Jennin raikas sitruunamarenkipiirakka

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: jälkiruokamaidotonMakeat leivonnaisetreseptit



Julkaistu seuraavalla sivustolla

Tätä piirakkaa minulle tarjosi ystäväni Jenni järjestämässään pikkujoulujuhlassa. Täyte oli juuri sopivan kirpsakka. Täytteen yllä oli pehmeä marenkihuntu. Rakastuin tähän torttuun ja sainkin Jenniltä luvan tallentaa tämän ohjeen tänne tulevaisuutta varten. Jenni on eri ohjeita yhdistäen päätynyt tähän lopputulokseen.

Pohja:150 margariinia (voita)3,5 dl vehnäjauhoja2 rkl sokeria1/4 tl…




...tämän ohjeen tänne tulevaisuutta varten. Jenni on eri ohjeita yhdistäen päätynyt tähän lopputulokseen. Pohja:150 margariinia (voita)3,5 dl vehnäjauhoja2 rkl sokeria1/4 tl suolaa2 rkl vettäTäyte:2 sitruunaa1,5 dl sokeria4 dl vettä4 keltuaista4...

Läheiset reseptit

Jennin raikas sitruunamarenkipiirakka

Tätä piirakkaa minulle tarjosi ystäväni Jenni järjestämässään pikkujoulujuhlassa. Täyte oli juuri sopivan kirpsakka. Täytteen yllä oli pehmeä marenkihuntu. Rakastuin tähän torttuun ja sainkin Jenniltä luvan...

Paneroitu turskafilee ja raikas lime-yrtti pasta

...lisukkeeksi sopii varsin mahtavasti raikas ja kirpeä pasta.Äiti oli ihan onnessaan kun Isä ja neiti tulivat kotiin, koska vaikka tässä vähäsuolaisen lätäkön ( siis Itämeren) läheisyydessä asutaankin, niin kalan syönti...

Raikas kiivismoothie

... Tämä raikas kiivismoothie valmistuu käden käänteessä ja on kerta kaikkiaan herkullinen! Nyt kiivilaatikoita onkin taas ollut tarjouksessa melko huokeaan hintaan, ja meille niitä on rantautunut laatikko jos...

Kevyt ja raikas sitruunapiirakka, loistava vappujälkiruoka

...ruokapöytään saimme kuitenkin asianmukaisia makuja; grilliruokaa, munkkeja, sitruunaa, parsaa..! Tämä sitruunapiirakka on yksi luottoherkkuni. Se on niin ihanan helppo, kevyt ja raikas! Olen tehnyt tästä monesti myös appelsiini-version, mutta sitruuna...

Raikas pestopasta omenalla ja sitruunalla

...joukkoon ja taputtelenkin tässä parhaillaan itseäni selkään. Maistui muuten myös lapsille erinomaisesti! Tämä raikas ja nopeasti valmistuva pesto on kätevä tehdä esim. silppurilla tai tehosekoittimella, jolloin homma käy ”terän käänteessä”....

Paneroitu turskafilee ja raikas lime-yrtti pasta

...lisukkeeksi sopii varsin mahtavasti raikas ja kirpeä pasta.Äiti oli ihan onnessaan kun Isä ja neiti tulivat kotiin, koska vaikka tässä vähäsuolaisen lätäkön ( siis Itämeren) läheisyydessä asutaankin, niin kalan syönti...

Pääsiäisen raikas jälkiruoka

... Tämä raikas jälkiruoka on raikas tarjottava  pääsiäiseen. Helppo tehdä pakastimeen valmiiksi jo monia päiviä aikaisemmin, ja nostaa vain hetkeksi pehmenemään huoneenlämpöön ennen tarjoilua.Makuvariaatioita voi tehdä lisäämällä...

Raikas raparperi-mansikka -nakukakku synttäreille

...mansikoista, ja teinkin moussemaisen täytteen siitä. Kakusta tuli mansikkainen ja ihanan raikas, nam! Fantasiakakun tekeminen jäi väsymyksen ja istumisvaikeuksien takia tänä vuonna väliin ja kakun koristelu hoituikin tällä kertaa helpoimmalla...

