Oreo Double Chocolate Cheesecake – Oreo-juustokakku (liivatteeton)

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Hyydytetyt kakut /Juustokakutreseptitsuklaaherkkuja.Julkaistu seuraavalla sivustolla


 Kreetan matkallamme törmäsimme ihanaan kahvilaan, jossa tarjoiltiin aivan mielettömän hyvää oreokakkua!Tuo kyseinen kakku on jäänyt mieleeni kummittelemaan ja nyt päätin kokeilla varioida sellaista itsekkin. Ja voi jösses, kun oli hyvää! 😛

Ainoa miinus kakussa oli liian  mureneva pohja, minkä lisäksi tuota maitosuklaatäytettä olisi saanut olla mielestäni…
...keksinpaloja ja ah niin ihanaa täytettä. :PEn siis itsekkään käyttänyt kakkupohjaan voita, vaan rouhin pohjaan pelkkää keksiä. Nämä kuvat on otettu pari tuntia kakun teon jälkeen ja kuten näkyy, pohja on...

Läheiset reseptit

Nutella-valkosuklaa juustokakku/Nutella and White Chocolate Cheesecake

...with Samppa’s approval. Even though the Triple Chocolate Cheesecake has been quite popular, it was not well received by Samppa. He is not a friend of dark chocolate and he...

Oreo Double Chocolate Cheesecake - Oreo-juustokakku (liivatteeton)

...  Kreetan matkallamme törmäsimme ihanaan kahvilaan, jossa tarjoiltiin aivan mielettömän hyvää oreokakkua!Tuo kyseinen kakku on jäänyt mieleeni kummittelemaan ja nyt päätin kokeilla varioida sellaista itsekkin. Ja voi jösses,...

Kolmen suklaan juustokakku/Triple Chocolate Cheesecake

...now, by poppular demand: the recipe for triple chocolate cheesecake. After last Friday’s graduation party, several people have asked for this recipe and here it is. Triple Chocolate Cheesecake28 cm...

almiakki-suklaajuustokakku/Salty Licoriche and Chocolate Cheesecake

...new cheesecake. Really the cake is just Triple Chocolate ”Emmie” cheesecake with salty licorice added. The recipe goes like this: Salty Licorice and Chocolate Cheesecake26 cm cake tin, about 16-18 pieces...

Kiss cake that is bound to steal everyone’s heart

...chocolate and strawberry cheesecake. The base is a traditional crispy biscuit base, flavoured with cocoa powder. The top is filled with a bunch of fresh strawberries topped with a sugar...

Valkosuklaa-cassis juustokakku/White Chocolate and Cassis Cheesecake

...menu but for dessert I made a new cheesecake.First the recipe and then some more comments.White Chocolate and Cassis Cheesecakecrust:200g oatmeal biscuits50g butter Crush the cookies finely. Melt the butter...

Pieni Oreo-juustokakku

...leikkaa leivinpaperista hieman korkeampi suiru, jotta kakku saa kohotessaan tukea siitä eikä valu reunan yli. In English: Small Oreo Cheesecake Do you know that cheesecake episode of Friends? I get...

Oreo-juustokakku browniepohjalla

...Töissä eli miljoonassa kaupassa sahatessani oon nyt jo niin monta kertaa kiinnittänyt huomion keskikäytävillä vaaniviin Oreo-pötköihin, että päätin vihdoin tehdä tätä Jenkkilästä tuttua juustokakkua. Vein näitä kakkupalasia mukanani teatterille, synttärikakkuna...

Oreo Cheesecake Brownies

...hetkinen lemppari: Oreo Cheesecake Brownies! Nam! Pelkkä nimikin kuulostaa jo todella herkulliselta. Alkuperäisen reseptin löysin lemppari blogistani: *click.* Suosittelen kaikkien kokeiltavaksi tätä reseptiä 🙂 Brownie osaan: 250g   tummaa suklaata200g...

Mustikka-juustokakku / Blueberry cheesecake

... Mustikat ja juustokakku todellakin kuuluvat samaan otsikkoon. Niin hyvä yhdistelmä se mielestäni on. Tätä kakkua olen moneen kertaan tehnyt ja se on noussut hyville sijoille juustokakkujen...

Kirsikka-suklaakakku / Cherry Chocolate Cake

...Kivet tietysti poistin paitsi koristeista. Kirsikka-suklaakakkuCherry Chocolate CakeEi ole muuten kirsikankivenpoistaja mikään turhake! Suklaakakkupohja1,5 rkl espressoa45 g tummaa suklaata90 g siivilöityjä vehnäjauhoja1 rkl kaakaojauhetta½ tl kanelia3 huoneenlämpöistä munaa 90 g...

Paahdettu valkosuklaakakku / Roasted white chocolate cake

...bake again. And burn your chocolate and put it in a blender so it becomes smoother and then bathing in all of that awesomely tasty mixture of flavors and textures....

Ravintolapäivä 17.8.2014

...while baking in a bain marie. For cheesecake batter: Preheat oven to 160°C. Melt butter and white chocolate in a double boiler. Leave to cool a bit. Beat cream cheese...

White Chocolate Cheesecake with Raspberries

...old last week, this was his birthday cake. White Chocolate Cheesecake with Raspberries20 cm/8 inch springform pan, 8-10 portions. Cooking time 1 h 30 min, active time 40 min IngredientsFor...

