Mandariinimousse juustokakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: JuustokakutMoussekakutreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Vieraita oli tulossa ja samalla olin päättänyt yllättää tiimini aamubrunchilla,  niin siinä tuoksinnassa oli luotava joku kakkukin. Keittiö oli hyrskyn myrskyn, mutta kyllä ihminen saa aikaan mitä vaan, kun tahtoa on. Usein kun tekee extempore leivonnaisen aineksista,  mitä löytyy kaapista, kakusta tuleekin herkullinen. Niin voi sanoa tämän kakun osalta,…
...tehtyä koristeita. Pohja225 g Cantuccini Mantelikorppuja75 g voitaMandariinimousse250 g mascarpone juustoa100g Valion appelsiinituorejuustoa4 dl kermaa250g  Boironin mandariinipyrettä sulatettuna175g säilykemandariinia pieneksi pilkottuna1/2 dl sokeria 1 1/2 rkl vaniljasokeria8 liivatettaSuklaakuorrute3 liivatelehteä1 dl tummaa...

Läheiset reseptit

Mandariinimousse juustokakku

Vieraita oli tulossa ja samalla olin päättänyt yllättää tiimini aamubrunchilla,  niin siinä tuoksinnassa oli luotava joku kakkukin. Keittiö oli hyrskyn myrskyn, mutta kyllä ihminen saa...

Juustokakku ilman liivatetta ja kananmunaa

... Kesän paras kakku on mielestäni juustokakku, sillä se on vähän kuin jäätelöä. Juustokakku onnistuu ilman kananmunaa ja liivatetta, vaikka rakenne on enemmän pehmeä kuin liivate-kakun tapainen...

Savulohi-juustokakku ja Kesän Kuumin Blogi -asiaa

...päälle ja annetaan hyytyä. Helppoa, ja hieman nopeampaakin kuin perustäytekakku. Tuosta tulikin mieleen, minkälainen mahtaisi olla suolainen juustokakku. Päätinkin tehdä sellaisen nyt juhliin, samantein kaksin kappalein. Toinen kakuista oli tämä...

Raparperi-juustokakku tartaletit

...pari päivää sitten pakkaamaan eväät picnic-koriin ja suuntaamaan ulos aurinkoon. Ihanaa! Picnic-koriin mukaan päätyivät myös kuvissa näkyvät Raparperi-juustokakku tartaletit, jotka olivat yksi testileivonnaisista. Olen aiemmin tehnyt hyvin samanlaisia tartaletteja mustikasta...

Juustokakku marjojen seuraksi

... Yksinkertainen, tuhti juustokakku on oivallinen tuoeiden marjojen seuralainen. Blogissani on ennestään jo amerikkalaisen juustokakun ohje, sen löydät täältä. Myös muita paistettuja juustokakkuja löytyy kuusi kappaletta leivontaohjeet-osiosta....

Sirtuunainen juustokakku mansikkakastikkeella<3

... Sain ystävän kylään, jota en ollut nähnyt pitkään aikaan ja päätin, että pitäähän leipoa! Tuloksena oli sitruunainen juustokakku! Se oli ihan täydellinen juustokakku, niin tajuttoman hyvää....

Suklainen tyrni-juustokakku - gluteeniton

...miedolla lämmöllä jonkin aikaa – kunnes jäljellä on noin 3dl jotka kakkuun tarvitaan.Ainakin Lidlissä huomasin Aten Marja-Aitan kylmäpuristettua tyrnimehua 0,5l hintaan 6,90€. Tästä tuli han oikeasti tosi hyvä juustokakku –...

Baileys-juustokakku

... Tämä juustokakku on jo pitkään ollut to do -listallani, ja tänään yllättävän leipomisinnostuksen puuskissa päätin tehdä herkun kokonaan omalla ohjeellani. Tosi hyväähän siitä tuli, eikä yhtään...

