Pinaattirahkaletut (Proteiinipitoiset Pinaattiletut)

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: KasvisruokalettunamPinaattipinaattilettupläsäriplättypuolukkapuolukkahilloreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


Laitoin joskus männä vuonna ohjeen superherkullisiin plättyihin, jotka kelpaa myös vähän tarkempaa ruokavaliota noudattaville. Tässä täysin sama ohje, mutta pinaattiversio. (Porkkanaplättysistä lupaan olla tekemättä omaa postaustaan!)

Linkki aiempaan postaukseen: Rahkaletut

Nää pinaattiset kaverit oli tosi mehevän muhevia ja herkullisia pulmupuolukan kera ahmittuna. Itse…
...1 dl vehnäjauhoja– ripautukset suolaa– pienempi ripaus sokeria– 6 sulatettua pinaattikrokettia pakastealtaasta taikka tuoretta pinaattia pieneks hakattuna + voita/öljyä paistamiseen+ puolukkahilloa/pulmupuolukkaa lisukkeeksi Sekoita kaikki taikinan ainekset keskenään ja paistele pannulla....

Läheiset reseptit

Pinaattirahkaletut (Proteiinipitoiset Pinaattiletut)

...enempi sokruu ja vaniljasokeruu ja maiskutin mansikkahillon kera. Tässä kuitenskii nyt vaan pinaattilettujen resepti var så god: PinaattirahkaletutTarvitset: – 200g rahkaa (tai jos sul on 250g tötsä, sekin käy)– 4 kananmunaa–...

Gluteenittomat pinaattiletut ja kalan suolausvinkki

... Keliakiaviikon kunniaksi yksi hyväksi koettu ja nopea arkiruoka tänään esittelyssä, eli kuohkeaakin kuohkeammat gluteenittomat pinaattiletut. Lähipiiristäni löytyy aika monta keliaakikkoa ja vaikka heitä ei joka päivä ruokapöydässämme näykään, niin...

Viljattomat Pinaattiletut (Gf, V)

...pinaattimuistot ovat niin paljon ihanempia, sillä pinaattia kyllä kuluu päivittäin. Vieläkin pidän rutiineista ja muutokset eivät ole parasta mitä tiedän. Rutiinit kunniaan. Onneksi pinaattirutiinin ovat rikkoutuneet! Pinaattiletut eivät ole kuuluneet...

Gluteenittomat pinaattiletut lohitäytteellä

...paistotapahtumassakin oma tunnelmansa! Lauantaina teimme suolaisia ja tietysti makeitakin lettuja naisporukalla miesten ilakoidessa jääkiekkokatsomossa. Pinaattiletut saivat täytteiksensä kylmäsavulohta ja pienen siivun sinihomejuustoa (voi jättää myös poiskin). Tuoreesta tillistä tehty kermaviilikastike...

Pinaattiletut

...voita että öljyä; näin saa kuulemma hyödynnettyä kummankin parhaat puolet. Letuista on tullut kahden rasvan voimin niin ihania, että ei tuo vihje taida ihan perätön olla. 🙂 Pinaattiletut 1 ps...

Pinaattiletut

...Todella monta herkkureseptiä on tullut bongattua juuri tuosta päiväkirjasta, samoin inspiraatiota ja innostusta omiin kokkailuihin. Herkkuja löytyy nykyään myös blogista → http://marjolassa.blogspot.fi/ Pinaattiletut, n. 10 kpl   ½ pss pakastepinaattia2 dl...

Proteiinipitoiset suklaaraakapallot!

...kun on hyviä! Resepti: Suklaiset proteiinipitoiset raakapallot10-12 taatelia1 dl pähkinöitä (mulla oli puolet para ja puolet cashew)1 rkl chia-siemeniä1 rkl pellavansiemenrouhetta1-2 tl kookosöljyä sulana2 rkl suklaan makuista proteiinijauhetta (Mä käytin...

