Kinkku-juusto korvapuustit

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Suolaiset korvapuustit ovat jo pitkään olleet kokeiltava juttujen listalla. 

Tein vain tavallisen sämpylätaikinan, jonka kaulitsin suorakaiteen muotoon. Päälle levitin maustettua tuorejuustoa, kinkkurouheta ja juustoraastetta. Sitten vain rullalle ja leikkasin samaan tapaan kuin korvapuustitkin. Kunnon kohotus ja hieman juustoraastetta pintaan. Sitten vain paisto. Näitähän…
...suolaasiirappiaoliivioljyävehnäjauhoja Lisää lämpimän veden (+42) joukkoon suola, loraus siirappia ja öljyä, kuivahiiva sekä kourallinen kaurahiutaleita. Vaivaa joukkoon vehnäjauhoja niin paljon, että taikina irtoaa mukavasti yleiskulhon reunoilta. Anna taikinan vaivautua mielellään...

Läheiset reseptit

Tehtiimpä sitten mustikkapiirakka, kinkku-juusto- sarvia ja pikkupizzoja :)

...seurauksena, mutta en valita hyviä oli. 🙂 Kinkku-juusto- sarvien aineet: (3×8=24 kpl) 7 1/2 dl vehnäjauhoja200 g voita2 1/2 dl maitoa1/2 hiiva1 tl suolaakinkkusuikaleita ja juusto täytteeksi Kinkku-juusto- sarvien ohje:...

Kinkku-juusto korvapuustit

... Suolaiset korvapuustit ovat jo pitkään olleet kokeiltava juttujen listalla.  Tein vain tavallisen sämpylätaikinan, jonka kaulitsin suorakaiteen muotoon. Päälle levitin maustettua tuorejuustoa, kinkkurouheta ja juustoraastetta. Sitten vain...

Paneer-juusto

...– juuston valmistukseen kului aktiivista valmistusaikaa alle 20 minuuttia ja se onnistui ihan keittiön perusvälineillä. Kun juusto vielä maksoi vähemmän kuin kotijuusto, jota olen tähän asti käyttänyt ja kesti kuumennusta...

Suolaiset korvapuustit

... Korvapuustit, suolaiset korvapuustit, ovat mukavaa vaihtelua sämpylöille ja patongille. Korvapuustit ovat herkullinen ja kevyempi vaihtoehto briosseille. Taikinaksi sopii tavallinen pullataikina ilman sokeria (ja rasvaa) tai vaalea leipä- tai sämpylätaikina....

Lohi-piparjuurirulla, punajuuricarpaccio ja pähkinäinen manchego-juusto (Yhdeksäs luukku)

...Kypsennä punajuuria 220-asteisessa uunissa  noin 50 minuuttia. Kuori ja leikkaa punajuuret ohuiksi siivuiksi Pähkinäinen manchego-juusto100 g Manchego-juustoa 50 g Saksanpähkinöitä 3 tl Hunajaa  Leikkaa juusto pieniksi kuutioiksi ja pyörittele sitten...

Seitankinkku jouluksi

...mahdotonta, joten antaa kinkun tulla sen muotoiseksi kuin se tulee.Lisää keittämisaineet kattilaan ja lämmitä kiehuvaksi. Kippaa seitankinkku kattilaan, kun vesi kiehuu. Keitä kinkkua puolisen tuntia kattilassa – tänä aikana kinkku...

Pepperoni-kinkku -juustokakku

...erottanut. Sitruunan voi kuitenkin mielestäni korvata vedellä, joten laitan sen vaihtoehdon suoraan ohjeeseen. Kinkku ei kovin vahvasti tullu esiin, joten sitä olisi voinut olla vaikka tuplasi enemmänkin. Ja pepperoniakin olisi...

Kinkku-salamipiirakka

...aikakin. Suolaiset piirakat maistuvat aina niin kahvipöydässä kuin väli- ja iltapalanakin. Kinkun ja salamin lisäksi laitoin täytteeseen juustoa, paprikaa ja sipuleita, sekä muna-kerma-jogurttiseoksen. Mehevää kuin mikä, ja kinkku ja salami...

