Tabbouleh & aasialainen kaalisalaatti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitruokaohjeSuolainenJulkaistu seuraavalla sivustolla


Kikherne-tabbouleh on ehdottomasti aivan upea lisäkesalaatti, mutta on myös erittäin täyttävä lounas pelkästään. Tabboulehin ohje on Thug Kitchenin ohje, mutta suomennan mitat ja ohjeen niille, joilta ei tuo englanti niin suju. 
Kikherne-tabbouleh (iso kulhollinen)7 dl kypsiä kikherneitä (esim. GoGreenin valmiiksi kypsät)2 isoa tomaattia 2 sellerin vartta1 punainen…
...englanti niin suju. Kikherne-tabbouleh (iso kulhollinen)7 dl kypsiä kikherneitä (esim. GoGreenin valmiiksi kypsät)2 isoa tomaattia 2 sellerin vartta1 punainen paprika5 retiisiäruukku korianteriaruukku minttua2 kesäsipulia3 rkl oliiviöljyä3 rkl sitruunamehuasuolaa ja pippuriaMuussaa kikherneitä haarukalla...

Läheiset reseptit

Sekaisin sokerista hilloja & Pikkelöityjä kasviksia ja vähän muutakin..

...eri kompinaatioiden yhdistelmät.Itse pidän yhden marjan tai yhden hedelmän hilloista – jonka makua voi korostaa tai muunnella, yrtillä tai muilla mausteella.Sekaisin sokerista hillomaku-yhdistelmiä: mansikka&raparperi, mansikka&karviaismarja, vadelma&mustikka, vadelma&punaherukka, mustikka&juolukka, mustikka&punaherukka, kirsikka&raparperi, kirsikka&karviaismarja, marja-aronia&omena,...

Tabbouleh & aasialainen kaalisalaatti

... Kikherne-tabbouleh on ehdottomasti aivan upea lisäkesalaatti, mutta on myös erittäin täyttävä lounas pelkästään. Tabboulehin ohje on Thug Kitchenin ohje, mutta suomennan mitat ja ohjeen niille, joilta ei tuo...

Sitruuna & Marenki, Marja & Kinuski, Jogurtti & Vanilja

...vaniljatanko, halkaisematon Yhdistä ainekset ja keitä hiljalleen kunnes sakenee (130`).Lisäksi: ***tuoreita marjoja: mustikoita, mansikoita, vadelmia: kerrosten väleihin kinuskin ja rahka-kermavaahdon kanssa sekä kakun päälle.**paahdettuja valkosuklaalevyjä**macaron-pikkuleipiä**italialaista marenkia viimeistelyyn. Jogurtti &Panna cotta4...

Kirjahyllyssä

...Kuolleet sielutGolden, Arthur – Geishan muistelmat Golding, William – Kärpästen herraGolding, William – PaperimiehetGrimm, Jakob & Wilhelm – Grimmin sadut Gudmundsson, Einar Már – Kaikkeuden enkelitHamsun, Knut – NälkäHayden, Torey...

Sarjassa Yksinkertaista: Makupareilla parempaan arkiruokaan

...lempiraaka-ainettasi, jonka jälkeen listaa toiset kaksikymmentä mahdollista lempiraaka-ainetta, sekä katso mitä on jo keittiön kaapeissa ja rakenna oma ruokalistasi. Voit päättää valmistustavat ehkä vasta myöhemmin… Esimerkiksi: Riisi & SuppilovahveroPunajuuri & Mozzarella &...

KOLMEN JÄLKIRUOAN SUNNUNTAINA: LIME & SUKLAA & VADELMA & APPELSIINI

KEY LIME -piirakka250g keksejä ja 100g suolatonta voitajauha keksit kutterissa, kaada koneen käydessä joukkoon hitaasti voisula. Painele seos piirakkavuoan pohjalle.Paista pohja 170 asteissa uunissa noin...

Sarjassa yksinkertaista: Parsa & Muna - Ossobuco & Polenta - Mustikka & Lime

Perhe, elämä ja yksinkertainen ruoka..Kaikki asioita, jotka ovat vain yksinkertaisesti parasta. Parsaa ja uppomunaaSalad nicoiseOssobucoSitruunapolentaaMustikka-uunijäätelöLimepossetKeväinen juustokakku  Parsa ja uppomunaPuntti vihreää parsaa 4 kananmunaa etikkaa, vettä1 rkl...

