suklaa-rahkakakku resepti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: RahkakakkureseptitsuklaaJulkaistu seuraavalla sivustolla

Ainekset
2 munaa
1½ dl sokeria
250 dl MAITORAHKAA
150 g margariinia sulatettuna
2 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
1 tl vanilliinisokeria
1 dl hasselpähkinä rouhetta
1 dl taloussuklaata rouhittuna
Ohjeet


...Julkaistu seuraavalla sivustolla Ainekset 2 munaadl sokeria 250 dl MAITORAHKAA 150 g margariinia sulatettuna 2 dl vehnäjauhoja 1 tl soodaa 1 tl leivinjauhetta 1 tl kanelia 1...

Läheiset reseptit

suklaa-rahkakakku resepti

...sulatetun rasvan kanssa.lisää lopuksi pähkinä-ja suklaarouhe.paista kakku voidellussa,jauhotetussa kakkuvuoassa 175 asteessa uunissa alimmalla ritilätasolla 50-60 minuuttia. The post suklaa-rahkakakku resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Suklaa-maapähkinämuffinssit

...koristeluun:rouhittuja suolapähkinöitä Ohje:Tee muffinit. Pilko suklaa mikron kestävään pieneen kulhoon, kaada joukkoon kerma. Lämmitä mikrossa varovasti n. 15 sekuntia kerrallaan välillä kunnolla sekoittaen, kunnes suklaa on kokonaan sulanut. Anna jäähtyä...

Suklaa-Mansikka Naked Cake +ohje

...kyllä tekee kauppansa.   kun siihen lisää tuoreista mansikoista ja kermasta tehdyn pehmeän moussen. Ja päälle laittaa kukkurallisen mansikoita ja suklaa ganachen täydentämään suklaan makua. Kakku olikin todella herkullinen ja...

Suklaa-cashewpiirakka

...makea resepti cashewpähkinöiden ympärille. Hetken mietittyäni mieleen alkoi juolahtamaan kaikenlaisia vaihtoehtoja, esimerkiksi kuppikakut, brownie, keksit. Ja jotenkin kummasti näistä ideoista eniten kiehtoi suklaan ja cashewpähkinöiden yhdistäminen. Miksipä ei? Pähkinät ja...

Suklaa-kesäkurpitsamuffinssit

...resepti joka tapauksessa! 12 isoa muffinia 2½ dl vehnäjauhoja2½ dl sokeria¾ dl tummaa kaakaojauhetta1 tl soodaa1 tl leivinjauhetta¼ tl suolaa½ tl kanelia2 kananmunaa1¼ dl rypsiöljyä200 g kesäkurpitsaa50 g maitosuklaata Kuorrutus:150...

Suklaa-rahkakakku

... OHJEhalkaisija 16cm Pohja 100g Tummaa suklaata½rkl kermaa Täyte 1 Liivatelehti500g Maitorahkaa1dl Kaakaojauhetta1rkl Sokeria1tl Vanilijasokeria100g Maitosuklaata 1. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Kiehaura kerma ja sulta suklaa sekaan, kaada...

Suut makiaks! - Cointreaulla maustettu rosepippurinen suklaa-mansikkahillo

...eihän? Tämä oli nimittäin oikeasti aika jännää. Keittovaiheessa mansikat imaisee aika kivasti itseensä Cointreaun tuoman sitruksisen maun, kun taas lopuksi lisätty tumma suklaa taittaa hieman hillon makeutta. Suklaa kannattaa jättää...

Äidille kakkua! Koristelu vinkkejä ja mansikka suklaa hyydykekakun ohje

...myös halkaista näin että jätät vihreät lehdet paikoilleen aika nättiä vai mitä. Tämä mansikka – suklaa hyydykekakku on varmasti äidin mieleen, hieman raikkaampi versio perinteisestä kermakakusta. Mansikka – suklaa hyydykekakkupohja10...

KOLMEN JÄLKIRUOAN SUNNUNTAINA: LIME & SUKLAA & VADELMA & APPELSIINI

...dl kuohukermaa170-180′ uuninlämpötilaSulata voi ja suklaa, sekoita tasaiseksi, lisää joukkoon sokeri ja sekoita kunnes on sulanut. Riko kananmunien rakenne, lisää suklaa seos kokoajan sekoittaen kunnes seos on tasainen. Kaada seos...