Kinkku- ja sipulipiirakat juhliin (paleo & LCHF)

...piirakkaa kerralla), sen jälkeen tein kulhollisen kinkkupiirakan täytettä ja kannullisen yrtti-munamaitoa, ja täytin esipaistetut pohjat sitä mukaa kun edelliset valmistuivat. Sipulipiirakoihin tein sipulitäytteen ja juusto-kermaseoksen kerralla ja jaoin vain tasan kolmen piirakan...

Nostalginen juusto-savukalasalaatti

...sitruunanmehuhienonnettua tilliäValmista ensin kastike, että se ehtii makuuntua. Valmista sitten salaatti. Kuutioi juusto ja meloni, revi salaatti sekä leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Kokoa salaatti laakealle astialle tai suoraan lautasille. Koristele...

Vaarallisen helpot ja herkulliset korvapuustit

...heh. Muokkasin vähän Kenwoodin ohjekirjassa ollutta reseptiä. Tällä ohjeella pullia tulee noin pellillinen ja korvapuustit syntyvät nopeasti, koska leivonnaisia ei tarvitse kohottaa kuin kerran. Ohje on erityisen näppärä niille leipojille,...

Gluteenittomat ja maidottomat korvapuustit (G, M)

... Olen todella hämmästynyt, miten hyvin korvapuustit onnistuivat gluteenittomasta taikinasta. En ole ikinä osannut tehdä hyviä pullia tai leipiä, joten jännityksellä kokeilin gluteenittoman pullan valmistamista. Ehkä aavistuksen...

Kinkku-suolakurkku voileipäkakku

...vettä Kinkku-paprikatäyte: 1 pss Poutun savusuikaleita (230 g) hienonnettuna pienemmiksi 1 pieni punainen paprika pikkuruisina kuutioina 1 dl juustoraastetta 1 prk Creme Bonjour Savuinen BBQ -tuorejuustoa (200 g) tai muuta tuorejuustoa 1 prk creme fraichea (150...

Kinkku-salamivoileipäkakku

...palvikinkkua50 – 100 g emmentaljuustoraastetta Leikkaa kinkku, maustekurkku ja purjo pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon yrttituorejuusto, ranskankerma, majoneesi ja sinappi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hieman suolaa ja mustapippuria. Kuutioi salamin/meetvurstinsiivut...

Kauraiset juusto-porkkanasämpylät

... Mikä onkaan sen herkullisempaa kuin tuoreet, juuri uunista tulleet sämpylät! Juusto sekä porkkanaraaste antavat näille sämpylöille sekä hyvää makua, väriä että kosteutta. Vehnäjauhojen lisäksi käytän sekä...

Vegejuustot esittelyssä

...Juusto on kuitenkin suurta herkkuani, joten juustosta luopuminen tuntui aluksi hankalalta, vaikkakin erityisesti ekologisessa mielessä niin tärkeältä, että aloin tutustua vegejuustotarjontaan. Onhan juuston hiilijalanjälki hyvin lähellä naudanlihan hiilijalanjälkeä, joten jos kasvissyö ekologisten...

Kansalliset korvapuustit

... Tänään (4.10) on kansallinen korvapuustipäivä, joten päätin tehdä korvapuusteja! Olen nyt myös Etsiresepti.fi :ssä ja Instagramissa. Kansalliset korvapuustit: 5 dlkevytmaitoa50 ghiivaa2 dlsokeria1 rklkardemummaa1 tlsuolaa1 kplmunaa13 dlvehnäjauhoja 150...

Korvapuustit

...johon äiti kaulitsi kolme pitkää suorakaidetta.  Korvapuustit ovat isäni suurta herkkua.  Isä saattaa edelleenkin kotona huokaista kuuluvasti kotiin tullessa, että kukaan ei ollut leiponut korvapuusteja niin niitä piti hakea leipomosta…...

Gluteenittomat korvapuustit

...kokeiluun lähti gluteenittomat korvapuustit. Olen lukenut monen monta kauhutarinaa gluteenittomasta leivonnasta ja erityisesti pullataikinasta, mutta tämän ohjeen kanssa ei mikään mennyt pieleen. Selailin netistä erilaisia ohjeita ja tämä tuntui parhaimmalta,...

