Härkä voileipäkakku (Yhdestoista luukku)

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: härkäjuhlatreseptitSuolainenvoileipäkakkuJulkaistu seuraavalla sivustolla

Kuvaaja; Annabella Kiviniemi

Härkä voileipäkakku sopii hyvin tarjottavaksi esimerkiksi pikkujouluihin, joulujuhlaan tai mihin tahansa muuhun juhlaan. 

Se kätkee sisäänsä kaksi herkullista täytettä; Härkä-paprikatäytteen sekä suolakurkku-sipulitäytteen. Kakku kuorrutetaan lopuksi suolakurkku-sipulitäytteellä ja juustoraasteella sekä koristellaan härkäleikkeleillä, persiljalla ja viinirypäleillä.

Härkävoileipäkakku15 Annosta
...dl Emmental juustoraastetta200g Creme Bonjour Savuinen BBQ -tuorejuustoa150g Creme fraichea1 rkl Majoneesia1,5 tl Suolaa1 tl Mustapippuria Sekoita keskenään kylmäsavuhärkä, paprikakuutiot, juustoraaste, tuorejuusto, creme fraiche, majoneesi ja mausteet. Suolakurkku-sipulitäyte2 Kokonaista suolakurkkua...

Läheiset reseptit

Härkä voileipäkakku (Yhdestoista luukku)

Kuvaaja; Annabella Kiviniemi Härkä voileipäkakku sopii hyvin tarjottavaksi esimerkiksi pikkujouluihin, joulujuhlaan tai mihin tahansa muuhun juhlaan.  Se kätkee sisäänsä kaksi herkullista täytettä; Härkä-paprikatäytteen sekä suolakurkku-sipulitäytteen....

Glögihetki ja yhdestoista luukku

... Pakastin on pullollaan mustaherukkamehua ja lisäkäyttöä sille mietiskelin ja nettiä selailin. Tulipa vastaan glögi, sitäpä ei ookkaan tullu koskaan kokeiltua tehä itte, on siis yhdestoista hetki...

Joulukuu 1/3

...kun osa kaksikin on juhlittu. Tässä kooste joulukalenterin luukuista tähän mennessä. Ohjeisiin pääset otsikkoa tai kuvaa klikkaamalla. 1. luukku – Glögi Sokeriton itse keitelty glögi lämmittää joulukuun iltoja. 2. luukku...

3. ja 4. luukku - leivontavinkkejä

... Joulukalenterin kolmas luukkuTässä leivontavinkkejä, jotka pätevät leivontaan muulloinkin, kuin vain joulunaikaan!1. Lue tarkasti ohjeet: laita uuni lämpenemään jo ennen leivonnan aloittamista, ja mittaa kaikki aineet tarkasti...

Joulukalenteri 2013: luukku 11

... Tämän päivän luukku on tulvillaan kukkia.  Kävimme joulukukka ostoksilla ihanassa Bella Verdessä Oulunkylässä.Kauppa oli laitettu suloisen jouluisaksi samoin näyteikkuna, joten nähtävää riitti sisällä ja ulkona. Minulla...

JOULUKALENTERI 24. Luukku: Omenaruusut

... Viimeinen luukku!!! Ja joka päivä oon uuden luukun kirjotellu! 😀 Wuhuu! Mä niin selätin tän haasteen! ;D Iso kiitos teille, jotka ootte pysyny mukana ja lukeneet....

Härkä punajuurimaalla

Ei pihvi aina tarvitse perunaa ja punaviinikastiketta, vai mitä? Tai meillä ainakaan näin ei asia ole. Itseasiassa en ole kovin monta kerta tainnut tuollaista komboa...

Broileri-voileipäkakku juhliin

Tässä ensimmäinen lupailemistani voileipäkakkuohjeista! 🙂 Tämä resepti on saavuttanut meidän perheessä jo vakioaseman suurempien juhlien menussa, sillä nämä onnistuvat joka kerta ja katoavat nopeasti nälkäisiin...

