Linssi-kasvissosekeitto

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitruokasyksyJulkaistu seuraavalla sivustolla

Täällä sitä ollaan! Viimeiset kaksi kuukautta ovat olleet aivan hirveät töiden ja stressin määrän suhteen. Senpä vuoksi en ole edes ehtinyt lukea blogeja, kirjoittamisesta puhumattakaan. Suoraan sanottuna kiireet eivät vielä hellitä, mutta nyt minulla olisi kuitenkin pikainen resepti postattavaksi. Tein viikko sitten ensimmäistä kertaa kasvissosekeittoa, johon tuli linssejä, ja…
...(tässä hieman muokattuna) Kauneus ja terveys 12/2015 2-4 porkkanaa koosta riippuen½ bataatti2 tomaatti 1 sipuli1 valkosipulinkynsi1 rkl öljyächilirouhetta ym. mausteita maun mukaan 1 prk / 2dl kypsiä punaisia linssejä1 l...

Läheiset reseptit

Linssi-kasvissosekeitto

...sanottuna kiireet eivät vielä hellitä, mutta nyt minulla olisi kuitenkin pikainen resepti postattavaksi. Tein viikko sitten ensimmäistä kertaa kasvissosekeittoa, johon tuli linssejä, ja se toimi mielestäni aika kivasti. Linssi-kasvissosekeittoneljällealkuperäinen resepti...

♥ Paprikat linssi-kasvistäytteellä

...sipulia. Loppusilauksen paprikoihin tuo päälle murusteltu fetajuusto, joka sopii hyvin kasvistäytteen kanssa. Uunissa paahdettu fetajuusto on taivaallista! Muistathan, että linsit tulee huuhdella huolellisesti ennen käyttöä. Punaisten linssien keittoaika on noin...

Siivouspäivän kasvissosekeitto

... Kasvislokeroon kertyy helposti erilaisia juuresten, kaalien ja muiden kasvisten jämiä ja kantoja. Mikään ei ole helpompaa, kuin tehdä niistä herkullinen kasvissosekeitto. Hauskinta tässä keitossa on se,...

Koskenlaskijan kasvissosekeitto

... KASVISSOSEKEITTO (4:lle) ½ iso bataatti1 sipuli3 porkkanaa4 perunaa7 dl vettä1,5 kasvisliemikuutiota½ pkt Koskenlaskija sulatejuustoa2 dl ruokakermaa½ tl suolaaKuori ja kuutioi sipuli, bataatti, perunat ja porkkanat. Lisää ne kiehuvaan...

Nopea eväs, kasvissosekeitto

... Lounastauko, ihana keskeytys työpäivään. Tykkään syödä omia eväitä  töissä ja sen vuoksi valmistan ruuat edellisenä päivänä lounaalle ja iltaruualle. Kasvissosekeitto pakasteista on nopeatekoinen ja herkullinen ruoka....

Yksinkertainen linssi-kanarisotto

...useammalle päivällä. Tämän linssi-kanarisoton reseptin löysin Kotikokki.netistä. Tämän päiväinen hyvin yksinkertainen versioni (4 annosta):3 dl vihreitä linssejä (liotin koko työpäivän ajan, mutta tuntikin riittää)reilu 1 l vettä 1 kasvisliemikuutio250 g kananfileesuikaleita...

Linssi-kookoskeitto (kanalla tai ilman)

...lämpimällä safkalla. Tää linssi-kookoskeitto on ihanan paksua, mutta samaan aikaan kepeän makuista, ja siitä voi tehdä iisisti niin vege- (mun suosikki) kuin lihaversionkin (poikasten suosikki).LINSSI-KOOKOSKEITTO1 iso sipuli2 
valkosipulinkynttä

500 g 
porkkanaa

2...

Linssi-Tomaattikeitto ja leipä - arkisempi versio ;)

... Muistatteko vielä aiemman postaukseni linssi-tomaattikeitosta ja pastokierreleivästä? Ne olivat tosi hyviä, mutta ihan perus tiistaina ei jaksa kyllä (eikä ole aikaa!) ruveta panostamaan ihan niin paljoa...

