Herkullinen porkkanakakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: hyydykekakkukinuski/karamellileivonnainenreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


Tämä on versioni Australian Masterchefissä esitetystä Anna Polyvioun porkkanakakusta. Kyseessä on Australian vuoden jälkiruoka 2014. No, en ihmettele. Mutta: kotikokille nuo 12 elementtiä ovat kuitenkin hieman liikaa, joten jätin pari elenmettiä pois. Lisäksi olen oikonut hieman siellä, missä uskalsin. Tuo aprikoosi-porkkanasorbetti oli musta ihan superhyvää! Karamellikuorrutteen sijasta…
...ml kuohukermaa vatkattuna Karamellikuorrutus175 g sokeria140 ml vettä 150 ml kuohukermaa1 tl vaniljasokeria 1 rkl maissitärkkelystä1 rkl sokeria1 rkl vettäripaus suolaa 35 g valkosuklaata4 liivatelehteä Tuorejuustovaahto1 dl kuohukermaa100 g tuorejuustoa2...

Läheiset reseptit

Herkullinen porkkanakakku

...polttaa jotain (pohjaan), suosittelen, että keskityt vain kakun tekoon 🙂 Porkkanakakku100 g vehnäjauhoja80 g sokeria1 tl soodaa½ tl leivinjauhetta1 g suolaa1½ tl kanelia25 g saksanpähkinöitä50 g rusinoita2 kananmunaa75 g voita...

Pulla x 2 & mehevä porkkanakakku + ohje

...lisäksi lähti kokeiluun vaniljakierrepullat.Vaniljakreemiin lisäsin vielä valkosuklaamurskaa, mutta ei sen maku sieltä esiin tullut.Hyviä, kosteita ja kuohkeita pullia!Mehevä porkkanakakku…ja yhä se sama mehevä porkkanakakku.Mehevä porkkanakakku n.12hlö:2 munaa2dl fariinisokeria1½tl vaniljasokeria150g voita/margariinia sulatettuna300g...

Mehevä porkkanakakku

...ja kuohkea. Kuorrutteen tein puolitoistakertaisena ja käytin maustamattoman sulatejuuston tilalla Valio Viola vaniljatuorejuustoa. Ohje on ilmestynyt Maku -lehdessä Tiinan mehevä porkkanakakku nimellä. Olen käyttänyt tuota Valion vaniljatuorejuustoa mm. kuppikakkujen kuorrutteisiin...

Porkkanakakku | Carrot cake

... Tämä postaus on erityisesti mun veljelle, koska sen lemppari kakku on porkkanakakku! 😉 Ja tää resepti on kyllä hyvä! Vähän olen muokannut sitä mm. käytin margariinin...

Porkkanakakku + minidonitsit

... Klassinen porkkanakakku tuorejuustokuorrutuksella saa vappuisen ilmeen, kun se koristellaan samasta taikinasta leivotuilla minikokoisilla porkkanakakkudonitseilla. Lime raikastaa sekä kakkuosaa että kuorrutusta tässä porkkanakakussa. Riippuen siitä, pinoatko donitsit...

Sadepäivän ilo, porkkanapojan porkkanakakku

... Porkkanakakku on yksi niitä leivonnaisia, jotka herättävät allekirjoittaneessa vahvoja muistoja, jotka vievät milloin minnekin. Esimerkiksi päivää ennen esikoisen ennätysaikaista yllätys-syntymää leivoin töihini äitiyslomalle lähtökakuksi sen hetkisen...

Appelsiini-porkkanakakku

...hunajaa -blogin herkullisenoloista appelsiini-porkkanakakkua, mutta eksyin ihan sivuraiteille jo kauppalistaa tehdessä. Jaelin mainion idean ja luottoreseptini pohjalta syntyi kuitenkin mitä muhevin ja kostein porkkanakakku, jossa oli mukavan mausteinen maku ja...

Porkkanakakku

... Helpon porkkanakakun valmistat porkkanasoseesta. Makea tuorejuustokuorrutus kruunaa tämän mehevän ja värikkään kakun. Alkuperäinen resepti täältä: porkkanakakku Porkkanakakku Taikina: 3 dl sokeria3,5 dl porkkanasosetta2 dl öljyä4 kananmunaa4 dl...

