Syysloman vietossa

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Ajatuksialomallamatkailuoma elämäOulureseptitsyksyVilmaJulkaistu seuraavalla sivustolla


Hello taas! Syyslomaviikko hurahti vauhdilla jo melkein ohi. Meidän miehelle se oli viimeinen kalenteriin sidottu syysloma, hän nimittäin aikoo jäädä eläkkeelle ensi kesänä. Hänen alallaankin eläkeiät ovat nuoremmilla nousseet, mutta H. olisi päässyt pois jo viime kesänä, jos olisi malttanut. Minä saan odottaa vielä monta vuotta.Läheiset reseptit

Syysloman vietossa

Hello taas! Syyslomaviikko hurahti vauhdilla jo melkein ohi. Meidän miehelle se oli viimeinen kalenteriin sidottu syysloma, hän nimittäin aikoo jäädä eläkkeelle ensi kesänä. Hänen alallaankin...

Pikkuinen nuhanenä pääsiäistipuni

... Meidän pikkuprinsessa, joka on nyt jo 3 vuotta ja 8 kk, on mummulassa pääsiäisen vietossa. Niiskutus kuluu viereiseltä tyynyltä, kun tässä tyttösen nukkuessa kirjoittelen. Kaikenlaisia ajatuksia...

Terveisiä tekstien ja jouluvalmisteluiden keskeltä

... Olette varmaan huomanneet todeksi sen kliseen, että mitä enemmän ikävuosia karttuu, sitä nopeammin aika sujahtaa ohi? Lapsena syysloman ja joulun välinen aika tuntui ikuisuudelta, ja siinä...

Terveisiä tekstien ja jouluvalmisteluiden keskeltä

... Olette varmaan huomanneet todeksi sen kliseen, että mitä enemmän ikävuosia karttuu, sitä nopeammin aika sujahtaa ohi? Lapsena syysloman ja joulun välinen aika tuntui ikuisuudelta, ja siinä...

Hedelmähyytelökakku

... Viikko sitten syysloman kunniaksi tein koko perhelle ns. lomakakun :)Tällä samalla ohjeella on jo nähty kakku täällä blogissa, (klikkaa tästä -> mansikkahyytelökakku) mutta tällä kertaa hedelmillä.Pohja:15...

Käsipatukat

... Jos nyt sattuu olemaan inhottavasti riippuvainen vaikkapa näistä ja haluaa saattaa itsensä pyörätuolikuntoon hiilareilla, niin kannattaa tehdä patukoita itse. Ei välttämättä itselle, mutta ainakin tervehaimaisille jälkeläisille. Syysloman jälkeen...

Karpalo on hyvää, ja varsinkin kun sen kinuskin kanssa syö

... Viimeisimmästä päivityksestä on vierähtänyt tovi, mutta mielestäni se on vain todiste siitä, että olemme eläneet täyttä ja täysinäistä elämää täällä Koivulehdossa. Olemme viettäneet virkistävän syysloman, sairastaneet...