Hyydytetty kreikkalainen voileipäkakku

(Kuvan kakku näyttää hieman ”kärsineeltä”, mutta ei makua haitannut yhtään) 🙂 Elikkästä, tein kokeeksi hyydytetyn voileipäkakun, kun en aina halua tehdä sitä tavallista. Ja näin...

Kasvis-voileipäkakku juhliin

KASVIS-VOILEIPÄKAKKU (12 annosta) 8 viipaletta ruisvuokaleipää8 viipaletta paahtoleipää2 dl kuumaa vettä½ kasvisliemikuutio TÄYTE:2 punaista paprikaa pieninä kuutioina1 maustekurkku pieninä kuutioina150g yrttituorejuustoa50g maitorahkaa PÄÄLLE:40 g maustamatonta...

Kreikkalainen voileipäkakku

Löysin netistä kivoja kreikkalaisen voileipäkakun ohjeita ja päätin itsekin sitä kokeilla, koska kyseiset kakkuun tulevat raaka-aineet, aurinkokuivatut tomaatit, oliivit ja fetajuusto ovat suuria suosikkejani. Voileipäkakusta...

Voileipäkakku porosta

Voileipäkakut ovat perinteinen juhlapöytien suolainen herkku. Variaatioita näistä voi tehdä niin paljon kuin mielikuvitus vain antaa periksi  ja koristelussa mahdollisuudet ovat yhtä laajat kuin täytekakuissakin....

Kreikkalainen voileipäkakku

1 pkt Pirkka-juustopaahtoleipä1 pkt Pirkka ruisvuokaleipäkasvislientä kostuttamiseen TÄYTE: 1 pieni ämpäri turkkilaista jogurttia1 iso tuorekurkku1 yksikyntinen valkosipulimustapippuriahunajaa loraus1 tetra Rainbow salaattijuusto (500g) KUORRUTE & KORISTEET:...

Rohkeasti tarjolle | Naku voileipäkakku

Pari viikkoa sitten pääsin pitkästä aikaa voilepäkakun makuun, kun äitini oli valmistanut sitä pappan 80-vuotissynttäreille. Sitä edellinen kerta voilepäkakun äärellä taisikin olla useampi vuosi sitten...

Paras voileipäkakku

Tämä voileipäkakku on löytynyt kaikista juhlista kotonani niinkauan kuin muistan. Tämä on äitini kotitaloustunnilta peräisin. Kuten ohjevihkosesta näkyy, hyvin on käytetty. Vieraille tarjottiin täysin tälllä...

Vegaanin voileipäkakku ja suklaanystävän täytekakku

Järjestimme kavereiden kanssa yllätyspirskeet eräälle pahaa-aavistamattomalle sankarille. Tyrkyttäydyin kakun tekijäksi ja innostuinkin tekemään niitä kaksin kappalein. Harvoin nimittäin pääsee voileipäkakkua kokoamaan, joten täytyy käyttää tilaisuus...

Voileipäkakku

Voileipäkakku on kyllä niin retro juhlapöydän tarjottava, mutta sitkeästi pitää pintansa. Itse en ole koskaan ollut tämän kakun fani ja voimakkaan suolaiset maut höttöisen paahtoleivän...

Voileipäkakku itäiseen tapaan

 Lähes kaikkiin kinkereihin viimeisimmän n. viiden vuoden ajan on tullut tehtyä lihavoileipäkakkua yhdellä ja samalla ohjeella, ja vaikka tuo toimiva ohje onkin, tällä kertaa kaipasi...

Voileipäkakku kalasta

Tällä voileipäkakulla hurmaat kaikki vieraat 12 isoa paahtoleipäviipalettaTäyte 100 g kuorittuja katkarapuja100 g kylmäsavukirjolohta tai kylmäsavulohta1 dl tuoretta tilliä1 dl tuoretta kevät- tai ruohosipulia200 g...

