Mustikka-valkosuklaa juustokakku.

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: hyydykekakutJuustokakutMakeat leivonnaisetreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


200 g kaurakeksejä
100 g voita

5dl vispikermaa
300 g maustamatonta tuorejuustoa5 liivatelehteä 1 levy (145g) Pandan valkosuklaata1,5 dl mustikkahilloa(kokonaisia mustikoita koristeluun)

Murskaa kaurakeksit. Sulata voi ja sekoita se keksimurujen joukkoon. Painele muruseos irtopohjavuoan pohjalle.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla 200 g kaurakeksejä100 g voita 5dl vispikermaa300 g maustamatonta tuorejuustoa5 liivatelehteä 1 levy (145g) Pandan valkosuklaata1,5 dl mustikkahilloa(kokonaisia mustikoita koristeluun) Murskaa kaurakeksit. Sulata voi ja sekoita...

Läheiset reseptit

Mustikka-valkosuklaa juustokakku vol. 2

... Tätä herkullista mustikka-valkosuklaa juustokakkua tarjosin valmistujaisjuhlissani. Ainakin omaan makuuni mustikka ja valkosuklaa ovat aivan lyömätön pari! Pohja:200 g digestive-keksejä75 g voita tai margariiniaLaita liivatteet kylmään veteen...

Nutella-valkosuklaa juustokakku/Nutella and White Chocolate Cheesecake

...Sampan tiukan seulan. Vaikka kolmen suklaan juustokakku on ollut varsin suosittu muuten, sai se taannoin Sampalta tyrmäyksen. Hän ei ole tumman suklaan ystävä ja on sitä mieltä, että ihmiset vain...

Sarjassa yksinkertaista: Parsa & Muna - Ossobuco & Polenta - Mustikka & Lime

...Annostele massa tarjoiluastioihin ja laita jääkaappiin noin kolmeksi tunniksi kelmulla peitettynä. Viimeistelyyn: marjoja, kukkien terälehtiä, paahdettua valkosuklaa -murua, mantelikeksi-murua, suklaamuna, limesiirappia… Keväinen juustokakku koristeltuna Fazerin passion-juustokakku….ei ollenkaan huonompi vaihtoehto, vaatii vain hieman ”tuunausta.”...

Mustikka-valkosuklaa-juustokakku

...valkosuklaata6 liivatelehteä2 dl vettä Mustikkakerros: 6 dl mustikoita2 rkl sokeria3 liivatelehteä Murskaa keksit. Sekoita sulatettu voi keksimuruihin tasaisesti. Vuoraa irtopohjavuoka foliolla tai leivinpaperilla. Painele keksimuruseos vuoan pohjalle. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita...

Mustikka-valkosuklaa juustokakku.

...ohuena nauhana kerma-tuorejuustovaahtoon. Jaa vaahto kahteen kulhoon.Sulata valkosuklaa (jätä osa suklaasta kakun koristeluun) ja vatkaa se toisen kulhon täytteeseen. Levitä valkosuklaatäyte murupohjan päälle irtopohjavuokaan.Sekoita toisessa kulhossa olevaan vaahtoon mustikkahillo. Kaada...

Vadelma-valkosuklaa juustokakku

... Tämä Vadelma-valkosuklaa juustokakku on tehty täsmälleen samalla reseptillä kuin aikaisempi Mustikka-valkosuklaa juustokakku, mutta kiilteessä on mustikan sijaan ihanan kirpeää vadelmaa.Unohdin napata kuvat kakusta ennen tarjolle laittamista,...

Äitienpäiväksi valkosuklaa-lime juustokakku mansikkamelballa

... Äitienpäivä on ovella ja tässä vihje miten hemmotella äitiä ihanalla juustokakulla. Valkosuklaa-lime juustokakku mansikkamelballa   Pohja 200 g Digestive-keksejä 100 g voita Täyte200 g valkosuklaata200 g nmaustamatonta tuorejuustoa2 dl...

Lime - valkosuklaa juustokakku

... Lime-valkosuklaa juustokakku  (kakkuvuoka halkaisijaltaan n. 25cm)Pohja: 300g keksejä (itse käytin kaurakeksejä mutta digestive käy myös) n. 120g voisulaa Murskaa keksit muruiksi ja lisää keksimurskaan voisula. Levitä...

