Luukku 20 DIY teepusseja

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: joulukalenteri2015reseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Nyt ollaan jo melkein joulussa, meillä vietetään tänään syntymäpäiviä Tanssiteatteri Hurjaruutin parissa. Se on jo perinteeksi muodostunut koko perheen joulualusrituaali. Suosittelen lämpimästi kaikille sirkuksen ystäville!
Tänään blogissa on vieraana Siiri, joka kirjoittaa hauskaa askarteluun keskittyvää Käsitöitä flamincohame hulmuten -blogia. Pidän tosi paljon Siirin artsystä ja rennon letkeästä…
Läheiset reseptit

Luukku 20 DIY teepusseja

...ja tunkea sormet maaliin. Se on muuten hyvin terapeuttista, suosittelen! 🙂 Paljon on vielä opittavaa ja kokeiltavaa, mutta menen yksi askel kerrallaan. Tällä kertaa tein siis pieniä teepusseja. Leikkasin sopivan...

Joulukuu 1/3

...kun osa kaksikin on juhlittu. Tässä kooste joulukalenterin luukuista tähän mennessä. Ohjeisiin pääset otsikkoa tai kuvaa klikkaamalla. 1. luukku – Glögi Sokeriton itse keitelty glögi lämmittää joulukuun iltoja. 2. luukku...

3. ja 4. luukku - leivontavinkkejä

... Joulukalenterin kolmas luukkuTässä leivontavinkkejä, jotka pätevät leivontaan muulloinkin, kuin vain joulunaikaan!1. Lue tarkasti ohjeet: laita uuni lämpenemään jo ennen leivonnan aloittamista, ja mittaa kaikki aineet tarkasti...

DIY: yrittitikut

... Tämä on kyllä tosi helppo DIY, just how I like it.Savesta muotoillaan tikku ja siihen painetaan leimasimella mieluinen teksti. Kuivumisessa meni vuorokausi, ja sen jälkeen tikkuja...

viikonloppupuuhia, mutakakkua ja DIY:ä

...vielä sopivan raaka* tarjoile jäätelön tai kermavaahdon kera, NAM! Sitten siihen DIY-osioon. Suhumaali oli hankittu ja mansikkakori ja puutarjotin saivat uudet värisävyt ja pääsevät pian matkassamme mukaan Suomen kesämökille. Sitä,...

DIY / Family Baby Blanket

...koot olivat n. 20x25cm koisia ja valokuvien kehykset kokosin pienistä tilkuista. Lopuksi ompelin kaikki tilkut yhteen ja vinokantilla ompelin etu- ja takakappaleet yhteen. Kappaleiden väliin laitoin ohuen vanupeiton. DIY -vauvapeittokangastilkkuja etukappaleeseenkangasta...

DIY-naulakko ja tuulikaappi

... Lupasin juttua tuulikaapin DIY-projektista. Eilen sain sairaslomani kunniaksi räpsittyä kuvat projektista ja samalla voin esitellä teille tuulikaapin remonttia. Tuulikaappimme oli aikamoinen hirvitys. Toisella seinustalla oli itse...

Joulukalenteri 2013: luukku 11

... Tämän päivän luukku on tulvillaan kukkia.  Kävimme joulukukka ostoksilla ihanassa Bella Verdessä Oulunkylässä.Kauppa oli laitettu suloisen jouluisaksi samoin näyteikkuna, joten nähtävää riitti sisällä ja ulkona. Minulla...

JOULUKALENTERI 24. Luukku: Omenaruusut

... Viimeinen luukku!!! Ja joka päivä oon uuden luukun kirjotellu! 😀 Wuhuu! Mä niin selätin tän haasteen! ;D Iso kiitos teille, jotka ootte pysyny mukana ja lukeneet....

20.päivä Puolukkainen piirakka

Tämän päivän reseptissä maistuu Ihanainen puolukka joka on mustikan, ja karpalon ohessa hyvin moni käyttöinen marja joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin. Ohjeesta tulee pellillinen piirakkaa koko...

Maailman paras suklaakakku & 20-vuotiaan uudet, gluteenittomat tuulet

... Lauantaina tulee kuluneeksi 20 vuotta siitä, kun isoveljeni pääsi ylioppilaaksi. Yhtä kauan on siitä, kun maistoin äitini leipomaa suklaakakkua, jonka julistin heti maailman parhaaksi.Olen kakkurepertuaariltani varsin...

Viikko 20

Mä tulin muutama tunti sitten fysioterapiasta. Mulla on vähän murjottu olo. Mut määräsi työpaikkalääkäri olkapään takia fysioon ja siellä tänään sitten karoitettiin mun tilannetta. Olipa...

Chocolate Cupcakes (15-20 kpl)

Cupcakes Aineet:120 g tummaa suklaata2 1/3 dl vehnäjauhoja½ dl kaakaojauhetta½ tl leivinjauhetta¼ tl suolaa1 ¼ dl piimää½ dl vettä2 1/3 dl sokeria1 ¼ dl rypsiöljyä2 munaa½ tl vaniljasokeria Ohje:1. Lämmitä...

Mummola +20 astetta.

... Mummola + 20 astetta....

