Mehevä kinkku-juustopiirakka

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: helpotLeivonnaisetliharuoatpiirakatreseptitSuolaiset leivonnaisetJulkaistu seuraavalla sivustolla

Ohje on alunperin jostain lehdestä 80-luvulta – äitini keräsi silloin lehtileikkeitä kansioon, järjestäen niitä kategorioihin. Nykyään internetin, googlen, tägäyksen ja instagramin aikoina ei tulisi tällainen mieleenkään, mutta onneksi keräsi koska tämä piirakka on herkullinen! Salaisuus on pohjassa, jossa on mukana reilusti juustoraastetta. Ja täytteessä jossa ei kaloreita säästellä. Keventää…
...annosta pääruokana, 8-10 annosta esim. suolaisena tarjottavana kahvipöydässä1 tunti, aktiivista kokkausaikaa 20 min Ainekset Pohja 150 g voita2,5-3 dl vehnäjauhoja3 rkl kermaa1 dl juustoraastettaTäyte200 g savukinkkua suikaleina2,5 dl juustoraastetta2 munaa2...

Läheiset reseptit

Mehevä kinkku-juustopiirakka

...mutta onneksi keräsi koska tämä piirakka on herkullinen! Salaisuus on pohjassa, jossa on mukana reilusti juustoraastetta. Ja täytteessä jossa ei kaloreita säästellä. Keventää voit tarjoamalla lisukkeeksi salaattia. 🙂 Mehevä kinkku-juustopiirakka4...

kinkku-juustopiirakka

Tänään kokeilin piirakanpohjaksi Hansin grillibileet ohjelmassa olevaa pohjan ohjetta. Kehuttiin hyvin leivottavaksi, mutta en tiedä teinkö jotain väärin, koska ei toi kyllä helpommasta päästä leivottava...

Pepperoni-kinkku -juustokakku

...erottanut. Sitruunan voi kuitenkin mielestäni korvata vedellä, joten laitan sen vaihtoehdon suoraan ohjeeseen. Kinkku ei kovin vahvasti tullu esiin, joten sitä olisi voinut olla vaikka tuplasi enemmänkin. Ja pepperoniakin olisi...

Kinkku-salamipiirakka

...aikakin. Suolaiset piirakat maistuvat aina niin kahvipöydässä kuin väli- ja iltapalanakin. Kinkun ja salamin lisäksi laitoin täytteeseen juustoa, paprikaa ja sipuleita, sekä muna-kerma-jogurttiseoksen. Mehevää kuin mikä, ja kinkku ja salami...

Seitankinkku jouluksi

...mahdotonta, joten antaa kinkun tulla sen muotoiseksi kuin se tulee.Lisää keittämisaineet kattilaan ja lämmitä kiehuvaksi. Kippaa seitankinkku kattilaan, kun vesi kiehuu. Keitä kinkkua puolisen tuntia kattilassa – tänä aikana kinkku...

Kinkku- ja sipulipiirakat juhliin (paleo & LCHF)

...miellyttämään monia. 😉 Pohjaton juustopiirakka olisi sekin ollut oiva vaihtoehto (oli hitti rapujuhlissakin), mutta nyt tuli kokeiltua muuta. 😉 Savujuuston sijaan sipulipiirakkaan sopivat esimerkiksi emmental tai gruyére 😉 Olihan se...

Kinkku-suolakurkku voileipäkakku

...ohjeet oli kyseessä. Tämän kirjoituksen päähenkilö eli kinkku-suolakurkku voileipäkakku on Liian Hyvää blogista. En ole itse paljoa tehnyt voileipäkakkua, joten otin kokonaan ohjeen toiselta. Laitan ainekset tähän, mutta valmistunohjeen saatte kurkata alkuperäiseltä...

Tehtiimpä sitten mustikkapiirakka, kinkku-juusto- sarvia ja pikkupizzoja :)

... Olin tuossa viikko sitten kotona käymässä ja päätettiin sitten kaverin kanssa ensin leipoa kinkku-juusto- sarvia ja mustikkapiirakka. Pari päivää sen jälkeen tehtiin pikkupizzoja ihan vaan päähänpiston...

Kinkku-salamivoileipäkakku

...palvikinkkua50 – 100 g emmentaljuustoraastetta Leikkaa kinkku, maustekurkku ja purjo pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon yrttituorejuusto, ranskankerma, majoneesi ja sinappi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hieman suolaa ja mustapippuria. Kuutioi salamin/meetvurstinsiivut...

