Vanilja-Mustikkamuffinssit:

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Meillä oli tänään pikkukokit asialla 😉 Nuorimmaisella ja hänen parilla ystävällään, on ollut, välillä, intoa tuonne keittiön suuntaan ja olen heitä aina kannustanut siihen.Tosiaan kokkeja on yleensä 3 ,mutta tänään oli 2…mietittiin mitä tytöt leipoisivat ja minä ehdotin muffinsseja,mustikkaa löytyy ja muita aineksia meni näihin suhteellisen vähän(yllätys sokeri…
...vaniljarahkaa(rainbow) 3 dl vehnäjauhoja 1 tl soodaa n.1/2 dl maitoa Vatkaa margariini ja sokeri kuohkeaksi.Lisää kanamuna hyvin sekoittaen.Lisää rahka, vehnäjauho-soodaseos ja maito.Lusikoi taikinaa muffinssivuoan pohjalle,lisää lusikallinen marjoja ja päälle taas...

Läheiset reseptit

Vanilja minikuppikset vanilja-vadelmakuorrutteella (Mini Vanilla cupcakes with vanilla-rasberry frosting), vegaani/gluteeniton/maidoton/munaton

...🙂 Kokeilin tällä kertaa kuorrutteeseen makuyhdistelmää vanilja-vadelma, näytti maistuvan oikein hyvin. Vanilja minikuppikakut (24kpl)2,35dl soijamaitoa1 tl omenaviinietikkaa2,4dl Sunnuntai gluteeniton jauhoseos (vaalea)n. 0,5dl Provena kaurajauhoa2 rkl maizenaa (laitoin No-Egg jauhoseosta)3/4 tl...

Vanilja-Mustikkamuffinssit:

...muffinssit,Kiitos pikku ”kokkikerholaisille” <3 Nappasin vinkkejä netistä ja muokkasin taas ohjeen meille sopivaksi.(hieman olin tyttöjen apukäsinä) VANILJA-MUSTIKKAMUFFINSSIT: 100 g margariinia 1 dl sokeria 2 tl vaniljasokeria 1 kanamuna 2 dl...

Mustikkamuffinssit kanelicrumblella

... Mehevät mustikkamuffinssit saavat lisämakua kanelista. Nämä leivonnaiset tuovat piristystä kylmään ja pimeään talvipäivään. Mustikkamuffinssit kanelicrumblella (ohjeella tulee noin 16 kpl) Alkuperäinen resepti täältä: Mustikkamuffinssit kanelicrumblella Taikina: 7...

Vanilja-kuppikakut (vegaani/munaton, maidoton)

...omenaviinietikka kupissa ja anna seistä pari minuuttia. Vatkaa soijamaito-seos, öljy, sokeri ja vanilja (ja muut mahd maku-uutteet) isossa kulhossa. Sihtaa joukkoon kuivat aineet ja sekoita kunnes taikina on tasaista. Annostele...

VANILJA-RUUSUKUPPIKAKUT

... KUPPIKAKUT12 kpl 2 dl Vehnäjauhoja1 tl Leivinjauhetta½ tl Suolaa90 g Voita huoneenlämpöisenä2 Kananmunaa150 g Hienoa sokeria1 rkl Vanilja-aromia1 dl Maitoa1-2 rkl Ruusuvettä1. Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe ja...

Suklaa-vadelma- ja Vanilja-mansikka tartaletit

...työtä ja hommia. Onneksi nyt on jälleen  aikaa kirjoitella! 🙂  Tässä olisi nyt kaksi ihanaa täytettä tartaletteihin; Ensimmäisenä täytteenä on ihana vanilja-mansikkatäyte. Vanilja-mansikka tartaletit ovat ihanan raikkaita ja sopivat kaikkiin...

Mansikkainen vanilja-mascarponekakku

...1 prk (250 g) mascarponejuustoa 1 prk (200 g) maustettua rahkaa, vanilja (Valio)½ dl sokeria2 tl vaniljasokeria2 rkl vettä tai mansikkamehuaKiille250-300 g kotimaisia mansikoita1 dl hyytelösokeri Multia1 dl mansikkamehutiivistettä½ dl vettäMurustele...

Kanelilla maustettu omena-vanilja ProteinSmoothie-kakku

...pystyy puhdasta kauraa nauttimaan. Hiilihydraattejakin Proegg Smoothiessa on suhteellisen vähän + – 7. Smoothie makuja on 2. Omena-vanilja, sekä mustikka-mustaherukka. Smoothieissa on käytetty aitoa marjaa ja hedelmää. Proegg Smoothiet löytyvät kaupan...

