Mansikkatorttu 2 resepti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: mansikkatorttureseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Ainekset
100 g voita
2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
2 rkl kylmää vettä
Täyte:
2 l mansikoita
joista käytetään soseutettuna 2dl
2 dl sokeria
1 dl vettä
3 rkl maizenaa
1 pak. maustamatonta tuorejuustoa
Ohjeet
...Julkaistu seuraavalla sivustolla Ainekset 100 g voita 2 dl vehnäjauhoja 1/2 tl suolaa 2 rkl kylmää vettä Täyte: 2 l mansikoita joista käytetään soseutettuna 2dl 2 dl sokeria 1...

Läheiset reseptit

Mansikkatorttu 2 resepti

...Levitä jäähtyneen pohjan päälle tuorejuusto, ja levitä loput mansikat viipaleiksi päälle. Kaada mansikoiden päälle jäähtynyt kiisseli. The post Mansikkatorttu 2 resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

METSÄNVARTIJAN SILLIKAVIAARI 2 resepti

...hienoksi, tässä pitää sattumien maistua. Silppua sipuli. Sekoita kastikeainekset keskenään ja lisää muiden joukkoon. The post METSÄNVARTIJAN SILLIKAVIAARI 2 resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Bibimbap 2 (비빔밥 2)

...olekaan tehnyt bibimbapia, tuota Etelä-Korean ikonista riisi- ja vihannesruokaa, sitten kesän. Reseptin olen pöllinyt ja soveltanut The Aimless Cook Youtube-kanavalta, jossa on paljon mainioita ja persoonallisia aasialaisia reseptejä. tofua, porkkanaa,...

Tytön 2-vuotissynttärit - round 2

Noniin!Nyt on sitten meidän kotonakin juhlittu tyttären 2-vuotissynttäreitä ihan urakalla.Vieraita kävi eilen koko päivän, kiitokset heille ♥Parin päivän päästä laitan tulemaan nuita kolmioleipä- sekä cupcakeohjeita,...

2 x avokadosalaattia ja kevyempi elämä – 2 x avokaadosalatit ja kergem elu

Hyvää Palmusunnuntaita! Pääsiäinen lähestyy ja pitäisi innostua pashasta, lampaasta ja suklaasta, mutta minä söisin Pääsiäiseksi mielluummin sushia ja jonkunlaista kevyttä rahkajälkiruokaa. Punaviinistä en ole nyt...

Herkkujen kevät 2015 Yle Teemalla, 2 – Delikatesside kevad 2015 Yle Teemal, 2

...kuukausi, koska minulla piti muuttaa nykyisestä asunnosta pois, mutta peruutin muuton. Varsinaiseen asiaan. Tulossa on jo huomenna: 21.3. Teemalauantai: Sushit ja yakuzat Teemalauantai matkaa japanilaisen ruuan perässä Tokioon mestari Jiron...

2+2=monta!

Hihii, monta on! Kävi nimittäin niin, että Jimpsun mamma lähti kummitätinsä perheen kanssa reissuun ja se tarkoitti sitä, että kaksi koiraa tarvitsi hoitopaikan. Eihän siinä...

Kööpenhamina 8. - 12.6. (2/2)

Meidän valitsema hotelli oli siis Cabinn Scandinavia, joka sijaitsi hieman keskustan ulkopuolella aivan Forum-metroaseman läheisyydessä. Kävelymatkat eivät kuitenkaan olleet pitkiä – ainakaan meidän mielestä. Oltiin...

Michelin-tähtiä Hongkongissa osa 2; rokkikokin lounaalla | Michelin stars in Hongkong vol 2; rocking molecule lunch

Hongkongissa söimme kaksi kertaa Michelin-tähtiä saavuttaneissa ravintoloissa. Ensin menimme maailman halvimpaan Michelin-tähditettyyn, ulkoasultaan varsin vaatimattomaan Tim Ho Wan-ravintolaan. Loppuviikosta lounastimme Bo Innovation-ravintolassa, joka edustaa Michelin-tähditettyjen...