Kinkku-kasvismunakas

...jauhettua paprikaa1 tl mustapippurirouhettavoita paistamiseen Valmistus:Pilko kinkku, kirsikkatomaatit, paprika ja sipulit. Viipaloi pieni pala juustoa tai tee juustosta raastetta. Riko kananmunat haarukalla kulhossa. Sekoita maito ja mausteet munien joukkoon. Laita...

Kinkku-mozzarella-suppilovahveropizza

...tomaatit ja sipulit ovat pehmenneet vähän. Valuta jalapenot ja mozzarellapallot. Kuutioi kinkku. Kaulitse taikina leivinpaperin päällä ja laita se uunipellille. Levitä päälle paseerattu tomaatti ja sipuli-tomaatti-sieniseos. Laita seuraavaksi pohjan päälle jalapenoviipaleet ja...

Kinkku-oliivileipä

...pinnalle kivettömiä oliiveja, oreganoa ja juustoraastetta Paistaminen: 180 °C, noin 45 minuuttia Vatkaa munat kevyesti rikki, lisää öljy ja vaahdota. Lisää valkoviini, suola, jauhot, leivinjauhe, juustoraaste ja kinkku pieninä kuutioina....

Kinkku-aurajuustopiiraset

... Vappu lähestyy ja monella onkin suunnitelmissa vappupiknik. Nämä kinkku-aurajuustopiiraset sopivatkin ihanasti vaikka piknikin suolaiseksi tarjottavavaksi. Piiraset ovat melko nopeita ja helppoja valmistaa ja niitä on helppo varioida oman...

Kinkku-pekoni voileipäkakku!

...vuorottele täytteiden kanssa (1. väli pekoni 2. väli kinkku, 3. pekoni, 4 väli kinkku.) Täytteitä on aika naftisti, että jos haluaa todella runsaat täyttee, voipi nuo 1,5 kertaistaa vaikka. Levittele...

Kinkku-juustocroissantit ja Nutella-croissantit

... Olen ihan koukussa Lidlin kinkku-juustocroissantteihin. Onneksi lähin Lidl on 15 kilometrin päässä, ettei niitä tule ihan joka päivä haettua. Minun on pitänyt jo pitkään kokeilla croissanttien...

Kinkku-kasvispiirakka eli Saunaillan piirakka

...1 tlk smetanaa2 dl ruokakermaa2 munaa100 g Aura-juustomurua150 g juustoraastetta Sulata lehtitaikinalevy ohjeen mukaaan ja kauli uunipellille sopivaksi. Levitä päälle kasvissuikaleet ja pilkottu kinkku. Riottele homejuusto ja juustoraaste piirakan päälle....

Kinkku-munapiiras

...syönyt elävältä… No, elokuussa uudelleen ja paremman tuurin kanssa! ☺ Kalaa reissusta onneksi muutama tuli ja sehän se oli tämän reissun tarkoituskin.Mutta sitten takaisin kinkku-munapiiraaseen. Tätä on tullut tehtyä jo...

Kinkku-meetvurstivoileipäkakku

...g maustamatonta tuorejuustoa 200 g majoneesia2 kpl suolakurkkujapersiljaa   kostutus lihalientä koristeet kinkkuleikkeitämeetvurstia  maustamatonta tuorejuustoa maidolla notkistettuna tomaatteja kurkkuasalaattiasipuli   Hienonna suolakurkku, kinkku, meetvursti, ja paprika.  Sekoita tuorejuustot, sinappikurkkusalaatti ja majoneesi sekaisin. Sekoita joukkoon...

Kinkku-fetapannari

...erilaisia versioita, välillä vegenä (yrttejä, kasviksia ja erilaisia juustoja), välillä tuhdisti pekonilla, mutta tämä kinkku-feta-versio tuntuu olevan kestosuosikki. KINKKU-FETA PANNARI 3 munaa8 dl maitoa4 dl vehnäjauhoja25g sulatettua voita1/2-1 tl suolaamustapippuriapaprikajauhettachilijauhetta...

