Hapanimelät broilerin siivet, hapanimeläkastike – Magushapud broileri tiivad, magushapu kaste

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: kanakana ESTkaste ESTkastikereseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


Valmistin hapanimelät broilerin siivet ja hapanimelän kastikkeen omalla tavallaan isossa uunivuoassa, missä on ritilä. Näin valmistuivat siivet ja kastike samassa. Hapanimelät broilerin siivet ovat maultaan mietoja ja lapsetkin tykkäävät niistä. Koska tarjosin siipiä ja kastiketta vihannes-anansriisin kera, mikä on myös mieto maultaan, valmistin vahvemman ja tomaattisemman hapanimelänkastikkeen…
...Hapanimelämarinadi ja –kastike:3 dl ananastäysmehua 2 rkl maizenaa3 rkl soijakastiketta2 rkl valkoviinietikkaa2 rkl juoksevaa hunajaa2 valkosipulin kynttä3-4 rkl tomaattisosetta 800 g maustamattomia broilerin siipiä Kuori ja hienonna valkosipulit ja laita...

Läheiset reseptit

Hapanimelät broilerin siivet, hapanimeläkastike – Magushapud broileri tiivad, magushapu kaste

...puolessa välissä siipiä. Samassa vuoan pohjassa valmistuu hapanimeläkastike. Tarjoile vihannes-anansriisin kera. *** Valmistasin magushapud broileri tiivad ja magushapu kastme oma moodi suures ahjuvormis, kus on sees rest. Nii valmisid broileri...

Kokonainen broileri makealla yrttikastikkeella - parasta sormiruokaa ikinä!

...sisäpuolelta ja poistin sitten koko selkärangan sekä siivet. Ne meni pakastimeen ja tehdään niistä myöhemmin joku superhyvä kanaliemi. 12 h ennen paistamista upotin broilerin 6% merisuolaveteen, mikä tarkoittaa että yhdessä...

Broilerin reisikoivet + tahmea limevivahteinen riisipeti = Viikonlopun lohturuoka

...1 rss vihreitä papuja1 rss siitakesieniä Valmistaminen: Ruoan tekeminen aloitetaan marinoimalla broilerin reisikoipia tunnin tai pari. Kun broileri otetaan jääkaapista, ne kannattaa leikata kahtia ja sitten jättää pöydälle marinoitumaan kunnes...

5-mausteen siivet

...n. 700 g broilerin siipiä 0,5 dl soijakastiketta 0,5 dl vaahterasiirappia tai hunajaa 2 rkl osterikastiketta 2 rkl sinappia 1 tl 5-mausteseosta 1 rkl seesam siemeniä Sekoita kaikki muut ainekset...

Pizzapohja broilerin jauhelihasta – broileripizza

... Broilerin jauhelihasta tehty pizzapohja onnistui yli odotusten. Ja odotukset olivat valmiiksi korkealla, koska olen aikaisemmin tehnyt jauzzaa, jauhelihapizzaa naudan jauhelihasta,  joka oli perheessämme menestys. Broileripizzaa tein tällä...

Chicken wings BBQ

...aloitti aikaisin, sai iltapäivällä siirtyä terassin puolelle eli grillaamaan. Nyt grilliin päätyivät parsat sekä broilerin siivet. Siipien marinadin keittelin vielä siiville dipiksi. Dippi on nyt varsin mieto, srirachaa lisäämällä saa...

Goi Ga – Vietnamilainen broileri-kaalisalaatti

...(heitä luut ja nahat pois) Lisää joukkoon kalakastike, soija, kuorittu ja raastettu inkivääri, kuorittu ja hienoksi pilkottu valkosipuli, öljy ja sokeri/hunaja Anna broilerin marinoitua jääkaapissa salaatin valmistuksen ajan eli n....

Broileri-tattikastike

...siputtunasuolaa ja valkopippuria Silppua tatit karkeaksi silpuksi. Jos käytät kuivattuja tatteja, liota niitä vedessä puoli tuntia. Purista sienistä ylimääräinen vesi pois. Silppua sienet karkeaksi silpuksi. Paista broilerin pinta rasvassa kiinni....

