Hieno 2015, kysymysmerkki 2016

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: elämääreseptituusi vuosi 2016Julkaistu seuraavalla sivustolla

Hieno vuosi, 2015, on kohta takanapäin. Se oli oikeasti hieno, ja olen ikionnellinen, että sain kokea ne jutut, jotka koin. Alkuvuoteen kuului monia täyttyneitä unelmia blogitöiden suhteen, joista ehkä hienoimpana duuni A-lehtien StyleRoomin mentoribloggaajana. 
Vuosi sisälsi jälleen monia kivoja yhteistöitä ja yhden blogireissunkin;…
Läheiset reseptit

Hieno 2015, kysymysmerkki 2016

... Hieno vuosi, 2015, on kohta takanapäin. Se oli oikeasti hieno, ja olen ikionnellinen, että sain kokea ne jutut, jotka koin. Alkuvuoteen kuului monia täyttyneitä unelmia blogitöiden...

Herkkujen kevät 2015 Yle Teemalla, 2 – Delikatesside kevad 2015 Yle Teemal, 2

... No niin, tästä teille vielä muistutus, että Yle Teemalla on menossa Herkkujen kevät 2015. Olen seurannut ohjelmia niin, miten olen pystynyt. Maaliskuu on ollut minulla aikamoinen...

Vintage Wine Bar & Bistro, Athens, Greece

... From Christmas at Lefkada 2015 Vintage Wine Bar & Bistro could be seen from the balcony of our room. On Saturday, 8th of January we left...

Solstice, Sibelius & Soup

... 26 SEP 2015 18:29ENG Join me and my friends Saga and Sini for twenty-four hours in the Päijät-Häme region of Finland as I say goodbye to the summer cottage,...

Freesi avokado-päärynäsalaatti ja Eestin ”Mandariinit” 2015 Oscar-ehdokkaana – Värske avokaado-pirnisalat ja Eesti ”Mandariinid” 2015 Oscar-nominendina

...on helppo aamu-unisena kuoria ja leikata. Avokadon ja banaanin yhdistelmä on myös ruokaisa. Se on totta. Eestin elokuva ”Mandariinit” (”Tangerines”) on vuoden 2015 Oscar-ehdokas kategoriassa ”Paras vieraskielinen elokuva”. Suurenmoista! Onnitteluni...

Hyydytetty mandariinikakku ja Oscar-valvojaiset 2015 – Tarretatud mandariinitort ja Oscar-tulemuste 2015 ootamine

... Minä olen valmis Oscar-valvojaisiin. Maanantaiaamun varhaisilla tunneilla jaetaan vuoden 2015 Oscar-palkinnot sekä Eestin ja Georgian elokuva ”Mandariinit” on yksi Oscar-ehdokas ”Paras vieraskielinen elokuva”-kategoriassa tänä vuonna. Olen...

Rajalan Kokkaa & kuvaa -kurssi

From Rajalan kokkaa ja kuvaa kurssi 2015-12-12 Hankin jokin aika sitten uskollisesti palvelleen Nikon D90:n rinnalle uusinta uutta olevan Nikon D750:n Rajala Pro Shopista. Myöhemmin...

#VEGEMENU Juhannus 2015

...gluteenittomia. Nyt vuorossa uusi ja ihana #VEGEMENU Juhannus 2015. Idea menuista on syntynyt kun Kahvia & Kasvisruokaa ja Feel Good Kitchen yhdistivät voimansa. Tämä onkin menusarjan neljäs osa. Menun voit...

Juhannuskakku ja juhannusristeily 2016 – Jaanipäevatort ja jaanipäevakruiis 2016

FIN Me leivoimme mansikka-kermavaahtokakun Juhannuksen kunniaksi. En laita kakun reseptiä blogiin, koska mansikka-kermavaahtokakkuja löytyy jokaiselta palstalta. Laitan juhannuskakun kuvan siksi blogiin, koska me leivoimme tyttäreni...