Suklaa-banaanikakku ja maapähkinä-kuorrute

...Lisää maapähkinälevite ja vatkaa hetki. Lisää loput ainekset ja vatkaa nopeasti tasaiseksi. Siirrä tarvittaessa hetkeksi jääkaappiin. Levitä maapähkinäkuorrute jäähtyneen suklaa-banaanikakun päälle. Koristele suklaa-banaanikakku suolapähkinöillä. Resepti löytyi taas tutulta sivulta http://www.maku.fi/reseptit/suklaa-banaanikakku-ja-maapahkinakuorrute-banana-bread-peanut-butter-icing...

Grand Canyon eli suklaa-suklaa-dekadenssia

...hukassa. Kakku levähti komeasti kahtia sitä koottaessa eli pohjan resepti ei nyt jostain syystä mennyt ihan putkeen. Ihan kakun näköinen kai tuo kanjonikakku kuitenkin on, eikä halkeamaa tietysti paloista huomannut....

Suklaa-piparikahvikakku

...lähtölaskenta jouluaattoon alkaa. Mitähän sitä tänä vuonna tarjoaisi joulupöydässä? Halusin tänään testata suklaa-piparikahvikakkua, sillä kaikkihan me tiedämme, että joulun syvin olemus on piparit ja konvehdit! Kakun päämaku on suklaa ja...

Suklaa-kanelikakku ♥

... Suklaata, fariinisokeria ja kanelia -niistä on ihana ja mehevä suklaakakku tehty! ♥ Resepti on Ilta-Sanomien Ruokalasta. Alkuperäinen ohje on nimeltään Mehevä suklaakakku, mutta koska kanelia tulee...

Suklaa – Appelsiinikakku resepti

... Ainekset 200 g voita 2 1/2 dl sokeria 4 kananmunaa 3 1/2 dl vehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta 1 1/2 dl rouhittua suklaata 1 appelsiinin mehu ja...

Fantasiapikkuleipä resepti

... Olen testaillut aika monia fantasiapikkuleiville soveltuvia reseptejä. Viimeisin käyttämäni resepti on ollut toimiva, mutta en ole ollut 100% tyytyväinen kokonaisuuteen. Maku on ollut ihan ok, muttei...

Appelsiini-suklaa cupcakes

... Nämä appelsiininkuorella maustetut ihanan mehevät kuppikakut ovat nopea valmistaa. Tällä ohjeella tulee 12 kuppikakkua. Appelsiini-suklaa cupcakes:2 kananmunaa1dl sokeria½dl fariinisokeria2½dl vehnäjauhoja2tl leivinjauhetta ½dl kaakaojauhetta120g tummaa suklaata1 appelsiinin...

Suklaa-mansikka-semifreddon selätys

...Erottele keltuaiset ja valkuaiset varovasti toisistaan ja laita erillisiin kulhoihin. Lisää kumpaankin kulhoon 2 rkl sokeria. Pilko suklaa ja sulata varovasti mikroaaltouunissa, anna hieman jäähtyä. Sekoita keltuaiset ja sokeri hyvin,...

Suklaa naked cake marjoilla/ Chocolate naked cake with berries

...esimerkiksi suklaalla ja  tuoreilla marjoilla. Helppoa ja herkullista siis! Tämä suklaa naked cake marjoilla on todella herkullinen ja sopivan suklainen. Pohja on mehevä suklaapohja, jonka ohje on täältä Suklaapossun blogista. Samaa...

Kolmen suklaan kakku

... Tämä kakku on taas sarjassamme, kokeilujen kokeilu, yhdistettynä kolme lempi kakkuani, mutakakku, juustokakku ja moussekakku. Kakusta tulee kyllä mitä herkullisinta, mutta suklaa kiintiö tulee itselläni ainakin...

Suklaa-unelmakakku

...Voita200g Tummaa suklaata5 Kananmunaa2,5dl Sokeria3,5dl Vehnäjauhoja4rkl Kaakaojauhetta0,5dl Perunajauhoja2tl Leivinjauhetta3tl Vaniljajauhetta0,5tl Suolaa200g Ranskankermaa0,5dl Maitoa KostutusMaitokaakaojuomaaTäyte ja Kuorrutus200g Maitosuklaata100g Tummaa suklaata300g Voita3dl TomusokeriaKoristeluMansikoitaSuklaakoristeitaMintunlehtiäSuklaarouhettaPohja; Sulata voi kattilassa. Nosta joukkoon suklaa. Siirrä kattila syrjään ja...

