Aurinkoinen avokadopasta

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: avokadoMuut ruuatpastareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

No joo… nimi nyt on mitä on. Mutta aurinkoinen siksi, että pastassa oli reilusti aurinkokuivattua tomaattia. Ja tietysti avokadoa, valkosipulia ja chiliä. Oli kerrassaan herkullista. Ohje on vähän viitteellinen, sillä enhän minä mitään määriä muistiin kirjoittanut.

Aurinkoinen avokadopasta
Pastaa (esim. farfalle)sen verran kuin 2 henkeä syö
2…
...on vähän viitteellinen, sillä enhän minä mitään määriä muistiin kirjoittanut. Aurinkoinen avokadopastaPastaa (esim. farfalle)sen verran kuin 2 henkeä syö2 avokadoan. 0,5 dl silputtua aurinkokuivattua tomaattia1 sitruunan mehu1 valkosipulin kynsiRipaus kuivattuja...

Läheiset reseptit

Aurinkoinen avokadopasta

...on vähän viitteellinen, sillä enhän minä mitään määriä muistiin kirjoittanut. Aurinkoinen avokadopastaPastaa (esim. farfalle)sen verran kuin 2 henkeä syö2 avokadoan. 0,5 dl silputtua aurinkokuivattua tomaattia1 sitruunan mehu1 valkosipulin kynsiRipaus kuivattuja...

Aurinkoinen pasta ja aurinkoinen tervehdys

...saada tänne talteen! Nimittäin tänään Koivulehdossa syötiin ihanan värikästä kasvispastaa, johon hain inspiraatiota muutamastakin eri lähteestä. Lopputuloksena pasta omasta päästä.Koivulehdon aurinkoinen pasta: 4-5 porkkanaa1-2 punaista tai keltaista paprikaa2-4 luomuvalkosipulin kynttä4...

Aurinkoinen persikkakku

... Isäpuolen 40-vuotiskahveille väsäsin tälläisen. Monet ovat varmasti kokeilleet, tai ainakin maistaneet, mangososeesta tehtyä kakkua. Tämä on muuten samanlainen, mutta kiilteessä käytin mangopiltin sijasta Piltti Aurinkoinen sosetta,...

AURINKOINEN KALAKEITTO

...kunniaksi meillä taivaalle ilmestyi tänä talvena sangen harvinainen valoilmiö, Aurinko! Siitä innostuneena valmistin Aurinkoista kalakeittoa, joka varmasti maistuu myös hiihtolenkin tai mutkamäen jälkeen… Keltaisen aurinkoinen väri saadaan sahramista. Pääraaka-aineena käytin...

Avokadopasta

...kuoressaan ja kaiverra palat lusikan avulla kastikkeen joukkoon. Valuta kypsät spagetit ja sekoita ne saman tien kastikkeen sekaan. 4. Tarjoa avokadopasta heti. Voit ripotella valmiiden annosten päälle vielä parmesaanijuustoraastetta....

Onnistunut ja helppo avokadopasta

... Pari ihan-just piloille menevää avokadoa inspiroi kokeilemaan jotakin uutta. Kerran olen avokadopastaa kokeillut ja oli jotain aivan hirveää. Ohjeita selaillessani kaikkiin tuli jotakin ihme juustoja tai...

Avokadopasta

... Tulipa kokeiltua tuo uusi ilmiö, avokadopasta! Herkkuahan se oli, mutta ei mitenkään erikoista miun mielestä. Tässä kuitenkin resepti 🙂 1 valkosipulinkynsi 1/2 chiliä (poista siemenet) 1...

Avokadopasta sin pasta

... Eli avokadopasta ilman pastaa, korvasin pastan karpisti pekonisuikaleilla.Alkuperäinen mainetta niittänyt ohje avokadopastalle löytyy Safkaa -blogistaeli →  täältä  Kirjaanpas ohjeen blogiinikin niin löydän näppärästi jatkossa omalta sivustoltani.....