Tahmaiset Broilerin Koipipalat

...puolia. Sieltä saa valtavasti uusia ruokaideoita, mutta kolikon kääntöpuolena on krooninen näläntunne. Muutama päivä takaperin silmiini osui Beach House Kitchenin ottama kuva grillatuista broilerin koipipaloista. Tietenkin itsetehdyllä marinadilla. Ruuan valmistusprosessi piti...

Sitruunaiset broilerin koipinuijat

... Johtuneeko keväästä, mutta nykyään mieleni halajaa erityisesti sitruunaisia ruokia. Tällä kertaa sitruuna pääsikin maustamaan uunissa paahdettuja tahmean rasvaisen maukkaita broilerin koipipaloja, joita meillä nautittiin eräänä päivänä...

Tuliset kanansiivet ja muistoja Kanadasta

...valkoviinietikka ja sekoita tasaiseksi. Lisää juusto ja mausta pippurilla, ruohosipulilla ja suolalla. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua vähintään 30 minuuttia. Siivet20 kpl (n. 750 g) marinoimattomia broilerinsiipiä1½ dl vehnäjauhoja1 tl...

Broileri-pekoni kastike resepti

... Ainekset 450 g (1pkt) Atria Broilerin Ohut leike maustamaton 1 pkt amerikan pekonia 1-2 sipulia 1 prk ruokakermaa 1 rkl vihreää pestoa pippurisekoitusta Ohjeet Viipaloi pekoni...

Oliverin broileri-maissikeitto

... Hra Oliverin innoittamana jatkan. Minulta oli vissiinkin jäänyt väliin Jamie Oliverin säästöateriat -sarjasta jakso, jossa broilerin tähteitä hyödynnettiin. Kertakaikkisen vastustamattomalta näytti yksinkertainen kasviksia ja broileria sisältävä...

Salvia-sitruunavoilla maustettu broileri

... Kokonaisen broilerin valmistaminen tuntuu jotenkin työläältä vaikka ei se sitä todellisuudessa ole 🙂 Mie paiston broiskun vahingossa väärin päin, mutta haitanneeko tuo mitään 😀 kokonainen broileri1...

T-BBQ paahdettu kokonainen kana

...voin lämmetä vähän aikaa mikrossa pienellä lämmöllä, tai käytä huoneenlämpöistä voita. Sekoita voin joukkoon muut tahnan aineet. Valmistele broileri uuniin. Lisää tahnaa varovasti broilerin nahan alle rintapaloille ja koiville. Levitä...

Broileri yrttivoilla

...hiero se kevyesti nahan pinnalle. Broilerin voi sitoa narulla kiinni, jotta se pysyy kauniisti kasassa (kyseessä kuitenkin täysin kosmeettinen toimenpide).Laita broileri uunivuokaan ja paista 175 asteessa n. 1,5 h....

Broileri-kasviskiusaus.

...väriä koko hässäkkään. Tässä ohje: Broileri-kasviskiusaus 1kg peruna-kasvissuikalesekoitusta (pakaste)pakastemaissiapakasteherneitä300g broilerin maustamattomia fileesuikaleitamozzarellahelmiä4dl kevyttä ruokakermaa (2,5%)mustapippuriavalkosipulista yrttimaustettapaprikamaustettacurrya ruokaöljyä (esim. Borges neitsytoliivi-rypsiöljy) Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Paista broilerin fileesuikaleet pienessä määrässä...

Grillatut broilerinsiivet & valkosipuli-sinihomejuustodippi

...ehdottomasti grillatut broilerinsiivet. Grillauskausi aloitettiin jo hyvissä ajoin keväällä, ja broilerinsiipiä on ehditty grillaamaan jo kilo jos toinenkin. Atrian Perhetilan broilerituotteissa on maustamattomia siipiä, jotka ovat suosikkimme grilliin. Naturellit siivet...

Ananas-broileri vartaat❤️

...kastike on aika samanlaiset ja helpot valmistaa. Mä grillasin nää vartaat tänään avotulella, mutta perus grillissä tulee ihan yhtä hyviä! 🙂 ja jos haluaa tehdä kasvisversioita niin broilerin voi korvata...

Broileri-raparperimuhennos

...ihana tankoparsa. Tämä on todellinen kevätpommi ja helppo tehdä 🙂ps. Resepti toimii myös kastikkeena esim. pastalle tai riisille Broileri-raparperimuhennos2 annostavalmistusaika n. 35 minuuttiaRaaka-aineet:200g broilerin fileesuikaletta2 kpl raparperin vartta3-4 kpl tankoparsaan....

