Appelsiini-Tahini-Pistaasi -kakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: CrossbakingKahvikakutLeivonnaisetreseptitterveysherkutJulkaistu seuraavalla sivustolla

Tämä Tahini -kakku on aivan ihana uusi tuttavuus. Paahdetut pistaasit ja sesaminsiemenet sekä hunaja-appelsiininkukkasiirappi kruunaavaat makuelämyksen aivan ihastuttavaksi. Ilman niitä kakku on hyvin tavanomaisen oloinen, joten niitä ei kannata jättää pois. 
Tätä kakkua varten ostin ihan erityisesti Appelsiininkukkavettä, mikä on löydettävissä monistakin hyvin varustelluista kaupoista eikä mielestäni…
...dl mehua)1 dl luomu Tahini Lightia1 dl maustamatonta jogurttia0,75 dl kookossokeria1 kananmuna2 rkl neitsyt kookosöljyä1/4 tl aitoa vaniljajauhetta1/4 tl kardemummaa1/4 tl suolaaripaus muskottia200 g täysjyvävehnäjauhoja (tai spelttijauhoja)1/4 tl suolaa1,5 tl...

Läheiset reseptit

Appelsiini-Tahini-Pistaasi -kakku

... Tämä Tahini -kakku on aivan ihana uusi tuttavuus. Paahdetut pistaasit ja sesaminsiemenet sekä hunaja-appelsiininkukkasiirappi kruunaavaat makuelämyksen aivan ihastuttavaksi. Ilman niitä kakku on hyvin tavanomaisen oloinen, joten...

Ellen Svinhufvud kakku

...kakku on sisältä. Kakussa oli eri kerroksia marengista ja kreemistä, mutta suutuntuma oli yhtä samaa makeaa massaa: rapeaa ja sitkeää marenkia, lempeää kahvin makua ja paahdetun mantelin aromia. Niin ihanaa!...

Entremet-kakku ja erilaisia peilikiilteitä

...entremet-kakku. Eli entremet-kakuissa on yleensä useita eri kerroksia ja erilaisia tekstuureja. Päällä on monesti joko glaze tai sitten kakku on suklaamaalattu. Tein tälläisen mallikakun, mutta täytekerroksethan voivat olla mitä halutaan....

Tonnikalavoileipäkakku

...täytteestä 3 dl erilleen ja levitä loput leipien päälle tasaisesti. Laita erilleen otettu täyte jääkaappiin kuorrutusta varten. Rullaa kakku kuten kääretorttu. Puristele samalla varovasti. Kiedo tuorekelmut rullan ympäri. Paketoi vielä...

Kummitytön 2 vuotis kakku vadelmasuklaalla ja marjamoussella

...ei, kakku oli ihan raikas ja joka suupalalla maistui kivasti eri makujen vivahteet. Tästä taisi tulla tuhochefin toinen lemppari kakku sitten appelsiinisuklaakakun. 🙂 Uutena juttuna kokeilin tällä kertaa myös sveitsiläistä...

Fazerinakakku eli Appelsiini-suklaajuustokakku

...oli fazerina kakusta vinkannut :)Kakun pohjaan käytin fazerina-keksejä ja pohjasta tuli aivan ihanan makuinen! Täytteessä puolestaan maistui selvästi suklaa ja appelsiini, appelsiini ehkä jopa hieman liikaa minun makuuni, mutta kakku...

Dr Oetker - Aina on aihetta leipoa kakku (Vintage- kakku)

...äänestämässä kakkuani? Kakku löytyy nimellä Vintage.Tarvikkeet2x Kakkupohjaa4 munan:4 munaa1½ dl sokeria1½dl vehnäjauhoja½dl kaakaojauhetta1tl leivinjauhetta3 munan:3 munaa1dl sokeria1dl vehnäjauhoja½dl kaakaojauhettaTäytteetSuklaatäyte:200g suklaata100g tuorejuustoa3dl kuohukermaaMangotäyte200g mangotuorejuustoa3dl kuohukermaaLisäksi:2 banaania1prk persikoita sokeriliemessäsokerimassaaTee taikinat erikseen, ohje...

