Mustikka-basilikapiirakka

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: kesäleivontaMarjatmustikkapiirakkareseptitruokasyksyJulkaistu seuraavalla sivustolla

Kauden mustikkapiirakkatrendi on Glorian Ruoka ja viinin basilika-mustikkapiirakka. Mainiossa piiraassa basilikaa löytyy niin pohjasta kuin murukuorrutteesta. Salaisuus on basilikasokeri, joka on muuten todellista herkkua ihan sellaisenaan, ilman piirakoita ja mustikoitakin.


Basilikasokeri1,25 dl sokeria
puoli ruukkua basilikaa

Piirakkapohja1 dl…
...ilman piirakoita ja mustikoitakin. Basilikasokeri1,25 dl sokeriapuoli ruukkua basilikaa Piirakkapohja1 dl basilikasokeria125 g pehmeää voita1 kananmuna1 tl vaniljauutetta 2,5 dl vehnäjauhoja1 tl leivinjauhetta Muruseosloput basilikasokerista50 g voita1 dl vehnäjauhoja Laita...

Läheiset reseptit

Mustikka-basilikapiirakka

... Kauden mustikkapiirakkatrendi on Glorian Ruoka ja viinin basilika-mustikkapiirakka. Mainiossa piiraassa basilikaa löytyy niin pohjasta kuin murukuorrutteesta. Salaisuus on basilikasokeri, joka on muuten todellista herkkua ihan sellaisenaan,...

Savuporomousseleipäset, flank steak bataattipyreellä ja mustikka-kookosjäätelöä

...ja jälkkärinä mustikka-kookosjäätelöä manteli-crumblella.   Savuporomousse: 100g kylmäsavuporoa 1 pieni punasipuli 1 prk ranskankermaa 1 1/2 tl sinappia persiljaa  suolaa ja pippuria   Hienonna poro, sipuli ja persilja. Sekoita ne...

Kun mustikka, banaani ja kardemumma kohtasivat smoothiessa

... Mustikka, banaani ja kardemumma tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa. Suomalainen mustikka oli onnellinen, kun pääsi kovasta pakkasesta sisätiloihin. Se oli värjötellyt kesän jälkeen kuukausikaupalla pimeässä ja kylmässä...

Sarjassa yksinkertaista: Parsa & Muna - Ossobuco & Polenta - Mustikka & Lime

...sitruunan kuorta, sitruunanmehua, 2 dl  kuohukermaa, 50 g voita, suolaa maun mukaan ja  kourallinen parmesanjuusto raastetta.  Mustikka-uunijäätelö Italialainen marenki0,75 dl vettä 60 g1,5 dl sokeria 185 g100 g valkuaista (3 kpl) 100...

Mustikka-sitruunajuustokakku

...Tuo ricotta-juuston koostumus on ihanan pehmeä ja mustikka + sitruuna on erinomainen makupari ! Tämänkertaisen kakun tein Suomen löytöeläinten kummit ry:n vuosikokoukseen. Tein 26 cm kokoiseen vuokaan tämän ja meitä oli...

Mustikka-mansikkakakku

... Äitienpäiväksi tein tänä vuonna raikkaan hyydykekakun, jossa on mustikka- ja mansikkatäytekerrokset. Kakku on täysin maidoton, sillä sen pohjana on maustettua mustikka-soijajogurttia. Kakun mausta ei kuitenkaan edes...

Mustikka-valkosuklaa juustokakku vol. 2

... Tätä herkullista mustikka-valkosuklaa juustokakkua tarjosin valmistujaisjuhlissani. Ainakin omaan makuuni mustikka ja valkosuklaa ovat aivan lyömätön pari! Pohja:200 g digestive-keksejä75 g voita tai margariiniaLaita liivatteet kylmään veteen...

Mustikka-vaniljapullat

...Suurin osa mustikoista on mennyt pakkaseen, mutta osan olen käyttänyt leivontaan heti. Löysimme uuden mustikkaisen suosikkireseptin talouteemme, mustikka-vaniljapullat! Voi nam mitä ihanaa herkkua! Tässäpä ohje: Mustikka-vaniljapullat  5dl maitoa50g hiivaa1-2tl suolaa2dl...