Pitihän se testata: avokadopasta

...tule kuin paha mieli. Höystin pastaa ihanilla uunipaahdetuilla tomaateilla, joista tuli kivaa makeutta suolaisen pastan joukkoon! Avokadopasta (3-4 annosta)1 valkosipulinkynsi1 mieto chili1 limetti2 kypsää avokadoasuolaamustapippurialoraus oliiviöljyäkourallinen basilikaakourallinen korianteria1 dl raastettua pecorinoa1 dl...

Avokadopasta kuudelle

...sanottuna tyhjää täynnä. Luulen, että kun lupa kaikenkattavaan juustoherkutteluun heltiää, niin Kettu saa eteensä melkoisen juustotarjottimen. 😀 Mutta se ohje… Avokadopasta (6 hlölle) noin 400 g täysjyväspagettiasuolaa4 dl ruokakermaa2 limettiä...

Aurinkoinen Chili-Porkkanakeitto

...on, sen voi luvata.Lämpöä chilistä ja pientä makeutta porkkanasta ja, ah, niin ihanan väristäkin! Aurinkoinen Chili-Porkkanakeitto:(kahdelle-neljälle) – n. 7 porkkanaa- 4 jauhoista perunaa (pienehköä)- 5 dl vettä- 1 fondikuutio (kana)-...

Ei se moderni klassikko avokadopasta, vaan...

...kelpaavaan muotoon hämmästyttävän onnistuneesti. Alkuperäistä avokadopastaa tulikin tankattua aikaisemmin aika säännöllisesti, ainakin siihen saakka kunnes allergikkomme ryhtyi rajoittamaan bravuureitamme. Tavaksi on nimittäin yritetty ottaa, että imeväisiä lukuun ottamatta kaikki ruokalijat...

Hirvi-avokadopasta

Viikonlopun hirvipaistin jämistä piti kehitellä jotain ja kas, pöydällä lojui pussillinen avokadoja ja chilipalko. Ainekset kahdelle300 g hirvipaistian. 2,5 dl pastaa2-3 avokadoa1/2 sipuli1 ”tavallinen” chilipalko0,5...

Avokadopasta

Tämä on hyvä vaihtoehto jos haluat välillä erilaista pastaruokaa. Kastikkeen voi sekoittaa suoraan isoon tarjoilukulhoon spgetin sekaan ja nostaa pöytään tarjolle, tai valmistaa annokset pienempiin...

Avokadopasta

Siis sanokoot kuka vaan mitä tahansa siitä miten tätä jo ruokailmiöksi kutsuttua ohjetta on nyt suitsutettu eri medioissa, mutta pakkohan tämä oli kokeilla. Se kuulosti...

arkinen avokadopasta

...mainiota sekin. olisi varmaan saanut vielä hienomman makuista lorauksella kermaa mutta minäkun otin sen pröystäilemättömän linjan jo alkuun. Arkinen avokadopastan.200g keittämätöntä spagettia1pkt kirsikkatomaatteja2 syöntikypsää avokadoaöljyä paistoonn.1pss ohuita vihreitä papuja (pakaste...

Tofu-avokadopasta

Tänään mulla oli treenipäivä joten aamupala oli hitusen tuhdimpi.Ihan ekaksi heti herättyäni join taas 0,5l vettä ja sillä aloitan aina aamuni. AAMUPALA2dl Vanilijan makuista soijajogurttia1rkl Goji...

Jokirapu-avokadopasta

... Hittiohje avokadopastasta on ihastuttanut meidätkin. Tällä kertaa hiukan varioimme sitä toisen herkkumme, jokirapujen avulla. Pientä muutosta ohjeeseen toi myös sipulinvarret ja parmesaanin vaihtuminen pelkästään pecoriinoon. Lisäsin...

Aurinkoinen kanakeitto

Mun miehen vuorotyö sotkee meillä kuvioita välillä niin, että ihmiset joutuvat vierailemaan meillä totutusta poikkeavaan aikaan nähdäkseen myös talon isäntää. Sisareni oli perheineen pitkästä aikaa...

