Puolukkainen raakakakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: gluteenitonraakakakutreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Keittiössäni on meneillään pienimuotoinen pakastimentyhjennysoperaatio. Yritän keksiä leivottavani siten, että saisi mahdollisimman paljon käytettyä edellisten vuosien marjoja uusien tieltä. Pitkästä aikaa päätin kokeilla taas raakakakkua, kun löysin mytaste.fi -sivustolta puolukkaisen raakakakun reseptin. Tähän kakkuun ei tullut ollenkaan kookosöljyä, jonka makua hieman vierastan raakakakuissa....istui tällä kertaa vähemmän makeasta pitäviä maistelijoita ja raadille kakku kelpasi oikein hyvin! Pohja: 15 kuivattua taatelia4 rkl vettä2 dl kaurahiutaleita1½ dl mantelijauhetta2 rkl raakakaakaojauhettahyppysellinen suolaa1/4 tl vaniljajauhettan. 1 rkl...

Läheiset reseptit

Puolukkainen raakakakku

...ihmeellisimmistä raaka-aineista, joita pitää hankkia erikoiskaupoista tai netin kautta. Hesarin Kiusauksessa-blogista löytyi kuitenkin ilokseni suhteellisen yksinkertainen, lähes perustarvikkeilla tehtävä puolukkainen raakakakku.Ohjetta muokkasin pohjan osalta jonkin verran, sillä halusin korvata osan rusinoista aprikoosilla ja...

Puolukkainen raakakakku

... Keittiössäni on meneillään pienimuotoinen pakastimentyhjennysoperaatio. Yritän keksiä leivottavani siten, että saisi mahdollisimman paljon käytettyä edellisten vuosien marjoja uusien tieltä. Pitkästä aikaa päätin kokeilla taas raakakakkua, kun...

Mustikan tanssi valkosuklaakakussa, Raakakakku

...voi hyvin käyttää leivonnan lisäksi vaikka smoothieihin. Rahaahan näihin aineksiin saa helposti upotettua, kun raakakakuissa käytetään mielellään mahdollisimman puhtaita raaka-aineita. Mutta kyllähän se sitten maussa korvaantuu 🙂 Raakakakku on aika...

Joulun paras raakakakku - Blogiringin joulukalenterin 19. luukku

... Joulun klassikko glögikakku on tänä vuonna raakakakku. Olen ihan aloitteja raakaleivonnaisten teossa, joten olen itsestäni hyvin ylpeä, tämä kakku on ehdottomasti parhaita leivonnaisia mitä olen kuunaan...

Marjaisa raakakakku

...syödä hyvällä omatunnolla, koska on terveellinen herkku! Marjainen raakakakku pohja:250 g pähkinäsekoitusta ( parapähkinä, saksanpähkinä , pekaanipähkinä , manteli)tuoreita taateleita (laitoin 5 kappaletta) 1 dl kookosrouhetta ( käytin kookoshiutaleita kun...

Suklainen raakakakku

... Vihreän keittiön raakakakku vol 2 sisältää raakakaakaota, vaniljaa, sitruunaa & kookosta.  I like <3 Kaakaon määrää kannattaa lisätä, jos mausta haluaa todella suklaisen. Ja hunajaa kannattaa...

Mustikkainen raakakakku

... Elämäni ensimmäinen raakakakku! Rakkautta ensi puraisulla <3 Näin ensikertalaisena hain mallia ja ohjeita raakakakun tekoon tästä Syötävän hyvä -blogin reseptistä. Variaatioita raakakausta voinee tehdä aivan oman mielikuvituksen mukaan,...

Kinuski-puolukka raakakakku (pähkinätön)

...kookosöljy. Sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella. Kaada puolukkatäyte kinuskitäytteen päälle.Anna kakun jähmettyä pakastimessa reilu puoli tuntia, jonka jälkeen sen voi koristella haluamallaan tavalla. Tämäkin raakakakku on erityisen hyvää tuoreiden marjojen kanssa, joten käytin koristeluun...

