Myskikurpitsasämpylät

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Anis kokkaafodmap leipäFODMAP reseptitFODMAP-ruokavaliogluteenitonGluteenittomat sämpylätkeittiössäLuokatontamaidotonmunatonmyskikurpitsareseptitsokeritonJulkaistu seuraavalla sivustolla

Meillä tykätään tosi paljon syömisestä. Etenkin pitkän päivän ja kovien treenien jälkeen on maailman parasta saada lautanen nenän alle, eikä mikään voita superlaiskaa pannukakkuaamupalaa pitkien yöunien päälle. Niukkatilainen ja kepeästi varusteltu Oulun keittiömme ei varsinaisesti kutsu levittelemään leivonta-aineksia, mutta moisen tekosyyn, kuten tilanpuutteen vuoksi en suostu jättämään potentiaalisia reseptejä kokeilematta.

Meidän…
...1 dl kookomaitoa + 1 dl vettä) 2,5 dl kaurahiutaleita jauhona 2 rkl pellavansiemenrouhetta 1/2 dl manteleita jauhona 2 tl leivinjauhetta 1/2 tl suolaa Paahda maustein kuorrutettuja, öljyllä kostutettuja myskikurpitsalohkoja...

Läheiset reseptit

Myskikurpitsasämpylät

Meillä tykätään tosi paljon syömisestä. Etenkin pitkän päivän ja kovien treenien jälkeen on maailman parasta saada lautanen nenän alle, eikä mikään voita superlaiskaa pannukakkuaamupalaa pitkien...