Kevyt mansikka-mustikka-juustokakku

... Tämä kevyempi juustokakkuversio sopii loistavasti myös linjojaan vahtiville herkkusuille! Tästä määrästä tulee kokonainen kakku – itse puolitin reseptin ja kokosin kakut laseihin, sillä toiveena oli ettei...

Mustikka-juustokakku vadelmakiilteellä (gluteeniton)

...leipomaan gluteenittomia keksejä itse vaan ostin valmiita keksejä. Ehkä joskus vielä teen ne keksitkin itse… Tai sitten en 🙂 Ohjetta katselin Kotivinkistä mutta mukaillen Mustikka-juustokakku vadelmakiilteellä (gluteeniton) 22cm irtopohjavuokaan pohja:300g...

Mustikka-valkosuklaa Cupcakes

...nämä leivonnaiset myös löytyvät, saa käydä äänestämässä! Linkki: Iloleipurin kilpailu facebookissa Herkulliset mustikka-valkosuklaa cupcaket! Taikina: 4 kananmunaa3 dl sokeria200g sulaa voita5dl vehnäjauhoja3 tl leivinjauhetta2 tl vaniljasokeria1pss (200g) mustikoita Riko munien...

Amarula-valkosuklaa-juustokakku

...Isänpäivän kunniaksi pyöräytin tällaisen helpon Amarula-valkosuklaa-juustokakun. Lähettivät minulle torstaina pullollisen Amarulaa töihin ja mukana oli kätevästi myös kaksi jouluisaa reseptiä, joista toinen oli tämä juustokakku. Ohjeessa pohja on tehty perinteisesti...

Valkosuklaa-cassis juustokakku/White Chocolate and Cassis Cheesecake

...resepti, sitten lisää tarinaa. Valkosuklaa-cassis juustokakkupohja: 200g  kaurakeksejä75g voita Murskaa keksit hienoksi muruksi. Sulata voi mikrossa ja sekoita voisula keksimuruun hyvin. Vuoraa irtopohjavuoan (halkaisija 26 cm) pohja leivinpaperilla ja vuoraa...

Mustikka-valkosuklaa muffinit

... Iski leipomisinto ja ajattelin sitten tehdä muffinseja niistä aineista joita kaapista löytyisi. Ensin ajattelin tehdä vadelmamuffinseja, mutta vadelmat olikin pakkasesta loppuneet, joten päädyin mustikka-valkosuklaa sekoitukseen. Onneksi...

Mustikka-valkosuklaa täytekakku

...mitäs olette mieltä? Kakun sisältä löytyy valkosuklaamousse sekä mustikkamousse, jotka ovatkin yhdet ehdottomista lemppareistani ja keräävät aina kehuja myös muilta syöjiltä.Täytteiden ohjeet löytyvät jo lähes samanlaisina blogista, mutta julkaisen ne...

Valkosuklaa-juustokakku

...Sekoita tasaiseksi. Leikkaa leivinpaperista vuoan kokoinen pohja. Taputtele keksiseos pohjalle. Pehmennä liivatelehdet kylmässä vedessä, vähintään 10 minuuttia. Sulata valkosuklaa minigrip-pussissa kuumassa vedessä. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Lisää tuorejuustot ja...

Mustaherukka-valkosuklaa juustokakku

...ja jätä huoneen lämpöön odottamaan.Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa. Vatkaa kerma vaahdoksi.Sekoita valkosuklaa mascarponeen hyvin ja lisää kermavaahdon joukkoon.Sekoita hyvin.Kaada valkosuklaatäyte vuokaan mustaherukkatäytteen päälle ja nosta jääkaappiin hyytymään ainakin muutamaksi tunniksi.Irroita kakku...

Valkosuklaa-juustokakku ja mintulla maustettuja mansikoita

...pehmeä voi tasaiseksi purumaiseksi massaksi ja painele massa vuoan pohjalle.2. Paista pohjaa 175-asteisessa uunissa 10 minuuttia.3. Sulata valkosuklaa mikrossa.4. Sekoita kulhossa keskenään tuorejuusto, rahka ja sokeri. Lisää sulatettu valkosuklaa ja...

Mustikka-juustokakku / Blueberry cheesecake

... Mustikat ja juustokakku todellakin kuuluvat samaan otsikkoon. Niin hyvä yhdistelmä se mielestäni on. Tätä kakkua olen moneen kertaan tehnyt ja se on noussut hyville sijoille juustokakkujen...