60v juhlintaa, osa 3: minttusuklaa-raakakakku ja muut makeat

...ettei kolmekaan tuntia riittänyt sulamiseen. Juhlia varten kehittelemäni minttusuklaakakku sen sijaan oli erityisen onnistunut. Varmasti parhain ikinä tekemäni raakakakku. Jee! Siinä on mehevä suklainen pohja ja täyteläisen minttusuklainen täyte. Minttusuklaa-raakakakku ...

Energisoiva Minttu-Matchabrownie - vireyttä lisäävä raakakakku

...herkullisen makuinen ja ravinteita täynnä oleva terveellinen raakakakku, joka tasapainottaa verensokerini ja tuottaa lisäksi virkeän ja onnellisen olon. Tämän vuoksi haluankin jakaa reseptin eteenpäin, jospa vaikka Sinä haluaisit kokea saman!...

Puolukkainen saaristolaislimppu

... Puolukkainen mallaslimppu reseptistä tulee noin 4-5 kappaletta, makeaa, maltaista ja rapeaa saaristolaislimppua. 1 l pimää 75g hiivaa 3 dl siirappia 75g mämmimallasta 1 dl mallasuutetta 200g...

RESEPTIT: IHANA PORKKANA RAAKAKAKKU

... Tunnustan, olen raakakakkufani! En oo maistanut yhtäkään raakakakkua, joka ei olisi ollut hyvää, mutta tämä porkkana raakakakku on kyllä yksi parhaista!  Tässä raakakakussa ei edes ole...

Appelsiini-suklaa raakakakku

...pari vuotta harkinnut raakakakkujen testaamista, mutta jostain syystä se on vain aina jäänyt. Raakakakku on kuitenkin helppo tehdä, sen kuin sekoittaa aineet vain keskenään blenderissä ja kakku jääkaappiin muutamaksi tunniksi....

Suklainen raakakakku

... Nyt lähti kokeiluun Foodin suklainen raakakakku. Täysin munaton, viljaton, maidoton ja sokeriton herkullinen paketti! Homman juju on se, että kakku valmistetaan itse, mutta kaikki tarvittavat ainekset löytyvät valmiina...

MUSTIKKAINEN RAAKAKAKKU

... Tein ensimmäisen tilauskakkuni! Ystäväni täytti kolmekymmentä ja tilasi päiväkahvittelun kylkeen yhden raakakakun, syöjien joukossa kun oli mm. yksi keliaakikko. Ainoa toive oli siis joku kiva raakakakku,...

Elämäni ensimmäinen raakakakku

... Oletko testannut raakakakkuja? Olin maistanut muutamaa erilaista kakkua jo aikaisemmin ja pitänyt niistä, mutta viikonloppuna tein itse ensimmäisen raakakakkuni. Monesta houkuttelevasta reseptivaihtoehdosta päädyin Karita Tykän appelsiini-suklaakakkuun....

Vadelmainen raakakakku

... Pitkästä aikaa eloa tässäkin blogissa. En ole pitkään aikaan kokeillut mitään uutta, mistä olisin voinut kirjoittaa. Tällä kertaa vuorossa on raakakakku jonka löysin Syötävän hyvä -blogista....

Raakakakku puolukkasydämillä

...he, jotka kakkuani tänään maistelevat antavat piut paut moiselle yksityiskohdalle (ainakin toivon niin..;) Oli miten oli resepti on tässä: RAW Puolukka-raakakakku Ihan ensimmäisenä laita cashew-pähkinät veteen likoamaan, joko yön yli...

Raakakakku puolukkasydämillä

...   RAW Puolukka-raakakakku Ihan ensimmäisenä laita cashew-pähkinät veteen likoamaan, joko yön yli tai väh. 2 tunniksi   Puolukkasydämet: Tee ensin puolukkamassa: Laita blenderiin 1 dl pakastepuolukoita...