Proteiinipitoiset Banaani-pähkinämuffinit

...tai syödä töiden jälkeen ennen salille menoa. Näistä proteiinisista banaani-pähkinämuffinsseista tulikin oikein hyvänmakuisia. Ohjeella tulee n. 10 kpl muffinsseja. Proteiinipitoiset Banaani-pähkinämuffinit1 3/4 dl Bullaram bake -proteiinijauhetta1 tl leivinjauhetta1 ½ rkl...

Viikon resepti: Täytetyt pinaattiletut ja kampela

... Pinaattiletut: 5 dl punaista maitoa2 luomu kanamunaa80g pinaattia4-5 dl vehnäjauhoja1 tl suolaa paistamiseen kirkastettua voita -Aja tuore pinaatti ja 3dl maitoa sekaisin blenderissä.-Yhdistä kaikki ainekset ja...

Pinaattiletut (chilillä, tottakai!)

... Jotain helppoa ja nopeeta? Ja hyvää ja erilaista? Ja halpaa? Pinaattiletut! Ei muita syitä (tällä kertaa)! Tää ohje on tosi perus, vaan ruisjauhoilla ja chilillä sovellettu...

Pinaattiletut Farinan lettujauhosta

... Pinaattiletut ovat nopea ja helppo ruoka. Tällä kertaa kokeilin, kuinka Farinan lettujauhoseos toimii pinaattiletuissa ja ei moitteita; oikein herkullisia lettuja tuli. Huomioi, että ohjeessa käytetään vain...

Ruokaisammat pinaattiletut

... Pinaattiletut, nam. Yhtenä iltana tein meille iltapalaksi vähän ruokaisamman version tavallisista pinaattiletuista. Kaksivuotias suorastaan rakasti näitä! 5 dl maitoa2 1/2 dl täysjyvävehnäjauhoja2 kananmunaa1 pss suomalaista pakastepinaattia1/2...

FODMAP: Pinaattiletut

Minulla on aina ollut taipumusta matalaan hemoglobiiniin, mutta viime viikon verikokeissa hemppariarvoni oli ennätysalhainen. Olin kyllä jo aavistellutkin, ettei kaikki ole sillä saralla aivan kohdallaan,...

Aikalisä | Paksut pinaattiletut

...ja lettupinkka. Paksut pinaattiletut 4:lle 300 g pakastepinaattia1,5 dl bulgarianjogurttia1,5 dl maitoa2 kananmunaa1 rkl voita1 tl suolaa1 tl sokeria0,5 tl rouhittua mustapippuria1 tl ruokasoodaa1 tl leivinjauhetta2,5 dl vehnäjauhoja1,5 dl ohrajauhoja voita...

Pinaattiletut voi tehdä myös lehtikaalen kanssa

... Pinaattiletut ovat erityisesti lasten suosikkiruokaa mutta ne maistuvat myös aikuisille. Itse tehdyissä pinaattiletuissa ei ole lisäaineita ja maku on taatusti maittavampi kuin kaupan versioissa. Kun perinteisistä pinaattiletuista...

Pinaattiletut

... Siskoni teki iltapalaksi itselleen ja 3-vuotiaalle pojalleen pinaattilettuja. Alkuperäinen ohje löytyy googlettamalla maailman parhaat pinaattiletut. Siskoni käytti Lidlin tuoretta babypinaattia. Koko taikina sekoitettiin blenderissä ja kaadettiin...

Mausteiset proteiinipitoiset papupihvit (gluteiiniton, maidoton)

Olenkin jo muutamaan kertaan maininnut, että meillä on kasvisruokakokeiluja menossa. Päätimme, että syömme jatkossa lihaa vähemmän ja kokeilemme erilaisia kasvisreseptejä. Proteiinia pitää mielestäni saada myös...

Proteiinipitoiset valkosuklaa-mulperipatukat (gluteeniton, maidoton, munaton, sokeriton, vegaaninen, vhh, paleo)

Sain Foodinilta paketillisen raaka-aineita kokeiltavaksi. Paketissa oli muun muassa raakakaakaonibsejä, kaakaovoita, mulperimarjoja, vaniljalla maustettua riisiproteiinia, cashewpähkinöitä ja itselleni uusina tuotteina kvinoajauhoa ja vähärasvaista kurpitsajauhoa. Miten...

