Molon poikien syysmalliston tärpit

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Molo kidsreseptitsyysmallistotJulkaistu seuraavalla sivustollaHmm, lastenvaateinnostukseni ei vissiin olekaan täysin nuupahtanut. Olen hankkinut Metsolan froteeta jopa täydellä hinnalla, ja nyt himottaisi nämä Molon uutuudet! Erityisesti tiikeri- ja kaivuri-printit yrittää viekoitella, ja kerrankin on kivat hihatkin eikä mitään sinisiä! Järki on vielä…
Läheiset reseptit

Molon poikien syysmalliston tärpit

... Hmm, lastenvaateinnostukseni ei vissiin olekaan täysin nuupahtanut. Olen hankkinut Metsolan froteeta jopa täydellä hinnalla, ja nyt himottaisi nämä Molon uutuudet! Erityisesti tiikeri- ja kaivuri-printit yrittää viekoitella,...

Poikien lihapiirakka

... Tämä lihapiirakan ohje kulkee suvussamme jostakin syystä nimellä ”Poikien lihapiirakka”. Ei tässä mitään ihmeellistä ole. Ehkä juuri siksi se onkin niin maukasta. Hiivaleipätaikina ja hyvin maustettu...

ASUNTOMESSUT 2016: SUOSIKIT + TÄRPIT

–  Terveiset Seinäjoen asuntomessuilta! Tämänvuotinen messualue sijoittuu Pruukinrantaan ja yli 40 kohdetta tarjoaa asumisen uutuuksia taatusti jokaiselle!Alue on kauniisti sopusoinnussa luonnon kanssa. Jäkälämättäät ja puolukan...

Poikain huoneessa

... Siitä taitaa olla ikuisuus, kun olen viimeksi poikien huonetta esitellyt. No eipä siellä oikeastaan mitään suurta ihmeellistä ole edes tapahtunut. Muutamia kivoja yksityiskohtia on ehkä tullut...

Ensi talvelle jemmatut

...Molon oranssi Castor, mutta sitähän ei sitten löytynyt sopivalla hinnalla (ja laatu-mutinoita lukeneena pitää kai olla tyytyväinenn ettei löytynyt). Korvaajaksi paras vaihtoehto oli kirkkaanvihreä Ticketin takki puoleen hintaan – onhan...

UV vai aurinkorasva?

...ei haittaa vaikka joutuisin hieman auttamaan pukemisessa tai riisumisessa. Loput allaolevat (sekä poikien ensimmäinen pitkähihainen) löytyvät Booztin valikoimista ja sieltä saa tänään 25-50% alennusta kaikista tuotteista lasten merkeiltä Molo, Hummel,...

Tryffelirisotto à la Muru

...jo silloin Murun ihanien poikien (miesten) rento meininki. Kaikesta tekemisestä paistoi rakkaus omaan työhön ja työkavereihin. Ja kaikilla tuntui olevan jalat yllättävän maassa, mikä on erittäin ihailtavaa ottaen huomioon kuinka...

Grillikauden avaus ja vappuankka

...Nämä nykyiset kaksijalkaiset riittävät minulle, vaikka pojat välillä esittävätkin toisensuuntaisia vetoomuksia. Saimme vieraisille myös aidon prinsessan. Pelkäsin prinsessan pyörtyvän hänen avatessaan poikien leikkimökin oven. Kyse kun ei ole mistään blogimökistä,...

Askel kohti tosibloggausta: pääsiäiskuulumisia

...siis sellainen, jossa en käsittele erityisesti mitään teemaa, poikien sairauskuulumisia enkä mitään reseptiä, vaan jaarittelen sitä sun tätä (huh, aika outoa minulle). Eivätkö sellaiset kuulukin tosibloggaajien blogeihin? 😀 En oikein...

Kierros yläkerrassa

...huone ylhäällä. Nukumme koko perhe samassa huoneessa, eikä suunnitelmia pikkumiehen siirtämisestä omaan huoneeseen ole tehty. Tämä järjestely sopii meille kaikille hyvin. Siirsimme pojan nukkumaan isojen poikien sänkyyn reilu kuukausi sitten...

Tosi Mehevät Banaani- Suklaa muffinssit

...Tämä on ollut perheen poikien ihan ykkösuosikki resepti ja sitä onkin tullut tehtyä todella useita kertoja. Eikä se tuottanut pettymystä nytkään. Löysi tiensä myös ystävieni sydämmeen, kun poikkesivat iltalenkillään kahvilla....

Grillikauden avaus ja vappuankka

...Nämä nykyiset kaksijalkaiset riittävät minulle, vaikka pojat välillä esittävätkin toisensuuntaisia vetoomuksia. Saimme vieraisille myös aidon prinsessan. Pelkäsin prinsessan pyörtyvän hänen avatessaan poikien leikkimökin oven. Kyse kun ei ole mistään blogimökistä,...

Joulukoristeita soodataikinasta

...kaulitun massan pintaan. Teimme näitä nyt jouluna pikkuisiksi lahjoiksi poikien kerho-ohjaajille ja Inkan opelle. Niitä on myös omassa joulukuusessamme. Pääsiäisenä voisi tehdä pääsiäisaiheisia koristeita. Jätin massaa vähän yli, jotta lapset...

Brownie valkosuklaalla ja saksanpähkinöillä / Chocolate Chip Walnut Brownie

... Välillä pitää herkutella makeallakin. Tätä leivoin eilen meidän metsästysseuran Kappelin Poikien Ry:n tämänpäiväiseen vuosikokoukseen . This recipe will savor your sweet tooth. I baked this brownie...

