Juustokakku resepti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: juustokakkureseptit



Julkaistu seuraavalla sivustolla

Ainekset
POHJA:
75 g voita
1 dl sokeria
1 muna
2,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Täyte:
1 prk rahkaa
2 dl Kermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Viola)
100 g appelsiinin makuista tuorejuustoa (esim. viola)
3…




...Julkaistu seuraavalla sivustolla Ainekset POHJA: 75 g voita 1 dl sokeria 1 muna 2,5 dl vehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta Täyte: 1 prk rahkaa 2 dl Kermaa 200 g maustamatonta...

Läheiset reseptit

Juustokakku resepti

...kymmenen minuuttia. 4. Anna kakun jäähtyä muutama tunti jääkaapissa, mitä pitempään jäähtyy, sitä paremmalta maistuu. Nauti! The post Juustokakku resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Juustokakku puolella täytteellä resepti

Ainekset 10 kpl digestive-keksejä 2 rkl sokeria 2 tl vaniljasokeria 50 g voita sulatettuna Täyte: 1 dl kuohukermaa 125 g vaniljatuorejuustoa 0,25 dl tomusokeria 1,5...

Fantasiapikkuleipä resepti

... Olen testaillut aika monia fantasiapikkuleiville soveltuvia reseptejä. Viimeisin käyttämäni resepti on ollut toimiva, mutta en ole ollut 100% tyytyväinen kokonaisuuteen. Maku on ollut ihan ok, muttei...

Suklainen tyrni-juustokakku - gluteeniton

...juustokakku – ettei jopa paras kaikista tähän asti valmistamistani juustokakuista. Kannattaa kokeilla 🙂 Mukavaa pääsiäisviikonlopun odotusta sinulle 🙂 helppo nopea juustokakku tyrninmarja mutakakku paras juustokakun jauhoton gluteeniton resepti ohje...

Savulohi-juustokakku ja Kesän Kuumin Blogi -asiaa

...päälle ja annetaan hyytyä. Helppoa, ja hieman nopeampaakin kuin perustäytekakku. Tuosta tulikin mieleen, minkälainen mahtaisi olla suolainen juustokakku. Päätinkin tehdä sellaisen nyt juhliin, samantein kaksin kappalein. Toinen kakuista oli tämä...

Juustokakku ilman liivatetta ja kananmunaa

... Kesän paras kakku on mielestäni juustokakku, sillä se on vähän kuin jäätelöä. Juustokakku onnistuu ilman kananmunaa ja liivatetta, vaikka rakenne on enemmän pehmeä kuin liivate-kakun tapainen...

Baileys-juustokakku

... Tämä juustokakku on jo pitkään ollut to do -listallani, ja tänään yllättävän leipomisinnostuksen puuskissa päätin tehdä herkun kokonaan omalla ohjeellani. Tosi hyväähän siitä tuli, eikä yhtään...

Sirtuunainen juustokakku mansikkakastikkeella<3

... Sain ystävän kylään, jota en ollut nähnyt pitkään aikaan ja päätin, että pitäähän leipoa! Tuloksena oli sitruunainen juustokakku! Se oli ihan täydellinen juustokakku, niin tajuttoman hyvää....

Raparperi-juustokakku tartaletit

...pari päivää sitten pakkaamaan eväät picnic-koriin ja suuntaamaan ulos aurinkoon. Ihanaa! Picnic-koriin mukaan päätyivät myös kuvissa näkyvät Raparperi-juustokakku tartaletit, jotka olivat yksi testileivonnaisista. Olen aiemmin tehnyt hyvin samanlaisia tartaletteja mustikasta...

Juustokakku marjojen seuraksi

... Yksinkertainen, tuhti juustokakku on oivallinen tuoeiden marjojen seuralainen. Blogissani on ennestään jo amerikkalaisen juustokakun ohje, sen löydät täältä. Myös muita paistettuja juustokakkuja löytyy kuusi kappaletta leivontaohjeet-osiosta....

Rocky road -juustokakku

... Rocky road -kakku on suklaamakeinen, joka vie makean himon mennessään. Tuhti ja herkullinen juustokakku. Jokaisen suklaan ystävän unelma! Rocky road -juustokakku (n. 12 hengelle) Alkuperäinen resepti:...

Juustokakku rahkasta

... Aidon juustokakun tunnistaa siitä, että se on tehty uunissa. Liivatteella tehdyt on vaan halpoja kopioita. Ugh!Seuraava resepti on oma versio The Hummingbird Bakeryn New Yorkin juustokakusta....

Suklainen juustokakku

... Tämä hyydytettävä suklaajuustokakku maistuu varmasti jokaiselle. Suklaa tekee tavallisesta juustokakusta herkullisemman! Alkuperäinen resepti täältä: Amerikkalainen suklaa-juustokakku Suklainen juustokakku Pohja: 1 pkt Domino-keksejä50 g voita Täyte: 4 kpl...

Viiden marjan juustokakku

...juustokakkuun. Onhan viisikin jo hyvä määrä sortteja.Juustokakku maistui kaikille taaperosta eläkeläisiin ja siihen väliin upposi erittäin nirso keski-ikäistyvä. Eli hyvää oli ja teen toistekin. Ainoaksi ongelmaksi tuli juustokakun kiille. Vanhana...

Suussa sulava suklainen juustokakku

... Operaatio Suklainen juustokakku on ollut mielessä jo pitkään. Suunnittelin pikkujouluihin jotain helppoa, herkullista ja suklaista. Niinpä innostuin kokeilmaan, miltä mun Suussa sulava juustokakku maistuisi suklaisena. Ja...

