Muumipeikon suklaamuffinssit

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Kaakao ja suklaaMuffinssitreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


Se olisi taas viikonloppu käsillä. Viikkosiivous tehty, samoin ruoka. Nyt odottelen vain, että avomieskin saapuisi kotiin ylitöistä. Tällä hetkellä hänellä riittää töitä niin paljon, kuin ikinä jaksaa tehdä ja siitä saamme olla onnellisia joka päivä sillä edes määräaikaisen työpaikan löytäminen ei ole itsestäänselvyys. Edelleen täällä ollaan peukut…
...dl vehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta 4 rkl kaakaojauhetta ripaus suolaa Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sulata voi ja sekoita se kermaviilin ja kahvin kanssa ja lisää munaseokseen. Sekoita kuivat aineet...

Läheiset reseptit

Muumipeikon suklaamuffinssit

...ja annoshan on aika isokin. Tuon kuorrutteen ohjeen laitan ehdottomasti korvan taakse jatkojalostusta varten. Sillä voisi esimerkiksi täyttää ja kuorruttaa mehevän suklaakakun. Muumipeikon suklaamuffinssien reseptin olen löytänyt joskus muumikortista. Muumipeikon...

Suklaamuffinssit pienellä lisämausteella

... Suklaamuffinssit on sellaisenaankin hyviä, mutta kun niihin vähän lisää makuja niin herkku on takuu varma hitti.Tällä kertaa leivoin iltakahvin seuraksi suklaamuffinsseja ja päätin lisätä herkkuun vähän...

Suklaamuffinssit

... Suklaamuffinssit. Niin NAM!Ja sitten heti toinen resepti samalle päivää, eli tämän viikon muffinssit tuli leivottua tänään. Reseptin löysin vaihteeksi netistä, eli tästä linkistä: suklaamuffinssit. Ja tällä...

Japp-suklaamuffinssit

...  Vuoden alusta vietettiin tyttären synttäreitä, milläpäs muullakaan kuin Frozen teemalla. Yhtenä tarjottavana oli suklaamuffinssit, joihin käytin Maraboun Japp suklaata (levysuklaa). Muffinssit oli rapeita päältä ja pehmeitä sisältä, ihania. Japp-suklaa...

Kirsikka -suklaamuffinssit:

... Kirsikat ovat nyt parhaimillaan ja niitä on tullut ostettua useasti,ihan vaan syötäväksi ja nyt leivoin myös muffinsseja,joihin laitoin kirsikkaa ja tummaa suklaata…nami 😛 KIRSIKKA-SUKLAAMUFFINSSIT: 2  dl...

Herkulliset suklaamuffinssit

...olisi sisällä ihan kunnon suklaisia kohtia. Suklaamuffinssit (24 kpl pieniä muffinssipellillä tehtyjä) 200 g voita (tai margariinia) 2½ dl sokeria 3 isoa kananmunaa 4½ dl vehnäjauhoja ½ dl tummaa kaakaojauhetta...

Maltaiset suklaamuffinssit

...hyvää vai pahaa… Reseptin näin Valion Kotiruokaa -lehtisen 5/2014 takakannessa.  Näistä tuli oikeasti TODELLA hyviä! Meidän perheen yksi uusi suosikki makeiden (ja samalla helppojen ja nopeiden) reseptien joukkoon. Makeat suklaamuffinssit...

Pulleat suklaamuffinssit resepti

...taikina tasaiseksi pienellä teholla – Laita uuniin keskitasoon noin 10-15 minuuttia. – Tarkista valmius hammastikulla. The post Pulleat suklaamuffinssit resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Suklaamuffinssit

...tänään kokeilin suklaamuffinsseja. Suklaamuffinssit 100 g sulatettua voita2,5 dl sokeria1 dl kermaa2 kananmunaa–> sekoita keskenään 4,5 dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta1 dl kaakaojauhetta–> sekoita keskenään ja lisää voi-sokeri-kerma-munamassaan. 120 g tummaa...

Superhyvät suklaamuffinssit

...olivat oikein suklaisia. Suklaamuffinssit 1 dl sokeria2 munaa100 g sulatettua voita1 dl kermaa1 3/4 dl vehnäjauhoja1 1/4 dl kaakaojauhetta1,5 tl leivinjauhettatummaa suklaatavalkosuklaata 1. Sekoita keskenään sokeri, munat, sulatettu voi ja...

Banaani-suklaamuffinssit

...ja sokeria ei tarvitse erikseen vatkata kuohkeaksi, vaan kaikki vain sekoitetaan yhteen. Parasta on taikinakulhon nuoleminen tyhjäksi!Valmiita kuppikakkuja kelpaa ihastella!Banaani-suklaamuffinssit 2½ dl sokeria50 g pehmeää voita2 kananmunaa2 dl maitoa6 dl...

Gluteenittomat vadelma-suklaamuffinssit

Pakastimessa marjoja, reseptikansio pöydällä… Tekisi mieli jotain muuta kuin marjamuffinsseja. Ja kansiosta tuli vastaan pitkään unohduksissa ollut Pirkka-resepti, josta oli helppo muokata gluteeniton versio. *Laita...

Suklaamuffinssit

  3 luomu munaa 1,5 dl intiaanisokeria 150 g voita sulatettuna 2,5 dl speltti puolikarkeita vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta 3 rkl kaakaojauhetta 2 tl vaniljasokeria...

Gluteenittomat suklaamuffinssit

Hei!Kylläpä aika kulkee nopeasti, sillä viime päivityksestäni on kulunut enemmän aikaa kuin kuvittelin. Pääsiäinen hurahti ohi ja seuraavaksi on ihana vappu ja saa leipoa munkkeja...