Linssi-piiras

...possun paistiin, kasvis-syöjät haukkasivat palan linssi-piirastaan. Piiras oli tosi maukas ja aika täydellinen kylmän illan pelastaja, kuten nyt piiraat yleensäkkin. Seurasin sivusta ystäväni Celinan kokkailuja ja testasin omaa versiotani tässä...

Tomaattinen linssi-makkarapata

...ja jatka paistamista hetki. Sekoita joukkoon linssit, tomaattimurska ja vesi. Mausta tomaattinen linssi-makkasapata ja anna hautua kannen alla 20 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä, jos linssi-makkarapata alkaa näyttää liian kuivalta....

Kasvissosekeitto

...antaa mukavasti makua keitolle. Jokuhan voi nyt sanoa,että eihän se sitten enään ole kasvissosekeitto, mutta minulle on.Kävin juuri kävelylenkillä kaverini kanssa ja Ukkoseni on mennyt ulkosaunan lämmitys puuhin. Tytöt ovat...

Samettinen kasvissosekeitto

...täyteläisen pehmeää. Ja täyttää kyllä myös vatsan hyvin.   Kasvissosekeitto2 pientä sipulia1 pieni bataatti3-4 porkkanaa2 perunaakourallinen kukkakaaliavettä 1 prk (2 dl)  kaurakermaaloraus kauramaitoa 2 kasvisliemikuutiotaripaus chiliäKuori ja pilko kasvikset ja...

Syksyinen kasvissosekeitto

... Ainaisen lihan- ja pastansyönnin sijaan joskus tekee mieli jotan kevyempää. Lisäksi kasvissosekeitto on tietysti edullista ja terveellistä. Sinne voi heittää melkein mitä tahansa, ja lopputulos on...

Linssi-porkkanakeitto

... Marttojen linssi-porkkanakeitto maistuu hurrrmaavalta! Kiitos reseptistä Pohjois-Pohjanmaan Marttojen erikoisneuvoja Marja-Leena Pirkolalle – kasviskurssien antia tämäkin, kuten palsternakkarieskat, jotka sopivat erinomaisesti tämän keiton kaveriksi. Marttojen nettisivuilta löytyy...

Mausteinen linssi-juurespata

...syy käyttää kauden juureksia ja tutustua vaikka linsseihin, jos ne ovat vielä uusi juttu. Mausteinen linssi-juurespata n. 1 dl vihreitä linssejä1 bataatti1/2 kukkakaali2 porkkanaa1/2 iso sipuli1/2 prk paseerattua tomaattia1 prk...

Linssi-chorizopata

...haitannut. Muutin myös hieman mausteiden määriä. Jos pidät linsseistä, löytyy lisää linssipatareseptejä täältä ja täältä. Helppo linssi-chorizopata 4 annosta, 35 min, aktiivista kokkausaikaa 20 min Ainekset2 sipulia4 valkosipulinkynttä3 porkkanaa 4...

Linssi-kookoskeitto

... Linssi-kookoskeitto 2rkl oliiviöljyä400g tomaattimurskaa1 sipulin.1 litra vettä 2dl punaisia linssejä1 paprika2 porkkanaasuolaayrttejä(basilica,oregano,timjami)puoli ruukkua tuoretta korianteria 4dl kookosmaitoa Freesaa kuutioitu sipuli ja tomaattimurska öljyssä. Kuutioi porkkana ja paprika...

Helppo kasvissosekeitto

Tämä on yksi meidän perheen tyttöjen lempiruuista. Lisäksi tämä on halpaa ja hyvää. Iso lanttu3 isoa porkkanaa3 perunaa 2dl ruokakermaasuolaa, mustapippuriaKuori ja pilko juurekset, keitä kypsäksi....

Tomaattinen kasvissosekeitto

... Tässä perusohje mainioon kasvissosekeittoon, joka on herkullista jo sellaisenaan. Purutuntumaa – ja proteiinisuutta – voit lisätä pavuilla tai siemenillä.Keltaoranssiin keittoon saat väriä vaikka vihreillä pavuilla, paprikalla...