Ravintolapäivä 16.8.2015 | Restaurant day August 2015

      Eiliselle ravintolapäivälle osui mitä.ihanin keli. Ihmiset istuivat piknikillä puistoissa ja hakivat lisää syötävää myyjiltä. Kiertelin Marjon kanssa Vanhan kirkkopuiston ja Kallion Karhupuiston ruokakojuja; bliniä,...

Vuosikatsaus menneeseen vuoteen 2015

... Mun mielestä blogeista on ollut kiva lukea muiden vuosikatsauksia, joten päätin minäkin tehdä omani.  Vuosi 2015 ei säväyttänyt mua mitenkään erityisesti. Alkukesä kidutti kylmyydellään ja koko...

#VEGEMENU: Äitienpäivän brunssi 2015

...#VEGEMENU postaussarjan toinen osa, Äitienpäivä 2015!! Kyseessä on edelleen täysin vegaaninen ja gluteeniton menukokonaisuus, jonka voi ladata itsellensä helposti ja täysin ilmaiseksi, kuten edeltäjänsäkin. Menun olemme toteuttaneet yhteistyössä Ainon kanssa,...

Kakkujen vuosi 2015

... Tämä vuosi 2015 alkaa olla lopuillaan ja ihmetellen ja odotellen käyn kohti vuotta 2016. Se tuo eteen varmasti uusia tuulia. Itse en vain ole kovin hyvä...

Tulostettava kalenteri 2015

...    Tein minimalistisen kalenterin vuodelle 2015. Ei kuvia, ei mainoksia, ei juuri mitään ylimääräistä. Ainoana koristuksena kuukauden nimi lukee koukeroisella fontilla ja pyhäpäivät nostin esiin lihavoimalla päivän numeron. Viime vuonna kalenteripostaukseeni (tänne) tultiin...

#VEGEMENU - Ylioppilasjuhlat 2015

...tiedossa, mitenkäs esimerkiksi rippijuhlat? Tässä siis #VEGEMENU Ylioppilasjuhlat 2015 ja samalla vegemenu-sarjan kolmas osa. Olemme toteuttaneet reseptit yhteistyössä Feel Good Kitchen blogin Ainon kanssa. Voin kertoa että erään ruoantäyteisen ja...

Treenipäivä 27.08.2016

Mikä on Treenipäivä? Se on Suomen suurin kuntotestitapahtuma joka lauantaina 27.08.2016 järjestetään Kampin Narinkkatorilla, nyt toista kertaa. Parisen kuukautta sitten selailin Facebookia ja silmiini osui...

Uuden vuoden aaton menu 2015

... Sieltä se vuosi 2016 lähestyy kovaa vauhtia ❆ Meillä syötiin juuri mahtavaa ruokaa aaton kunniaksi. Tässä reseptit, jotka tuli keksittyä omasta päästä 🙂 ⇨Perunasalaatti, gluteeniton-reilu puoli kiloa kiinteitä...

#VEGEMENU by Aino & Liisa - Vappu 2015!

...seurata myös sieltä. Toivottavasti oma intomme tarttuu myös teihin!Pidemmittä puheitta, nauttikaa herkuista, kuvista ja kokkaamisen ilosta!Lataa itsellesi #VEGEMENU: Vappu 2015 tästä klikkaamalla! Ihanaa ja aurinkoista perjantaipäivää ja vapputunnelmia kaikille....

Asuntomessut 2015 Vantaa Kivistö parhaat palat!

... Asuntomessut 2015 Vantaa Kivistö.Tässä todella kattava kuvakattaus ja parhaat palat messuilta. Turhaan minä alan täällä höpöttelemään niitä näitä, antaa kuvien puhua ja kertoa talojen ja asuntojen...

Taste of Helsinki 2015 - Suosittelen!

...haluan ehdottomasti maistaa ainakin Friteerattua katajanmarjalla maustettua kanankoipea ja kuusenkerkkää Bocuse d’Or 2015 -annosta. Annos oli hyvä, muttei kuitenkaan ihan lunastanut suuria ennakko-odotuksiani. Kuusenkerkkä olisi mielestäni saanut maistua annoksessa enemmän....