Mustikka-kookosmurupiiras

... Meillä kaivellaan pakastimen kätköistä viimeisiä mustikkapussukoita, kohta nekin on loppu ja hyvä niin sillä mustikka-aika lähestyy kovaa vauhtia. Mustikka on heti vadelman jälkeen oma suosikkimarjani. Se...

vadelma-mustikka moussekakku

...Huom! Huomioi, että jos teet kakun samana päivänä, että se ehtii varmasti hyytyä! Pohja n. 200g  digestive keksejä n. 75g voita  Vadelma- mustikka mousse 5 liivatetta 3 dl vadelmia 1,5...

Mustikka-vanilja-kerroskakku

... OH MY, mikä kakku. En voi muuta kuin ihailla. Ja nuolla lautaselta viimeisetkin murut…Kun törmäsin Belle Baie -blogin käsittämättömän upeaan mustikka-valkosuklaakakkuun, tiesin heti, että minun pitäisi...

Mustikka-valkosuklaamuffinit

... Raisa P oli tehnyt vasta herkullisen näköisiä vadelma-valkosuklaamuffineita. Tuon ohjeen innoittamana leivoin mustikka-valkosuklaamuffineita eli vaihdoin vain vadelmat mustikoihin, kun pakastimesta ei vadelmia löytynyt. Kuorrutuksen sovelsin puolestaan...

Mustikka- valkosuklaajuustokakku

... Löytyykö pakkasesta vielä pari pussillista viime kesäisiä mustikoita? Kekkerit tulossa? Leivo herkullinen mustikka- valkosuklaajuustokakku!Mustikkaa käytetään minusta aika harvoin kakuissa, mutta erityisesti valkosuklaan kanssa mustikka toimii todella...

Superhelppo Frozen Yogurt mustikka-basilikasiirapilla

...käyttää tarpeeksi laakeaa astiaa. Syvässä kulhossa massa jäätyi tarjoilukuntoon noin kolmessa tunnissa. Jäätelön oleskellessa pakastimessa innostuin tekemään vielä kastikkeeksi mustikka-basilikasiirappia, mutta totuuden nimissä täytyy myöstää, ettei makea ja marjaisa jäätelö...

Mustikka Cupcakes

... Ensimmäiset mustikat on käyty keräämässä ja teki mieli leipoa jotain marjaisaa herkkua. Nämä mustikka cupcaket syntyivät aineksista, jotka ostin siltä varalta, ”jos joku päivä keksisi jotain...

Mustikka-vaniljajogurttijäätelöt

...kulhossa. Soseuta mustikka toisessa. Lisää mustikkasosetta 1 rkl jogurttiin ja sekoita. Laita sitten kahdeksaan pieneen snapsilasiin vuorotellen jogurttia ja mustikkasosetta kunnes molemmat ovat loppuneet. Kun painat snapsilasiin tikut pyöräytä samalla...

Kevyt mansikka-mustikka-juustokakku

...kakkua jäisi yli turhaksi houkutukseksi. Kevyt mansikka-mustikka-juustokakkuPohja: 150 g täysjyvä Digestive-keksejä50 g kevytmargariinia TAI 1 prk hedelmäpilttiä Täyte:  125 g mansikoita125 g mustikoita500 g rasvatonta mustikkarahkaa200g kevyt tuorejuustoa200g rasvatonta mansikka-mustikka-vadelma...

♥ Mustikka-mascarponepiirakka

...ylös ja pitää pieniä taukoja, mutta sain kuin sainkin piirakan aikaiseksi. Ja vielä erityisen herkullisen sellaisen. Oon kuolannut blogeissa erilaisia mustikka-mascarponepiirakoita ja päätin kokeilla tehdä vähän erilaisen version. Tässä piirakassa...

Mustikka-vaniljapiiras

...kesän mustikoita! Blogin marjakausi alkaa siis tänä vuonna pakastemustikoista tehdyllä mustikka-vaniljapiirakalla. Piirakassa on paksun vaniljakerroksen alla paksu mustikkakerros, nam! Itse tykkään, että kardemumma sopii hyvin mustikan ja vaniljan kaveriksi, joten lisäsin pohjataikinaan...

