Raitakääretorttua mustaherukka täytteellä

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Makeat leivonnaisetreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Ohje: 4 kananmunaa
1,5dl sokeria
0.8dl perunajauhoja
0.8dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhettaruskeaan taikinaan 3tl kaakaojauhettaVaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. Mittaa kuivat aineet keskenään (paitsi kaakaojauhe) ja siivilöi ne munasokerivaahtoon. Kääntele taikina varovasti sekaisin. Jaa taikina kahteen eri taikinakulhoon. Lisää toiseen taikinaan kaakaojauhe ja sekoita sekaisin. Laita taikinat pursotinpusseihin…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla Ohje: 4 kananmunaa1,5dl sokeria0.8dl perunajauhoja0.8dl vehnäjauhoja1tl leivinjauhettaruskeaan taikinaan 3tl kaakaojauhettaVaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. Mittaa kuivat aineet keskenään (paitsi kaakaojauhe) ja siivilöi ne munasokerivaahtoon....

Läheiset reseptit

Raitakääretorttua mustaherukka täytteellä

...hieman jäähtyy kumoa se sitten puhtaan leivinpaperin päälle. ja poista paistopaperi. Käännä vielä levy toisinpäin jotta paistopinta jää sisäpuolelle. Tällöin raidat näkyvät paremmin. Täytteenä mustaherukalla maustettua kermavaahtoa ja mustaherukkahilloa....

Mustaherukka-viherjauhejogurtti – Mustsôstra-rohelise pulbri jogurt

... Stressi, unettomuus, epäterveelliset elämäntavat, ympäristövaikutukset… Rakastaa omaa maksaa ja valmistaa mustaherukka-viherjauhejogurttia välipalaksi, koska maksa rakastaa mustaherukkaa ja vihreää. Vaikka syön monipuolisesti ja ruoka sisältää vihreitä juureksia...

Mustaherukka-suklaajuustokakku

...mustaherukka sopi hyvin suklaan kanssa. Varsinaisiin juhliin meneviin kakkuihin muokkasin vähän liivatteen määrää, koekakussa suklaatäyte oli aika kiinteää ja halusin siitä vähän pehmeämmän. Itse olin kakkuihin oikein tyytyväinen, ja palautteesta...

Mustaherukka-valkosuklaa juustokakku

...(itse käytin hannatädin kakkuja)40 g voitaVuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Murskaa keksit, sulata voi ja sekoita keskenään.Painele keksiseos vuoan pohjalle.Mustaherukkatäyte 200 g mustaherukka tuorejuustoa2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta2 liivatelehteä2-3 rkl voimakasta mustaherukkamehuaLaita liivatelehdet...

Mustaherukka-valkosuklaakakku

... Tällä kertaa jaan teille taivaallisen herkullisen mustaherukka-valkosuklaakakun ohjeen, jota siskoni teki viimeksi meidän tytön ristiäisiin. Silloin kakku oli niin suosittua, että sain itse sitä vain pienen...

Ihana mustaherukka-juustokakku valkosuklaapohjalla

... Voi että kun tästä mustaherukka-juustokakusta tuli hyvää! Siis niin herkullista, etten pidemmänkään miettimisen jälkeen ole keksinyt ohjeeseen mitään muutettavaa. Pidän mustaherukoista sellaisenaankin suoraan pensaista poimittuna, mutta...

MUSTAHERUKKA-SUKLAAMOUSSEKAKKU LASIVUOASSA

...kerrokset näkyvät kauniisti. Moussekakussa maistuu kirpeä mustaherukka, jota suklaatäyte täydentää loistavasti! Vadelmat ovat kiva yllätys kerrosten välissä ja tuovat lisäksi kivaa makua mustaherukan ja suklaan rinnalle! KAKKUPOHJA (vuoan halk. 22-24cm)2 kananmunaa2dl...

Mustaherukka-valkosuklaajuustokakku

... Toukokuun Pirkka-lehdessä ollut mustaherukka-valkosuklaajuustokakun ohje nostatti veden kielelle siinä määrin, että kyseistä kakkua ei voinut olla leipomatta, joten teimme kakkua pieniin valmistujaisjuhliini toukokuun lopussa. Mustaherukka toi...

