Kouluruokaprojekti Osa 3 – School Meal Project Part 3

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: KastikkeetKouluruokalihareseptitJulkaistu seuraavalla sivustollaLäheiset reseptit

Kouluruokaprojekti Osa 3 – School Meal Project Part 3

Julkaistu seuraavalla...

Kouluruokaprojekti Osa 1 – School Meal Project Part 1

Julkaistu seuraavalla...

Kouluruokaprojekti Osa 2 – School Meal Project Part 2

Julkaistu seuraavalla...

Vuonna 2014 luetut kirjat

...(Outolintu – trilogia #2) Ensimmäinen luettu kirja syyskuulle. Outolintu – trilogian toinen osa oli ihan ok, mutta ei yhtä hyvä kuin ensimmäinen. Odotan kyllä innolla elokuvaa! 32. Annukka Salama: Harakanloukku...

Project life kerää valokuvat yksiin kansiin

...kännyköistään ja lapset ovat kirjoittaneet ylös omia muistojaan. Uskon, että ne sivut ovat myöhemmin hyvinkin tärkeitä. Project life taltio perheemme arkea aika hauskalla tavalla. Tulostan yleensä mukaan kaikki instagramkuvat, osan...

Chiliä kasvihuoneeseen osa 2/3

... Eilen se alkoi talvetetuilla vuoden –12 chileillä ja tänään se jatkui tämän kauden uusilla taimilla. Osan kohdalla ei niinkään voida puhua enää taimista, koska osa on...

Kesän kaunottaret Osa 3

... Elokuun pimenevässä illassa virittäydytään täällä loman loppumiseen ja arjen alkuun.Postauksessa kuitenkin vielä kesäisiä puutarhakuvia; osa 3:Daaliat kukkivat kiitollisesti, vaikka osoittautuivatkin etanoiden lempiruoaksi. Pitäisi keksiä jokin tepsivä...

Vauvanruokavinkkejä, osa 3: puurot sekä hedelmä- ja marjalisukkeet

... Hiljattain kirjoitin vauvan itse tehdyistä ruoista osan kaksi, kasvissoseista vauvalle, ja pari vuotta sitten osan yksi, sekalaisia vinkkejä sekä bataatti-kanaruokareseptin. Tässä seuraa sarjan kolmas osa, jossa...

Pikaburritoita ja tunnelmavalaistusta pihalle osa 3!

...niitä hämäräkuvia, joissa valaistus todella pääsee esille! Mukavan aurinkoista päivää! With ♥ from beach house kitchen The post Pikaburritoita ja tunnelmavalaistusta pihalle osa 3! appeared first on beach house kitchen....

Project Kalevankatu: Happy Food Garden

... Tänään Project Kalevankadussa vuorossa Happy Food Garden. Kaikista lounaspaikoista, joita tässä lähellä on, käyn varmaan eniten Happy Food Gardenissa. Yksin, Sampan kanssa, ystävien kanssa. Voisin varmaan...

Hyvän kahvin lähteellä – Helsinki School of Coffee

... Sain kunnian osallistua keväällä kutsuttuna Kaffa Roasteryn Helsinki School of Coffee -kahvikursseille. Varsinainen kurssitoiminta avattiin suurelle yleisölle vastikään. Oletpa sitten aloitteleva kotibarista tai jo piintynyt kahviaddikti...

3 Girls, 3 Days and the Green, Green Lappeenranta

...pepitaruutuisen kukkaron oikeassa alakulmassa? Silja Symphonyn henkilökunta löysi viime syksynä laivan uudistamisen yhteydessä pari laatikollista käyttämättömiä kokin housuja. Suuri osa vanhanmallisista housuista oli suurta kokoa, jopa kokoa 64, joten kankaan...

Laulasmaa, 9.-11.5.-15, osa 3

Kertomus jatkuu, hieman myöhässä, mutta jatkuu kuitenkin! 😉  Viime postauksessa jäätiin siihen, että palasimme pyöräreissulta hotellille. Reissulla oli alkanut olla jo sopivasti nälkä, joten päätimme...

Rooma, osa 3

...jne), joihin köyhillä turisteilla ei tietenkään ole varaa.5) Valikoimat on tosi pieniä, lähinnä yksittäiskappaleita jotain superpientä kokoa.Mutta jotain positiivistakin: laukut ja kengät olivat katukaupoissakin erittäin laadukkaan oloisia, suurimmaksi osaksi nahkaa....

60v juhlintaa, osa 3: minttusuklaa-raakakakku ja muut makeat

Synttäreiden tarjoilupöydän makea pääty koostui raakaherkuista. Vanhat tutut (ja ah niin herkut) lakupallerot tein tällä ohjeella. Sankarin toiveesta tein kuningatarkakun 1,5 kertaisena ja isompaan vuokaan....

Itsetehty sima – vapun ykkösjuoma

...kuoren keltainen osa1/5 tl tuorehiivaa (herneen kokoinen pala) pulloon: sokeria, rusinoita Pese sitruunat hyvin. Käytä luomua, jos mahdollista. Kuori sitruunan keltainen osa esim. perunan kuorimisveitsellä. Poista sitruunoista vaalea osa kokonaan...