Paras juustokakku kevään juhliin

... Elämme jälleen ihanien keväisten juhlien aikaa. Meillä juhlakausi alkaa vapusta ja jatkuu synttäreiden kautta koulun päättäjäisiin. Syntymäpäiväkakuksi valmistui tällä kertaa oikein perinteinen juustokakku aidolla vaniljalla maustettuna....

Kolmen kerroksen mansikka- juustokakku

...päivään. Irrota vuuan reuna (ja pohja) varovasti kakusta.Nosta tarjoiluastiaan ja koristele haluamallasi tavalla. Lisää juustokakkuja blogissani löydät klikkaamalla alla olevista linkeistä:Viljaton New York cheesecake Kuningatarjuustokakku Valkosuklaa soufle- juustokakku Mangojuustokakku Pirteä tyrnijuustokakku...

Vadelma-valkosuklaa juustokakku

... Tämä Vadelma-valkosuklaa juustokakku on tehty täsmälleen samalla reseptillä kuin aikaisempi Mustikka-valkosuklaa juustokakku, mutta kiilteessä on mustikan sijaan ihanan kirpeää vadelmaa.Unohdin napata kuvat kakusta ennen tarjolle laittamista,...

Mustikka-juustokakku vadelmakiilteellä (gluteeniton)

...gluteenittomia kaurakeksejä150g margariinia sulatettuna juustokakku:400g tuorejuustoa6dl vaniljajugurttia8 liivatelehteä4dl mustikoita soseutettuna½ dl vaniljasokeriasokeria oman maun mukaan½ dl vettä vadelmakiille:4 dl vadelmia5 liivatetta½ dl vettä Hienonna kaurakeksit joko yleiskoneessa tai kaulimella. Sulata margariini...

Tropical juustokakku

... Blogeissa on paljon ollut ihanan näköistä tropical juustokakkua. Aviomiehellä oli synttärit viime sunnuntaina ja pääsin siis minäkin testaamaan kyseistä kakkua.   Reseptin otin Kakkutaikurin blogista.  Tropical juustokakku Tässä...

Minttusuklaa-juustokakku eli pätkiskakku

...edessä ♥ . Mutta pidemmittä puheita sitten varsinaiseen postauksen aiheeseen. Elikkäpäs lupailin teille kakkuohjeita edellisessä postauksessani ja tässäpä niistä ensimmäinen eli Minttusuklaa-juustokakku eli helpommin sanottuna Pätkiskakku.  Ohje on napattu jostain monta vuotta...

Joulukalenteri 10. luukku - Jouluinen juustokakku

...meille puolukkaista kinuskikakkua kyläillessämme hänen luonaan. Ajattelin siis kehitellä myös jonkinlaisen oman versioni tästä. JOULUINEN JUUSTOKAKKU: Pohja: 200g piparkakkuja 25g mantelirouhetta 25g mantelijauhoja 100g voita Täyte: 6 dl kermaa 5 dl...

Suussa sulava amerikkalainen juustokakku vadelmamelballa

... Juustokakut ovat aina olleet intohimoni! Törmäsin sattumalta tähän uunissa valmistettavaan juustokakkureseptiin ja pitihän sitä heti kokeilla. Ja kyllä kannatti kokeilla! Tämä herkullinen ja pehmeä juustokakku sulaa suussa...

Marjainen juustokakku - helppo kesäherkku!

...monesti lämmennyt, vaikka yksi kesäloman tavoitteistani olikin leipoa pullaa. Kesäisten herkkujen pääroolissa saavat kuitenkin olla tuoreet marjat. Tämäkin marjainen juustokakku koristellaan kunnon marjakeolla. Maustetut rahkat ovat mielestäni käteviä. Niillä saa...

Kinder-juustokakku

... Netissä on ollut viime aikoina paljon ohjeita erilaisille kinder-leivoksille ja piirakoille. Eilen suunnittelin tekeväni juustokakkua ja mieleeni tuli että mikseipä sitten kinder-juustokakku! Lapin lomalla tuli jo...

Juustokakku kera vadelmakastikkeen pääsiäisen juhlapöytään

... Pääsiäislounas appivanhempien luona on jo meidän perheelle perinne.Jälleen kerran ruoan laitosta jälkiruoka on minun työlistallani. Pitkästä aikaa halusin tehdä jotain ”vanhaa” ja hyväksi todettua.Perinteinen juustokakku ja...

Rocky Road juustokakku

...vaahtokarkkeja olisi kuitenkin ehkä pärjännyt, sillä niitä ei hirveästi maistanut. Ehkä ne kuitenkin hieman toivat makeutta suuhun sattuessaan.Pidemmittä puheitta alla resepti halukkaille…  Rocky Road juustokakkuPohja1 paketti (185 g) Ballerina mousse-keksejä 30...

Amerikkalainen juustokakku marjoilla - Baked berry-cheesecake

...reseptistä niin tässä on omasta mielestäni todella hyvä sellainen. Jätä vain marjat päältä pois ja lisää täytteen sitruunamehun määrää 2-3rkl. Voit myös lisätä 1rkl raastettua sitruunan kuorta. Amerikkalainen juustokakku marjoilla20-22cm...

Dulce de leche-juustokakku

... Tämä kinuskinen herkkupala katoaa nopeasti parempiin suihin. Leivoin tätä viime keväänä ensimmäisen kerran ja kakku oli vähintään yhtä hyvää kuin muistelinkin. Juustokakku pitää sisällään kinuskiksi keitettyä...

♥ Kesäinen raparperi-juustokakku

... Olen jo pitkään halunnut kokeilla Kinuskikissan alkukesän unelmakakkua, jossa vaniljalla maustetun juustokakkukerroksen alle kätkeytyy ihanan kirpeä raparperitäyte. Sopiva tilaisuus kakun tekoon tulikin nyt alkuviikosta, kun vietimme...