Vintage Wine Bar & Bistro, Athens, Greece

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: kreikkaravintolatreseptitviiniJulkaistu seuraavalla sivustolla

From Christmas at Lefkada 2015
Vintage Wine Bar & Bistro could be seen from the balcony of our room.

On Saturday, 8th of January we left the Sfakiotes Residency with heavy hearts, already missing the residency cats. After a six hour bus ride we arrived…
Läheiset reseptit

Vintage Wine Bar & Bistro, Athens, Greece

... From Christmas at Lefkada 2015 Vintage Wine Bar & Bistro could be seen from the balcony of our room. On Saturday, 8th of January we left...

Sekaisin sokerista hilloja & Pikkelöityjä kasviksia ja vähän muutakin..

...eri kompinaatioiden yhdistelmät.Itse pidän yhden marjan tai yhden hedelmän hilloista – jonka makua voi korostaa tai muunnella, yrtillä tai muilla mausteella.Sekaisin sokerista hillomaku-yhdistelmiä: mansikka&raparperi, mansikka&karviaismarja, vadelma&mustikka, vadelma&punaherukka, mustikka&juolukka, mustikka&punaherukka, kirsikka&raparperi, kirsikka&karviaismarja, marja-aronia&omena,...

American Bar

...it is a hotel bar, it does not feel like a lobby bar at all. usually this place is very full too, but as with Vin Vin wine bar, American...

Sitruuna & Marenki, Marja & Kinuski, Jogurtti & Vanilja

...vaniljatanko, halkaisematon Yhdistä ainekset ja keitä hiljalleen kunnes sakenee (130`).Lisäksi: ***tuoreita marjoja: mustikoita, mansikoita, vadelmia: kerrosten väleihin kinuskin ja rahka-kermavaahdon kanssa sekä kakun päälle.**paahdettuja valkosuklaalevyjä**macaron-pikkuleipiä**italialaista marenkia viimeistelyyn. Jogurtti &Panna cotta4...

Kirjahyllyssä

...Andersson, Daniel – Kirjallisuus kautta aikojen antiikista nykyaikaan Coelho, Paul – ELÄMÄ – kauneimmat mietelauseet mm. Fielding, Noel & Barratt, Julian – The Pocket Book of Boosh Ijäs, Tuija &...

Sarjassa Yksinkertaista: Makupareilla parempaan arkiruokaan

...lempiraaka-ainettasi, jonka jälkeen listaa toiset kaksikymmentä mahdollista lempiraaka-ainetta, sekä katso mitä on jo keittiön kaapeissa ja rakenna oma ruokalistasi. Voit päättää valmistustavat ehkä vasta myöhemmin… Esimerkiksi: Riisi & SuppilovahveroPunajuuri & Mozzarella &...

Sarjassa yksinkertaista: Parsa & Muna - Ossobuco & Polenta - Mustikka & Lime

Perhe, elämä ja yksinkertainen ruoka..Kaikki asioita, jotka ovat vain yksinkertaisesti parasta. Parsaa ja uppomunaaSalad nicoiseOssobucoSitruunapolentaaMustikka-uunijäätelöLimepossetKeväinen juustokakku  Parsa ja uppomunaPuntti vihreää parsaa 4 kananmunaa etikkaa, vettä1 rkl...

Munakoiso & Polenta, Nieriä & Tomaatti, Luumu & Manteli

Paahdettua munakoisoa ja sitruunapolentaMunakoiso: itketettynä, villoitettuna, oliiviöljy-pesto -paahdettunaSitruunapolenta: kasvislientä, polentaa, sitruunankuori raastetta, kuohukermaa, parmesaani raastetta, nokare voitaLisäksi paahdettuja retiisejä, kukkien terälehtiä…Munakoisososekeitto3-4 munakoisoa kääritään folioon ja...

KOLMEN JÄLKIRUOAN SUNNUNTAINA: LIME & SUKLAA & VADELMA & APPELSIINI

KEY LIME -piirakka250g keksejä ja 100g suolatonta voitajauha keksit kutterissa, kaada koneen käydessä joukkoon hitaasti voisula. Painele seos piirakkavuoan pohjalle.Paista pohja 170 asteissa uunissa noin...

