Lääkärimuusikot estradilla – konsertti tieteen hyväksi

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: MusiikkireseptitvalokuvausJulkaistu seuraavalla sivustolla


Heidi Lehmuskumpu ja Millhill Big Band.

Marraskuussa pidettiin Savoy-teatterissa konsertti lääketieteen hyväksi, jossa paitsi nautin korkeatasoisesta musiikista niin myös kuvasin. Ohessa muutama kuva konsertista.


Uvula Aurea.


Southern Healing Men.


Southern Healing Men.
Läheiset reseptit

Lääkärimuusikot estradilla - konsertti tieteen hyväksi

... Heidi Lehmuskumpu ja Millhill Big Band. Marraskuussa pidettiin Savoy-teatterissa konsertti lääketieteen hyväksi, jossa paitsi nautin korkeatasoisesta musiikista niin myös kuvasin. Ohessa muutama kuva konsertista. Uvula Aurea....

Arvuuttelun tulos ja fiilistelyä Westerbackilta sekä konsertti-ilta

Onpa ollut erilainen viikko, mitä aikaisemmin! Niin paljon on mahtunut kaikenlaista elämyksellistä ihanaa viikkoon, että hyvä kun itse mukana pysyn. KIITOS KAIKILLE ONNITTELUISTA!!! Osallistuin siis...

Kevät yllätti ulkoilijat

...Bonbonin kanssa löhöilemään puiston nurmelle. Nyt nautin kuitenkin keväästä ja vasta heräävästä luonnosta. Huomennakin pitää suunnata matka Puolalan mäelle, sillä Turun filharmonisen orkesterin 7 Kukkulaa soi -konsertti kuulostaa kokemisen arvoiselta....

Lihakeittoa kolmoiskierteellä.

...kalvot jotka joskus kiusaavat syöjää halvemmissa lihapaloissa, sulavat ja liha mureutuu suussa sulavaksi kuin nyhtöpossussa konsanaan. Tieteen kielellä kollageeni denaturoituu gelatiiniksi, eli kollageenin kolmoiskierre kiertyy auki kaksoiskierteeksi. (Sama muuten tapahtuu...

Blogihiljaisuudesta Varsovaan 1. osa

...perillä. Ainakin me oltiin, sillä hotelli Polonia Palace sijaitsee vastapäätä tätä Kultuurin ja tieteen palatsia, joka oli aikoinaan Stalinin ja Neuvostoliiton lahja Puolan kansalle. Niin. Lahja. Ensiksi saksalaiset iski tänne...

Kiireisen Quinoa-Avocado Wrapit (V)

...josta rahaa ei edes halua pyytää, löytää uuden omistajan ja roskiin ei tarvitse heittää. Kuten esimerkiksi kolmen vuoden pino tieteen kuvalehtiä, jotka haetaan illalla turvaan paperinkeräykseltä. Uusi asunto on huolitellumpi...

Gastrodontin Espanja - Osa 1: Tapas.

...uudelleen Blaise Pascal vasta 1600-luvulla. Pimeä keskiaika oli synkkää aikaa tieteen kannalta.          Rooman hajoamisen jälkeen 400-luvulla Hispania ränsistyi tehokkaasti. Alueelle muutti vandaalien germaaniheimo, josta myös Andalusia...

Siirappipikkuleivät, kuusenkerkkäsiirapista tietysti!

...Taidanpa keittää kupin teetä, ottaa pikkuleivän ja mennä katsomaan lisää kasaria. Teemalta tulee Pet Shop Boys:n konsertti, vuodelta 2009. Huomenna sitten väsyttää… Tervetuloa, Nora! Hyvää alkavaa viikkoa sinulle ja kaikille...

Kevään taika ja kiire

... Minusta usein tuntuu, että kevät on ristiriitainen vuodenaika. Se on ihanaa, täynnä uutta vihreyttä luonnon puhjetessa uuteen elämään. Aamu-yöstä kuuluu hieno lintujen konsertti ja puitten lehdet...

Terveisiä tekstien ja jouluvalmisteluiden keskeltä

...marraskuun puolessavälissä. Pääsyyni etelänmatkalle oli ihanaisen brittimiehen ja ex-The Smiths -keulakuvan, Morrisseyn, konsertti Finlandia-talolla. Samalla sain hyvän syyn kylästellä ystävän luona Kalliossa muutaman vuorokauden verran. Kolmas tarkoitus retkelleni oli etsiskellä...

Pääsiäinen Wienissä

...konsertti olisi ollut oikeasti parempi ilman tanssijoita. Tanssijoilla tosin oli haastavat olosuhteet, kun joutuivat tanssahtelemaan aivan liian pienellä alueella. Mozart yhdeksän pienen enkelin ympäröimänä.  Yksi kuva meistäkin 😉 Aivan Wienin sydämessä,...

Helpot Cake Popsit

...automatkan ja Titi-nallen konsertti alkoi raikua auton takapenkiltä. Itseäni tyydytti eniten tiiligrillin rakentaminen, johon sain vadelma-mustikkapiirakkatortun ja kahvien tarjoamisen vastikkeeksi ilmaiseksi tiilet naapurin mieheltä. Näppärästi se tuli koottua miehen ja...

Arvio Pi-pi Nallen talosta

...ensimmäinen näkemänsä nalle (Äitinalle) aiheutti spontaanin halimisrefleksin ja siitä se sitten lähti. Äitinalle teki ruokaa – taapero halimassa. Nallejen konsertti – taapero halimassa. Joku yleisön lapsista yritti vuorollaan esiintyä konsertissa...

Kahviloita ja kakkuja - äitienpäivänä ja muutenkin

...irtopohjavuoka.Jotain hyvää voisin tehdä, mutta vasta ensi viikolla. Pakastimessa on vielä karpaloita yksi pussillinen. Niistä saisi hyviä kuppikakkuja ja koristeeksi kinuskikermaa. Helatorstain kulttuuripläjäys oli Suomalaisia sävelhelmiä -konsertti Keuruun uudessa kirkossa.Sellisti Jussi...

Sitruunajuustokakku

...sieltä missä järjestetään varsinainen PuistoBlues konsertti Järvenpäässä. Mutta on siellä muutakin. Ihania kahviloita, käsityö- ja taidekauppoja, kesäteatteri ja ihana Tuusulanjärven ranta. Olen asunut Järvenpäässä muutaman vuoden nuorempana, enkä silloin käynyt...

YleXPop

...More to Love -blogista, jota itsekin luin aikoinaan ahkeraan. Meidät otettiin mahtavasti vastaan sekä YleX:n porukan että artistien puolesta; kaikilla oli meille hetki aikaa, vaikka konsertti oli pian alkamassa ja...

Terveisiä tekstien ja jouluvalmisteluiden keskeltä

...marraskuun puolessavälissä. Pääsyyni etelänmatkalle oli ihanaisen brittimiehen ja ex-The Smiths -keulakuvan, Morrisseyn, konsertti Finlandia-talolla. Samalla sain hyvän syyn kylästellä ystävän luona Kalliossa muutaman vuorokauden verran. Kolmas tarkoitus retkelleni oli etsiskellä...