Aurinkoinen juustokakku

Tämä nopea herkku piristää päivän jos toisenkin. Sopii hyvin kesäpäiviin tarjoiltavaksi. Tarvitset:175g digestive keksejä75g voita 200g maustamatonta tuorejuustoa2dl kermaa2dl tomusokeria 2 purkkia aurinkoista pilttiä2 kiiwiä...

AURINKOINEN APPELSIINIKAKKU PÄÄSIÄISEKSI

   Saatiin kutsu ystävän luo lounaalle samalla kun vietiin tytär sinne kummitätinsä luokse ensimmäistä kertaa yökylään. Ensimmäinen yritys edellisellä viikolla kariutui lapselle yllättäin nousseeseen kuumeeseen, mutta nyt...

Aurinkoinen Äitienpäiväkakku

Tein kerran töissä täytekakun, johon harjoittelin kaksiväristä pursotusta. Vaikka kerma tuolloin loppuikin kesken tuli kakusta ihan hieno. Äitienpäiväksi työkaverini tilasi kakun, johon sain uudestaan kokeilla...

Aurinkoinen helistinkakku

Työkaverini jää pian toistamiseen äitiyslomalle ja halusi tarjota tälläkin kertaa kakkua meille iki ihanille työkavereille. 😉 Sain vapaat kädet kakun toteutuksessa sekä koristelussa. Kakun värin...

Aurinkoinen Helsinki

Täällä yksi rentoutunut lomalailen, moikka moi! Loma alkaa olemaan loppusuoralla, mutta kesä näyttää vain jatkuvan ja hyvä niin. 🙂 Olen istunut koneella tosi tosi vähän...

AURINKOINEN BANAANIJUUSTOKAKKU

Omaani ja siskoni nimipäivää juhlistimme perheen kesken banaaniauringolla. POHJA200 g Digestive-keksejä75 g margariinia Murskaa keksit tehosekoittimessa. Sulata margariini. Sekoita keskenään tasaiseksi ja painele irtopohjavuoan (24cm)...

Aurinkoinen panzanella-salaatti

Tämä nopea ja helppo versio panzanella-salaatista sopii hyvin kiireisemmänkin kokin aikatauluihin sekä myös mökkiolosuhteisiin. Väsäämistä ei ole kuin nimeksi. Aina ihana panzanella tuo Toscanan auringon...

Stressinpoistopasta

... Toimii loistavasti myös flunssan karkoitukseen!  Kyseessähän on tietystikin maineensa veroinen avokadopasta, jonka alkuperäisen ohjeen on luonut Alexander Gullichsen. Tämän alkuperäisen avokadopastan ohjeen löydät Alexander ja Hanna Gullichsenin...

Aurinkoista appelsiinikakkua....kaiketon "vitamiinipommi" pitenevien päivien kunniaksi!!

...etukäteen pannulla. Mutta näinkin yksinkertaisesti tehtynä tuloksena oli tämä aurinkoinen, nopeasti valmistuva ja niin ihanasti appelsiinin tuoksuinen ja makuinen kakku. Sitäpaitsi tässä kakussa on paitsi C-vitamiinia, myös rautaa, koska puolet sokerista...

Talvilajeja ja haastaja-pastaa

...riekale on pyörinyt siellä sun täällä muiden papereiden seassa, enkä ole saanut sitä aikaiseksi kokeilla aiemmin. Nyt Iinan resepti pääsi kokeiluun, kun perhe oli jo sitä mieltä että avokadopasta voisi...

Äiti, sinä olet aurinko - aurinkoista suklaakakkua (munaton, maidoton)

...äidit aurinkoja osaavat joskus olla. Aurinkoinen hymy näkyy ja nauru raikuu usein, kun tapaan oman äitini. Jos Neidiltä kysytään nyt, niin äiti on hänen aurinkonsa, jota hän kiertää. Ai taivas,...