Appelsiini-Pistaasi Raakadonitsit (Gf, V, R)

...haluat lopputuloksen olevan täysin raakaruokaa, käytä paahtamattomia pähkinöitä. Suolatut pistaasit olivat kuitenkin mahtava yhdistelmä (allekirjoittaneen suosikki) pehmeänmakuisen pohjan ja appelsiinisen kuorrutteen kanssa. Koska kuorrutteeseen ei tule kaakaojauhetta tai kookosöljyä hämäämään...

Appelsiini-suklaaraakakakku

...raakaleivonnan saloja, ja elämäni ensimmäiseksi raakakakuksi päätin valmistaa appelsiini-suklaaraakakakun.Vaikka tykkään kaikenlaisista raakapatukoista sun muista, oli mulla kyllä kaksi ennakkoluuloa tämän kakkusen suhteen. Ajattelin, että eipä tule pysymään kakku kasassa –...

Brita Kakku

... Tässä täydellinen kesäkakku, marjoja ja kesäistä makua löytyy. Vaikka voisi kuvitella, että kakku on makea, niin ei ole kuitenkaan yhtään liian makea. Pariviikkoa sitten juhlittiin mökillä...

Sitruuna-Lakritsikakku

...kun Janne sai tätä kakkua kerran niin nykyään ei mikään muu kelpaa! 😀 Jannen mielestä aina kun leivotaan, voitaisiin leipoa sitruuna-lakritsikakkua. Ihan halpahan tämä kakku ei ole, joten ei sitä...

Kolmen suklaan kakku

... Tämä kakku on taas sarjassamme, kokeilujen kokeilu, yhdistettynä kolme lempi kakkuani, mutakakku, juustokakku ja moussekakku. Kakusta tulee kyllä mitä herkullisinta, mutta suklaa kiintiö tulee itselläni ainakin...

Reseptivinkki: Terveellinen suklaakuorrutettu appelsiini-suklaa mutakakku

...”sattumiksi”. Pese ja kuivaa appelsiini hyvin ja raasta kuori taikinan joukkoon. Voit lisätä joukkoon myös appelsiinin mehua. Voitele ja jauhota irtopohjavuoka mantelijauholla ja laita kakku paistumaan 200 asteiseen uuniin noin...

Angry Birds-kakku appelsiini-valkosuklaatäytteellä

... Muutama viikko sitten sain tehdä Angry Birds -kakun 7 vuotta täyttävälle päivänsankarille.Täytteenä on toiveesta appelsiini-valkosuklaatäyte. Teen aika usein täytteeksi kahta eri moussea, mutta tällä kertaa oli...

Ihana sitruunainen kakku mehevällä kakkupohjalla

... Nam, kuinka hyvä kakku tästä tulikaan! Kostea, mehevä kakkupohja yhdistettynä raikkaan sitruunaiseen täytteeseen. En voi muuta sanoa kuin, voi jehna, kun oli hyvää! Tajusin tässä eräs...

Kakku ilman paistamista (No-bake cake)

... Kuopus sai ensimmaisen kaden sormien verran vuosia tayteen. Sita juhlistamaan taytyi tottakai askarrella kakku. Tai oikeastaan kaksi, mutta tama sai kunniakseen olla kynttilakakku 🙂 | Tunisiassa...

Miffy a cute little bunny! - mansikkainen Miffy-kakku 3-vuotiaalle

...kakusta tuli paremminkin hempeän vaaleanpunainen ja vasta kolmas kakku onnistui. Synttäripäivä oli tänään ja ajattelin valmistautua hyvin tehden pohjan jo maanantaina. Pohjaa tehdessä olin todella väsyksissä ja ajatuksissani kaadoin taikinan aivan...

Palomies Sami-kakku ja Hello Kitty-kakku

...luvattua ”kakkumaalaus”-kakut lapsille, niin ei auttanut enää perua. Tässä siis Rasmuksen Palomies Sami-kakku, jossa täytteenä kondensoidusta maidosta ja kermavaahdosta tehty toffeevaahto sekä appelsiinimarmeladia ja mango-mandariinisosetta. Tässä Minjan Hello Kitty-kakku, jossa...