Munakoiso & Polenta, Nieriä & Tomaatti, Luumu & Manteli

Paahdettua munakoisoa ja sitruunapolentaMunakoiso: itketettynä, villoitettuna, oliiviöljy-pesto -paahdettunaSitruunapolenta: kasvislientä, polentaa, sitruunankuori raastetta, kuohukermaa, parmesaani raastetta, nokare voitaLisäksi paahdettuja retiisejä, kukkien terälehtiä…Munakoisososekeitto3-4 munakoisoa kääritään folioon ja...

Hyvän mielen viikonloppu & marinoitu kaalisalaatti

...perunoita, paistettuja muikkuja, remoulade-kastiketta, vihreää salaattia sekä marinoitua kaalisalaattia. Tuo kaalisalaatti vei kyllä kielen mennessään. Paljon parempaa kuin tavallinen coleslaw. Tätä on pakko tehdä uudestaankin ja jonkun oikein suolaisen ja...

AVOKADOPESTO & KAALISALAATTI

...juuri tällä hetkellä se ruoka on kaalisalaatti avokadopestolla. Niin perusjuttu että hädin tuskin kehtaa postata, mutta tässä se nyt on. 🙂 Olen niitä ihmisiä jotka tykkäävät syödä kaalinsa yleensä raakana,...

Ristiäis- & hääkakku / Christening & Wedding Cake

...olisi sisäpiirijuttuna siili. Ristiäis & hääkakkuChristening & Wedding CakeHääkakkuosioon tuli päälle simppelisti ruusu… Hääkakun ruusuRose on a Wedding Cake…ja kakun alareunassa olevasta sangosta tippuu confettia… Sangollinen confettiaBucket full of confetti…joka...

Bordeaux & maailman parhaita viinitiloja

...Lähes Bordeauxin keskustassa sijaitsee Chateau Haut-Brion ja heidän kakkosviininsä La Mission Haut-Brion Ennen viinitiloja meillä oli edessä kuitenkin ihan oikeaa ohjelmaakin, joista ensimmäisenä vierailu tunnetulla Chateau Lynch & Bagesin tilalla....

Kevyttä & Herkullista Lomaa - ruokaa!

...Besancon – kasvisruoka filosofiaa! Ruokaohjeita, niille kaikille jotka haluavat painonsa putoavan ja silti syödä herkullista ruokaa lomallaAamiainenRaejuustoa & MarjojaAamujogurttiJogurttia/raejuustoa/maitorahkaa/ricottaa, pellavansiemen-/oliivi-/seesamöljyä, sitruunanmehua/greippimehua/appelsiinimehua, hunajaa/vaahterasiirappia, hienoksi jauhettuja siemeniä&hienoksi jauhettuja saksanpähkinöitä/hasselpähkinöitä/pekaanipähkinöitä&hienoksi jauhettuja leseitä/kauraa/tattaria/ohraa, marjoja.Sekoitetaan ainekset yksitellen jogurtin joukkoon.Jogurttia ja suklaakermaa,...

Limeposset & Paahdettu valkosuklaa & Vaahtokarkki

Limeposset2 dl kuohukermaa¾ dl sokeria½ dl siivilöityä limemehuaLaita kerma ja sokeri kasariin ja kiehuta kevyesti pari minuuttia. Yhdistä kerma-sokeri ja limemehu. Annostele massa tarjoiluastioihin ja laita...

Testissä Fast Hera80 Cookies & Cream ja Mansikka-Valkosuklaa + herkullinen resepti

...useita makuvaihtoehtoja, joista jokaiselle löytyy varmasti oma suosikki. Laajasta valikoimasta löytyy perinteisiä makuja, kuten suklaata, vaniljaa ja mansikkaa, sekä hieman erikoisempia makuvaihtoehtoja, kuten Lime-Valkosuklaa ja Cookies & Cream. Jälkimmäisen protskujauheen...

Crème brûlée & Marenkia & Sitruunaa

Italialainen marenki0,75 dl vettä 60 g1,5 dl sokeria 185 g100 g valkuaista (3 kpl) 100 g1 tl sitruunanmehua1 rkl sokeria 16 g (tomusokeria)*sopii pakastettavaksi*Keitä sokerilientä...

Vintage Wine Bar & Bistro, Athens, Greece

... From Christmas at Lefkada 2015 Vintage Wine Bar & Bistro could be seen from the balcony of our room. On Saturday, 8th of January we left...

ILO & KIITOLLISUUS & ILO

Missä olen?  Minne tahdon?  Miten löydän? Helposti tulee ostettua sekä haalittua ympärille kaikkea sitä mitä ei oikeasti tarvitse…ja siinä sitä sitten on jotenkin eksyksissä kaiken turhan...