Kesävakio: mustikka-juustokakku

...talvella pakastetuista marjoista. Mustikat poimin omin kätösin metsästä ja vadelmat hain sunnuntai-aamun iloksi omalta pihalta. Kyllä kesä on ihanaa! Mustikkainen juustokakku Murskaa puolikas paketillinen Digestive keksejä Sekoita joukkoon 1 dl (fariini)sokeria ja ripaus suolaa sekä 75g voita sulatettuna. Levitä...

Valkosuklaa-mustikka-vadelmakakku

...ja paista uunissa 175 asteessa n.45-60min. Kokeile hammastikulla kakun kypsyyttä. Täytteeksi tuli valkosuklaamoussea sekä mustikkamousse Valkosuklaamousse2 dl  kermaa150 g Philadelphia tuorejuustoa1 levy (~200g) valkosuklaatavaniljasokeria2 liivatelehteä 1) Laita liivatelehdet kylmään veteen2)Vaahdota...

MUSTIKKA-VALKOSUKLAA-MINIMUFFINSSIT

...Levitä taikina tasaisesti muffinssivuokiin.Paista muffinsseja uunissa 200 asteessa 15-20 minuuttia, kunnes näyttävät kypsiltä. Anna jäähtyä. Sulata valkosuklaa mikrossa, ja sekoita se mascarponen kanssa sekaisin.Pursota kuorrutetta jäähtyneiden muffinssien pinnalle.Viimeistele mustikoilla. Laita muffinssit jääkaappiin,...

Valkosuklaa-punaherukka juustokakku

...pohjalle.Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Vatkaa kerma ja sekoita siihen tuorejuusto, soseutetut ja siivilöidyt punaherukat sekä sulatettu valkosuklaa. Mausta sokerilla. Sulata liivatteet pienen vesimäärän kanssa ja kaada ohuena nauhana, samalla...

Valkosuklaa-juustokakku

...leivinpaperilla. Murskaa keksit. Lisää rasva. Sekoita keksi-rasvaseos ja painele se vuoan pohjalle. Laita jääkaappiin täytteen valmistumisen ajaksi. 2. Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa. 3. Erottele kolmesta kananmunasta valkuaiset + keltuaiset erilleen....

Mustikka-juustokakku

...ja sekoita joukkoon liivatelehdet. Sekoita mustikkasose rahkaseokseen. Kaada taikina vuokaan ja levitä se tasaisesti joka puolelle. Laita kylmään jähmettymään vähintään 5 tunniksi. Leikkaa mustikkajuustokakku neliöiksi ja koristele tuoreilla mustikoilla....

Mustikka-juustokakku

Tämä on yksi niistä, joka ei onnistunut! : D Pohja oli ihan tajuttoman vaikee painella tasaiseksi tai sitten olin vain liian hätäinen ja jotenki vähä...

Mustikka-valkosuklaamuffinit

...Flora Vispiä125 g maustamatonta tuorejuustoa Laita paperiset muffinivuoat muffinipellin syvennyksiin. Sekoita kuivat aineet keskenään ja rouhi valkosuklaa karkeaksi rouheeksi.Vatkaa kananmunat ja sokeri kevyesti keskenään sekaisin. Sekoita joukkoon vuorotellen keskenään sekoitettuja...

Mustikka-valkosuklaa muffinit

Helppoja ja herkullisia, sekä nopeita leipoa!Resepti on ongittu internetin syövereistä joskus kauan, kauan sitten,enkä valitettavasti muista lähdettä.n. 20 kpl...

Mustikka-valkosuklaa kuppikakut / Blueberry-White Chocolat Cupcakes

...tasaista. Vatkaa mustikkasose ja tomusokeri tuorejuustoon. Lisää kerma vähän kerrallaan ja vatkaa kuorrute kuohkeaksi. Pursota tai levitä jäähtyneiden kuppikakkujen päälle, koristele  esimerkiksi mustikoilla, valkosuklaalla ja koristekukilla (tuoreilla tai sokerikukilla)....

Mustikka-valkosuklaa muffinit British cupcake tyyliin

...uunivuokaa ja näitä tuli ihan sairaasti tällä reseptillä. 100g voita2,5dl sokeria2 munaa1dl maitoa4dl vehnäjauhoja2tl vaniljasokeria2tl leivinjauhetta0,5tl suolaa100g valkosuklaatan.3dl pakastemustikoita UUNI 200C n.25 min -Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi-Lisää munat yksitellen samalla vatkaten-Lisää...