Mustikka-kardemummajuustokakku

... Tämä kakku yhdistää kardemummalla ja fariinisokerilla maustetun juustokakun, mustikat ja kaura-kardemummacrumblen ♥ Ihan huikean ihana kakku, kaikki maut sopii täydellisesti yhteen! Mustikka & kardemumma on lähes...

5:2- dieetti ja mustikka-valkosuklaamuffinit

...ja mustikka-valkosuklaamuffineja. Valitettavasti en ehtinyt ottaaa muffineista valokuvaa, koska ne katosivat parempiin suihin. Tässä kuitenkin resepti: Mustikka-valkosuklaamuffinit (12-16 kpl) Vajaa 4 dl mustikoita3,5 dl vehnäjauhoja2,5 tl leivinjauhetta1 munavajaa 1,5 dl...

Maailman paras mustikka-kermaviilipiirakka!

... Maailman parhaan mustikka-kermaviilipiirakan ohje tulee tässä…Olen jostan netin syövereistä tämän kaivanut, ei muistikuvaa mistä…Mutta joka kerta onnistuu, näitä on jo neljä tullut leivottua tälle kesälle kuukauden...

Mustikka-rahkapiirakka

... Mustikoiden satokausi on parhaimmillaan ja yksi kesän ehdottomista herkuista onkin mustikkapiirakka. Testasin naapurilta saatua mustikka-rahkapiirakan reseptiä, joka löytyy myös täältä. Mustikka-rahkapiirakka:1) Murutaikina:7 dl vehnäjauhoja80 g mantelijauhetta3,5...

Uskomattoman herkulliset Mustikka-kookosmuffinssit

... Yksi luotto-ohjeeni leipomuksissa on ollut jo hetken Uusia tuulia -blogista bongaamani Gluteeniton mustikka-kookosmuffinssien ohje. Tässä herkussa ei ole lisättyä sokeria lainkaan, sillä makeus tulee banaanista ja...

Mustikka-vadelmamuffinssit

...mun touhuiluista, joten tykkäilkää! Mukavaa lauantai-iltaa! Mustikka-vadelmamuffinssit 125 g voita 2,5 dl sokeria 2 kananmunaa 2 tl leivinjauhetta 2 tl vaniliinisokeria 5 dl vehnäjauhoa 1,5 dl maitoa n. 3 dl...

Mustikka-Aamupalamuffinssit (gf, v)

...Periaate.Kotona tallotut banaanit olivat vielä enemmän tallottuja kassin pohjalla. Osan pelastin jääkaappiin, loput piti pelastaa näihin muffinsseihin. Muffinsseista tuli mukavan meheviä ja pehmeitä. Mustikka kosteuttaa kivasti ja banaani antaa makeutta juuri...

vegaanin mustikka-mutakakku

... Nyt sitten viime postauksessani jo hölöttäni mustikkamutakakku! Eipä tämä tuon ihmeellinen ole, mutta hyvää senkin edestä. Tässä minä käytin osittain spelttijauhoja ja osin vehnäjauhoo, sitten sekaisin...

Mustikka-marenkipiirakka

... Tämä ihana mustikka-marenkipiirakka pääsee top3 suosikkeihini ja mikä kivointa, sen valmistaa helposti. Pohjaksi tulee muropohja, jonka saa pakastealtaastakin mutta on nopea pyöräyttää itsekin.Pohja esipaistumaan kymmeneksi minuutiksi...

Mustikka-duffinit basilikasokerilla

...yhdistelmät ovat saaneet minut aivan sekaisin, ja nyt ollaan tultu siihen pisteeseen kun alan kehitellä niistä neljäkymmentä erilaista variaatiota viikon sisään. Ensimmäisenä estradille astuvat mustikka-duffinit basilikasokerilla. Mustikka ja basilika on...

Mustikka-murupiirakka ja arvonnan voittaja

... Näin sateisen päivän vuoksi kaipasin jotain piristettä ja pyöräytin mustikka-murupiirakan. Sovelsin alkuperäistä ohjetta hiukan, kun ei kaapista kaikkia aineita löytynyt. Tässä minun versioni, voin todeta että oli...