Paahdetut kanankoivet perunoilla kreikkalaisittan

... From Christmas at Lefkada 2015 Nautimme joulupäivänä kreikkalaista uunikanaa. Teimme tätä kreikkalaista uunikanaa ensimmäisen kerran jo edellisellä kerralla vieraillessamme Sfakiotes residenssissä, Lefkadalla. From Christmas at Lefkada...

Miltä kesän parhaan festarin, Taste Of Helsingin 2016 kattaus näyttää?

...kirjolohta, tilliä ja herneitä. Lohi oli kypsennetty vesihauteessa täydelliseksi. Safarin ruoka-annoksista tämä oli suosikkini! Raikas, yksinkertainen ja hienostunut annos. Tocassa nautiskelimme myös yhden ylimääräisen yllätysannoksen – arancinia ja pestoa.Friteerattu riisipallura, jota...

Kausi 2016 alkoi idätyksillä

...voimakas kookoksen haju, joka on monelle tuttu joka on kookostuotteita aikaisemmin turvotellut.Lisäsin seokseen myöskin perliittiä tuomaan ilmavuutta. Näin polkaistiin kausi 2016 käyntiin. Aloitus on tavanomaista myöhäisempi, mutta toivottavasti se etenee...

Appelsiini-inkivääri-vaniljakakku - HUV 2016!

... Hyvää alkanutta uutta vuotta 2016! Meillä juhlaa vietettiin pienimuotoisesti kotona hyvää ruokaa, kuplivaa ja tietysti täytekakkua nauttien. Rakettien pauketta ja väriloistoa katselimme ehkä vähän tylsästi ikkunan...

2016 VIISUFINAALI RUOKINA

...Vuoden 2016 euroviisujen juontajina Tukholmassa toimivat Petra Mede sekä viime vuoden Heroes voittajakappaleen esittäjä Måns Zelmerlöw. Tuulikummun ruokaviisut voitti viime vuonna Janssonin kiusaus. Miten käy tänä vuonna? 1. BELGIAPATONKI5 dl...

ASUNTOMESSUT 2016: SUOSIKIT + TÄRPIT

...ovat saaneet jäädä luonnontilaan ja rakentaminen on hienotunteisesti ottanut oman paikkansa niiden keskellä. Tässä postauksessa esittelen teille näiden messujen suosikkitalot + annan vinkit onnistuneeseen messupäivään. Kohde 24: KannustaloKuvasarjan aloittaa itseoikeutetusti...

Turku Food Walk 2016 - viisi parasta ravintolaa

...poiketen tämä Sevilla toimii itsenäisesti. Rapuja saatelleessa öljyssä oli hieno paahteinen valkosipulisuus, mutta ravuista itsestään ei niin suolaa kuin makuakaan löytynyt. 9. Svarte Rudolf: Lämmin kanaleipä aurajuustokastikkeella Svarte Rudolfin annoksessa oli...

Vinkit Taste of Helsinki 2015- festareille

...shampanjalla. Andre Clouet’n Blanc de Noirs Extra Brutissa esimerkiksi on hieno suutuntuma, mutta hinta on vain 6 mk.  Liharuokiin siirtyessä kannattaa tsekata Hewitsonin upeat australialaiset punaviinit – omaksi suosikikseni nousi...

Ylläsjoulu 2015

...jo Kolarissa. Aattoaamu sujui perinteisissä merkeissä riisipuuron ja Lumiukon kera. Nukuttiinpa pienet päikkäritkin. Lahjojen jakoa, valmistautumista, ja…… Ravintola Poroon jouluaaton illalliselle. Poro oli hieno sisältä ja varsinkin ulkoa, ja ruoka...

Kisaraportti: Barcelonan maraton 2015

...nyt jalat tuntuvat palautuneen paremmin kuin Melbournen ja Köpiksen jälkeen. Huomenna voisi mennä jopa testaamaan pikku lenkkiä 🙂 Vuoden 2015 kisakausi startattu hymyssä suin – tästä on hyvä jatkaa!...