Kouluruokaprojekti Osa 2 – School Meal Project Part 2

Julkaistu seuraavalla...

Fantasiapikkuleipä resepti

... Olen testaillut aika monia fantasiapikkuleiville soveltuvia reseptejä. Viimeisin käyttämäni resepti on ollut toimiva, mutta en ole ollut 100% tyytyväinen kokonaisuuteen. Maku on ollut ihan ok, muttei...

Maalaissämpylät 2

... On pitänyt jo monta vuotta laittaa kyseessä olevan resepti sörsseleihin, mutta se on unohtunut ja unohtunut aina uudelleen. Tämä kyseinen maalaissämpylä-resepti on muunnelma aiemmin kirjoitetusta maalaissämpylä...

Superhelppo mansikkatorttu

...karkkia ilman öklöä ja vetämätöntä oloa. Marjat ovat jo itsessään ihan superhyviä, mutta onhan niitä mukava heitellä mukaan erilaisiin välipaloihin ja jälkiruokiinkin. Alla oleva äidin reseptikirjasta napattu kesäinen mansikkatorttu on helppo...

2-vuotissyntymäpäivät

...teen varmasti toistekin. Ainekset (n. 48 kpl, kaksi pellillistä) 2,5dl kypsentämätöntä quinoaa 4 isoa kourallista pinaattia silputtuna 1-1,5 dl tomaattipyrettä 3-4 valkosipulinkynttä 0,5 sipulia hienoksi silputtuna 2 tl vettä 2...

Vapun perunasalaatti x 2, oliivi-tomaatti ja perinteinen

...vapuksi, resepti Vajaa kilo perunoita (suunnilleen)2 kpl granny smith -omenoita kuutioitunaMuutama pieni herkkukurkku kuutioituna Pari kevätsipulin vartta pilkottuna1 rkl kapriksia pieneksi silputuna  0,5 dl majoneesia (voi laittaa enemänkin, meillä oli tämän...

Resepti hukassa

...kuivat aineet ja sekoita. Kuori persimmonit ja soseuta sauvasekoittimella. Lisää taikinaan hedelmä ja kermaviili. Jaa taikina muffinivuokiin. Paista 175 asteessa noin. 25-30 minuuttia.Kuorrute resepti on vanha tuttu, lisäsin siihen vain...

Punainen kanapestopasta | resepti

...herkullinen arkiruoka, josta voi myös tuunata omanlaisen. Käytin tähän valmista pestoa, mutta jos aikaa on, tietenkin senkin voi tehdä itse. Punainen kanapestopasta resepti Punainen kanapestopasta resepti Ainekset:Vihreää tagliatellepastaa (tai muukin pasta...

Raspberry, strawberry, lemon and lime! - suloisen pehmeä mansikkatorttu riisisuklaapohjalla

...olla kotona ihan itsekseni ja säilöä noita marjoja tai leipoa niistä pakastimeen jotain hyvää. Taitaa olla turha toivo, mutta yritetään. Viikonloppuna osa mansikoista päätyi suklaiseen mansikkatorttuun. Olen tätä Pirkasta poimittua...

Helppo Raakasuklaa-Mansikkatorttu (Gf, V)

Nyt voin ihan oikeasti toivottaa kaikille AURINKOISTA huomenta!Aurinkohan tuolla paistaa ihan oikeasti ja eilen pyyhin ensimmäisen hikipisarat nenältä vähän turhan runsaan vaatetuksen ansiosta. Sunnuntaina on...

Mansikkatorttu

...kahvitella. Mansikkatorttu Pohja:2 kananmunaa1 dl sokeria1 dl vehnäjauhoja1 tl leivinjauhetta1 sitruunan raastettu kuori Vuokaan:voitakorppujauhoja Kostutus:1/2 dl sitruunan mehua1/4 dl vettä1/2 rkl sokeria Päälle:2 1/2 dl vispikermaamaun mukaan tomusokeriatuoreita mansikoitasitruunan kuoriraastetta...