Italialainen raparperi-juustokakku / Italian Rhubarb Cheesecake

...(maizena)1 tsp grated lemon zest1 tsp baking powder Filling:400 g rhubarb1 1/2 dl caster sugar½ dl water1 tsp grated lemon zest5 gelatine leaves 2 dl double cream250 g mascarpone cheese250...

Italialainen raparperi-juustokakku / Italian Rhubarb Cheesecake

...(maizena)1 tsp grated lemon zest1 tsp baking powder Filling:400 g rhubarb1 1/2 dl caster sugar½ dl water1 tsp grated lemon zest5 gelatine leaves 2 dl double cream250 g mascarpone cheese250...

Chili-suklaacookiet / Chili Chocolate Cookies

...nyt kasvi on leikattu tapiksi. Ensi vuonna, jos saan tuon talvetettua, voisi odottaa enemmän. Chili-suklaacookietChili Chocolate CookiesPeteneron maku on habaneromainen: hedelmäinen ja aromikas. Polte kertyy pikkuhiljaa nielussa, eikä ole pistävä....

Jouluinen rocky road

...and changes you can think of, so go through your cupboards and mix a little bit of everything together!200g chocolate, melted60g butter, melted2dl marshmallowsdried fruit and berries (raisins, cranberries)nuts (pecans,...

OREO-JUUSTOKAKKU

... Blogin on pitänyt hiljaiseloa viime aikoina,töitä riittää eikä enää iltaisin ja vapaalla ehdi eikä jaksa keskittyä tähän :(.Syksyllä kokeilin tätä Oreo-juustokakkua,oli kyllä makiaa, makean nälkä talttui...

OREO KUPPIKAKUT

... Oreot kuuluvat ehdottomasti suosikkiherkkujeni joukkoon, ja niinpä etsin jatkuvasti uusia herkullisia Oreo-reseptejä. Tein jo viime syksynä Oreo-juustokakkua, ja tällä kertaa kokeilin Oreo-kuppikakkuja, nam! Ja Oreoita ei näistä...

Oreo jäädykekakku

...alkoi kyselemään koska aion tehdä sen oreo kakun. Sitten tässä yhtenä viikonloppuna päätettiin pyytää ystäviä kylään ja tein pikaisesti kakun tarjolle. Tuli aika hyvää! Pohja:1 1/2 pkt Oreo-keksiän.50g sulaa voita...

Suklaa-kinuskileivokset / Molten chocolate and salted caramel tarts

...to get the caramel and chocolate ooze all over my plate or room temperature with a nice contrast between the crunchy pie crust and the inside which is still a...

Brownie valkosuklaalla ja saksanpähkinöillä / Chocolate Chip Walnut Brownie

.../ walnuts Tummasuklaa fudge kuorrute / Dark Chocolate Glaze 3 dl kuohukermaa / single cream 1 dl täysmaitoa / full fat milk1 dl vaalea siirappia / golden syrup1 tl jauhettua...

Minttusuklaatryffelit

...näitähän voi tarjoilla vaikka joulupöydässä kahvin kaverina ihan sellaisenaankin. Myös jääkaapin ylähyllyltä voi hyvin käydä napsimassa näitä silloin tällöin ohi kulkiessa. Toimii tosi kivasti, testattu on. In English: Chocolate and...

Oreo Cupcakes

... Myös näitä Oreo cupcakeja oli meidän Ravintolapäivän kahvilassamme viime lauantaina. Suklaapohja on vanha tuttu pohja, jota käytän yleensä aina kun leivon suklaacupcakeja, mutta laitan sen nyt...

Kuningattaren Juustokakku (liivatteeton)

...Juustokakku Pohja:350 g Rainbow Kaurakas mustikkatäytekeksejä100 g voita/margariinia Täyte:3 dl kuohukermaa1,5 dl Multi-hyytelösokeria2 prk (eli 400 g) (Valion) kuningatar-rahkaa Päälle:vadelmakastikettatuoreita vadelmia (ja mustikoita, kun tein kakkua, ei ollut vielä mustikka-aika...

Kuningattaren Juustokakku (liivatteeton)

...Juustokakku Pohja:350 g Rainbow Kaurakas mustikkatäytekeksejä100 g voita/margariinia Täyte:3 dl kuohukermaa1,5 dl Multi-hyytelösokeria2 prk (eli 400 g) (Valion) kuningatar-rahkaa Päälle:vadelmakastikettatuoreita vadelmia (ja mustikoita, kun tein kakkua, ei ollut vielä mustikka-aika...

Red Velvet Cheesecake

...cheesecake. Cheesecake Factorysta saa nimensäkin mukaisesti juustokakkuja, ja ei vain muutamaa laatua, vaan erilaisia makuja on niin paljon, että listaa lukiessaan saa päänsä pyörälle! Tätä kakkua on aina ikävä kun...

Red Velvet Cheesecake

...(Brown Eyed Baker)12 annosta Cheesecake 900 g huoneenlämpöistä tuorejuustoa1 1/4 cups sokeria4 kananmunaa3/4 cup kuohukermaa1 rkl vaniljasokeria Red Velvet Cake 225 g huoneenlämpöistä margariinia1 1/2 cups sokeria2 kananmunaa1/4 cup +...

Mango-juustokakku/Mango Cheesecake

...kesällä, ei vain koskaan oikein voi täysin suunnitella koristelua. Kauppojen valikoimat määräävät kakun ulkonäön… The Cakewalk cake family has got a new member: a mango flavor cheesecake. I’ve made quite...