Broileri pekonirullat ja välimeren yrttiperunat

...Broileri pekonirullat 1 rss Broilerin sisäfilee (valkosipuli yrttimaustettu) 2 pkt pekonia (tuorejuustoa) hammastikkuja Valmistus: Levitä pekonille vähän tuorejuustoa ja kieritä pekoni broilerifileen ympärille. kiinnitä hammastikulla ja asettele matalaan voideltuun uunivuokaan...

Broileri-parsakaaliwokki - helppo ja nopea arkiruoka

...taas tuttua ja turvallista Yhteishyvää. Broileri-parsakaaliwokki 400 g broilerin suikaleita1 pieni kesäkurpitsa1 (400 g) parsakaali½ tuoretta chiliä2 rkl rypsiöljyä Suurus:2 dl appelsiinimehua2 rkl (makeaa) soijakastiketta1 rkl perunajauhoja Lisäksi:200 g nuudeleita1...

Chorizo – broileri pasta

... spacing_height=”10px”] Ja taas “jämäruokien” kunkku! Edellisen illan viinitastingista oli jäänyt pätkä chorizo makkaraa jääkaappiin ja pakastimesta kaivoin kaksi broilerin filettä. Kaapissa oli kerma ja pastaa, eli...

Broileri-kesäkurpitsakeitto (kypsästä broilerista + riisiä)

... Kaiken sortin broilerikeitot ovat minun lempparikeittoja. Tässä versiossa on runsaasti kesäkurpitsaa ja muitakin kasviksia, riisiä ja lihana toista ruokaa varten paistamiani pehmeän pippurisia broilerin sisäfileitä paloiteltuna....

broileri-kasvis-vuohenjuustovuoka

...suolalla maustetussa vedessä. Kuullota viipaloitua sipulia ja valkosipulinkynsiä ja paista myös broilerin suikaleet. Mausta broileri esimerkiksi suolalla ja currylla. Sammuta kasvisten kattila ja viipaloi kesäkurpitsa kasvisten joukkoon. Mausta kasviksia kevyesti...

Broileri-kasvisohratto

... Broileri-kurpitsa-kyssäkaaliohratto 17 annosta  15,66€  0,92€/annos (3dl /annos) Ainekset:1,5kg kokonaisia ohrasuurimoita2kg broilerin koipireisiä1kg kurpitsaa1kg kyssäkaalia600g sipuliakokonainen valkosipuli3l kanalientävoitaoliiviöljy     Mausteet: 3 rkl suolaa1 rkl valkopippuria ½ dl...

Broileri-riisikeitto

...ohutleikkeitä iso pakkaus, joten tein osasta tätä keittoa ja osasta pieniä broilerivartaita. Nopea broileri-riisikeitto (noin 4 annosta) noin 300 g broilerin filesuikaleita maustamattomana (mulla ohutleikkeitä mitkä suikaloin) öljyä (tai muuta rasvaa) ...

Kasariruokaklassikko: Pyhäpäivän broileri

... Maidoton juusto on palauttanaut ruokapöytäämme oman ehdottoman kasariruokasuosikin kautta aikain: Pyhäpäivän broilerin. Tätä tosiaankin tehtiin minun lapsuudessani nimenomaan sunnuntaiksi, niin työlästä sen valmistus oli. Siihen aikaan...

Grillattua maapähkinä-jogurttikanaa ja porkkanatsatsikia

...broilerin lihan. Jotta broileri mureutuu kunnolla, sen täytyy olla jogurttimarinadissa yön yli, jopa vuorokauden. Kun otat broilerin marinadista, ylijäävä marinadi tulee hävittää. Jos haluat käyttää marinadia broilerin voiteluun grillauksen aikana,...

KESÄN JYVIN PAELLA

...vaivaa, enemmän makua! Paellan voi rakentaa lähes mistä tahansa raaka-aineista ja useimmiten mukana onkin ennakkoluulottomasti sekä lihaa, makkaraa, että mereneläviä. Minä päädyin testaamaan kesän ensimmäisessä paellapannussani Jyväbroilerin uutuustuotteita. Jyväbroileri on...