Valkosipulinen uunilohi resepti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptituunilohivalkosipulinenJulkaistu seuraavalla sivustolla

Ainekset
300 g (kirjo)lohifileetä
0,5 tl suolaa
ripaus mustapippuria
1 sitruuna
1 rkl oliiviöljyä
2 pientä valkosipulinkynttä
Ohjeet
Ripottele suola ja pippuri tasaisesti lohen päälle ja laita kala
uunivuokaan.
Purista puolikkaan sitruunan mehu toiseen kulhoon ja sekoita joukkoon
...Julkaistu seuraavalla sivustolla Ainekset 300 g (kirjo)lohifileetä 0,5 tl suolaa ripaus mustapippuria 1 sitruuna 1 rkl oliiviöljyä 2 pientä valkosipulinkynttä Ohjeet Ripottele suola ja pippuri tasaisesti lohen päälle ja...

Läheiset reseptit

Valkosipulinen uunilohi resepti

...kalan voi antaa marinoitua puoli tuntia ennen paistamista. Lopun sitruunan voi tarjoilla kalan lisukkeena viipaloituna. The post Valkosipulinen uunilohi resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Katkainen uunilohi resepti

...smetana ja sinappi keskenään ja levitä seos lohifileen päälle. Paista 200 asteessa 20-30min. Lisäkkeeksi paprikaperunoita The post Katkainen uunilohi resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Fantasiapikkuleipä resepti

... Olen testaillut aika monia fantasiapikkuleiville soveltuvia reseptejä. Viimeisin käyttämäni resepti on ollut toimiva, mutta en ole ollut 100% tyytyväinen kokonaisuuteen. Maku on ollut ihan ok, muttei...

Mantelinen uunilohi

... Yksi uusi blogisuosikkini on ehdottomasti Eijan Kanapeet-blogi. Lueskelin Eijan blogin viime viikolla kokonaisuudessaan läpi ja huomasin, että voisin kokeilla vaikka kaikki reseptit blogista läpi. Muutamaa ihanaa...

Mausteinen uunilohi, arkiruokaa parhaimmillaan

...kertaa uunilohi sai mausteeksi itämaisia vivahteita, kuten inkivääriä, makeaa chilia ja kaiken kruunasi lime. Maku oli ihan huippu! Ei liian tulinen eikä kalaa jyräävä, vaan juuri sopiva. Mausteinen uunilohi noin...

Kermainen Uunilohi

... Tässäpä jälleen arkiruokaa niillekkin, jotka eivät pahemmin keittiössä viihdy.Uunilohi maistuu monelle ja on _todella_ helppo valmistaa, varsinkin tämä smetanalla maustettu lohi. Nyt kädettömätkin keittiöön ja lohta...

Venäläinen uunilohi

... Uunilohi on herkkua. Se on tuttua ruokaa lapsuudesta ja sitä teen edelleenkin usein. Välillä tykkään tehdä ihan suola + pippuri lohta uunissa ja välillä upottaa koko...

Uunilohi uusiksi

... Uunilohi on yksi meidän perheen herkkuruuista. Se on helppoa ja nopeaa valmistaa ja ravintoarvoiltaan hyvää syötävää. Lohta löytää usein tarjoushinnalla ja kun jo etukäteen tietää, että...

Punainen kanapestopasta | resepti

...herkullinen arkiruoka, josta voi myös tuunata omanlaisen. Käytin tähän valmista pestoa, mutta jos aikaa on, tietenkin senkin voi tehdä itse. Punainen kanapestopasta resepti Punainen kanapestopasta resepti Ainekset:Vihreää tagliatellepastaa (tai muukin pasta...

Resepti hukassa

... Leivoin viime viikolla persimmon kuppikakkuja. Alkuperäinen resepti jota lähdin muokkailemaan löytyy täältä. Se kuinka itse kuppikakut leivoin on nyt vähän hukassa. Koko työhuone on muutenkin ihan...

Itämainen uunilohi, paahdetut punajuuret ja jauhoton siemenleipä

...se sisältää ainoastaan siemeniä, pähkinöitä ja kaurahiutaleita. Kaurahiutaleissa kannattaa valita gluteeniton pakkaus, jos on gluteenin suhteen erityisen tarkka.   Itämaisittain maustettu uunilohi: 1 lohifilee hyvälaatuista suolaa chiliä (itse laitoin kuivattua...

Uunilohi

...seuraavalle päivälle. 1-1,5kg lohta 2dl kermaa 2 isoa kypsää tomaattia Basilikan lehtiä 1dl parmesan juustoa Pippuria Suolaa 1. Ota lohesta ruodot pois tai osta … Jatka lukemista Uunilohi →...

Arkisafkaa: helppo uunilohi

... Arkisafkaa-postaussarja jatkuu nyt yksinkertaisella ja helpolla uunilohireseptillä. Uunilohesta saa astetta juhlavamman, mikäli maustetun ranskankermahunnun päälle lisää öljyssä kuullotettua pilkottua sipulia sekä katkarapuja.Helppo uunilohi (4:lle)800g kirjolohifilettäpuolikkaan sitruunan...

