Istutaan iltaa

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla
Vaikka kesä on taittunut elokuun puolelle,  iltaa voi vielä hyvin istua terassilla.On ihana kattaa kauniisti varjon alle, ja nautiskella hyvästä seurasta ja ruoasta.Tämä tonnikalapirakka syntyy näppärästi sekoittamalla ainekset…
.... Glut.kaura)1/3 dl tattarijauhoja1,5 tl leivinjauhetta3/4 rkl psylliumiahyppysellinen suolaa3/4 dl vettä1/2 dl öljyä Täyte1 porkkana raastettuanippu sipulin varsia1 prk tonnikalaa2 tomaattiaMunamaito 2 dl maitoa2 kananmunaa1 dl juustoraastetta2 tl oregaanoa3/4 tl...

Läheiset reseptit

Istutaan iltaa

... Vaikka kesä on taittunut elokuun puolelle,  iltaa voi vielä hyvin istua terassilla.On ihana kattaa kauniisti varjon alle, ja nautiskella hyvästä seurasta ja ruoasta.Tämä tonnikalapirakka syntyy näppärästi...

Kreikkalaista iltaa

Tunnelmia ja muutama reseptikin menneen lauantain kreikkalaisista tunnelmista. MenuLeipää & hummusta Kylmää kurkkukeittoa Vihreää salaattia,kirsikkatomaatteja javihreitä oliivejaSaganakia   SalaneuvoksestaMoussakaa  Hunajaista sitruunapiirasta  Hummushan on jo ihan perus kamaa...

Hyvän tekemistä ja hyvän vapun toivottelua!

...Nyt odotellaan hetki että lapset nukahtaaja taidetaan sitten kaivella vielä ne herkkujuustot esiin.. Istutaan hetki iltaa ihan aikuiset keskenääntuleehan tänä vappuna 17 v yhteiseloa täyteen.Mukavaa vappua sullekin! Terkuin Taina...

Piirakasta toiseen

...iltaa. Höpötellään ja nauretaan sekä tietysti kun perheestä on kyse joskus vähän väännetäänkin. Siskonkin kanssa on joskus ihanaa olla vaan ihan kahden, safkaa ja herkkuja tottakai sekä muutama lasi viiniäkin. Viimeiseen...

Karpalokinuskiraakakakku

... Vietimme siskosten kesken tyttöjen iltaa ja samalla nuorimman siskoni Rosan synttäreitä. Rosa toivoi ruoaksi terveellisiä herkkuja. Päätin tehdä tyttöjen iltaa varten taannoin Greenstreetin raakakakkukurssilla maistamaani puolukkakinuskiraakakakkua....

VÄHÄN VIERAISSA (ihania vanhoja ystäviä ja uusia reseptejä)

...ystävääni. Nyt kun viimeinkin päätimme viettää yhdessä iltaa, en todellakaan aikonut viettää koko iltaa keittiön puolella hyysäten, vaan halusin pöperöä löytyvän pöydästä valmiina niin kauan kuin juteltavaa riittää. Halusin tarjota jotain tuttua ja...

Couscous- salaatti

... Ihanaa lauantai-iltaa! Ensimmäinen viikonloppu aikoihin, kun on mahdollisuus tehdä melkein mitä vain! Ihanaa! Viimeiset kuukaudet ovat olleet melko rankkoja pitkien työpäivien ja opintojen viimeistelyjen ansiosta ja...

MUUTTO

...jätskikulhon. Laitoin siihen vanilja jäätelöä, kinuskikastiketta, mansikoita, mini vaahtokarkkeja, marenkia, daim-rakeita ja kermavaahtoa. Suosittelen, varsinkin näin lämpiminä päivinä maistuu!Eilen vietimme vapaa iltaa mieheni ja sisaruksieni kanssa Helsingissä. Kävimme syömässä ja...

Marinoidut Herkkusienet (Antipasti)

...kokoelma iltapalaks tai iltaa viettävälle porukalle, suosittelen väsäämään yhteen kupposeen tätä. Toisis kipoissa vois esim. olla oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja, mukavia salamisiivuja, juustomöhkäleitä ja mitä näitä nyt on. Marinoidut Herkkusienet (Antipasti)Pienehköön...

