälle. paahda pinta rapeaksi. Levitä pestoa leipien päälle ja tarjoile! The post Pesto resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella...

Nokkospesto/Stingy Nettle Pesto

...a recipe for nettle pesto. That I had to try next. There is again an abundance of stingy nettle at the allotment, under the currant bushes and amongs the rhubarb....

Rigatoni al pesto con pollo

...niin tuosta kirjasta kun vain arpoo niin varmasti saa herkkua. Tällä kertaa arvonnan voitti Rigatoni al pesto. Tein siitä vain vähän toisenlaisen version, kuitenkin säilyttäen rigatoni-pasta + pesto yhdistelmän. Oli...

Fantasiapikkuleipä resepti

... Olen testaillut aika monia fantasiapikkuleiville soveltuvia reseptejä. Viimeisin käyttämäni resepti on ollut toimiva, mutta en ole ollut 100% tyytyväinen kokonaisuuteen. Maku on ollut ihan ok, muttei...

Kevyempi pesto - avokadopastan ja pestopastan liitto

...lisää tarvittaessa. Pastakastikkeeseen käytettävä pesto saa olla reilummin suolattua, koska pasta lieventää suolaisuutta. Keitin pastaksi tällä kertaa Barillan liguripastaa, joka sopikin tosi hyvin avokadopeston kanssa. Keitä pasta ja säästä desin...

Porkkanannaatti-pesto

... Porkkanan varret, naatit, kannattaa hyödyntää ja pyöräyttää niistä maukas pesto. Tahna sopii loistavasti pastan sekaan tai kastikkeeksi kasviksille. Ihan yhtä hyvin sen voi nauttia leivän tai...

Finskin pesto-kana-ciabatta

...tuloksena ei-niin-ilmava ja aivan liian sitkeä leipä. Heitän random-suosituksina kaksi Viva Ciabatta! -reseptiä, joissa on lisäksi kivasti avattu ciabattaa:http://vivaciabatta.blogspot.fi/2010/11/joskus-lahtee-pois-polulta.html http://vivaciabatta.blogspot.fi/2009/11/ciabatta-x-25.htmlPestoPeston resepti tuli Riisa.netistä (voiko Paras pesto mennä vikaan? 🙂 Valitettavasti ei...

Punainen kanapestopasta | resepti

...herkullinen arkiruoka, josta voi myös tuunata omanlaisen. Käytin tähän valmista pestoa, mutta jos aikaa on, tietenkin senkin voi tehdä itse. Punainen kanapestopasta resepti Punainen kanapestopasta resepti Ainekset:Vihreää tagliatellepastaa (tai muukin pasta...

Nettihitti; porkkanannaattipesto * Current favorite of foodies; carrot top pesto

...  Yksi tämän kesän nettireseptihiteistä taitaa olla porkkannanaattipesto. Sitä piti kokeilla tietysti itsekin, omalla reseptillä. Tämänkin helpon herkun reseptejä taitaa olla yhtä monta kuin kokkejakin. Oma ”erikoisuuteni” ovat...

Pekoniin käärityt jauhelihapihvit pesto- ja valkoviinikastikkeella

...ja pesto. Anna kastikkeen kiehua pienellä lämmöllä kunnes peruna on valmista. Sekoita kastiketta välillä. Sekoita joukkoon voi hetki ennen tarjoilua. Kun perunat ovat lähes pehmeitä voit aloittaa pihveillä. Paista pihvejä...

Pesto-perunamuusi ja pippurinen sienikastike

...saat mieluisen koostumuksen.4. Lisää pesto ja sekoita hyvin.5. Tarjoile! Pippurinen sienikastikeAinekset:1dl kuivattuja suppilovahveroita1 sipulilaktoositonta voita1 rkl vehnäjauhoja1 prk laktoositon ruokakermakoskenlaskija sulatejuustoa20 murskattua viherpippuriasuolaaOhjeet:1. Liota kuivattuja suppilovahveroita vedessä 4-6 tuntia.2. Pilko...