Mansikkatorttu

... Kesän ensimmäinen mansikkatorttu tuoreista mansikoista  🙂 Pohja: 150g pehmeää voita1dl sokeria1 kananmuna1tl leivinjauhetta3dl vehnäjauhoja Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmuna ja sekeoita hyvin. Sekoita keskenään...

Sannan mansikkatorttu

... Viikonloppukokki jatkaa kesäkeittiössä teemalla nopeasti ja helposti. Sannan mansikkatortun jipon opin Sannalta jo vuosia sitten Joensuussa. Mansikkatorttuun sopii hyvin vesimeloni. Meloni tekee tortusta raikkaan ja kevyen...

Suloinen mansikkatorttu

... Mansikkasesonki on hyvässä vauhdissa ja eilen sain talven mansikat pakkaseen. Teimme talvella  Espoon työväenopiston mainiolla pihvikurssilla jälkiruoaksi mansikkahyytelötorttua, joka sopiikin mainiosti jälkkäriksi tai kahvin kanssa. Mansikkatorttu onnistuu...

Lievästi hifistelty kesäkakku, eli ei-niin-perinteinen mansikkatorttu

...syödä kesän ensimmäinen mansikkakakku. Ajatella, että piti tulla melkein heinäkuu, ennen kuin tuli tehtyä mansikkakakku! Mieli teki sellaista perinteistä mansikkatorttua, joten lähdin tekemään torttua Kinuskikissan reseptillä – mummin mansikkatorttu. Jostain...

Arkiston herkkuja osa 2. Spaghetti Bolognese

... Spaghetti bolognese pitkän kaavan mukaan. Ragú Bolognese 8:lleResepti kaipaa kyllä parempaa kuvaa.2 kpl isoa keltasipulia4 kpl isoa porkkanaa800g naudan paistijauhelihaa150g pancettaa kuutioina (voi korvata pekonilla jos...

Kasvis-halloumihampurilaiset ja piha osa 2

...myös syntisen herkulliset intialaiset Malai kofta -tyyliset kasvispyörykät kermaisessa kastikkeessa. Resepti niihin tulossa myös pian blogiin! Oikein mukavaa alkavaa viikonloppua, postauksen lopussa taas kuvia pihaprojektin etenemisestä MYSSYFARMIN HERNEPIHVIT 2 dl...

Jauhelihapihvit 2 tavalla

... Tässä ois HERKULLINEN resepti perunamuusin kanssa!Valmistusaineet (8 annosta)PERUSJAUHELIHAPIHVIT2 prkkermaviiliä1 dlkorppujauhoja800 gvähärasvaista naudan jauhelihaa2iso sipuli2muna2 tlpippurisekoitusta2 tlsuolaa ValmistusohjeAloita jauhelihapihvien valmistaiminen sekoittamalla kermaviiliin korppujauhot. Anna turvota n. 10...

Porvoon Bratwurst, makkaran valmistaminen 2.0

... Makkaran valmistaminen ei vieläkään ole mitään rakettitiedettä vaan hauskaa puuhaa. Tällä reissulla tehtiin chorizoja, resepti tästä ja bratwursteja, joiden valmistuksesta tässä postauksessa kerrotaan.Bratwurst on saksalainen sipulilla ja...

#kasvisruokaviikko vol 2.

...kesäkurpitsa ei ole kirosana. Jotain uusia ohjeita ollaan toki löydettykin – ja niiden lisäksi herätelty henkiin jokunen vanha, jo aiemmin hyväksi havaittu mutta sittemmin unohdettu resepti. Tässä siis postaussarjan toinen...

SITÄ PAREMPI SOPPA 2: VADELMARAAKAPALLOT

...kaurahiutaleita blenderissä jauhoksi. En tiedä vaikuttiko tämä, mutta lopullinen massa jäi mielestäni turhan löysäksi ja lisäsin jauhoja vielä noin puoli desiä (eli yht. 2,5 dl). Sekoita kaikki ainekset vadelmia lukuunottamatta...