Kausi 2016 alkoi idätyksillä

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: akvaarioidätysIdätysKausi 2016kookoskuituPerliittireseptitturveJulkaistu seuraavalla sivustolla

Tästä se sitten taas lähtee, nimittäin uusi kausi. Kausi tulee olemaan poikkeuksellinen verrattuna moniin aikaisempiin kausiin ja tämän kauden tavoitteena on tehdä asiat yksinkertaisemmin ja toivon mukaan vähemmän stressaavasti. 

Viime kaudella lajikekirjo oli valtaisa ja myöskin kirvat tuottivat päänvaivaa. Noh, kirvoista ei voi tietää, mutta kauden uusilla järjestelyillä…
Julkaistu seuraavalla sivustolla Tästä se sitten taas lähtee, nimittäin uusi kausi. Kausi tulee olemaan poikkeuksellinen verrattuna moniin aikaisempiin kausiin ja tämän kauden tavoitteena on tehdä asiat yksinkertaisemmin ja...

Läheiset reseptit

Kausi 2016 alkoi idätyksillä

...voimakas kookoksen haju, joka on monelle tuttu joka on kookostuotteita aikaisemmin turvotellut.Lisäsin seokseen myöskin perliittiä tuomaan ilmavuutta. Näin polkaistiin kausi 2016 käyntiin. Aloitus on tavanomaista myöhäisempi, mutta toivottavasti se etenee...

Juhannuskakku ja juhannusristeily 2016 – Jaanipäevatort ja jaanipäevakruiis 2016

FIN Me leivoimme mansikka-kermavaahtokakun Juhannuksen kunniaksi. En laita kakun reseptiä blogiin, koska mansikka-kermavaahtokakkuja löytyy jokaiselta palstalta. Laitan juhannuskakun kuvan siksi blogiin, koska me leivoimme tyttäreni...

Handicap kausi alkakoon & Koda 10 viikkoa!

...se vain alkoi makoilla maassa ja kuulosti hirmu kipeältä. Ihemettelin tilannetta kovin, että mitäs tuo nyt alkoi makoileen, eikös meän pitäny mennä jonnekki. Onneksi joku setä kaappasi minut syliin maasta...

Treenipäivä 27.08.2016

Mikä on Treenipäivä? Se on Suomen suurin kuntotestitapahtuma joka lauantaina 27.08.2016 järjestetään Kampin Narinkkatorilla, nyt toista kertaa. Parisen kuukautta sitten selailin Facebookia ja silmiini osui...

Hetta-Pallas: Minä, kaveri ja kamera.

...syönnin ja pienen huilin jälkeen alkoi kapuaminen ylös Pyhäkeron huipulle. Nousu alkoi loivana, mutta muuttui jyrkemmäksi mitä lähempänä huippua aloimme olla. Nousu oli melko tiukka ja huilia piti välillä vedellä. Lakka...

Kausi lähenee loppuaan ja ajatuksia tulevasta

...Aika näyttää mitä tapahtuu ja nähdäänkö täällä kenties ajattomia artikkelimaisia julkaisuja vai kuihtuuko blogi hiljalleen pois. Tämä kausi on tarkoitus jatkaa entiseen malliin loppuun, jos ja kun kerrottavaa tulee....

2016 VIISUFINAALI RUOKINA

...Vuoden 2016 euroviisujen juontajina Tukholmassa toimivat Petra Mede sekä viime vuoden Heroes voittajakappaleen esittäjä Måns Zelmerlöw. Tuulikummun ruokaviisut voitti viime vuonna Janssonin kiusaus. Miten käy tänä vuonna? 1. BELGIAPATONKI5 dl...

Miltä kesän parhaan festarin, Taste Of Helsingin 2016 kattaus näyttää?

Osallistuin viime vuoden tapaan Taste of Helsingin ravintolasafarille. Vierailimme Murussa, Kolmos3ssa, Pastorissa sekä Tocassa. Kullakin ravintolalla oli tarjota aivan ihania makuja – enkä malta odottaa,...