Spaghettikurpitsaspaghetti ja punainen pesto

...tarjoilukulhoon, mausta halutessasi suolalla ja oliiviöljyllä. Kurpitsan kypsyessä valmista pesto. Laita kaikki aineet oliiviöljyä lukuunottamatta tehosekoittimeen. Käytä konetta vaiheissa, kunnes aineet ovat tasaisesti sekaisin ja pesto on karkeaa tahnaa. Lisää...

Täytetty kana-pesto-mozzarella ciabatta

...rapeakuorinen, mielellään päivän vanha leipä, jotta täytteet eivät tule läpi. Tee pesto laittamalla kaikki ainesosat tehosekoittimeen ja aja sileäksi. Sivele leivän pohja pestolla ja lado pohjalle munakoisoviipaleet ja marinadin sipulit, sitten kanafileet, salamisiivut,...

Pesto-anjovislohi ja jogurtti-kapriskastike

...   Juhannusaattona oli pilvistä, välillä aurinkokin kuitenkin pilkahteli. Päivällä saatiin pari sadekuuroa, illalla sitten sadetta tuli jatkuvammin. Lämpömittari nousi kuitenkin parhaimmillaan 17 asteeseen. Kokeilin Kanapeet-blogista pesto-anjovislohta....

MAUKAS PARMANKINKKUSALAATTI

...fanin. Salaisuus herkullisen parmankinkkun valmistamiseen on punainen pesto, oikealta nimeltään Pesto rosso. Parmankinkku imee Pesto rosso- kastikkeesta mitä parhaimmat aromit itseensä, peittämättä kuitenkaan parmankinkun ”ominaismakua”. Kuulostaa lähes täydelliseltä, eikös? Kuivalla...

Smetana-pesto uunilohi

...kohtuudella sitäkin 🙂 Eilen tein ruuaksi smetana-pesto uunilohta ja vihanneksia. Kyllä kala on vain niin hyvää! Tässä taas ohjetta: Smetana-pesto uunilohi 1 lohifilesuolaasitruunapippuria kastike:1 prk smetanaa1 dl ruokakermaa1 rkl sitruunamehua2...

RESEPTIT: Parsa-kanawokki sitruunapestolla (gluteeniton, maidoton)

...pehmeyttä sitruuna-basilikapestosta – NAM! Nam nam nam nam… ja vielä kerran nam! Helppoa, terveellistä, gluteenitonta, maidotonta, ja vieläpä HYVÄÄ!  Jos oot laiska, niin jätä parsa pois, tai tee vaikka pelkkä pesto.Parsanuudeliwokki(Gluteeniton,...

Broileri-pekoni kastike resepti

...jälkeen lisää ruokakerma. Odota että muutama kupla nousee pintaa, ja sitten lisää pesto sekä pippurisekoitusta maun makuun. Sekoittele ja anna hautua kannen alla vielä muutama minuutti. Tarjoa tuorepastan ja salaatin...

Resepti hukassa

... Leivoin viime viikolla persimmon kuppikakkuja. Alkuperäinen resepti jota lähdin muokkailemaan löytyy täältä. Se kuinka itse kuppikakut leivoin on nyt vähän hukassa. Koko työhuone on muutenkin ihan...

Maailman paras tilli-pesto perunasalaatti

...Tähän laitetaan aina sitä pikkusen parempaa homejuustoa, Valion Aura Goldia, joka on pehmeämpi ja täyteläisempi kuin normaali aurajuusto. Basilikan sijaan peston maustaa tilli. Mukavia herkutteluhetkiä ja kaunista heinäkuuta!  TILLIPESTO puntti...