Victoria sandwich eli Victoria sponge-kakku ja Afternoon Tea

... Victoria sandwich eli Victoria sponge cake on hyvin perinteinen kello viiden teen makea kakku, jota on herkuteltu jo 1800-luvulla briteissä. Victorian sandwich oli erityisesti Queen Victorian suosiossa...

Hämähäkki-kakku

...tulee melko matala* poista kakku vuokasta ja anna sen jäähtyä hyvin * tee täyte:* täyte rakentuu neljästä osiosta: suklaa-kermaseos kahvi-vaniljakreemiseoskermavaahtokahvi-liivateseos* laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen* paloittele suklaa kattilaan *lisää kattilaan 1,5dl kermaa *...

Anteeksipyyntökakku eli kolmen suklaan kakku

...masunympäryksessä ei liika hyvittely vielä näy. 🙂 Tämä kakku on kuitenkin leivottu puhtaasti sen vuoksi, että olin käyttäytynyt rasittavasti. Ja niin oli miehenikin. Emme oikeastaan riidelleet mistään tärkeästä. Sitä suuremmalla...

Da-Capo-kakku

... Jos karkista tehdään kakku, siitä ei voi tulla muuta kuin hyvää. Da-Capoista tehdyn kakun on siis pakko olla superia!Jos kaapissasi lojuu ylimääräisiä Da-Capoja.. sinun on syytä...

Herkulliset appelsiini-suklaabrowniepalat

...testailemaan uudistuneita Valio Viola® tuorejuustoja. Suklaa ja appelsiini ovat mainio pari, joten nappasin innoissani käsiini appelsiinin makuisen tuorejuustopurkin ja aloin leipomispuuhiin. Lopputulos palkitsi, jälleen! Tahmaisen kostea suklaabrownies on normaalisti todella...

Appelsiini-inkivääri-vaniljakakku - HUV 2016!

...raastettu appelsiininkuoriraaste ja halutessasi oranssia ja punaista elintarvikeväriä ja sekoita tasaiseksi. Levitä kakun reunoille ja pintaan epätasainen kerros vanilja- ja appelsiinikreemiä. Leviä kakun pintaan elintarvikekultatomua. Koristele kakku sokerihelmillä ja sokerimassakoristeilla. ...

Raitainen raakakakku

...väri oli harmahtava, joten oli selvää, että kaikki kakun osiot maustetaan ja värjätään. Valitsin täytteiksi appelsiinin, mansikan ja kiivin. Mansikasta tuli ihanan vaalean punaista, mutta appelsiini ja kiivi jäivät sitä...

Amerikanlippu- kakku

...kakku piti saada aikaseksi! Tyytyväinen olin kyllä taas tulokseen! Kakun raitoja ja tähtiä piti tarkasti laskea moneen otteeseen ja yrittää saada mahollisimman symmetrinen kakku. Pohjana käytin levykakkupohjaa ja täytteiden ohjeet...

Ravintolapäivä: Rocky Road-kakku

...oli todella hyvää! Kaikista kakkukahvilamme kakuista tehtiin koekakut, ja tämä(kin) kakku sai makuraadilta vuolaita ylistyssanoja. Rocky road-kakku oli sekä lasten että aikuisten suosikki! Pohjana käytin Sikke Sumarin suklaakakkua, ja tein...

Divin-kakku - juhlapöydän ranskalainen hurmaaja

...mukaan jumalainen kakku kätkee sisäänsä mantelikakkua, tuoreita vadelmia, nougat moussea ja vadelmahyytelöä. Kakku tarjoillaan vadelma coulisin kera. Ranskalaiseen tyyliin ei ihan simppeli valmistaa, mutta vaivan arvoinen herkku. Koska asun täällä...

Frankfurtin kranssi

... Frankfurtin kakku on kotoisin Saksan Frankfurtista. Se on perinteinen saksalainen kakku. Kakku on täytetty voikreemillä sekä kirsikkahillolla ja päällystetty krokantilla. Ihan huippuhyvää ja yksi ehdottomista suosikeistani!...

Ryhmä Hau-kakku

...oli minulle aivan vieras lastensarja, joten kakun suunnittelu alkoi tietokoneen äärestä. Google sivisti minua sen verran, että itse kakku oli helppo toteuttaa. Jälleen kerran, lasten kakkuja on niin hauska leipoa...