Suussa sulava suklaatorttu

... Me jäimme poikien kanssa koukkuun  tähän videoon postauksen lopussa. Se on niin houkutteleva. Lopulta oli pakko ryhtyä toimeen.  Löysin kuin löysinkin tarvittavan irtopohjaisen piirakkavuoan kokkipuodista, tästä...

Joulukalenteri 1. luukku Kinuskisuklaaleivokset

...suklaaherkuista innostuneille, lämpimästi suosittelen! 🙂 Kysyessäni ideoita viikonloppuna poikien synttäreillä tämän herkun nimeen tuli niitä todella paljon. Samoin facebookin kautta sain ihania nimi-ideoita, mm. Kreivittären Viettelys! ja kuvailuna: ”Mehevä, rapeus...

EmoJi-PiPaRiT

...tyttöjen ja poikien ero. Tytöt halusivat ehdottomasti muistaa ystäviään, pojat olisivat halunneet ehdottomasti syödä tyttöjen tekemät piparit.  Eskarilaiselle meinasi kuitenkin tulla nukkumaan mennessä paniikki. Hän koristeli illalla yhden piparin ja...

Lauantaina

... Eilen oli hyvä päivä. Aurinko paistoi ja vietettiin koko päivä perheen kanssa miehen isovanhempien kotipaikalla. Mummun tekemät herkkuruuat, aarteidenetsintä ulkorakennusten uumenista, poikien innostus pappatunturista, iltalenkki ja...

Ruskapojat

...illemmalla olimme itse kyläilemässä ja leikkimässä poikien serkun luona, lauantaina mummua ja isomummua katsomassa. Tänään ukki kävi kylässä puolisonsa kanssa ja nyt olemme lähdössä lasten liikuntamaahan, kunhan poikaset heräävät päiväuniltaan....

Trooppisen toukokuun Piña Colada

... Aurinko on hemmotellut koko Suomea toukokuun viimeiset viikot. Elohopea on keikkunut on vielä poikien nukkumaanmenon aikaankin yli kahdessakymmenessä, mikä on tarkoittanut maan kuopsutusta, rikkaruohojen nyppimistä…. No...

Rauhallista joulun aikaa!

... Koti on koristeltu ja siivottu jouluun,leivottu, touhuttu ja fiilistelty sopivassa suhteessa kaikkea.Olimme poikien kanssa 22-23.12 mummalassa yökylässä sisarusteni ja vanhempieni kanssa joulua laittamassa. Mies kun oli...

Pipareita ja teippivinkki

... Uskokaa tai älkää, meillä leivottiin tänään ensimmäistä kertaa piparkakkuja tälle vuotta! Poikien joulusukista löytyi piparimuotit ja se tarkoitti tälle päivää leivontaa.Itsekin innostuin kokeilemaan taas piparikransseja, mutta ei...

Lanttulaatikot valmiina

...maksalaatikon meidän joulupöytäämme, niin on  pojillekin jotakin herkullista syötävää. Nuo perinteiset jouluruuat kun eivät ole poikien suosiossa. Lanttulaatikko2 isoa lanttua5 dl vettä1 rkl suolaanokare voita1 dl korppujauhoja2 dl kermaa2 rkl...

Pitkän perjantain iltana

... Onpas tuntunut kyllä yllättävän pitkältä tämä ensimmäinen pääsiäislomapäivä. Ihan kirjaimellisesti on siis ollu pitkäperjantai! Herra lähti jo aamusta jääkiekkoturnaukseen ja me poikien kanssa jäätiin kotiin touhuamaan...

Kädentaidot-messuilla, Olgan Puodin ystävillassa ja Helsingissa hengaamassa

...muutenkin viettäneet ”poikien laatuaikaa” mm. käymällä pyöräretkellä. Keskimmäinen oli suorittanut jälleen uuden merkin sudenpentujen tapahtumassaanja kiva päivä oli ollut kavereiden kanssa luonnonhelmassa. Ja mieskin sai ”omaa aikaa” autojen huoltamiseen. Mukava...

Misolohi grillaten

... Jos tää ohje on Tomi Björkin poikien suosikki niin kyl siitä tais tulla meijänkin pojan suosikki. Herra F on kyllä hyvä kalan syöjä, mutta kyl tätä...

viikonloppuna

...  Viime viikonloppuna oltiin ihanissa häissä. Sunnuntaina ehdittiin vielä ulkoilla upeassa kelissä poikien mummolan lähettyvillä olevalla leikkikentällä....

Mustikkamuffinssit

... Tehtiin tänään poikien kanssa mustikkamuffinsseja. Tosin meidän nirsoilija, Luukas, ei mustikoita omiinsa halunnut. Hän sai sitten pari ilman mustikoita ja koristeeksi sitten yhden ranskanpastillin. Maistoi kuitenkin...

Rv 40+0: Synnytyskertomus

...vedet menivät vasta salissa. Lähdimme kuitenkin vanhempieni luokse, mutta otin poikien yökassin mukaan. Ajattelin, että voisivathan he jäädä yöksi sinne, jos vaikka sattuisi lähtö tulemaan. Sairaalakassin jätin kuitenkin kotiin. Vanhempieni luokse mentyä tunsin enemmän...

Loppunut kosmetiikka: elokuu

...ihan osunut meillä jouluun, mutta lähelle 😀 Tuoksu oli ihana, joten välillä ehkä tuli pursoteltua liikaakin käsiä pestessä. Muutenkin käsisaippuaa tulee nyt käytettyä paljon enemmän kun pesee poikien peppuja. Alkuun...