Pesto-tuorejuustotäytteiset kana-pekonirullat

...broilerin ohutta fileepihviä1 pkt pekonia 100 g maustamatonta tuorejuustoa (ohjeessa käytettiin yrttituorejuustoa)0,5 prk pestoa Sekoita pesto ja tuorejuusto keskenään. Levitä tahnaa broilerileikkeiden päälle. Kääri fileet rullaksi. Kiepauta rullien ympärille pekonia,...

Nopea pesto-mozzarellapasta

... Ruokalistalle kuuluu nykyään vakiovieraana Pesto-Mozzarellapasta, joka on nopea ja herkullinen.Huippua olisi, jos kirsikkatomaatit ja basilika olisivat omaa tuotantoa. Sitä saa vielä hetkisen odotella. Peston voisi toki...

HÄRKÄPASTA JA KÄSIN TEHTY PESTO

...ruskeita herkkusieniä hiukan pilkottunayllä olevan reseptin mukainen annos pestoasuolaa, mustapippuriaoliiviöljyä paistamiseenpinnalle parmesanlastuja ja mustapippuriaValmista pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Pastan kiehuessa paista lihakuutiot oliiviöljyssä, suolaa ja pippuroi. Paista myös herkkusienet samoin.Sekoita...

Kotitekoinen pesto

... Ostin tänään kaupasta ruukun basilikaa ja sen huumaava tuoksu sai ajatukseni kerta toisensa jälkeen tomaatti-mozzarella leipiin. Jääkaapista löytyi vain vanhentunutta pestoa, joten pienen selailun jälkeen päätin...

Herkulliset pesto-rucolaleivät

... Pestoleivät ovat helppoa pikkusuolaista, jotka on kätevä valmistaa muutamaa tuntia ennen tarjoilua. Leivät voi leikata halutessaan myös pienemmiksi suupaloiksi, tällä kertaa jätin leivät puolikkaan paahtoleivän kokoisiksi....

Pesto-kikhernepasta

...valkospiuli. Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla. Kuullota purjoa ja valkosipulia hetki pannulla. Kumoa valutetut pastat paistinpannulle. Pyörittele pastaa hetki kuumalla pannulla. Lisää kikherneet, pesto sekä mozzarellajuusto. Mausta suolalla, mustapippurilla sekä sitruunan mehulla...

Pesto porkkananvarsista, vierailu Lillassa ja kukkien asettelu vinkki, sekä some-pohdinnat päälle

...ikihyviksi.(mutta se on jo ihan uusi tarina se, tämäkin postaus jo rönsyilee aiheeseen jos toiseen..) Ihana Lilla, ihanat frendit!   Niin.Se porkkananvarsi pesto.Sattuipa tuossa päivänä muutamana että lähetin meidän pikkupojat hakemaan pihanperältä...

Pesto alla calabrese - calabrialainen paprikapesto

...steriloituun lasipurkkiin laitettuna se säilyy jääkaapissa hyvänä 3-5 päivää.Genovalainen basilikapesto on ehkä se tunnetuin, mutta ei suinkaan ainut. Tämä calabrialainen pesto on makumaailmaltaan varsin erilainen, ihastuttavan täyteläinen. Pastan lisäksi tämä...

Pestoa ja tsatsikia uudella tavalla | Pesto and tsatsiki in new ways

...  Minttupesto  1 ruukku minttua puolikas kourallinen pistaasipähkinöitä paahdettuna 1 iso valkosipulinkynsi 1 dl parmesaania tai pecorinoa 1 dl oliiviöljyä suolaa pippuria  Sekoita kaikki ainekset tahnaksi teho- tai sauvasekoittimella. Mausta...

Pesto-fetapasta

...ohjeen mukaan.Paista sipuli pannulla ja lisää leikatut tomaatti palat joukkoon. Laita liesi pienemmälle ja jatka paistamista.Valuta pasta pannulle kasvisten joukkoon. Lisää fetajuusto sekä pesto ja mausteet. Anna pastan lämmetä vielä hieman,...