Porkkanakakku kevyemmällä kuorrutuksella

...ja sokerista!” lopulta kuitenkin sain ihan asiallisen toiveen, että porkkanakakku olisi hyvä!  Haasteena kuitenkin oli, kun toiveen esittäjän bravuuri oli mikäs muukaan kuin porkkanakakku! Juuri saamani tiedon mukaan, kakku oli...

Porkkanakakku (Gluteeniton)

... Uunissa paistuu Gluteeniton porkkanakakku. Gluteeniton Porkkanakakku Ainekset 2 ½ dl Taloussokeria2 dl gluteenitonta jauhoseosta (esim. Semper mix)1/2 dl perunajauhoja1 tl leivinjauhetta1 tl soodaa¾ tl kanelia4 dl...

Täydellinen porkkanakakku

...kuitenkin, että täydelliseen porkkanakakkuun ei paljon muuta porkkanan, kanelin ja herkullisen tuorejuustokuorrutuksen lisäksi tarvita. Yksinkertaistakin yksinkertaisemman reseptin löysin Hellapoliisin sivuilta, ja voin tosiaan todeta, ettei mikään porkkanakakku (tai ylipäätään juuri...

Porkkanakakku

... Yksi ehdoton suosikkini on porkkanakakku. Tällä kertaa halusin kuitenkin tehdä tuosta suussasulavasta leivoksesta kakun. Ohje tähän löytyi Painted By Cakes blogista – tällä ohjeella tulikin erittäin...

Porkkanakakku vol 3

... Taas yksi porkkanakakku resepti testattu, tämä on toimiva jos ei halua niin hedelmäistä makua, vaan kunnon tuhdin porkkanakakun. Mehevä porkkanakakku Tarvitset:4 munaa4-5 keskikokoista porkkanaa2,5dl öljyä4,5dl vehnäjauhoja4...

Mehevä porkkanakakku

...ylös ihanan porkkanakakun ohjeen. Yritin olla tekemättä sitä, mutta en onnistunut. Oli ihan pakko tehdä ihanan kostea ja mehevä porkkanakakku. Sen salaisuus on appelsiinisiirappi, jolla kakku kostutetaan. Siitä huolimatta, että...

Porkkanakakku.

... Viime viikolla meillä juhlittiin nelivuotissyntymäpäiviä. Tarjottavia pohdittaessa päivänsankari esitti kaksi toivetta: porkkanakakku ja  Ryhmä Hau -kakku. Jälkimmäisen ulkoistin suosiolla itseäni taitavammalle kondiittorille, mutta ensimmäistä meillä leivottiin...

Keskikesän herkullinen kaunotar

...kotipajoissamme valmistuneeseen kosmetiikkatuotteeseen, viimeisimpänä Annukan valmistamaan, useampaakin luonnon tehokasvia sisältävään mustelmasalvaan.Itse innostuin yhdistämään mesiangervon toiseen kesäiseen herkkuun, Brita-kakkuun. Tuloksena olikin varsin herkullinen mesiangervobrita, jossa myös muut luonnon antimet pääsivät esiin. Reseptin...

Herkullinen kesäsalaatti

... Kesäisen herkullinen salaatti tuo veden kielelle. Tässä salaatissa on runsaasti erilaisia raikkaita aineksia ja lisäksi poroleikkeleitä jotka tuovat ruokaisuutta. Kirpeä kastike on maustettu karpalojauheella. HERKULLINEN SALAATTIfrisee...

Herkullinen gluteeniton siemenleipä

...jälkimmäisellä sain hitusen paremmin koossapysyvän leivän.  Herkullinen siemenleipä #12½ dl auringonkukansiemeniä1 dl pellavansiemeniä1 dl hasselpähkinöitä tai manteleita (tai puolet ja puolet)3½ dl kaurahiutaleita (täysin gluteenittomaan 100% gluteenitonta kauraa tai esim....

Helppo ja herkullinen Mustikkapiirakka

...vuokaan ja sitten uuniin paistumaan. Tämä on perintöresepti ja tätä olen soveltanut myös muissakin leivonnaisissani aiemmin, sillä se on vaan niin hyvä ja toimiva ja lopputuloskin on poikkeuksetta herkullinen.Mustikat voi...

