Joulukalenteri – 7. luukku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: JoulujoulukalenterikortitötökätpiirroksetpiirustusreseptitJulkaistu seuraavalla sivustollaLäheiset reseptit

Joulukalenteri - 7. luukku

Julkaistu seuraavalla...

Joulukalenteri 7. luukku - After Eight cookies

...Eightiä ja lopuksi päälle vielä cookies-taikinaa. 7. Paista 175°C:ssa n.10-12 min riippuen cookiesien koosta. Keksi vaikuttaa olevan vielä miltei raaka, mutta tällöin se jää myös jäähtyessään pehmeäksi niinkuin cookiesin kuuluukin....

Joulukalenteri 1. luukku Kinuskisuklaaleivokset

... Joulukuu pyörähti taas käyntiin ja Marian Herkkupuodin joulukalenteri makoisine resepteineen odottaa herkkujen ystäviä. Ensimmäisestä luukusta löytyy todella makoisa herkkusuiden unelmaresepti. Tässä leivoksessa on ihanan rapea hieman...

Joulukalenteri 8. luukku Joulubrownies

...kaakaojauheesta vehnäjauhoilla. 🙂 Tai mikäli haluat pohjasta tummemman voit laittaa kaakaojauhetta vaikka desin verran ja vähentää vehnäjauhoja sen ½dl! 😉 Ps: Suuret pahoitteluni siitä, että tämä joulukalenteri tänä vuonna laahaa...

Joulukalenteri 2013: luukku 11

... Tämän päivän luukku on tulvillaan kukkia.  Kävimme joulukukka ostoksilla ihanassa Bella Verdessä Oulunkylässä.Kauppa oli laitettu suloisen jouluisaksi samoin näyteikkuna, joten nähtävää riitti sisällä ja ulkona. Minulla...

JOULUKALENTERI 24. Luukku: Omenaruusut

... Viimeinen luukku!!! Ja joka päivä oon uuden luukun kirjotellu! 😀 Wuhuu! Mä niin selätin tän haasteen! ;D Iso kiitos teille, jotka ootte pysyny mukana ja lukeneet....

Joulukalenteri #7

 Joulutorttuja voi tehdä vaikka minkälaisia. Tavallisten mallien lisäksi voi käyttää omaa mielikuvitusta.  Tämä malli on ehdottomasti lempparini  Laitetaanpas sitten luumumarmeladia päälle ja taitellaan tortut: Paiston...

Joulukalenteri 2013: luukku 21

...lämpimästi (ja ennakkoluulottomasti) kokeilemaan 🙂 Ja mikä olisi ihanampaa jouluviemistä kuin itse tehty leipä! Kustavilainen saaristolaislimppu 2–3 leipää ainekset: 1 l piimää 75 g hiivaa 3 dl siirappia 1 rkl...

Joulukalenteri 2013: luukku 5

Julkaistu seuraavalla...

JOULUKALENTERI 15. Luukku: Joulumantelit

Tiedättehän niitä kaikkia ihania maustettuja manteleita, joita joulutoreilla yms. myydään? Ne on niiiin herkkua, niitä on yleensä pakko ostaa markkinoilta! Mutta niitä voi myös tehdä...

JOULUKALENTERI 13. Luukku: Keksitaikina purkissa (melkein!)

Jos edelleen on osa joululahjoista hakusessa, tässä olisi taas yksi vaihtoehto! 😉 Tämä ohje tunnetaan netissä nimellä ”Cowgirl Cookies”. Idea on siis se, että melkein...

JOULUKALENTERI 8. Luukku: Charlotte Russe ilman liivatetta

Olen tehnyt Charlotte Russea viimeksi yläkouluikäisenä, sillä sen salat opeteltiin köksän tunnilla. En ole aiemmin edes ajatellut, että sen tekeminen ilman liivatetta voisi onnistua kovinkaan...

JOULUKALENTERI 14. Luukku: Luumu-Piparirahka

Tämän päivän luukussa onkin yksi mun kestosuosikkini, luumu-piparirahka! Oon keksinyt tän herkun omasta päästäni joskus monta vuotta sitten, ja sen jälkeen sillä on taidettu herkutella...

Joulukalenteri 2. luukku Appelsiini-valkosuklaa viipalepikkuleivät

Viipalepikkuleivät ovat meillä poikien mieleen, tosin täytyy kyllä sanoa, että en ole vielä leivonnaista nähnyt joka ei noille poitsuille maistuisi! 😉 Tällä kertaa maustin näitä...