ASUNTOMESSUT 2016: SUOSIKIT + TÄRPIT

–  Terveiset Seinäjoen asuntomessuilta! Tämänvuotinen messualue sijoittuu Pruukinrantaan ja yli 40 kohdetta tarjoaa asumisen uutuuksia taatusti jokaiselle!Alue on kauniisti sopusoinnussa luonnon kanssa. Jäkälämättäät ja puolukan...

Appelsiini-inkivääri-vaniljakakku - HUV 2016!

... Hyvää alkanutta uutta vuotta 2016! Meillä juhlaa vietettiin pienimuotoisesti kotona hyvää ruokaa, kuplivaa ja tietysti täytekakkua nauttien. Rakettien pauketta ja väriloistoa katselimme ehkä vähän tylsästi ikkunan...

Taste of Helsinki 2016

...suolaa sisältävä, meille aivan liian suolainen. Sitten alkoi tehdä mieli jotain jälkiruokaa ja Taste of Helsingin opaskirjasta selattuamme, päädyimme maistamaan Hella & Huoneen annosta ”Herukkapensa”. Annoksessa oli herukanlehtivaahtoa, paahdettua valkosuklaata...

27.6.2016

... Juhlat on nyt hetkeksi juhlittu joten tervetuloa arki. Juhannus alkoi jo pienellä varaslähdöllä viime torstaina kun vietimme keskimmäisen höpön kanssa perinteiset yhteissynttärit. Juhannus kului omalta osaltani...

Turku Food Walk 2016 - viisi parasta ravintolaa

...päivää onkin. Me tosin lähdimme tositoimiin ja otimme tavoitteeksi syödä läpi joka ikisen ravintolan tarjonnan. Loppupuolella alkoi olla leppoisuus vähissä – mistään piperrysannoksista kun ei todellakaan ole kyse. Ainoa väliinjätetty ravintola...

Juhannus 2016.

...haha 😀 Pelattiin myös beach volleyta, käytiin järvessä uimassa, paljuiltiin ja nautittiin ihanasta kuumasta kesäsäästä. Ja kun yö alkoi tulemaan vastaan, pääsi Alex nukkumaan rauhassa yöuniaan, kun me muut nautimme...

Isänpäivä: kurpitsapullat ja suklainen crème brûlée

... KurpitsapullatHuh! Kiireinen kausi on takana ja kesäkausi alkanut. Ja tällä tarkoitan tietysti treenikautta, sillä niin tanssi- kuin muissa harrastuksissani kausi alkaa syksyllä ja päättyy toukokuussa. Yksi...

Operaatio Intia: Goalta Gujaratiin

...Otetaan vertailukohdaksi vaikka jääkausi. Viimeisin, eli Veiksel-jääkausi alkoi noin satatuhatta vuotta sitten ja päättyi noin kymmenen tuhatta vuotta sitten. Suomi asutettiin luolamiesmölleillä kun jää vetäytyi n.9000 vuotta sitten. Intian niemimaa...

Ystävänpäiväbrunssi 2016

Moikka! Järkkäsin viikonloppuna taas pienen ystävänpäiväbrunssin, jonka teemana oli puuro. Haudutin kattilassa Sadonkorjuupuuroa ja siihen sai valita mieleisiään täytteitä: mansikoita, punaviinimarjoja, pähkinöitä, siemeniä ja pähkinävoita....

2016 EUROVIISUT RUOKINA 2. semifinaali

Euroviisujen ensimmäisen semifinaalin viisut on nyt esitetty ja pisteet annettu. Harmittavasti Suomen tie kisoissa päättyi eikä vienyt finaaliin asti. Kymmenen ensimmäisestä erästä finaaliin jatkavaa maata...

Äitienpäivän tarjottavat 2016

... Heippa! Sunnuntaina muistettiin äitejä notkuvalla aamiaispöydällä, lahjoilla ja halauksilla. Meillä aloitettiin terassikausi kattamalla aamupala ulkoeteiseen, sillä olihan lämpötila jo lähemmäs hellelukemissa.Vegaaniruokavalio ja -leivonta kiinnostaa aina vaan...