Vaniljajäätelö mustaherukka-vadelmaraidoilla (*laktoositon*)

...1,5 litraa):6 dl laktoositonta vispikermaa1 annos itse tehtyä kondensoitua maitoa½ dl glukoosisiirappia½ tl vaniljaa myllystä (Dr Oetker) 100 g Pirkka mustaherukka-vadelmakastiketta Valmista kondensoitu maito hyvissä ajoin, että se ehtii jäähtyä. Tätä...

Isänpäivän mustaherukka-mustikka-suklaakakku

... Hyvää isänpäivää! Tänä vuonna tein isälleni juustokakun, jossa on raikas mustaherukka-mustikkatäyte ja sen alla täyteläisempi suklaatäyte. Kakun päällä on mustikkakeitosta tehty kiille. Tarkoitus oli alunperin tehdä...

Mustaherukka-suklaakääretorttu

...Samalla tästä tuli myös gluteeniton. Mustaherukka ja tumma suklaa sopii tosi kivasti yhteen, vaikka aluksi sitä vierastinkin. Nyt pensaat notkuvat mustaherukoista, joten on aika leivoskella kausileivonnaisia enemmänkin… Suklaakääretorttu pohja:4 kananmunaa1,5...

Raparperi-mustaherukka-mascarpone hyydykekakku

...päiväkodin täti joka on ollut meidän pojalle niin kuin osa perhettä. Voisin jopa sanoa varamummo. Olimme kaikki riemuissamme hänen meille tulostaan.Pikkasen miettimisen jälkeen tuli mieleen mustaherukka. Mielenkiintoinen yhdistelmä raparperin kanssa....

Mustaherukka-vaniljapiiras

... Löysin Onnelin pikku keittiö -blogista mustaherukka-vaniljapiiraan, joka näytti herkulliselta. Tätäkin ohjetta tarvitsi hieman muokata, koska siinä käytettiin vehnäjauhoja ja paljon sokeria. Vaniljakreemimistä tuli niin hyvää, että...

Mustaherukka-vaniljavaahto

... Pakastimen käätköistä löytyi vielä yksi viime kesänä mökiltä poimittu mustaherukkapakaste, joten siitä oli kehitettävä jotain hyvää. Tein vaniljakastikkeesta ja tuorejuustosta rahkanomaisen välipalan, joka olikin tosi hyvää...

Pienet mutakakut mustaherukka-vaahtokarkkimoussella

...taikina pieniin leivosvuokiin.Paista kakkuja 200 asteessa n.15 minuuttia.Anna jäähtyä.Mustaherukka-vaahtokarkkimousse 1,5 dl mustaherukoita0,5 dl vettä150 g pieniä vaahtokarkkeja2 dl kuohukermaaSoseuta mustaherukat ja vesi sauvasekoittimella.Kaada herukkasose pieneen kattilaan, lisää joukkoon vaahtokarkit. Lämmitä seosta...

Mustaherukka-juustokakku

... 150g Digestive-keksiä50g voisulaaMurskaa keksit, sekoita joukkoon voi ja painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja vähän reunoille. Nosta pohja jääkaappiin. 250g Mascarpone-juustoa2dl kuohukermaa3dl mustaherukkasosetta1dl tomusokeria6 liivatelehteätilkka...

Täytekakku mustaherukka-suklaamoussella

...paloiteltu suklaa. Kuumenna kunnes suklaa sulaa, mutta älä keitä. Anna jäähtyä hieman ja ”kaada” kakun päälle. Hyvä makuyhdistelmä. Yksinään mustaherukka olisi ollut liian kirpeää ja suklaa puolestaan liian tuhtia....