Suklaa-vadelmakakku

...kaikki suklaa on sulanut kerman joukkoon. Kerman ei tarvitse kiehua! Laita kerma jääkaappiin vähintään kolmeksi tunniksi, tai niin kauan että kerma on täysin kylmää. Vatkaa kerma vaahdoksi.2. Valmista suklaakakkupohja: Sulata suklaa...

Suklaa-sitruunaleivokset

...dl vehnäjauhojaSulata suklaa ja voi kattilassa miedolla lämmöllä.Kaada sukla suklaavoiseos sokerin päälle kulhoon ja sekoita tasaiseksi.Jäähdytä kädenlämpöiseksi.Lisää kananmunat yksitelle ja sekoita koko ajan.Lisää jauhotKaada taikina n. 20×30 cm vuokaan.Paista 180...

Viisikerroksinen suklaa-vadelma-kinuskikakku (gluteeniton)

...suklaa kattilaan ja sulata ne. Voit laittaa kattilan kylmään veteen, jotta se jäähtyisi nopeammin. Vatkaa sekaisin munat ja sokerit. Lisää hieman jäähtynyt voi-suklaaseos. Lisää jauhot ja suola. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun...

Suklaa-espresso kuppikakut

... Tässä on ihana ohje kaikille suklaan ja kahvin ystäville. Taikinassa ja kuorrutteessa yhdistyvät tumma suklaa sekä vahva espresso. Niiden liitto on onnistunut ja vastustamaton. Valmistus (12...

Gluteeniton suklaa-vadelmaunelma

...tummaa suklaata1 rkl voitaSulata voi ja paloiteltu sulkaa omissa kulhoissaan mikrossa. Varo, ettet polta suklaata. Yhdistä sula voi, suklaa ja mangosose.Sekoita keskenään kuivat aineet ja siivilöi ne suklaamassaan. Sekoita tasaiseksi.Vaahdota...

Sitruuna & Suklaa

...4 kananmunaasulata voi ja suklaa, lisää joukkoon sokeri, kerma ja kananmunatpaista 180 ’ noin 40 min.Suklaakakku250g voita ja 250g suklaata sulatetaan keskenään. Lisätään joukkoon keskenään vaahdotetut 3 dl sokeria ja...

Suklaa-vadelma- ja Vanilja-mansikka tartaletit

...Suklaa ja vadelma hyvin klassinen ja herkullinen makupari. ValmistusMuropohja (30 kpl)400g Vehnäjauhoja140g Tomusokeria200g Voita60g KananmunaaNypi voi ja kuivat aineet keskenään. Lisää sekaan kananmunat ja sekoita tasaiseksi massaksi. Laita taikina lepäämään...

Gluteenittomat suklaa-toffeepalat

...Ulkona on ollut niin lämmintä,että olemme voineet ruokailla kesäkeittiöllä.Illat viilenevät kuitenkin nopeasti,niinpä valmistin jälkkäriksi kuumaa kaakaotaja sen kanssa suklaa-toffeepaloja. Suklaa-toffeepalojen reseptin löysin Dr.Oetkerin reseptivihkosesta.Alkuperäisen ohjeen löydät täältä (klik).Muutin reseptin gluteenittomaksi...

Suklaa-sitruunamuffinssit

...dl sokeria3 kananmunaa3 dl vehnäjauhoja4 rkl kaakaojauhetta1½ tl leivinjauhetta3 tl vaniljasokeria1½ dl maitoa120g tummaa suklaata / makusuklaataTäyten. 1 dl lemon curdiaKuorrutus180g suklaata1 dl kermaa50g tuorejuustoaSulata suklaa. Vaahdota voi ja sokeri....

Suklaa-salmiakkijuustokakku

...ponnistmaan kun kehitin juustokakkua jossa maistuu sekä suklaa, salmiakki että lakritsi. Olen tehnyt juustokakkuja paljon joten sävelsin tämäm reseptin itse ja täytyy myöntää, että tuli oikein onnistunut lopputulos! Jos siis...