#8 Pinaattiletut

Heti alkuun pahoittelut sotkuisesta ja epäedustavasta kuvasta, muuta kuvaa ei näistä tähän hätään löytynyt.Näiden pinaattilettujen jälkeen, ei kukaan halua koskeakaan kaupan valmislettuihin. Terveellisemmän version saat...

Pinaattiletut

150 g tuoreita pinaatin lehtiä 5 dl luomu kevytmaitoa 2 luomu kananmunaa 3 dl luomu spelttijauhoja 0,5 tl Himalajan vuorisuolaa 1/4 tl maustepippuria rouhittuna 1...

Pinaattiletut

Lettujen paistaminen ei kai varsinaisesti ole leipomista, mutta olen niin innoissani oman kasvimaan sadon käyttämisestä, etten malta olla laittamatta ohjetta tänne. Sain keväällä viisi isoa...

Itsetehdyt pinaattiletut

Moikkamoi ja hyvää sunnuntai-iltaa! Tää viikko on kulunut crossfitin merkeissä, nyt on nimittäin auennut uusi crossfit-boxi Vaasaankin ja sitä ollaan nyt sit viikko testailtu. Kävin...

Pinaattista arkea

... Maanantai-iltana kaupassa himoitsimme molemmat tuoretta pinaattia. Päätimme, että nyt olisi aika pinaattiohukaisten. Tietenkin oli keitettävä lättyjen lisukkeeksi myös omaa puolukkahilloa. Pinaattiletut <3 Puolukkahillo Aina syödessäni pinaattilettuja...

terveellinen protskujälkkäri

... Eilen aloin pohtimaan miten saisin nopeasti valmistettua söpöt, terveelliset, proteiinipitoiset, makeat jälkiruuat, joita voisi syödä ilman huonoa omaatuntoa vaikka joka päivä. No, eipä mennyt aikaakaan, kun...

PARSAKAALIPIHVIT JA KIKHERNECOUSCOUS

... Edelleen pilvet täyttävät taivaan, eikä kevyt ja vihreä kesäruoka riitä täyttämään ainakaan minun masuani. Onneksi vihreä kesäruoka voi olla myös täyttävää. Täyttävyyden takaavat etenkin proteiinipitoiset raaka-aineet....

Pinaattipasta

...ajan aivan liian vähän ja nyt pitää korjata asia. Mikäs olisi parempaa, kuin rapeareunaiset pinaattiletut herkullisten lisukkeiden kanssa… Kesäisin toki korvaan pinaattia mummolan pihalta löytyvällä nokkosella, jota on tullut ujutettua...

Erilaisia lettuja

...tehnyt tavallisia lettuja, juustolettuja, banaanilettuja ja pinaattilettuja.Mutta asiaan. Tässä tulee ohje pinaattilettuihin ja suklaa”hippu”lettuihin. Pinaattiletut: Tarvitset:2-3 kananmunaa2 rkl sokeria1- 1 1/2 tl suolaa5 dl maitoa tai vettä2-3 dl vehnäjauhojan. 150...

Pinaatti- ja porkkanaletut

...kuumalla, muttei kuitenkaan täysillä. (Minun liedessäni asteikko on 1-9, levy oli seiskalla.) Molemmista taikinoista tuli kuusi lettua, taikinaa laitoin vajaan desin per lettu. Pinaattiletut syön itse puolukoiden kanssa, porkkanalettujen kanssa...

Pinaattilettuja ilman kanamunaa ja maitoa

...lettuja voi hyvällä omalla tunnolla kutsua terveellisiksi muutenkin kuin pelkästään pinaatin vuoksi.  Suuret kiitokset Good Hamppu erinomaisista hamppuraaka-aineista!! Hamppu-pinaattiletut (n. 30 kpl pieniä lettuja) 3 dl     kevytmaitoa/hamppujuomaa2 dl     vettä150 g ...