Raikas Parsakeitto Vappupöytään (V, Gf)

...munkkien ja herkkujen kaveriksi sopii hyvin raikas  keitto. Vappu on aina ollut sopiva startti kunnon kevään alkuun. Toukokuussa perhepiirissä on useammat synttärit, mukaan lukien omani. Kovasti odotan myös äitienpäivää ja...

Alkukesän raikas tuulahdus tuoksuu sitruunalle

... Töihin toivottiin jotain hyvää läksiäisherkkuna ulkomaan vierailijoillemme. Vierailijoita oli Walesista, Turkista sekä Espanjasta. Mietin, mikä voisi olla sellainen helppo, ehkä jopa entuudestaan tuttu ja raikas herkku,...

RAIKAS RAPARPERI-MANSIKKA JUOMA

... Tämän kesän juoma: raparperia, mansikoita ja vähän mausteita. Sitä juotiin juhannuksena ihan vaan vedellä laimennettuna ja nyt viime viikonloppuna tyttären 5v synttäreillä boolina. Ihanan raikas, menestys...

Raikas ja maukas rahkakakku syntymäpäivän kunniaksi

... Vielä vuosi, ennen kuin pääsen itse juhlimaan pyöreää lukua.Tänä vuonna siis syntymäpäiväni juhlittiin hyvinkin hiljaisissa ja rauhallisissa merkeissä.Kakku ei kuitenkaan ollut hiljainen tai rauhallinen.Enemmänkin raikas ja...

Uskomattoman raikas ja herkullinen limeraakakakku!

...jakamaan. Tämä limeraakakakku on uskomattoman raikas ja herkullinen. Ja kaikki ainekset tekevät vain ja ainoastaan hyvää kehollemme. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! Kakku jäädytetään eikä täytteeseen taikka pohjaan lisätä monesti raakaleivonnaisille tyypilliseen...

Grillatut katkaravut ja raikas valkosipulikastike

...käytät kastiketta vain katkarapuihin. Kastike säilyy jääkaapissa hyvin muutaman päivän. Raikas valkosipulikastike 400 g crème fraìchea1 pieni solo valkosipuli raastettuna1 kevätsipuli silputtunanippu ruohosipulia silputtuna1 tl suolaa1 tl sokeria1 rkl sitruunamehua2...

Raikas appelsiinituorepuuro sesongin ytimestä

...että oksat pois. Mikäli matkaan on kuitenkin tarttunut vähän happamammat yksilöt, voi puuron pinnalle lorauttaa aina vähän appelsiinien hyvää ystävää, hunajaa.Raikas appelsiini-tuorepuuro 2 appelsiinia hedelmälihoineen päivineen + hieman kuoriraastetta3 dl kaurahiutaleita3...

Raikas Lime-persikkahyydykekakku

... Viikonlopun pääsiäisen viettoon suunniteltu raikas kakku joka sopii kenties hieman tuhdinkin pääsiäisaterian kahvipöytään. Nappasin kuvan pakastetusta kakusta ja siksi pinta näyttää tuollaiselta hassulta. Hyydytetyt kakut niin...

Raikas kasvisjuustokakku hapankorppupohjalla

...muuta keksinyt, kehittelin niistä sitten kasvisjuustokakun. Samalla sai hävitettyä vajaan hapankorppupaketin, joka on maannut kaapissa ties kuinka kauan, sekä kasvikset, jotka eivät tunnu nyt kenellekään maistuvan.Maultaan kakku on ihanan raikas...

Raikas juustokakku

... RAIKAS JUUSTOKAKKU * Melkein 1 pkt digestive keksejä * 75 g voita * 1 prk flora vispiä * 1/2 prk säilykehedelmiä * 150 g valkosuklaata *...

Raikas ja maukas raparperi-mansikkakiisseli – Värske ja maitsev rabarberi-maasikakissell

... Valmistin ensimmäisistä kevään raparpereista raparperi-mansikkakiisseliä ja se tuli ihanan raikas ja maukas. Laiton kiisseliin suhteessa 1:1 raparpereita ja mansikoita. Näin tuli kiisselille raparperin maun lisäksi vielä...