Pehmeät suklaamuffinssit

Tämän ohjeen sain SLY-pariltani kesäkuussa, ja nyt sitten veljeni synttäreille näitä muffinsseja tein. Olisin halunnut koristella nämä vohvelikukilla, jotka myös sain pariltani, mutta veljeni kielsi...

Täytetyt suklaamuffinssit

Tulee 10 kappaletta100 g voita2 kananmunaa2dl sokeria1dl kaakaojauhetta (van houten esimerkiksi.)3dl vehnäjauhoja2tl leivinjauhetta1dl maitoaSulata voi.Sekoita kananmuniin sokeri ja vatkaa vain kevyesti (ei tarvi vatkata vaaleaksi).Lisää...

Vegaaniset suklaamuffinssit

...mistä ohjeen nappasin, linkitän myöhemmin jos sen vielä löydän..Vegaaniset suklaamuffinssit12 kpl4,5 dl vehnäjauhoja2,5 dl sokeria1,5 tl leivinjauhetta100 g maidotonta tummaa suklaata rouhittuna3 dl soijamaitoa1 dl rypsiöljyäKuorrute:1 dl maidotonta margariinia5 dl...

Ystävänpäivän suklaamuffinssit

Ystävänpäivän kunniaksi leivoimme poikani kanssa suklaamuffinsseja. Ohje löytyi sähköpostista Pirkan mainoskirjeestä ja alkuperäinen ohje on siis K-ruokasivujen resepteistä. Noudatimme kyllä ohjetta lähes orjallisesti. Kokemuksesta tein...

Gluteenittomat suklaamuffinssit!

N. 15 kpl 125g huoneenlämpöistä margariinia/ voita2 dl sokeria2 luomumunaa4 1/2 dl semper hienoa jauhoseosta2 tl leivinjauhetta3 rkl kaakaojauhetta1 1/2 dl maitoa Vatkaa margariini ja...

Parhaimmat Suklaamuffinssit

Espanjasta amerikkaan. Tuli eilen illalla kauhea himo tehdä suklaamuffineja ja niistä tuli parhaita ikinä! Ovat ehdottomasti parhaita maidon kanssa. 12-14 muffinia 3 dl sokeria2 kananmunaa150...

Suklaamuffinssit

1.75dl Vehnäjauhoja1dl Sokeria1tl Leivinjauhetta1dl Suklaakarkkeja1 Kananmuna1/2dl Piimää50g Voita Sekoita kuivat aineet keskenään.Lisää kananmuna, piimä ja voi.Sekoita tasaiseksi ja lisää lopuksi suklaat.Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista...

Isänpäivän luksus suklaamuffinssit

Isänpäivän kunniaksi pyöräytin oikein luksus muffinsseja. Nämä ovat vähän erilaisia muffinsseja, mutta kuten nimikin jo kertoo, nämä ovat suurta makujen juhlaa. Pidän myös kun nämä...

Gluteenittomat / munattomat suklaamuffinssit, sekä piuha-tyypit

Sarjassamme ”netistä bongattu ja pitihän se testata”- kyllä, lego-ukkeleiden kädet on juuri passeleita piuhojen pitelyyn! Meillä on tuossa keittiön kulmalla puhelinteline.Oikein söpö, jossa toivoisin kaikkien...

Mämmi-suklaamuffinssit

Ostettiin ensimmäinen ropponen mämmiä. On valitettava tosiasia, että vegaaniset kermat ja vaniljakastikkeet ei pärjää makumittelöissä millään muotoa eläinperäisille vastaaville. Ropponen on ensimmäisen syöntikerran jälkeen saanut...

Suklaamuffinssit

2 munaa2 dl sokeria1 tl vaniljasokeria1 tl leivinjauhetta5 dl vehnäjauhoa2 rkl kaakaojauhetta Sekoita, älä vatkaa, sokeri ja munat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen....

Kostean mehevät suklaamuffinssit

...runebergin torttuja ja laskiaispullia, myös jotain ystävänpäivääkin varten! Joten palaillaan pikapuoliin. Kiitos Royalille ihanasta joulahjasta! ’ Kostean mehevät suklaamuffinssit85g tummaa suklaata3,5dl vahvaa kahvia620g sokeria (laitoin vähän vähemmän)337g vehnäjauhoja172g kaakaojauhetta2tl vaniljasokeria2tl...

Sydämelliset minttusuklaamuffinssit

... Ystävänpäivän teeman mukaan koristelin suklaamuffinssit pienillä sydämillä. Suklaamuffinssien ohje on Pullahiiren sivuilta ja kuorrutteeseen tulevat pätkikset tuovat niihin ihanan minttuisen maun. Itse sain ohjeesta yli 30 isohkoa...

Mansikkajäädyke

... Muumipeikon juhannusrunoPään painan ruohikolleja oion jalkojain.En jaksa pohdiskella,mä tahdon olla vain. Sen viisaammat voi tehdä,mä päivän kultaan jään.Mä tunnen kaikki tuoksutja luonnon loiston nään. Voi leikitellä mielikseen,voi ottaa...

Suklaa-kinuskimuffinssit

...syntymäpäiväkakusta ylimääräiseksi jääneistä sokerimassoista.  Metsämörrin luontopolun jälkeen muffinssit maistuivat ihanille! Suklaamuffinssit (esim. 12 pientä + 6 isoa)200 g voita2 dl sokeria3 kananmunaa4½ dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta1 tl vaniljasokeria1 3/4 dl...

Suklaa-sitruunamuffinssit

... Vappu on jo ihan lähellä, silloinhan on kiva syödä jotain muutakin kuin munkkeja vaikka ne niin herkkuja ovatkin. Nämä suklaamuffinssit kätkevät sisäänsä raikasta lemon curdia eli...