JOULUKALENTERI 19. Luukku: Luumu-Kermaviilipiirakka

... Tämän päivän luukkua joutui vähän odottamaan kun oltiin reissussa, mutta hyvää kannattaa odottaa, eikö? ;D Tämäkin on meidän perheessä perinteinen jouluherkku. 🙂 Kermaviilipiirakka on aina hyvää,...

JOULUKALENTERI 22. Luukku: Jouluinen mysli

... Iik, vähiin käy ennen kuin loppuu!! 😀 Enää kaksi luukkua jäljellä! Tänään luukusta paljastuu jouluinen mysli! Itsetehty mysli on ihanaa, siihen voi laittaa tasan mitä haluaa!...

JOULUKALENTERI 11. Luukku: Rommirusinakakku

No nyt on jouluinen kakku vähän aikuisempaan makuun! Itse laitoin tähän kakkuun aika kiitettävän määrän rommia, hieman jännitti, tuliko sitä liikaakin… Mutta palautteen mukaan oli...

Joulukalenteri 11. luukku - Minttusuklaiset appelsiinikuppikakut

Appesiinisuklaakakku on ehdottomasti yksi herkullisin tuntemani leivonnainen ja ajattelin tehdä ohjeen pohjalta tällä kertaa pieniä suloisia kuppikakkuja. Myös After Eightin herkullinen maku cookieseissa oli niin...

Joulukalenteri 13. luukku - Blondies

Julkaistu seuraavalla...

Ideaalin joulukalenteri: 21. luukku - lahjaksi keksipurkki

... Joulukalenterin 21. luukusta löytyy lahjavinkki, mikäli jollain on vielä joululahjojen osto vaiheessa. Törmäsin itse tällaiseen keksipurkkiin netissä kesällä ja ajattelin testata sen tekemistä tänä jouluna. Ideana...

Joulukalenteri 3. luukku - herkulliset kakkupallot

Julkaistu seuraavalla...

Joulukalenteri 10. luukku - Jouluinen juustokakku

...pohjan päälle. 6. Anna kakun hyytyä muutaman tunnin tai mielellään vaikka yön yli ennen koristelua. 7. Keitä kinuskia n.10-15 minuuttia tai kunnes kylmään vesilasiin tiputettu pisara on siisti pallo vesilasin...

JOULUKALENTERI - LUUKKU 19.

Kuva: FoolMoon Photography, Edit: Silja S.Resepti – PunajuurihomejuustolaatikkoMun ehdoton lepparilaatikko pari viime joulua on ollut punajuurihomejuustolaatikko, jota ollaankin tehty täällä kotona monet kerrat ja mun...

Joulukalenteri 4. luukku - fazerina suklaapiirakka

Julkaistu seuraavalla...

Joulukalenteri 9. luukku Kinuski-sukaa tartaletit

... Tämän päivän joulukalenterista aukeaa herkulliset kinuskitartaletit, joissa päällä on vaaleaa maitosuklaata ja raikkautta tähän makoisaan herkkuun tuovat tuoreet marjat. KINUSKITARTALETIT:  Pohja: 4 dl vehnäjauhoja 1 ½...

Joulukalenteri 5. luukku - Rommirusinakääretorttu

Julkaistu seuraavalla...

Joulukalenteri 6. luukku - Lakka-valkosuklaajuustokakku

Julkaistu seuraavalla...

Hunajatimjamin joulukalenteri

...jouluista twistiä), tai vinkin elämän helpottamiseen ruokaa laittaessa. Koska tänään on jo joulukuun toinen päivä, on tämän postauksen yhteydessä avattu myös eilisen joulukalenterin luukku! Joulukalenterin ensimmäinen luukku: Puolukkainen toscapiirakkaPohja:5 dl...

Joulukuu 1/3

...popkornit joululeffan kaveriksi. Love Actually on mun valinta. 6. luukku – Puolukkatuorepuuro Tuorepuuro valmistuu yön aikana jääkaapissa ja pelastaa kiireisen aamun ja on siten omiaan vähentämään joulustressiä. 7. luukku –...

3. ja 4. luukku - leivontavinkkejä

... Joulukalenterin kolmas luukkuTässä leivontavinkkejä, jotka pätevät leivontaan muulloinkin, kuin vain joulunaikaan!1. Lue tarkasti ohjeet: laita uuni lämpenemään jo ennen leivonnan aloittamista, ja mittaa kaikki aineet tarkasti...