West - Mexican & Burger in Lefkada Town, Greece

... From Christmas at Lefkada 2015 West – Mexican & Burger We first visited the Island of Lefkada, Greece, in July of 2015. We were to spend...

Kitchen & Bar Dabbal, Lapland Hotels Tampere

...Kitchen & Bar Dabbaliin. Ja kuten illalliskattauksesta voi päätellä, meitä odotti melkoinen setti ruokalajeja yllätysmenun muodossa siihen sopivan viinipaletin kera. Alkuun nautimme talon herkullisia leipiä keittiön tervehdyksen eli paahdetun maa-artisokkakeiton...

Wine&Dine Club huippukokki Alex Nurmen opissa

...punasipuli lisuke Poro saltimbocca kurpitsapyre, suppilovahvero sipulipaistos sekä port-viinikastike Jälkiruoka pinjansiemen piiras sabayonne ja kinuski sekä haudutetut punajuuret ja timjami-creme fraiche Wine & Dine Club kiittää mahtavasta illasta Alex Nurmea....

Ristiäis- & hääkakku / Christening & Wedding Cake

...olisi sisäpiirijuttuna siili. Ristiäis & hääkakkuChristening & Wedding CakeHääkakkuosioon tuli päälle simppelisti ruusu… Hääkakun ruusuRose on a Wedding Cake…ja kakun alareunassa olevasta sangosta tippuu confettia… Sangollinen confettiaBucket full of confetti…joka...

Kevyttä & Herkullista Lomaa - ruokaa!

...Besancon – kasvisruoka filosofiaa! Ruokaohjeita, niille kaikille jotka haluavat painonsa putoavan ja silti syödä herkullista ruokaa lomallaAamiainenRaejuustoa & MarjojaAamujogurttiJogurttia/raejuustoa/maitorahkaa/ricottaa, pellavansiemen-/oliivi-/seesamöljyä, sitruunanmehua/greippimehua/appelsiinimehua, hunajaa/vaahterasiirappia, hienoksi jauhettuja siemeniä&hienoksi jauhettuja saksanpähkinöitä/hasselpähkinöitä/pekaanipähkinöitä&hienoksi jauhettuja leseitä/kauraa/tattaria/ohraa, marjoja.Sekoitetaan ainekset yksitellen jogurtin joukkoon.Jogurttia ja suklaakermaa,...

Bordeaux & maailman parhaita viinitiloja

...Lähes Bordeauxin keskustassa sijaitsee Chateau Haut-Brion ja heidän kakkosviininsä La Mission Haut-Brion Ennen viinitiloja meillä oli edessä kuitenkin ihan oikeaa ohjelmaakin, joista ensimmäisenä vierailu tunnetulla Chateau Lynch & Bagesin tilalla....

2014: Trash Pavilion & Fashion

...kierrätysmuotinäytöksestä, Catwalk ja muuta rihmankiertämää! Sateisesta säästä johtuen paikkana oli lopulta Bistro KoeHelsinki, Ravintola Juuren festivaaliravintola. (Mustavalkoiset kuvat Hanna K. Heikkilä, värikuvista kiitos eräälle nimettömälle kierrätyksen ystävälle!)  XXX, Katja K. Mirka-mekkoja ja Uniqeco-asusteita. Pauleen...

Perfect Boy & Picnic

...2012 Globe Hope & ”Paris” trench coat, made of a snow camouflage uniform that used to serve in the Swedish army Marimekko & ”Sukat makkaralla” wine glassesXXX, Katja K....

NIERIÄ & POLENTA | RAPARPERI & RAPARPERI

SUNNUNTAINA KOTONA – SAVUVOISSA KYPSENNETTYÄ NIERÄÄsavuvoi: voin voi savustaa hentoisesti savustuspöntössä tai vaihtoehtoisesti käyttää Maldon savusuolaa (kuumenna voi, lisää joukkoon Maldon savusuola ja kiehauta)Savuvoi laitetaan uunivuoan...

ILO & KIITOLLISUUS & ILO

Missä olen?  Minne tahdon?  Miten löydän? Helposti tulee ostettua sekä haalittua ympärille kaikkea sitä mitä ei oikeasti tarvitse…ja siinä sitä sitten on jotenkin eksyksissä kaiken turhan...