Parhaat mustikkamuffinssit

...ideana. Suosittelen näitä muffinsseja erityisesti brunssille, sillä nämä voi valmistaa aamullakin pienellä vaivalla, kunhan et ihan unessa ole, kuten allekirjoittanut taannoin leipoessaan…  Parhaat mustikkamuffinssit (12 kpl)3,5 dl vehnäjahoja2 dl sokeria1,5...

Mehevät ja kardemummaiset mustikkamuffinssit

... Joskus saan ihmeellisen päähänpinttymän jostain leivonnaisesta, ja sitä on pakko päästä tekemään (ja tietenkin syömään). Tällä kertaa vuorossa oli mustikkamuffinssit muruisella pinnalla. Olin nähnyt niin herkullisen...

Mustikkakuorrutetut mustikkamuffinssit

...saanut mielestäsi sopivan mustikkaisen kuorrutteen aikaiseksi. Mustikkakuorrutetut mustikkamuffinssit (n. 12kpl)3 dl vehnäjauhoja1 dl kaurahiutaleita2 dl sokeria2 tl leivinjauhettaMaustemitta vaniljajauhetta100g sulatettua voita2 dl appelsiinimehua2 kananmunaa2-3 dl mustikoita (tuoreita tai pakastettuja)- Sekoita...

Mustikkamuffinssit kanelicrumblella

... Tämä resepti on ehdottomasti ansainnut paikkansa blogissa, niin ihania nämä kaneli-muruseoksella viimeistellyt mustikkamuffinssit ovat ♥ Olen löytänyt Instagramin kautta paljon uusia herkullisia blogeja, joista yksi on...

Mustikkasaaliista mustikkamuffinssit

...laatikot ovat kovin suloisia ja tuovat mukavaa vaihtelua ainaisiin muffinssivuokiin.  Mustikkamuffinssit Hummingbird Bakeryn tapaan 5,5 dl jauhoja4 dl sokeria1 tl suolaa1,5 tl leivinjauhettavajaa 4 dl piimää1 muna1 tl vaniljauutetta70g vähäsuolaista...

Mustikka-vanilja-kerroskakku

...syövereissä etsimässä ratkaisua. Päädyin lopulta tekemään Kinuskikissan reseptillä vaniljaisen panna cotta -kerroksen, joka osoittautui mustikalle loistavaksi pariksi. Tästä kakusta tuli lempeän marjainen ihanuus, jota kyllä kelpaa katsella. Taidan mennä ottamaan...

Vanilja-mansikkasmoothie

... Tehän tiiätte että meikkis tykkää smoothie-juomista, varsinkin aamupala. No tääkin sopii aamupalaksi, tosin on hieman makeampi kuin edelliset smoothiet mitä oon tehnyt. Toi vaniljajogurtti on älyttömän...

Vanilja-suklaamoussekakku

...”pakko kokeilla” -reseptiä. Joten menin kauppaan ja ostin tunteen mukaan jotain.Täytteestä tuli positiviista palautetta, kehuttiin täyteläiseksi ja parhaaksi moussetäytteeksi ikinä. 200g philadelphia tuorejuustoapurkki Violan Vanilja tuorejuustoa2,5dl kermaa200g maitosuklaata2 liivatelehteä Vatkaa kerma vaahdoksi.Vatkaa...

Gluteeniton raparperi-vanilja juustokakku, pala raparperitaivasta?

...makea, ei yhtään liian ällö. Koostumus on pehmeä ja päällisen ansiosta ja rapareprin rouheaakin rakennetta näkyvissä. Pidän myös siitä että vanilja ja raparperi näkyy ja maistuu myös juustomassasta. Lisäksi tuli...

Mustikkamuffinssit

...hieman mustikkaversiotakin ja totesi ensin sen olevan hyvää, mutta eipä sitten kuitenkaan halunnut syödä loppuun. Hyvä kun kuitenkin maistoi hieman. 🙂 Mustikkamuffinssit n. 24 kpl:tta vuoan koosta riippuen 3,5 dl...

Mustikkamuffinssit (munaton,maidoton,gluteeniton)

... Mustikkamuffinssit 20 kpl 2dl sokeria2 banaania2 dl kaura tai mantelimaitoa1,5dl ruokaöljyä1,5dl sokeria 2dl kaura/tattari/riisijauhoja1dl perunajauhoja4tl leivinjauhetta1 tl kardemummaa1 tl vaniljaa1 tl psylliumjauhetta1tl suolaa2dl mustikoitaPäälle: 0,5dl kookosöljyä0,5dl sokeria1...