Mustikka-juustokakku vadelmakiilteellä (gluteeniton)

...gluteenittomia kaurakeksejä150g margariinia sulatettuna juustokakku:400g tuorejuustoa6dl vaniljajugurttia8 liivatelehteä4dl mustikoita soseutettuna½ dl vaniljasokeriasokeria oman maun mukaan½ dl vettä vadelmakiille:4 dl vadelmia5 liivatetta½ dl vettä Hienonna kaurakeksit joko yleiskoneessa tai kaulimella. Sulata margariini...

Marjainen juustokakku - helppo kesäherkku!

...monesti lämmennyt, vaikka yksi kesäloman tavoitteistani olikin leipoa pullaa. Kesäisten herkkujen pääroolissa saavat kuitenkin olla tuoreet marjat. Tämäkin marjainen juustokakku koristellaan kunnon marjakeolla. Maustetut rahkat ovat mielestäni käteviä. Niillä saa...

Suussa sulava suklainen juustokakku

... Operaatio Suklainen juustokakku on ollut mielessä jo pitkään. Suunnittelin pikkujouluihin jotain helppoa, herkullista ja suklaista. Niinpä innostuin kokeilmaan, miltä mun Suussa sulava juustokakku maistuisi suklaisena. Ja...

Kinder-juustokakku

... Netissä on ollut viime aikoina paljon ohjeita erilaisille kinder-leivoksille ja piirakoille. Eilen suunnittelin tekeväni juustokakkua ja mieleeni tuli että mikseipä sitten kinder-juustokakku! Lapin lomalla tuli jo...

Vadelma-valkosuklaa juustokakku

... Tämä Vadelma-valkosuklaa juustokakku on tehty täsmälleen samalla reseptillä kuin aikaisempi Mustikka-valkosuklaa juustokakku, mutta kiilteessä on mustikan sijaan ihanan kirpeää vadelmaa.Unohdin napata kuvat kakusta ennen tarjolle laittamista,...

Juustokakku kera vadelmakastikkeen pääsiäisen juhlapöytään

... Pääsiäislounas appivanhempien luona on jo meidän perheelle perinne.Jälleen kerran ruoan laitosta jälkiruoka on minun työlistallani. Pitkästä aikaa halusin tehdä jotain ”vanhaa” ja hyväksi todettua.Perinteinen juustokakku ja...

Paras juustokakku kevään juhliin

... Elämme jälleen ihanien keväisten juhlien aikaa. Meillä juhlakausi alkaa vapusta ja jatkuu synttäreiden kautta koulun päättäjäisiin. Syntymäpäiväkakuksi valmistui tällä kertaa oikein perinteinen juustokakku aidolla vaniljalla maustettuna....

Kolmen kerroksen mansikka- juustokakku

...päivään. Irrota vuuan reuna (ja pohja) varovasti kakusta.Nosta tarjoiluastiaan ja koristele haluamallasi tavalla. Lisää juustokakkuja blogissani löydät klikkaamalla alla olevista linkeistä:Viljaton New York cheesecake Kuningatarjuustokakku Valkosuklaa soufle- juustokakku Mangojuustokakku Pirteä tyrnijuustokakku...

Suklainen juustokakku

... Tämä hyydytettävä suklaajuustokakku maistuu varmasti jokaiselle. Suklaa tekee tavallisesta juustokakusta herkullisemman! Alkuperäinen resepti täältä: Amerikkalainen suklaa-juustokakku Suklainen juustokakku Pohja: 1 pkt Domino-keksejä50 g voita Täyte: 4 kpl...

Viiden marjan juustokakku

...juustokakkuun. Onhan viisikin jo hyvä määrä sortteja.Juustokakku maistui kaikille taaperosta eläkeläisiin ja siihen väliin upposi erittäin nirso keski-ikäistyvä. Eli hyvää oli ja teen toistekin. Ainoaksi ongelmaksi tuli juustokakun kiille. Vanhana...

Rocky road -juustokakku

... Rocky road -kakku on suklaamakeinen, joka vie makean himon mennessään. Tuhti ja herkullinen juustokakku. Jokaisen suklaan ystävän unelma! Rocky road -juustokakku (n. 12 hengelle) Alkuperäinen resepti:...