Kun joulun kinkku ja graavilohi alkaa kyllästyttää

...leikattunaperunoita kuutioiksi/suikaleiksi paloiteltunasipulia silputtunaruokakermaa/maitoasuolaa(mustapippuria) (juustoraastetta)ruokaöljyä vuoan voiteluun Voitele uunivuoka öljyllä. Paloittele kinkku, kuori perunat ja sipuli ja paloittele molemmat. Heittele ainekset voideltuun uunivuokaan ja sekaan myös vähän suolaa (muista, että...

Suolaiset piirakat kinkku-aura-ananas- ja tonnikalatäytteillä

...pienellä salaattilisällä. Tuolla ajatuksella leivoin meille Helatorstain kunniaksi päivälliseksi kinkku- ja tonnikalapiirakat. Molempien piirakoiden kuvat vilahtivatkin jo instagramissa. Sain miltei samantein kuvan julkaisemisen jälkeen pyynnön laittaa ohjeen, blogiin, joten tässä...

Kinkku-juustohyrrät

...emmental-juustoraastetta Sulata pakastetaikina huoneenlämmössä.Leikkaa kinkku ja paprika pieniksi paloiksi ja purjo pieneksi hakkelukseksi.Kauli taikina jauhotetulla pöydällä ohueksi levyksi (n. 30 x 40 cm). Ripottele taikinalevylle kinkku, paprika, purjo ja juustoraaste....

Porkkana – juustopiirakka resepti

...voi. Lisää seokseen tomusokeri ja vaniljasokeri. Levitä seos jäähtyneen piirakkapohjan päälle. Anna päällisen kovettua. The post Porkkana – juustopiirakka resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Kinkku-piparjuuriquesadillat

...quesadillan kasvimaan antimilla ja kinkulla. KINKKU-PIPARJUURIQUESADILLAT2 annosta 2 tortillalettua2 – 3 rkl piparjuurituorejuustoa Levitä tuorejuusto toiselle letulle.2 isoa viipaletta hyvää kinkkua1 iso tomaattibasilikan lehtiäjuustoraastettaAsettele ainekset tuorejuuston päälle. Paina kanneksi toinen...

Gluteeniton kinkku-paprikapiirakka

...voidellun vuuan pohjalle ja reunoille. Jos et pidä tiskistä, valmistä myös täyte kattilassa, jossa valmistit taikinan, niin minä laiskana aina teen 😀  Täyte: 200g valkosipuli-tuorejuustoa100g kinkkua1 paprika Pilko kinkku ja paprika pieniksi kuutioiksi, sekoita...

Kinkku-juustosarvet

...niitä tavallisia ”kiireisiä” viikonloppuja! Jopas tuli avauduttua, nyt voidaan jatkaa otsikonsuuntaiseen aiheeseen =)  Eli sillon aiemmin veljeni rippijuhliin leivoin kinkku-juustosarvia ja tässä ohje niille. Otin taikinan ja täytteen ohjeen netistä...

Rice is nice, but we like pasta! - ihastuttava sinappinen kinkku-pastagratiini

...mapin esiin ja kävin reseptit ihan ajatuksen kanssa läpi. Yksi ohje pääsi testattavaksi ja osoittautui varsin maukkaaksi arkiruoaksi. Tähän voi hyvin käyttää edelliseltä päivältä yli jääneet pastat. Sinappinen kinkku-pastagratiinin. 300...

Kinkku-parsakaalipasta

... Helppo ja nopea pasta syntyy melkein mistä vaan. Tänään tyhjensin pakastinta ja käytin kinkkurouhetta ja parsakaalia. KINKKU-PARSAKAALIPASTA täysjyväspagettia (250 g)1 pss parsakaalia pakasteena öljyä paistamiseen 1...

Kinkku-paprika-aurajuustomuffinit

...vuoallista minimuffareita ja yksi tavallisen kokoinen pellillinen, 12 kpl. Muffinit olivat meheviä ja maukkaita, pikku ripaus lisäsuolaa olisi ollut paikallaan. Tätä ohjetta käytän jatkossakin! Kinkku-paprika-aurajuustomuffinit, 12 kpl 2,5 dl vehnäjauhoja1,25...

Helpot ja herkulliset kinkku-juustoneliöt

...mietin, kuinka parantaa hänen oloaan. Voimakkaan päänsäryn takia ei hän ole oikein syönytkään, joten ajattelin tehdä hänelle jotain hyvää. Pakastinta ja jääkaappia tutkailtuani päädyin sitten tekemään tällaisia kinkkuneliöitä, sillä pakastimesta löytyi...