Kasvissosekeitto pakasteista

Olen pahoillani etten ole vähään aikaan tänne päivitellyt. Olen siirtynyt kunnon laihdutuskuurille ja on kestänyt hetki totutella uuteen ruokavalioon. Tässä ohje hyvin laiskalle laihduttajalle. Taivaallisen...

Kermainen kasvissosekeitto

... Kasvissosekeitto26 annosta  7,7€  0,29€/annos (3dl /annos) Ainekset:1,2kg porkkanaa1kg valkokaalia600g sipulia1kg perunaa400g fenkolia2l kanalientä (täysi kasvisversio, kasvisliemellä)2l vettä0,8 dl ruokakermaa      Mausteet: 2 rkl suolaa1 rkl...

Kasvissosekeitto vol. 2

Tein hieman muunnellun version aikasemmasta keittoreseptistäni. Jotenkin näin keväällä tekee mieli syödä vähän kevyemmin. Samalla kuitenkin tärkeää huolehtia tarpeellisesta energian saannista, ettei elimistö mene säästöliekille. 1...

Kasvissosekeitto

Raaka-aineet 200g porkkanaa 200g purjoa 200g selleriä 240g bataattia 200g lanttua 1 sipuli 1 valkosipulinkynsi 5 dl kasvislientä 5 dl vettä 1 dl maitoa ½...

Kasvissosekeitto

...syönyt. Helppoa, hyvää ja maukasta. Eilen päätinkin tehdä meille kasvissosekeittoa lämmitykseksi tähän talven alkuun. Tarvitset :  2 pss kasvissuikaleita ( pakaste)2 kesäkurpitsaa1/2 pkt koskenlaskija sulatejuustoa.1 prk Tavallista ruokakermaa1prk Kolmenjuuston ruokakermaa1kpl...

kevyt kasvissosekeitto n.100kcal

Todella kevyt n.100 kcal annoksessa. 200g perunaa 140kcaln.6dl vettäkasvisliemikuutio 20kcal150g kasviksia(itsekäytin juureskuutioita (purjo,porkkana,lanttu,palsternakka,selleri) 45kcal pilko perunat keitä kunnes pehmeitäsoseuta esim.tehosekoitin...

Libanonilainen linssi-sitruunakeitto

... Jos olet jo kyllästynyt perinteiseen tomaattiseen linssikeittoon, niin tätä sitruunaista sosekeittoa kannattaa ehdottomasti kokeilla. Ja jos linssikeitto ei ole vielä vakiovieras keittiössäsi, niin molempia kannattaa kokeilla....

Linssi-ohrakeitto

...kookosmaitoa1 dl ohrahelmiä2 tl currya1 tl suolaa Kuori ja kuutioi sipuli, valkosipulinkynnet ja porkkanat. Huuhtele linssit.Kuumenna öljy kattilassa.Kuullota kasviksia muutama minuutti öljyssä ja lisää vesi, kookosmaito, linssit ja ohrahelmet.Mausta keitto...

Linssi-punajuuri-vuohenjuustosalaatti

...linssit. Keitä linssit suolalla, laakerinlehdellä ja timjamilla maustetussa vedessä kypsäksi n. 30 min. Jäähdytä. Leikkaa juustosta reilun sentin paksuisia siivuja. Laita uunivuokaan. Valuta päälle hunajaa. Rouhi pähkinöitä ja laita myös...

Sovellettu 'dal makhani' eli Linssi-papu-kukkakaalikeitto

...chiliä)100 g mustia linssejä: Bonduelle Gourmet Lentils (kypsiä)1 prk papusekoitusta: GoGreen luomu (kypsiä)1/2 tl suolaa1 tl kurkumaa1 tl juustokuminaa/jeeraa1 tl korianteria1 tl garam masalaa1 dl vettä0,5 dl mustien linssien lientä...

Maukas punajuuri-linssi-kookoskeitto

...kasvikset ovat kiehuneet noin 5 minuuttia, lisää sekaan linssit ja anna kiehua vielä noin 10-15 min (tarkista linssien kiehumisaika!).Kun kasvikset ovat pehmeitä, sekoita sauvasekoittimella mössöksi ja lisää kookosmaito. Jos keitto...