Käsi sydämellä!

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: gluteenitonkasvisreseptitVälipalatJulkaistu seuraavalla sivustolla

Tiedätkö sen tunteen kun uni ei vain tule.Käännät kylkeä, pyörähdät selällesi ja taas toiselle kyljelle.Kellon vilkuileminen ja kännykän tuijottaminen ei tunnetustikkaan auta.Silti huomaan turvautuvani molempiin.Pieni järjen ääni muistuttaa rauhoittumisen tärkeydestä.Kännykkä pois ja muutama syvä…
...Terveellisimmät ”myrkkysienet”(Gluteeniton, 4 kpl)4 kananmunaa2 tomaattian. 1/2 dl turkkilaista jogurttia (tmv.)Voit halutessasi maustaa jogurttia esim. ripauksella suolaa, sinappia ja mustapippuria.CoctailtikkujaKeitä kananmunat kypsiksi. Kuori ja leikkaa molemmista päistä pieni pala pois,...

Läheiset reseptit

Käsi sydämellä!

Tiedätkö sen tunteen kun uni ei vain tule.Käännät kylkeä, pyörähdät selällesi ja taas toiselle kyljelle.Kellon vilkuileminen ja kännykän tuijottaminen ei tunnetustikkaan auta.Silti huomaan turvautuvani molempiin.Pieni...

Hunajaiset Skyr kuppikakut mehevällä persikka sydämellä

*Kaupallinen yhteistyö Mitä tulee kun yhdistetään uudet kermaisemmat Skyrit, juustokakku ja kuppikakut? No, takuulla tämän kesän uusin ja mehevin superherkku! Saitko kutsun mökille juhannuksen viettoon...

Mokkakakku semifreddo sydämellä

Hei! Joulun aika alkaa pikkuhiljaa saapua ja pikkujoulukausi on parhaillaan (ja jo mennytkin kenties). Meille tuli sukulaisia syömään viikonloppuna ja halusin tehdä jotakin jäädykettä/semifreddoa ja...

Rahkamunkit Dumle sydämellä

Vielä meidän perheessä ei olla kyllästytty munkkeihin, joten vielä jaksaa yhden satsin leipoa.Mutta tälläkertaa piti tehdä jotain uutta. 2 dl vettä50 g voita 250g maitorahkaa2...