Korvapuustit x3

...kun kyseessä on korvapuustit! 🙂Yhden taikinan tein veteen, yhden rasvattomaan maitoon ja yhden täysmaitoon. Täsmaito-taikinaan  lisäsin myös kananmunan. Kaikkiin taikinoihin käytin saman verran huoneenlämpöistä voita.And this is what I found...

Perussafkaa: Korvapuustit

... Korvapuustit eivät ole ehkä se kaikkein keväisin leivonnainen, mutta minun teki vaan niin kauheasti mieli kunnon jättipuustia, että viis veisasin sesonkisuosikeista ja laitoin taikinan kohoamaan. Nämä...

Suklaiset korvapuustit

... Perinteiset korvapuustit ovat yksiä parhaimmista pullista, mutta mitäpä jos niiden väliin laittaisi välillä ihan pelkkää suklaata? Lopputuloksena ihanan suklaisia korvapuusteja! Nämä korvapuustit sopivat erinomaisesti suklaan ystäville....

Korvapuustit

...kun levittää väliin rahkaa ja voita, rakenne säilyy pullassa paremmin. Siskoni perheineen on ollut Suomessa kyläilemässä viimeisen viikon ja siskon miehen suurin suomalainen herkku on korvapuustit, joten pitihän niitä sitten...

Kinkku-oliivileipä

...pinnalle kivettömiä oliiveja, oreganoa ja juustoraastetta Paistaminen: 180 °C, noin 45 minuuttia Vatkaa munat kevyesti rikki, lisää öljy ja vaahdota. Lisää valkoviini, suola, jauhot, leivinjauhe, juustoraaste ja kinkku pieninä kuutioina....

Kinkku-mozzarella-suppilovahveropizza

...Levitä päälle paseerattu tomaatti ja sipuli-tomaatti-sieniseos. Laita seuraavaksi pohjan päälle jalapenoviipaleet ja mozzarellapallot ja viimeiseksi kuutioitu kinkku. Ripottele vielä pinnalle juustoraaste ja pizzamauste ja paista 200 asteessa n. 20 minuuttia....

Kinkku-meetvurstivoileipäkakku

...g maustamatonta tuorejuustoa 200 g majoneesia2 kpl suolakurkkujapersiljaa   kostutus lihalientä koristeet kinkkuleikkeitämeetvurstia  maustamatonta tuorejuustoa maidolla notkistettuna tomaatteja kurkkuasalaattiasipuli   Hienonna suolakurkku, kinkku, meetvursti, ja paprika.  Sekoita tuorejuustot, sinappikurkkusalaatti ja majoneesi sekaisin. Sekoita joukkoon...

Kinkku-juustohyrrät

...emmental-juustoraastetta Sulata pakastetaikina huoneenlämmössä.Leikkaa kinkku ja paprika pieniksi paloiksi ja purjo pieneksi hakkelukseksi.Kauli taikina jauhotetulla pöydällä ohueksi levyksi (n. 30 x 40 cm). Ripottele taikinalevylle kinkku, paprika, purjo ja juustoraaste....

Suolaiset piirakat kinkku-aura-ananas- ja tonnikalatäytteillä

...muutaman tupsun mausteeksi tonnikalapiirakkaan. Myös persiljat rehottivat niin komean näköisinä, että osa oli pakko napsia kinkkupiirakkaan.Koska juustot tuovat piirakoihin rutkasti makua ja tekevät koostumuksesta mehevämmän, saivat piirakat juustolisän tälläkin kertaa....

Kinkku-kasvismunakas

...jauhettua paprikaa1 tl mustapippurirouhettavoita paistamiseen Valmistus:Pilko kinkku, kirsikkatomaatit, paprika ja sipulit. Viipaloi pieni pala juustoa tai tee juustosta raastetta. Riko kananmunat haarukalla kulhossa. Sekoita maito ja mausteet munien joukkoon. Laita...

Kinkku-pekoni voileipäkakku!

...vuorottele täytteiden kanssa (1. väli pekoni 2. väli kinkku, 3. pekoni, 4 väli kinkku.) Täytteitä on aika naftisti, että jos haluaa todella runsaat täyttee, voipi nuo 1,5 kertaistaa vaikka. Levittele...