Limeposset & Paahdettu valkosuklaa & Vaahtokarkki

Limeposset2 dl kuohukermaa¾ dl sokeria½ dl siivilöityä limemehuaLaita kerma ja sokeri kasariin ja kiehuta kevyesti pari minuuttia. Yhdistä kerma-sokeri ja limemehu. Annostele massa tarjoiluastioihin ja laita...

Solstice, Sibelius & Soup

...and the sun comes out just for the opening night of Soivaksi kirjoitettu, a musical drama based on letters Aino and Jean Sibelius wrote each other; the touching performance was produced by Teatro Productions & OperArt...

Testissä Fast Hera80 Cookies & Cream ja Mansikka-Valkosuklaa + herkullinen resepti

...useita makuvaihtoehtoja, joista jokaiselle löytyy varmasti oma suosikki. Laajasta valikoimasta löytyy perinteisiä makuja, kuten suklaata, vaniljaa ja mansikkaa, sekä hieman erikoisempia makuvaihtoehtoja, kuten Lime-Valkosuklaa ja Cookies & Cream. Jälkimmäisen protskujauheen...

Crème brûlée & Marenkia & Sitruunaa

Italialainen marenki0,75 dl vettä 60 g1,5 dl sokeria 185 g100 g valkuaista (3 kpl) 100 g1 tl sitruunanmehua1 rkl sokeria 16 g (tomusokeria)*sopii pakastettavaksi*Keitä sokerilientä...

Vegaaninen "Täytekakku" (Kookosvaahto & Mansikat & Kaurakeksit)

Tämä serkkuakin herkumpi jälkkäri sopii myös heille jotka välttelevät maitoa ja kaikenlaisia muitakin eläinperäisiä tuotteita. Tietty jos käytät gluteenittomia keksejä, tästä tulee myös gluteeniton. Kyseessä...

Soil wine room

...cozy lettle restaurat Kolo on Helsinki’s Fredrikinkatu, that I liked a lot. It has now been replaced by 27 seat tapas and wine bar Soil wine room. Two weeks go, we...

KAHDENKOKIN MENUT

...ja simpukat. Ympäri vuoden maistuvia! Monet hedelmät, punajuuret, munakoisot, paprikat, bataatit. Makusteluun Makuparejam-a-k-u-ja &  t-u-o-k-s-u-jasavumuikkuja, punasipulia ja perunasalaattiasitrusmarinoitua siikaa ja vihanneksiasavumaustettua kalkkunaa ja karamellisoitua omenaapaahdettuja juureksia, minttua ja juustoam-a-k-u-ja &  v-ä-r-e-j-äjokirapusalaattia ja marinoitua fenkoliakylmäsavustettua...

Sähäkämpi Sweet & Sour

... Thaimaassa matkaillessani eräs paikallinen rouva tarjosi minulle sweet&sour -kastiketta, joka oli taivaallisen hyvää. Mutta, mutta… siellä oli klönttejä… ja siinä oli potkua kuin orivarsassa! Olin tottunut...

MexMex henkinen Broilersalaatti & Chipotlevinaigrette

...sirkkalehtimerkistä, niin  kannattaa klikata itsesi tänne .Lisää tietoa vihanneksista yms & reseptejä löytyy myös vihannes.net facebook sivuilta Kampanjassa bloggareita hieman kategorisoitiin tähän tehtävään ja minulle tuli teemaksi yrtit & salaatit. Hieman laittoi ajattelemaan sillä...

PURE BISTRO

... Pohjoisesplanadi 9, Helsinki.http://purebistro.fi/ Kun minut kutsuttiin syömään Pure Bistroon, en ollut ikinä kyseisestä ravintolasta mitään kuullutkaan. Tästä syystä kävin etukäteen katsastamassa ravintolan nettisivut, joiden perusteella saatoin...

Valencialainen Paella "riisuttuna" variaationa Nikka's Bar:in tapaan

...myös yksinkertaisempana versiona rakkaudella ja ”hartaasti valmistettu” paella on aina maukas!Olen valmistanut kasvissyöjäystävilleni vegaaniversiota ihan yksinkertaisesti korvaamaalla lihan tofukuutioilla, jonka olen paistanut pinnaltaan rapeiksi valkosipulilla aromatisoidussa oliiviöljyssä pannulla, suolannut&maustanut ja...