Poltetut possunluut

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: grillauslihapossureseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Ketun keittiö palaa vihdoin ruotuun ja ruutuun Kesäkodista, puutarhasta, metsistä ja keskiajalta mukaan tarttuneiden reseptien kera.

Marraskuun harmaudessa on hyvä muistella kesää. Ketun keittiön menneen kesän grilliherkku numero yksi oli possun grillikylki eli muodikkaammin ribsit, joka on kulkenut lapsuudenperheessäni nimellä ”poltetut possunluut”.

Nämä possunluut eivät kuitenkaan…
...voitele ne marinadilla. Tulisentahmean marinadin ohjeen kaappasin Suvi Rüsteriltä Hesarin ruokasivuilta: 0,5 dl ketsuppia0,5 dl soijakastiketta0,5 dl muscovadosokeria1-2 rkl tulista chilikastiketta0,5 rkl worcestershirekastiketta2 hienonnettua valkosipulinkynttä1 rkl raastettua, tuoretta inkivääriä koristeluun: ...

Läheiset reseptit

Poltetut possunluut

...grilliherkku numero yksi oli possun grillikylki eli muodikkaammin ribsit, joka on kulkenut lapsuudenperheessäni nimellä ”poltetut possunluut”. Nämä possunluut eivät kuitenkaan palaneet, vaan muuttuivat oikein herkullisiksi keittämällä, marinoimalla ja grillaamalla. Käytetty...

Paahdetut paprikakääröt - vaivan väärtit

...ja paahteisuutta, joka on tämän ruokalajin ydin. Laita poltetut paprikat kulhoon ja peitä hetkeksi tiukalla kelmulla. Tee sillä aikaa täyte. Valuta tonnikala hyvin ja sekoita kaikki muuta ainekset kulhossa. Mausta...