Zeiss Victory V8 2.8-20x56 ja Conquest DL 3-12x50 testi

Peurakyttyyn loppukauden käytin neljän mielenkiintoisen Zeissin testaamiseen. Tarkastelun alla oli kaksi tähtäinkiikaria ja kaksi katselukiikaria. Aloitetaan kokemusten purku tähtäinkiikareista. Nämä metsästyksen yhteydessä tehdyt testit toki...

TOP 5 VIIKKO 20

Tämä viikko oli ihan super hyvä!• sain töitä, paras asia viikossa tietenkin.• Nähtiin kavereita• Sain hoidettua paljon asioita: ilmoittauduin työkkäriin kesäksi, uusin Kevinin hoitoaika sopparin,...

Mitä sain ruokakaupasta 20,52 eurolla?

... Ruoka-aiheista postausta täällä taas, kävin vappuaattona Lidlissä ja rahaa meni 20,52 €. Tällä kertaa sillä sain:3 purkkia laktoositonta maitoa1100 gr wingsejä2 pkt pekonia1 ruukku rucolaa (Annikan...

#20 Banaanimaustekakku

Taas on vierähtäny _hieman_ liian pitkä aika mun viime postauksesta, mutta laitetaan se koulukiireitten piikkiin! Tänään oli onneks vihdoinkin viimenen koulupäivä ja illan joulujuhlaa odotellessa...

Osa 20 - World's best veggie burger - kasvishampurilainen

Kyllä, otsikko vaikuttaa itseriittoiselta ja mahtailevalta, mutta totuus on, että tämä kyseinen hampurilainen on parasta, mitä olen ikinä valmistanut tai suuhuni pistänyt. Olen syönyt lukuisia...

Väriterapiaa ja top 20-palkittu

...Ja apua! Tänään posti ilahdutti lahjakortilla. Kirjeessä kerrottiin, että olen noussut Suomen top 20 listalle (sija 18) tuotetestaajien joukosta Hopottajissa. Tämä lahjakortti on toukokuulta ja arvottu kaikkien top 20-listalla olleiden...

20 tonnin prinsessakakku

... Hei 20 000 sivunkatselua täynnä! Hyvä syy kaivautua varjoista ja postata joku resepti. Tässä on ollut vähän kaikenlaista, mutta perhe on saatu pidettyä hengissä ja ruokaa...

Arjen Linssipata Alle 20 Minuutissa (Gf, V)

Erinomaista perjantaita teille!  Huomaatte varmaan, että mä olen pistänyt tässä hiukan hulinaksi. Blogin ulkoasu sai kertaheitolla uutta ilmettä ja minä sain (toivottavasti) väliaikaiset silmäpussit, kiitos...

DIY: Puolukkalikööri

Heipodeij, pyöräytin tänään kaksoset, aloitetaan siitä. Eli, valmistin itse puolukkalikööriä (kaksi purkillista) maustumaan ja odottamaan viinan huuruisempia aikoja. Helppoa on tämä kyllä. Ystäväni toi minulle...

DIY perunalaatikko

Keittiön nurkassa on vetelehtinyt viime keväästä asti puolivalmis potaattilaatikko… Sain sitä jopa maalattua jonkin verran viime vuoden aikana, mutta nyt se on vihdoin maalattu loppuun...

DIY: Luomulevite voista ja oliiviöljystä

Heipsan! Ajattelin vinkata teille tällaisen tosi helpon ja herkullisen vaihtoehdon kaupan valmislevitteille. Itse käytin tässä puhtaita luomuvoita ja -oliiviöljyä, joten mistään E-aineista sun muista ei...

Yksi NEULETYYNY (DIY) ja paljon RUOKAA

Pitkä viikonloppu on taas kulunut mukavien ja tarpeellisten puuhien äärellä. Ruokaa ja taas vähän ruokaa, siivoiluja ja pyykinpesua sekä kaiken muun lomassa yksi neuletyyny. Tästä...

DIY: chai latte -mausteseos

Teen usein kotona chai lattea ja alankin olla aika haka siinä. Rakastan murskata mausteita morttelilla ja kuvitella samalla olevani joku intialainen mummo, joka vaalii suvun...

DIY macaronit - Näin onnistut macaroneissa ja ohje Hopea Toffee -täytteeseen

...voi vaahdottaa. Hopea Toffee -kermatäyte (G, VL) 20 Hopea Toffee -karamellia2 dl vähälaktoosista vispikermaa Sulata Hopea Toffeet kerman joukkoon pienessä kattilassa matalalla lämmöllä. Sekoittele massaa. Kun toffeet ovat sulaneet, siirrä kattila...

DIY - Vaahtokarkkimassa/MMF

...tai lasta. Kuumenna täysteholla mikrossa vaahtokarkki-vesiseosta 20 sekuntia. Sekoita ja jatka kuumennusta vielä pari 20:n sekunnin jaksoa, aina välillä sekoittaen, kunnes vaahtokarkit ovat sulaneet tasaiseksi.  Siivilöi tomusokeria vaahtokarkkiseokseen erissä. Sekoita...

Pasha ja DIY-pashamuotti

Oletko aina halunnut tehdä pashaa, mutta se on kaatunut siihen, ettei sinulta löydy pashamuottia? Ei hätää, nyt seuraa ohjeet omatekoisen pashamuotin tekoon. No joo, voihan...