Perinteinen porkkanakakku

...syöty enemmän myös kotioloissa. Porkkanakakku (normaalikokoiseen kakkuvuokaan)  Pohja3 munaa3 dl sokeria1,5 tl vaniljasokeria150 g voita tai leivontamargariinia sulatettuna4,5 dl porkkanaraastetta3 dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta1,5 tl kanelia Kuorrute150 g maustamatonta tuorejuustoa50...

Porkkanakakku ala Hummingbird Bakery

... Ensi lauantaina on ystäväni valmistujaisjuhlat ja sitä varten testasin tätä porkkanakakkua. Minua on sinne pyydetty leipomaan tosiaan ja teen muitakin herkkuja kuin vain porkkanakakun, mutta niistä...

Porkkanakakku tuorejuusto-kinuskikuorrutteella (Ve)

...jos sen laittaa jääkaappiin odottamaan, se mystisesti sieltäkin häviää. Vaikkei kyseessä nyt ihan täytekakku olekaan, mutta melkein. Porkkanakakuista löytyy miljoonaa eri versiota, joista jokainen lienee tekijälleen se paras porkkanakakku 4ever....

Porkkanakakku (luxusversio)

... Porkkanakakku De Luxe, ohje on Linda Lomelinon kirjasta Taivaalliset täytekakut.Ostin sen itselleni joululahjaksi viime vuonnaja kokeilin heti tätä ohjetta. Siihen pystyi survoa kaiken ihananja sesonkiin kuuluvan, kuten...

Suklainen porkkanakakku

...ylitarjontaa porkkanasta. Rakastan porkkanakakkua ja suklaata, joten miksipäs ei niitä voisi yhdistää. Tuloksena oli ihanan suklainen ja mehevä suklaakakku. Suklainen porkkanakakku 6-7 dl hienoa porkkanaraastetta3 dl sokeria2 dl rypsiöljyä4 kananmunaa1...

Porkkanakakku tuorejuustokuorrutteella

... Olen usein tarjonnut emännöimissäni juhlissa juustokakkua tai muuta kermaista kakkua, mutta tällä kertaa tarjosin jotain vähän erilaista. Porkkanakakku erittäin maistuvalla tuorejuustokuorruttella oli helppo jälkiruoka, jota ei...

Paleo porkkanakakku.

...ja tämähän oli! Porkkanakakku paleotyyliin (maidoton, gluteeniton, sokeriton, hiivaton)2 suurta porkkanaa raastettuna mahdollisimman hienoksi1,5 dl mantelivoita (itse käytin maapähkinävoita)2 kananmunaa3 rkl hunajaa35g vaniljaprotskua TAI 2 rkl kookosjauhoja1 tl kanelia1/2 tl...

Porkkanakakku

... En ole pitkään aikaan tehnyt porkkanakakkua. Se ei varsinaisesti ole suosikkini, mutta Ulla Svenskin Unelmakakut kirjassa on mehevän porkkanakakun ohje. Päätin tehdä sen, mutta halusin tehdä...

Amerikkalainen porkkanakakku

...porkkanakakkua sekä kahvia, teetä ja mehua. Tykkäsimme kovasti! Porkkanakakun ohjeen puolitin brunssia varten, alla oleva ohje on kokonainen. Amerikkalainen porkkanakakku, ohje Yhteishyvä 300 g porkkanoita4 munaa2 dl sokeria1 dl fariinisokeria5...

Porkkanakakku

... Keksisin varmasti kesäisempääkin leivonnaista kuin porkkanakakku, mutta nyt vaan teki mieli porkkanakakkua. Onhan tietysti uudet kotimaiset porkkanat parhaimmillaan tähän aikaan vuodesta, joten olkoon tämä nyt vaikka...

Porkkanakakku

... Keksisin varmasti kesäisempääkin leivonnaista kuin porkkanakakku, mutta nyt vaan teki mieli porkkanakakkua. Onhan tietysti uudet kotimaiset porkkanat parhaimmillaan tähän aikaan vuodesta, joten olkoon tämä nyt vaikka...