Raikas sallado

... Kuuman kesäheken raikas piristäjä, jossa makujen sinfonia vie syöjän taivaan porteille, jossa enkelit laulavat halleluujaa ja kipua ei enää ole. Hehee, ehkäpä ihan hyvä, että lopetin...

Raikas smoothie

... Metsä täynnä mustikoita, niin myös pakastin.Aamukasteen raikas, samettisen pehmeä ja täyttävä smoothie. Iso pläjäys energiaa hyvän päivän alkuun. 0,5 dl kaurahiutaleita/leseitä1 dl rasvatonta vaniljajogurttia1 dl rasvatonta maitoa½...

Makeantuliset kasvispihvit ja raikas lime-jugurttikastike

...tuli syödyksi ennen, kuin kerkesin paistaa kaikki pihvit. Kotikatti suosittelee lämpimästi! Raikas lime-jugurttikastike 4 kevätsipulin vartta4 isoa avokadoa2 limen mehu2 dl maustamatonta jugurttiamyllysuolaa Hienonna kevätsipulit. Halkaise avokadot ja koverra sisusta...

Kesäinen herkkusalaatti ilmakuivatusta kinkusta ja raikas vinaigrette

... Ilmakuivatusta kinkusta, melonista ja mansikoista syntyy aivan ihana suolaisen makea salaatti. Koko komeuden kruunaa raikas vinaigette kastike.Tässä loistava idea pikinikille, kesän juhliin tai vaikkapa grilliruuan alkuruokasalaatiksi....

Raikas hedelmäsalaatti resepti

...lisätä myös viimeiseksi). Kuori omenat ja paloittele. Puolita sitruuna ja purista mehu hedelmien päälle. Sekoita. The post Raikas hedelmäsalaatti resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Raikas pastasalaatti luomuomenoilla

... Raikas pastasalaatti luomuomenoilla2 annosta 2 dl tummaa fusilli-pastaaLuomuomenat raikastavat ruokaisan pastasalaatin2 punaista luomuomenaa1 dl herneitä4 revittyä lehteä rapeaa salaattia esim. cosmopolitaniapuoli nippua tuoretta korianteria maun mukaan...

Raikas siikaceviche - sopisi vaikka joulun kalapöytään

... Siikaceviche on rapsakan raikas alkupala, jota voi ”suomalaistaa” tarjoamalla sen kaverina tummaa, makeaa leipää kuten kurpitsa-pecanpähkinävuokaleipää tai olutleipää. Ensimmäisen kerran teimme cevicheä pyhäinmiestenpäivänä, kun kokeilukeittiössämme tehtiin Alkon...

Raikas raparperijuoma

...tyylistä – minusta raparperin ominaismaku tulee siten paremmin esiin. Kaksinkertainen sitruunahapon määrä on sekin ihan hyvä ja oikein, makuasioitahan nämä aina ovat. Raikas raparperijuoma sitruunahapolla, resepti2 l kuorimattomia raparperin paloja 2...

Raikas mansikkajuustokakku

...ei muuten ihan turha kakku ollutkaan!Kakussa maistui raikas, makea ja aavistuksen kirpeä mansikka.Täytteeseen käytetty vaniljakastike sekä mascarpone toivat puolestaan kakkuun mukavasti pehmeyttä sekä täyteläisyyttä.Tuo kakun päällä oleva kiille oli juuri...

Raikas kaali-omena-salaatti

...syödä lounasleipien kanssa – salaatin maku senkuin paranee jääkaapissa (jos teet sen aamulla taikka edellisenä iltana, jätä tillisilpun lisäys seuraavaan aamuun, niin sen maku ja koostumus on raikas). Herkullista kesänjatkoa,...

Tuore ja raikas hedelmäkeitto

...annos olisi voinut olla isompikin, niin herkullista tämä oli. Raikas aterian päätös! 1 mango2 appelsiinia1 banaani1/2 ananas10 mintunlehteä Mascarponekerma:1 dl kermaa1 dl mascarponea2 passionhedelmää Kuori hedelmät, poista appelsiineista kalvot ja...