Puolukkaruudut

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Makeat piirakatreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

 Tätä piirakkaa tuli tehtyä jo Syyskuussa työporukalle palatessani kesälomalta. Pohja oli kivan murea, mutta menekki ei ollut kyllä läheskään niin kova, kuin niillä vuosia työpaikalle kantamillani juustokakuilla. 
Kuorrutteesta sen verran, että meidän lähikaupasta ei (jännä kyllä, taaskaan) löytynyt kaikkia ainesosia, joten korvasin ruokotomusokerin tomusokerilla. Virhe. Piirakka selkeästi olisi…
...se mieluummin tavallisella ruokosokerilla tai keitä kuorrutteeksi kinuski.  uunipellillinen4 munaa3 dl ruokosokeria3 dl täysjyvävehnäjauhoja1 dl leseitä2 tl leivinjauhetta2 tl vaniljasokeria1 dl öljyä1 dl puolukkamehua tai maitoaKUORRUTUS:300 g ruokotomusokeria½ dl öljyä4...

Läheiset reseptit

Melkoisen mehevät mantelimassa-puolukkaruudut

...perhe pärjäisi pisimpään muonavarastojen puolesta… Mutta asiaan… Löysin vähän aikaa sitten kirpparilta ihanan Kotileipurin parhaat-leivontakirjan ja siitä testiin pääsi mantelimassa-puolukkaruudut. Ruudut osoittautuivat varsin meheviksi ja aivan ihaniksi, pieniksi herkkupaloiksi. Tai no,...

Puolukkaruudut

 Tätä piirakkaa tuli tehtyä jo Syyskuussa työporukalle palatessani kesälomalta. Pohja oli kivan murea, mutta menekki ei ollut kyllä läheskään niin kova, kuin niillä vuosia työpaikalle...