Paistettu mustaherukka-juustokakku

...york cheesecaken pienellä twistillä. Pakkasesta löytyi vielä viimeinen rasia viime kesän mustaherukoita, joten ajattelin valmistaa näistä maukkaat mustaherukkaraidat kakkuun. Ja yhdistelmä oli loistava! Muista, että paistetut juustokakut ovat parhaimmillaan 1-2...

mustaherukka juustokakku

... työkaverille lupauduin syyskuunlopulla vietettäviin häihi leipomaan macaronsseja ja mustaherukka-juustokakkuja. pitihän se koe kakku valmistaa, koska ikinä en mustaherukkaa ole juusto-tai missään muusakaan yhteydessä käyttänyt.ohje on syntynyt yhdistämällä useita...

Mustaherukka smoothie

... Marjoista puheen ollen…. mustaherukat ovat nyt meillä parhaimmillaan ja näistähän tulee aivan ihana smoothie, kokeilkaa ihmeessä! Mustaherukka smoothie1 avokado  ( vaihtoehtona 1 banaani )n. 3 dl...

Pull apart bread eli nyhtöpulla nougat-täytteellä

En itse asiassa tiedä miksi tätä varsinaisesti pitäisi kutsua. Leiväksi tämä on liian makeaa, joten pulla lienee parempi nimitys. Varsin hauska leivonnainen, joskin perinteinen pullataikina...

Ystävänpäivän herkkutuulihatut kahdella täytteellä

  Ilahduta ystävää ja perhettäsi näillä unelmaisen kuohkeilla tuulihatuilla tulevana ystävänpäivänä! Jos et osaa päättää kummalla täytteellä, niin tee molemmat. Ensimmäistä kertaa tein makeita tuulihattuja suolaisten sijaan...

Kolmioleivät kahdella täytteellä

Julkaistu seuraavalla...

Miss Piggy tupaantuliais-kakku Baileys-täytteellä

Suorastaan rakastan niitä kakkupyyntöjä, missä minulle annetaan teema sekä vapaat kädet toteuttaa. Niin kävi tämänkin kakun kanssa.  Kakku tuli siis tupaantuliaisiin, ja aiheeksi haluttiin Miss...

Naked cake Cookies and Cream täytteellä

Meillä juhlittiin pienesti viime viikonloppuna pikkutyyppejä. Nuorin poikanen täyttää huomenna (kääk!) 4 vuotta ja pikkuneiti täytti reilu viikko sitten 1v. Mun vauvat kasvaa vaan, lupaa...

Elämäni Ensimmäiset Macaronsit! Sitruunakreemi Täytteellä.

Vuosia jo pitäny näitä kokeilla, mutta aina ne on jääny tekemättä. Nyt päätin loppukesästä viimeinkin näitä tehdä. Eka satsi lensi roskiin, vatkasin taikinaa liikaa ja...

Kerrostäytekakku kuningatar-täytteellä

Moi!Meillä juhlittiin eilen 1-vuotissynttäreitä. Tarjottavien halusin olevan sankarin näköisiä, iloisia ja hempeän värikkäitä ♥ Kehittelinkin sitten sellaisen kuningatar-teeman juhliin. Käytin suurimmaksi osaksi kaikissa leivonnaisissa mustikkaa ja vadelmaa....

MustikkaMuruPiirakka Mascarpone täytteellä *Gluteeniton

Pari päivää sitten, tiskikonetta tyhjentäessä, makustelin ajatuksella mustikkamurupiirakasta, missä olisi täytteenä mascarponea =P Tänään ajatuksesta tekoihin, eli testiversion tekoon. Hyvää tuli! Kunhan tässä puolukkasato kypsyy,...

Pizza makealla & suolaisella täytteellä

Moikka! Leivoin pitkästä aikaa pizzaa, tosin tällä kertaa pienellä twistillä. En ole koskaan leiponut makeaa pizzaa, mutta ajatus on pyörinyt mielessä jo pidemmän aikaa. Jaoin...

Mureketta palvikinkku-emmental-täytteellä

Hiihtolomaviikolla ehtii (näin kotona ollessa) panostamaan normaalia enemmään myös arkiruokaan. Tänään siis mureketta sipuleiden ja tomaattien kera. Lisäksi lohkoperunoita.Mureke oli melko miedon makuista. Ensi kerralla...