Sitruunaiset mustikkamuffinssit kardemumma-murulla

... Raikkaat sitruuna-mustikkamuffinssit ovat aina jees, mutta ne nousevat ihan uusiin ulottuvuuksiin, kun niiden pinnalle lisätään rapea ja hennon kardemummainen murukerros. Tämän totuuden ymmärsi ensimmäisenä Linda Lomelino...

Mustikkamuffinssit kanelitwistillä

...🙂 Kotiin tultua olikin aika alkaa leipomaan ja eilisen suunitelmissa oli mustikkamuffinssit 🙂 Aineksia :)Taikina:7 dl vehnäjauhoja3 dl sokeria1/2 tl suolaa4 tl leivinjauhetta1,5 dl öljyä2 kananmunaa1,5 dl maitoa6 dl mustikoita...

Sitruunaiset mustikkamuffinssit

...että syön vain yhden, tai no maksimissaan kaksi, ja keksin lopuille herkkupaloille jonkun paremman sijoituspaikan. Näin marja-aikaan mieleni halajaa mustikkaa, ja heräsinkin eilen aamulla marjametsään mustikkamuffinssit silmissäni kiiluen. Iltapäivästä kiikutin...

Vapuksi vaahtokarkki-vanilja -kuppikakkuja!

...ja karamellisoituivat uunissa. Ei kätketty yllätys, mutta pinnalla kuorrutuksen alla piilevä ylläri. Hyvää vappua, mikäli en kerkeä koneen äärelle ennen sitä!-Doro-   Vaahtokarkki-vanilja -kuppikakut (n.10kpl)kuppikakut:175g voita huoneenlämpöisenä1.5 dl sokeria0.5tl vaniljajauhetta...

Vanilja-kinuskisuukkokakku

...eri täytettä: kinuski ja vanilja. Päällä tuoreet mansikat ja hyytelösokerikiille.    Pohja: 65g voita sulatettuna 200g kaurakeksejä murskattuna Kinuskitäyte: itse keitetty kinuski vaahdotetaan jäähtyneenä (2dl kuohukermaa, 1½dl fariinisokeria, ripaus suolaa)...

Hertsun ihanat vanilja-suklaasuukot

...oli ihana ohje näiden herkkujen valmistukseen. Alkuperäinen resepti tästä. Minusta se on oiva lahja ystävälle herkuksi. Muuntelin reseptiä hieman omanlaiseksi.Hertsun suukot Tarvitset:1pkt mariekeksejäTäyte:3kpl kananmunan valkuaisia1rkl sokeria1tl vaniljasokeria1tl vanilja-aromia1 3/4 sokeria1/2dl glukoosisiirappia1/2dl...

Vanilja-mangonektariinikakku

...tällä kertaa kevyt ja hedelmäinen.  Sly-parini lähetti sopivasti useitakin ohjeita ja minä päätin tehdä nopean juustokakun Vanilja-mansikkakakun ohjeella. Vaihdoin mansikat  mangolla ja nektariinilla. Tuli tosi hyvää.Ohje kuulosti mielenkiintoiselta, sillä tähän...

Vanilja-marjapiirakka

... Tein vappupöytään vanilja-marjapiirakan samaan tapaan kuin aikaisemmin tekemäni marjatartaletit. Itse pidän ehkä enemmän pienistä tartaleteista, mutta yksi iso piirakka on vaivattomampi tehdä. Täytteenä on leipurinkermaa, eli...

Pieni vanilja-valkosuklaajuustokakku

... Päätin tehdä pienen juustokakun kauniin kesäpäivän kunniaksi. Täytteeseen käytin Valion makeutettua vaniljatuorejuustoa, joten jätin lisäsokerit suosiolla pois. Toki kakun voi tehdä myös tavallisesta tuorejuustosta sokeria ja...

Superhelppo vanilja-raparperipiirakka

...halunnut turvautua vanhoihin resepteihin, vaan kokeilla jotain uutta. Löysin Kinuskikissalta herkullisen kuuloisen reseptin, jota sitten kokeilin – tosin aikapulan vuoksi turvauduin kaupan piirakkapohjaan. Superhelppo vanilja-raparperipiirakka(täytteen ohje Kinuskikissa) Pohja:kaupan valmispohja (tai...

Red Velvet Cheesecake

...philadelphia tuorejuustoa3,5 dl sokeria0,6 dl maissitärkkelystä (Maizena)1 rkl vanilja aromia2 munaa2 munan valkuaista1,2 dl kuohukermaa Lämmitä uuni 175 asteeseen. Ota kaksi irtopohjavuokaa ja vuoraa pohjat foliolla ja kiinnitä pohja. Voitele...