Terassiprojektia 2016

Terassikelit alkavat jo kutkutella, vaikka vähän viima välillä osuu. Saimme terassin valmiiksi viime kesänä ihan elokuun lopussa, häät deadlinena, joten kauaa emme ehtineet siitä nautiskella....

Lakritsifestivaalit 2016, Stokholma

lakunenähämäys Internetistä soitettiin ja kysyttiin miten ois Viikkarilla lakufestareille siihen Glubenin viereen. Laivaan lastatiin minä, Heidi, vielä nimetön naisten naurattaja vauva, Jaana ja ainakin tosi...

Hieno 2015, kysymysmerkki 2016

Hieno vuosi, 2015, on kohta takanapäin. Se oli oikeasti hieno, ja olen ikionnellinen, että sain kokea ne jutut, jotka koin. Alkuvuoteen kuului monia täyttyneitä unelmia...

Mansikkakakku vaniljakreemillä - Äitienpäivä 2016

Tänä vuonna halusin juhlistaa anoppia perinteisellä mansikkakakulla. Sen verran myöhään olin liikkeellä, etten enää saanut kotimaisia mansikoita mistään. Joten, päädyin ruusupursotukseen. Kaunis ihan sellaisenaan. Täytteenä...

INSTRUN KEVÄÄN 2016 KEHYSMUOTI

BLOGIYHTEISTYÖKevään Indiedays blogipäivässä Helsingissä meillä bloggaajilla oli mahdollisuus tutustua Instrumentariumin tämän kevään kehysmallistoon. Suvilahden Kattilahallilla järjestetyssä tilaisuudessa Instrulla oli esittelyssä herkullisen värikkäät Fuzion Step in to...

Suklaakakku mustaherukkamoussella - Äitienpäivä 2016

Omaa äitiä juhlistettiin suklaisella kakulla. Pohjana oli tämä paholaisen kakku, jonka paistoin 20cm vuuassa. Olin vallan unhoittanut tämän ihanan pohjan. Täytteeksi päädyin tekemään mustaherukkamoussen, kun...

Isadora kesä 2016 - Tropical Paradise

...maailmaan. 528 Papaya // 526 Paradise Punch // 527 Tropical Fuchsia // 732 Papagayo Bluekaikki sävyt kausituotteitaSuositushinta 8,90€ Kynsilakat ovat tuttua Isadora laatua. Sivellin on ihanan leveä, jolla saa parilla...

2016 EUROVIISUT RUOKINA 1. semifinaali

Jälleen on se aika vuodesta kun laulut laitetaan paremmuusjärjestykseen. Tämän vuoden Euroviisujen 1. semifinaali käydään tiistaina 10. toukokuuta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Tuulikummun keiittössä...

Lihaa, lihaa ja taas lihaa - kiitoksia

...Silloin kun joskus nuorena ”heppuna” menin töihin legendaariseen Yrjö Wigren OY:n makkaratehtaaseen kepittäjäksi, jolloin alkoi loistava urani liha-alalla. Samat tai oikeasti samanlaiset vaatteet oli silloinkin, mutta nyt portin takana. Wigren...

Pikkumimmi 7kk

...sitten pitkän aikaa vain kerran. Noin neljän kuukauden iässä alkoi ensimmäiset hampaat tehdä tuloaan ja liikkumisharjoituksia jatkettiin unissa siihen malliin, että äidin silmäpussit alkoivat pikku hiljaa tummua. Muutama viikko sitten,...

Parempia yöunia etsimässä unikoululla

... Olen monessa Viian kuukausipostauksessa puhunut siitä, että en ole saanut aikaiseksi edes yrittää lopettaa Viian yösyöntejä, joita oli parhaillaan 3-5kpl/yö. Pikkuhiljaa Viia alkoi kuitenkin nukkua niin,...