Päärynä-avokadokakku (raakakakku)

Tämä kakku sai idean ihan siitä että päärynä ja avokado tuntuvat olevan hyvä makupari. Sen olen maistanut smoothiessa ja joskus teen ihan pelkkää päärynä-avokado-sitruunamoussea ja...

Raakakakku Mini-Festival

... Olen palannut takaisin työelämään ihanan hoitovapaan jälkeen. Halusin ilahduttaa kollegoitani perjantain kunniaksi ja valmistin kaksi erilaista raakakakkua. Juhlistimme samalla yhden tiimiläisemme syntymäpäivää. Kakuiksi valikoitui raakasuklaabrownie -kakku,...

Raitainen raakakakku

...useammallekin. Kerralla sitä ei pysty suurta palaa syömään, vaikka hyvää se onkin! APPELSIINI-MANSIKKA-KIIVI RAAKAKAKKU RAIDOILLA Pohja:2,5dl saksanpähkinöitä (liottamatta)2,5dl taateleita (halutessasi ripaus suolaa) Täyte:5dl cashewpähkinöitä (halutessasi liotettuna)½dl erytritolia (tai maun mukaan...

Suklaavanukaskakku (raakakakku)

Suklaavanukaskakku (raakakakku) pohja:3 dl kaurahiutaleita4rkl siemeniä1 dl pehmeitä taateleita2 rkl kookosöljyä1 tl vaniljaaripaus merisuolaa Täyte:4dl kookosmaitoa0,5dl chiansiemeniä0,5dl raakakaakaojauhetta4-5rkl kookosöljyä1 banaani4 pehmeää taatelia(hunajaa) Laita leivinpaperi halk....

Piparinen raakakakku

... Uusia tuuli -blogista löytyi Piparinen raakakakku. Ohjeesta poiketen käytin tuoreiden taateleiden sijaan kuivattuja taateleita ja sen takia laitoin hieman kookosöljyä, että taikinasta tuli tiiviimpi. Mausteita laitoin...

Kermaisen mansikkainen raakakakku

...välipalaksi kakkua..? Aikaisemmin olen kokeillut mustikkaista ja suklaista raakakakkua. Tästä ”raakailusta” on ihan huomaamatta tainnut tulla enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Kermaisen mansikkainen raakakakku pohjan. 1 dl taateleitan. 1 dl manteleita kuorineen täyte3 dl...

Puolukkainen keikauskakku

... Raakakakkujen ja muiden erikoisten herkkujen lomassa perinteisemmät kakut saattavat helposti unohtua. Eräänä pimeänä perjantai-iltana pohdin, että mitähän sitä tällä kertaa leipoisi. Nappasin keittokirjahyllystä erilaisia suklaareseptejä käsittelevän...

Puolukkainen ruispuuro (piti olla mämmi)

Tutustuin lainastossa Suomalaista voimaruokaa -kirjaan (Virpi Kurjenlento ja Sami Repo, Minerva Kustannus), jossa oli mm. kiinnostavat marjamämmin ja possunkylkeä sisältävän uuniohrapuuron ohjeet. Mämmin reseptin erikoisuutena...

20.päivä Puolukkainen piirakka

Tämän päivän reseptissä maistuu Ihanainen puolukka joka on mustikan, ja karpalon ohessa hyvin moni käyttöinen marja joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin. Ohjeesta tulee pellillinen piirakkaa koko...

Puolukkainen maustekakku

Taikina 100 g voita1 ½ dl sokeria½ dl fariinisokeria2 munaa3 ½ dl vehnäjauhoja1 tl ruokasoodaa1 ½ tl jauhettua inkivääriä1 tl jauhettua neilikkaa2 tl kanelia150 g...

Puolukkainen omena-kaurapaistos

Syksyisten jälkiruokien klassikko, omena-kaurapaistos.. Herkkua jo sinällään, mutta hiukan värikkäämmän version saa aikaan lisäämällä omenoiden joukkoon puolukoita. Puolukoita, joita viikonloppuna onnistuin keräämään vaivaiset viisi kiloa.....