Blogisynttäreiden 3-kerroskakku - CT4U 2 vuotta

...Jaa 28 sentin kakkupohja 3:een kerrokseen. Leikkaa muut kakkupohjat kahtia. Laita esivalmisteltujen vuokien pohjalle 1 kakkukerros.  Kakku kasataan vuokiin niin, että alimmaksi tulee silein pohja, eli se osa, joka on...

Makumatka Kiinaan Osa 2: Sichuan

...valtaan Sichuanilaisen keittiön ja kirjoitan ehkä vähän aiheen vierestäkin. Ja tässäkin on kestänyt aikaa, sillä kesäni vei toinen elämäni suurista rakkauksista, eli teatteri ja pääosa Kekkosena Korpilahden teatterissa. Kesäkuussa ei...

Project Kalevankatu: Sis. Deli+Café

...seuraavaksi on perjantai ja syöksymme taas kohti viikonloppua. Ehdin kuitenkin tämän viikon aikana testata uuden Project Kalevankatu- lounaspaikan – vieläpä sellaisen, jossa en ole aiemmin käynyt. Sis. Deli+Cafén yksi viidestä...

Joulukuu 1/3

...huomenna, mutta meillä on Frozen-pippalot osa kaksi sunnuntaina eikä mahdu vieraat sisään jos tuossa keskellä olkkaria nököttää kuusi. Otaksun. Frozen-synttärit osa yksi oli jo tosi ihanat, laitan kuvaraporttia bileistä sitten...

Gastrodontin Espanja - Osa 1: Tapas.

...illan resepteistä kiireisimmille:Menu Paahdetut sokerimantelit Sangriaa 1.KattausPekonitaatelit Tortilla españolea Paistettua valkosipulileipää ja chorizoa 2.KattausSerranokinkkua ja Hunajamelonia Uunitomaatteja paahdetun valkosipulin kera Manchegolla ja chilikatkaravuilla täytetyt munat Tuoretta maalaisleipää valkosipuliöljyllä 3.KattausMaalaisleipää vuohenjuustolla ja...

Project Kalevankatu: Gran Delicato

... Tänään Project Kalevankatu jatkui jälleen, kun lounastin Gran Delicatossa Kalevankadun ja Albertinkadun kulmassa. Olen kyllä tiennyt paikan olemassaolosta jo pitkään mutta en ole ihme kyllä siellä...

Juhla-asu 3-vuotiaan synttäreille

...lyhyt, vähän nukkainen kotelohame, jota en juhlaan laittaisi)Tämä hame on ihan sopiva tällaiseen tilaisuuteen. Ongelmaksi tulikin yläosa.Mekon kanssa on niin helppoa, kun on vain se mekko. Nyt pitääkin taas jo...

3:n lannoitteen emoliuos- ja ravinnelaskuri

...litran emoliuosastiaan menee noin hieman yli 9 litraa vettä. Mitta ei ole tarkka koska osa lannoitteesta liukenee ja eikä suoraan lisää tilavuutensa verran nesteen tilavuutta. Tärkeintä oikean vahvuuden kannalta on...

Osa 19 - Leipää meiltä ja maailmalta

...joten ryhdyin tuumasta toimeen… Hiivaleipä (2kpl) 0,5l vettä2/3 tuorehiiva1rkl suolaareilu 1rkl siirappia13-14dl hiivaleipäjauhoja25g leivontamargariinia Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, siirappi ja suurin osa jauhoista ensin puuhaarukalla sekoittaen ja lopulta...

Mustaa lohta ja raakaa kakkua humppaliiterissä: valokuvausworkshop osa II

...1 limen mehu —– 200 g ranskankermaa —– 800 merilohta fileenä hienoa merisuolaa Leikkaa purjo kahteen osaan: vaalea varsiosa erikseen ja tummemmat lehdet erikseen. Halkaise molemmat osat pitkittäin, huuhtele väleistä...

Reseptejä YO-juhliin, osa III, tuulihatut

...notkistamaan seosta, jätä tarvittaessa osa kermaviilistä käyttämättä, jottei seoksesta tule liian löysää. Anna maustua jääkaapissa3. Leikkaa tuulihatun lakki puoliksi irti ja täytä tuulihattu täytteellä juuri ennen tarjoilua Valmistusaika: tuulihatut: 30...

Pääsiäinen. Osa II

...ja lohko maa-artisokat ja perunat. Laita ne heti kylmään veteen, jossa on vähän sitruunamehua. Kaada osa vedestä pois, kun alat keittämään. Lisää kerma. Keitä kypsiksi. Kaada osa nesteestä pois. Soseuta...

Rooma, osa 1

...nurkilta hotelli Whitesta, joka oli 4 tähden hotelli kivasti siinä kivenheiton päässä kaikista Rooman tunneituimmista nähtävyyksistä.Koska kuvia on paljon, jaoin kuvat kolmeen osaan. Tässä ensimmäinen osa: Olin muuten ensimmäistä kertaa elämässäni...

Kuinka toteutan paaston oikein? - Tietoa ja kokemuksia osa 2.

...1,2 kiloa, mutta tästä suurin osa on maksan sekä lihasten glykogeenia (varastohiilihydraattia) ja siihen sitoutunutta nestettä. Heti, kun keho saa jälleen riittävästi hiilihydraattia ruoan ja juoman muodossa suurin osa tästä painosta tulee takaisin. 1 gramma...