Joulukalenteri 10. luukku - Jouluinen juustokakku

...meille puolukkaista kinuskikakkua kyläillessämme hänen luonaan. Ajattelin siis kehitellä myös jonkinlaisen oman versioni tästä. JOULUINEN JUUSTOKAKKU: Pohja: 200g piparkakkuja 25g mantelirouhetta 25g mantelijauhoja 100g voita Täyte: 6 dl kermaa 5 dl...

Juustokakku rahkasta

...saa maustetun juustokakun.Juustokakku rahkastaTäyte:800 g maitorahkaa100 g voisulaa70 tippaa steviaa (tai 190 g sokeria)1 tl vaniljauutetta tai oman maun mukaan vaniljajauhetta4 kananmunaaPohja:75 g mantelijauhetta50 g kookosjauhoa2 rkl kaakaojauhetta75 g huoneenlämpöistä...

Minttusuklaa-juustokakku eli pätkiskakku

...edessä ♥ . Mutta pidemmittä puheita sitten varsinaiseen postauksen aiheeseen. Elikkäpäs lupailin teille kakkuohjeita edellisessä postauksessani ja tässäpä niistä ensimmäinen eli Minttusuklaa-juustokakku eli helpommin sanottuna Pätkiskakku.  Ohje on napattu jostain monta vuotta...

Suussa sulava amerikkalainen juustokakku vadelmamelballa

... Juustokakut ovat aina olleet intohimoni! Törmäsin sattumalta tähän uunissa valmistettavaan juustokakkureseptiin ja pitihän sitä heti kokeilla. Ja kyllä kannatti kokeilla! Tämä herkullinen ja pehmeä juustokakku sulaa suussa...

Tropical juustokakku

... Blogeissa on paljon ollut ihanan näköistä tropical juustokakkua. Aviomiehellä oli synttärit viime sunnuntaina ja pääsin siis minäkin testaamaan kyseistä kakkua.   Reseptin otin Kakkutaikurin blogista.  Tropical juustokakku Tässä...

Pirkan amerikkalainen juustokakku

...paistanut munkkeja. Vappuja toivotellaankin sitten niitä herkutellessa. Viikonlopuksi valmistuu myös kakku meidän lempparijäbälle Tatulle ja saadaan juhlia 3-vuotis syntymäpäiviä mukavassa seurassa. Mukavaa alkuviikkoa kaikille! 16 annosta Amerikkalainen juustokakku ( K-ruoka.fi...

Italialainen raparperi-juustokakku / Italian Rhubarb Cheesecake

Meillä on meneillään muuttoa edeltävä kaappien tyhjennysprojekti. Ei voi uskoakaan kuinka paljon 51 neliöön mahtuu pois heitettävää ja kierrätykseen annettavaa tavaraa! Vaikka mitään ei muka...

Lime - valkosuklaa juustokakku

... Lime-valkosuklaa juustokakku  (kakkuvuoka halkaisijaltaan n. 25cm)Pohja: 300g keksejä (itse käytin kaurakeksejä mutta digestive käy myös) n. 120g voisulaa Murskaa keksit muruiksi ja lisää keksimurskaan voisula. Levitä...

Italialainen raparperi-juustokakku / Italian Rhubarb Cheesecake

Meillä on meneillään muuttoa edeltävä kaappien tyhjennysprojekti. Ei voi uskoakaan kuinka paljon 51 neliöön mahtuu pois heitettävää ja kierrätykseen annettavaa tavaraa! Vaikka mitään ei muka...

Baileys-juustokakku

... Baileys-juustokakku tai pelkkä Baileyskakku tuntuu olevan monen suosikki hyydykekakuista. Itse en ole koskaan kyseistä herkkua maistanut saati tehnyt, joten päätin paikata nyt tuon leivonta-aukon sivistyksestäni viikonloppuna.Baileyshän...

Nutella-valkosuklaa juustokakku/Nutella and White Chocolate Cheesecake

...Sampan tiukan seulan. Vaikka kolmen suklaan juustokakku on ollut varsin suosittu muuten, sai se taannoin Sampalta tyrmäyksen. Hän ei ole tumman suklaan ystävä ja on sitä mieltä, että ihmiset vain...