Hyvää itsenäisyyspäivää!

...yökylä-kaveri,sellaista viikonloppua ei meillä taida olla ettei olisi lasten välistä liikehdintää naapurustossa.Hyvä näin.Mies päivystää ja minä katselin linnanjuhlia mukelot kainalossa. Oikein hyvää itsenäisyyspäivän loppu iltaa,tärkeä hieno päivä meille suomalaisille.Tänään olin...

"Hädintuskin puolet ajasta tiedän mitä teen"

...siis ÖIF:lle ja kultaa isäntäseura HanSulle. Näin on sunnuntaipäivä kääntynyt kohti iltaa. Iltaa on vielä pitkälti jäljellä, koska vuorokauden vaihtuessa saamme olla noutamassa nuorimmaistamme lentokentältä. Aurinko paistaa vielä kauniisti, joten...

Taltuta töihinpaluun väsymys

...Silloin voi olla tyytyväinen työpäivään ja odottaa iltaa kuin minilomaa. Sohvaan jäämisen ja loman loppumismasiksen potemisen sijasta kannattaa sytytellä lyhtyjä ja kävellä vaikka paljain jaloin haistelemaan loppukesän kukkia. Ei siihen...

Vadelmainen valkosuklaa-lime Britakakku

... Kun meidän työporukka kokoontuu istumaan iltaa niin siitä ei naurua puutu. Tällä kertaa istuimme iltaa ihanassa pienessä mummonmökissä. Illan pimetessä alkoi yhden, jos toisenkin mielikuvitus heräämään...

Viikonloppu kaksin sirkustunnelmissa

...olisi ollut ihana istua iltaa takkatulen loimussa.Hotellin olohuone/aulabaari…. ….jossa oli ihana tunnelma  ♡ Tuo katto on  u p e a!!!Siitä ei meinannut saada silmiään irti!Tämä idea ois ihana kopioida, kun vain keksisi...

Pienten teekutsut ja helppo ohje ommeltuihin teepusseihin

...ja siskolle tuodaan juuri se oikea unipupu kaveriksi illalla. Telkkaria katsoessa siskon vieressä istutaan ihan kylki kyljessä, vaikka sohvalla olisi tilaa isommallekin hajuraolle. Joskus jopa innostutaan pussaamaan siskoa, mikä on...

Terveisiä tekstien ja jouluvalmisteluiden keskeltä

...on sitä, että poltetaan kynttilöitä, istutaan jouluvalojen lempeässä hämärässä olohuoneessa ja maistellaan glögiä ja pipareita. Sanokaa vain kerettiläiseksi, mutta minusta Grapponia-juomalasit ovat aivan omiaan tuikkukippoina: Taannoin kerroin täällä blogissakin Postissa...

AAAgoesSaoPaulo – Day 5

...haarukallista maistaa. Tajuttoman hyvää! Moni kakku päältä kaunis. Nämä ei niinkään, mutta maistuivat kyllä sitäkin paremmilta! Mansikkakakkua vaahtokarkkikuorrutteella, Dolce Do Leite-kakkua ja vanijatäytteinen suklaa-vaahtokarkkikakku. Autossa istutaan päivän aikana paljon, tavalliset...

Terveisiä tekstien ja jouluvalmisteluiden keskeltä

...on sitä, että poltetaan kynttilöitä, istutaan jouluvalojen lempeässä hämärässä olohuoneessa ja maistellaan glögiä ja pipareita. Sanokaa vain kerettiläiseksi, mutta minusta Grapponia-juomalasit ovat aivan omiaan tuikkukippoina: Taannoin kerroin täällä blogissakin Postissa...

Handicap kausi alkakoon & Koda 10 viikkoa!

...niin.  Mutta tässäpä Kodan kuulumisia teille;   Mie Dreamlook Obvious Miracle Man eli Koda oon nyt 10 viikkoa! Olen opetellut istumaan käskystä ja se menee jo ihan hyvin. Istutaan ennen...