Smetana-pesto uunilohi

...kohtuudella sitäkin 🙂 Eilen tein ruuaksi smetana-pesto uunilohta ja vihanneksia. Kyllä kala on vain niin hyvää! Tässä taas ohjetta: Smetana-pesto uunilohi 1 lohifilesuolaasitruunapippuria kastike:1 prk smetanaa1 dl ruokakermaa1 rkl sitruunamehua2...

Taikinoitu uunilohi ja haudutettu purjo

... Monestiko teillä käy mielessä syödä purjoa lisukkeena?Mulla ei ainakaan koskaan 😀 mutta kun purjon pehmittelee valkoviinissä niin johan maistuu sekin!Resepti on syksyn Yhteishyvästä. Taikinoitu lohi:500 g...

suklaa-rahkakakku resepti

...sulatetun rasvan kanssa.lisää lopuksi pähkinä-ja suklaarouhe.paista kakku voidellussa,jauhotetussa kakkuvuoassa 175 asteessa uunissa alimmalla ritilätasolla 50-60 minuuttia. The post suklaa-rahkakakku resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Inkiväärimuikut ja maustekastike resepti

...ja tarjoa kylmänä. Koristele ohuiksi leikatuilla paprikasiivuilla. Syö kalat kokonaisina, friteraus pehmentää kyllä ruodot. The post Inkiväärimuikut ja maustekastike resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Nopea rahkajälkiruoka resepti

...niin että vadelmien rakenne rikkoutuu. Koristele annos esimerkiksi kekseillä, marjoilla, kuivatuilla mansikoilla tai pursotetulla kermalla The post Nopea rahkajälkiruoka resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Uusi resepti: Viljaton vuokaleipä ilman maitoa, kookosta ja vuokaa :D

...reseptin vaningossa ja vedin sen saman tien takaisin. En saa kuitenkaan enää muutettua julkaisupäivää, joten päätin tässä ilmoittaa, että huhtikuulle on lisätty uusi resepti. Löydät sen helposti klikkaamalla tästä....

Soijaporkkanakastike resepti

...n. puoli tuntia tai kauemminkin. – Juuston tietenkin voit korvata milla haluat, jos haluat, vaikka kermalla. The post Soijaporkkanakastike resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Juustokakku resepti

...kymmenen minuuttia. 4. Anna kakun jäähtyä muutama tunti jääkaapissa, mitä pitempään jäähtyy, sitä paremmalta maistuu. Nauti! The post Juustokakku resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Raikas hedelmäsalaatti resepti

...lisätä myös viimeiseksi). Kuori omenat ja paloittele. Puolita sitruuna ja purista mehu hedelmien päälle. Sekoita. The post Raikas hedelmäsalaatti resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Lihaa & vihanneksia kiinalaisittain resepti

...ja parsakaali. Lisää tarvittaessa vettä. Anna kiehua n. 5 min. Tarjoa riisin kanssa. The post Lihaa & vihanneksia kiinalaisittain resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Mahtava pizza resepti!

... Mahtava pizza resepti löytyi Syksyllä ilmestyneestä Fiilisruokaa lehdestä, lehdessä on muuten paljon hyviä ohjeita. Ohje on melkein alkuperäinen, lisäsin vielä ripauksen ketsuppia pohjaan.Kahden juuston pizzapohja:2 dl...

Pesto resepti

...ja oliiviöljyä ovat aineet joita tarvitaan. pirskuttele oliiviöljyä tasaisesti patongin viipaleiden päälle. paahda pinta rapeaksi. Levitä pestoa leipien päälle ja tarjoile! The post Pesto resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella...

Mansikkatorttu 2 resepti

...Levitä jäähtyneen pohjan päälle tuorejuusto, ja levitä loput mansikat viipaleiksi päälle. Kaada mansikoiden päälle jäähtynyt kiisseli. The post Mansikkatorttu 2 resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Liptai-juusto (Saksa,Itävalta, peräisin Unkarista) resepti

...ruukkuun ja ripottele ruohosipulisilppu pinnalle. Pidä kylmässä tarjoamishetkeen asti. Säilyvyys: 2-3 vrk jääkaapissa. The post Liptai-juusto (Saksa,Itävalta, peräisin Unkarista) resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Chilinen tonnikala-pastasaatti resepti

...leipägrutonkeja Ohjeet Viipaloi tomaatti ja punasipuli, revi salaatti. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kaikki ainekset yhteen. The post Chilinen tonnikala-pastasaatti resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja...

resepti:Kevyet uuniperunat by:Chef Curtis Stone

... Kokkailuja Katselin tuossa Suurinta Pudottajaa ja siellä Curtis Stone kokkasi tällä reseptillä. Etsin reseptin netistä ja suomensin sen. Tuli tuossa kokattua perheelle ruuaksi ja hyvää oli....

Banaani-rusinamuffinssit resepti

...jottei muffinsseista tule sitkeitä. Jäätelökauhalla on helppo annostella muffinssitaikinaa vuokiin. Paista 180 C n. 25 minuuttia. The post Banaani-rusinamuffinssit resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....