Vegaaninen "Täytekakku" (Kookosvaahto & Mansikat & Kaurakeksit)

Tämä serkkuakin herkumpi jälkkäri sopii myös heille jotka välttelevät maitoa ja kaikenlaisia muitakin eläinperäisiä tuotteita. Tietty jos käytät gluteenittomia keksejä, tästä tulee myös gluteeniton. Kyseessä...

NIERIÄ & POLENTA | RAPARPERI & RAPARPERI

SUNNUNTAINA KOTONA – SAVUVOISSA KYPSENNETTYÄ NIERÄÄsavuvoi: voin voi savustaa hentoisesti savustuspöntössä tai vaihtoehtoisesti käyttää Maldon savusuolaa (kuumenna voi, lisää joukkoon Maldon savusuola ja kiehauta)Savuvoi laitetaan uunivuoan...

Solstice, Sibelius & Soup

...and the sun comes out just for the opening night of Soivaksi kirjoitettu, a musical drama based on letters Aino and Jean Sibelius wrote each other; the touching performance was produced by Teatro Productions & OperArt...

Aasialainen kanalasagne

...maku sen kun paranee seuraavana päivänä. 🙂 Aasialainen kanalasagne (6:lle) 450 g maustamattomia kanasuikaleita1/2 kaali (n 2 l pilkottuna)2 isoa sipulia2 isoa porkkanaa 4-5 valkosipulin kynttäloraus öljyän. 8 cm pätkä...

MexMex henkinen Broilersalaatti & Chipotlevinaigrette

...sirkkalehtimerkistä, niin  kannattaa klikata itsesi tänne .Lisää tietoa vihanneksista yms & reseptejä löytyy myös vihannes.net facebook sivuilta Kampanjassa bloggareita hieman kategorisoitiin tähän tehtävään ja minulle tuli teemaksi yrtit & salaatit. Hieman laittoi ajattelemaan sillä...

Sähäkämpi Sweet & Sour

... Thaimaassa matkaillessani eräs paikallinen rouva tarjosi minulle sweet&sour -kastiketta, joka oli taivaallisen hyvää. Mutta, mutta… siellä oli klönttejä… ja siinä oli potkua kuin orivarsassa! Olin tottunut...

2014: Trash Pavilion & Fashion

...Mirka Pukineen Kaarrokemekossa.(fin) Mirka Pukine & Uniqeco – Pauleenin Kaarrokemekon materiaaleina ovat laadukkaat pukukankaat hameista, housuista ja pakanlopuista. Kankaita kerää ja lajittelee mm. Tekstiilinkierrättäjät ry. Minnin Sammal-neulostunikan (ylh. oikealla ja alh. toinen...

KAHDENKOKIN MENUT

...ja simpukat. Ympäri vuoden maistuvia! Monet hedelmät, punajuuret, munakoisot, paprikat, bataatit. Makusteluun Makuparejam-a-k-u-ja &  t-u-o-k-s-u-jasavumuikkuja, punasipulia ja perunasalaattiasitrusmarinoitua siikaa ja vihanneksiasavumaustettua kalkkunaa ja karamellisoitua omenaapaahdettuja juureksia, minttua ja juustoam-a-k-u-ja &  v-ä-r-e-j-äjokirapusalaattia ja marinoitua fenkoliakylmäsavustettua...

Perfect Boy & Picnic

...we like: Cavalls Garnacha Tintorera & Monastrell Very Old Vines 2012 Globe Hope & ”Paris” trench coat, made of a snow camouflage uniform that used to serve in the Swedish...

Me&i AW15

... Me&i julkisti vajaa pari viikkoa sitten tämän syksyn ja talven mallistonsa. Perinteisesti pidin kutsut vaikkei meillä pojat niinkään enään käytä näitä vaatteita. Mutta naistenvaatemallisto on aina...

Kukkakaalinen mac&cheese

...johtuu myös lisukkeista. Hyvin usein pasta tarjoillaan täyttävän ja juustoisen kastikkeen kanssa tai lasagnessa koko settiä kruunaa juustokastike. Amerikasta onkin tullut tämä ihan perinteinen juustomakaroni mac&cheese, joka on käytännössä sitä...

M&M-keksit

...lisäämällä taikinaan m&m’s suklaakarkkeja.  Noin 15-20 kpl 125 g voita1 dl sokeria2 dl vehnäjauhoja3/4 dl-1 dl perunajauhoja2 rkl tummaa kaakoajauhetta1 tl leivinjauhettanoin 100 g m&m’s suklaakarkkeja Vaahdota pehmeä rasva ja...