Voileipäkakku, lohi

Voileipäkakkua tehdessä mulle tulee aina sellainen olo, että nyt alkaa kesä. Voileipäkakun tuoksusta vain tulee kesäinen fiilis. Se johtunee siitä, että näitä me ollaan tarjoiltu...

VOILEIPÄKAKKU ON JUHLAPÖYDÄN KUNKKU!

Voileipäkakku on klassikko, jopa retro tarjottava, jolle soisi arvoisensa comebackin juhlapöytiin. Minulle heitettiin haaste kehittää sellainen voileipäkakku, joka olisi helppo valmistaa ja sopisi aika moneen makuun. Samalla kakulla piti...

Varastettu voileipäkakku | A stolen party food

Kun näin Kulinaari-Kimmon voileipäkakun, halusin heti varastaa idean seuraavan viikonlopun lounaalle. Siippa ehdotti, että tarjoaisimme Australian-sukulaisille mätileipiä. Leipää ja mätiä tuli tarjoiltua, mutta hieman eri muodossa....

Voileipäkakku hautajaisiin

1 pkt moniviljapaahtoleipää1 pkt vehnäpaahtoleipää Täyte:3dl Flora vispiäsuolaa, valkopippuria2 rkl majoneesian. 200 g kinkkuan. 75 g meetvurstia1 rkl kurkkusalaattia Leikkaa leivistä reunat pois.Vaahdota kerma vaahdoksi...

Kreikkalainen voileipäkakku

Pirkan ohjeesta alkunsa saanut kreikkalainen voileipäkakku muuntui koirankarvojen seassa hieman, mutta kuitenkin niin vähän, että sai säilyttää alkuperäisen nimensä. Kreikkalainen voileipäkakku 16 viipaletta paahtoleipää kostutus:1,5...

Kinkku-pekoni voileipäkakku!

MAAILMAN PARASTA VOILEIPÄKAKKUA, vaikka itse sanonkin 😀 noin 16 hengen kakku. 32 palaa vaaleaa paahtoleipääMaitoa kostuttamiseen kinkkutäyte 1 prk kermaviiliänoin 2 rkl majoneesiäyksi keltainen paprikamaun...

Kinkku-suolakurkku voileipäkakku

Hyvää iltaa uudelleen!Viime viikonloppuna vietimme oman kultani kanssa kihlajaisjuhlaa. Paikalle oli kutsuttu lähimpiä sukulaisia. Itse tietty tein tarjottavat. Hyvää palautetta tuli. Eikä ihme, koska erittäin...

Kreikkalainen voileipäkakku

  2,5 pkt kauravuokaa1. Täyte600 g broilersuikaletta200 g fetajuustoa1 punasipuli1 punainen paprika3 prk kreikkalainen valkosipulituorejuustoa (a’100g)1 prk ranskankermaa2. Täyte300 g tuorekurkkua2 dl maustamatonta turkkilaista jogurttiamustapippuria1...

Mummon voileipäkakku Farmors smörgåstårta

Tuntuu nykyään että päivät menevät arkisia asioita hoidellen eikä aikaa jää tavata kavereita face to face. Onneksi tälle päivälle oli sovittu lounastreffit meille ja oli...

kinkku-meetwusti voileipäkakku

Pohjana grahampaahtoleipää 8 palaa.täyte:100gr ruohosipuli tuorejuustoa100gr creme fraicheapieni punainen paprika pilkottuna3rkl kurkkusalaattia75g meetwurstia200g palvikinkkuaPilko ainekset ja sekoita keskenään. Kostutukseen käytin maitoa ja päällisen tein creme...

Syksyinen Voileipäkakku

Voileipäkakut ovat meillä kyllä aika harvinaista herkkua, eikä tämäkään päätynyt omaan, vaan kaverini isän synttäripöytään. Toiveena oli kinkkukakku, joten täältä pesee!Rullatut voileipäkakut ovat minusta sopivan kokoisia...