Viimeinen vauvakuukausi!

...kävelykärryjen kanssa ja istua laatikossa. En kyllä oikein ymmärrä mikä siinä on niin kivaa. Hän ottaa laatikon reunoista kiinni ja astuu laatikkoon sisään. Siellä sitten istutaan lelujen kanssa ja välillä...

10 pics down by the laituri

...nokassaluonnon ihmeitä ihastellen.  Ajattelin pyytää sut kanssani laiturille, istutaan hetki hiljaa, kuunnellaan vesilintujen kaakatusta ja haistellaan raikasta meri-ilmaa. ***Joka on pidellyt kädessäänmeren silottamaa kiveä,tietää, että jatkuvalla hyväilylläon ihmeitä tekevä voima.-Tommy...

Pikaburritoita ja tunnelmavalaistusta pihalle osa 3!

...ihan uutta, jolla voisi hehkutella täällä blogin puolella. Nämä nopeat hävikistä herkuksi burritot ovat kuitenkin pelastaneet monta arki-iltaa, kun pihaprojekti on vienyt kaikki mehut ja vapaa-ajan, joten jos mietit mitä syödä...

Kauneutta metsästämässä

...laitettiin. Lupaa pitkää kestoa ja lisäksi siinä on hoitava ikääntymistä hidastava voide. Alla olevassa kuvassa näkyy tulos heti suihkutuksen jälkeen. Iltaa kohden väri vielä syventyi. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, ja...

Rullaillen ja palloillen - kehonhuoltosarja

...tiedä teistä, mutta mulla on tapana tehdä kaikki rästihommat aina lepopäivinä. Tulee sellainen olo, että saa edes jotain aikaan! Ja sitten on iltaa kohden aikaa vaan löhötä…Muistatteko vielä kun lupailin...

Sitruunalohta tillikastilla

...ettei nesteet valu.Mausta kala ja laita se jääkaappiin makustumaan mielellään pariksi tunniksi.Ota kala jääkaapista hieman ennen grillausta. Grillaa n. 15 min.Nauti tillikastin kanssa.Mukavaa lauantai-iltaa teille kaikille !Kiitos sinulle kommentistasi....

Skini-Onni ja kaikkea muuta

... Leppoisaa äitienpäivän iltaa!Puutarhalla uusi miljoonakello-lajike BurgundyHurmaava!Kulunut viikko on ollut niin täysi tapahtumista.Ihan pian mennään kasvariin nollaamaan viikon kiireetkuohuviinin, mozzarellapitsan ja raparperipiirakan avulla.Töissä on ollut varmasti kevään...

Marmoria, juustoja ja siemennäkkäriä

...itse salaisen paheeni juustojen viereen ja nautiskelin pienen hetken.  Marmoritarjotin saatu: Kitchen Time Mutta kuulkaas, keittiö kutsuu taas. Lapsille on saatava murua rinnan alle ennen harrastuksia. Leppoisaa keskiviikko iltaa sinulle.♥Heidi...

Ohrapuuro uunissa

...kädessä hellan kulmalla jäähtyvän puuroastian ohi pitkin iltaa!Ja eipä ollut yllätys, että toimiva resepti löytyi Jaakko Kolmosen, Kokkikolmosen kotisivuilta. Olen elänyt ajan, jolloin Tv:n ruokaohjelmatarjonta kulminoitui Kolmosen ja Vanamon Patakakkoseen....

Teinitytön huoneen stailaus

...uusitussa huoneessaan.  Tässä vielä kuva siitä miltä huoneessa näytti ennen. Oikein rentoa lauantai-iltaa! Pidetään peukut pystyssä, että huomenna olisi vihdoin aurinkoinen ja lämpimämpi kevätpäivä. Anu ps. Voit seurata blogiani myös...

Jauheliha-tacosalaatti

... Kavereita tulossa istumaan iltaa, etkä haluaisi tarjota aina sitä samaa pakastepitsaa, patonkia ja karjalanpiirakkaa? Olis kiva, kun yöpalaksi ei tarvis hakee pitsoja? Jos vastaat edellisiin ees...