Mahtava pizza resepti!

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: PizzareseptitruokaJulkaistu seuraavalla sivustollaMahtava pizza resepti löytyi Syksyllä ilmestyneestä Fiilisruokaa lehdestä, lehdessä on muuten paljon hyviä ohjeita. Ohje on melkein alkuperäinen, lisäsin vielä ripauksen ketsuppia pohjaan.
Kahden juuston pizzapohja:2 dl vettä30g hiivaa2 rkl oliiviöljyä1 rkl sokeria1 tl suolaanoin 5 dl pizzajauhoja
Täyte:punasipuliaoliiviöljyä150g mozzarella raastetta100g sinihomejuustoaomena100g pekoniaketsuppiatuoretta timjamia
Lämmitä…
...vettä30g hiivaa2 rkl oliiviöljyä1 rkl sokeria1 tl suolaanoin 5 dl pizzajauhojaTäyte:punasipuliaoliiviöljyä150g mozzarella raastetta100g sinihomejuustoaomena100g pekoniaketsuppiatuoretta timjamiaLämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota hiiva nesteen joukkoon. Lisää oliiviöljy, suola ja sokeri. Lisää jauhot...

Läheiset reseptit

Taivaallista pizzaa tavallisista aineksista.

... Pizza. Jämäruokien kuningas.Pizza Margherita – se aito oikea pizza. Pikaruuan pitkä historia.          Voin sanoa melkein sataprosenttisella varmuudella että Pihtiputaan mummokin tietää tässä...

Mahtava pizza resepti!

... Mahtava pizza resepti löytyi Syksyllä ilmestyneestä Fiilisruokaa lehdestä, lehdessä on muuten paljon hyviä ohjeita. Ohje on melkein alkuperäinen, lisäsin vielä ripauksen ketsuppia pohjaan.Kahden juuston pizzapohja:2 dl...

Helppo, nopea ja herkullinen tortillapizza + Arvonta

...nostaa ne kärryn kyytiin.  Onneksi tähän tuli nyt muutos, sillä siellähän oli vaikka mitä ihanaa!Uusia ehdottomia lemppareitani ovat Pizza Tortilla-tortillapohjat sekä alla olevassa kuvassa näkyvät Pizza Sauce- sekä Pizza Topping-kastikkeet....

Italialainen pizza

...tätä reseptiä. Tavallinen uuni käy toki myös! Muutama sana pizzasta… Italialaiset syövät pizzaa viikottain, sitä ei pidetä roskaruokana, vaan oikeastaan ihan terveellisenä vaihtoehtona ateriaksi. Pizzapohjan suhteen on paljon eri mieltymyksiä, ohuen...

Valkoinen pizza

...Lisää päälle salvianlehtiä ja ripottele hieman oliiviöljyä. From Äijäruokaa: valkoinen pizza KommentitTästä tuli hyvää, mutta ei aivan sellaista kuin toivoin. Haluan kuitenkin jatkaa vielä valkoisen pizzan reseptikokeiluja. Oishikatta 3/5....

Chapatileipä, pizza, pizzakivi ja panpizza

... Pizzakivi ja pizza grillin kautta on todellista kesäruokaa. Pizza sopii illanistujaisiin ja aivan ruokana, mikäli et pilaa sitä lisäämällä liikaa täytteitä. Pizzakivi on hyvin lämpöä varaavaa...

Pizza tartufata - tryffelinen pizza

... Italiassa, ainakin entisellä kotiseudullani Umbriassa, joka on kuuluisa mustasta tryffelistään, törmää silloin tällöin pizzaan, joka on aateloitu tryffelikastikkeella. Kyse on tietenkin aina pizza biancasta, valkoisesta pizzasta,...

Turkkilainen pizza

... Turkkilainen pizza, tai Libanonilainen pizza on ihan uusi tuttavuus. Yotam Ottolenghin Välimeri lautasella ohjelman innoittamana tätäkin piti kokeilla. Pizzaa leivinuunissa on tullut tehtyä jo monta kertaa, erilaisin täyttein....

Pizza perjantai

...pizzasta on varmasti yhtä monta kuin on kokkiakin, mutta alla olevasta reseptistä on tullut perheemme suosikki. Tomaatti-mozzarella pizzan resepti taasen houkuttelee enemmän tomaattisen pizzan ystäviä ja sen valmistukseen on todella...

Pizza Mexicana - Ihan mitä haluat -pizza (miespizza)!

... Olin kovin säyseällä ja suotuisalla päällä je ehdotinkin Herra PerintöEssulle, että teen ruoaksi, ihan mitä hän haluaa. Pizzaa haluttiin ja siinähän sitten tovin ihmeteltiin ja pyöriteltiin,...

Fantasiapikkuleipä resepti

... Olen testaillut aika monia fantasiapikkuleiville soveltuvia reseptejä. Viimeisin käyttämäni resepti on ollut toimiva, mutta en ole ollut 100% tyytyväinen kokonaisuuteen. Maku on ollut ihan ok, muttei...

Näyttävä comeback eli melko hieno pizza

...asiaan. Pizza on ratkaisu hämmästyttävän moneen kysymykseen – myös siihen, minkä jutun jaan täällä blogissa ensimmäisenä tämän pienen tauon jälkeen. Sain joskus idean Italian lipun inspiroimaan pizzaan (joskin uskon kyllä...

Simppeli pizza

... Yksinkertaisen maistuva pizza tarvitsee vain muutaman täytteenPizza on mielestäni herkullisimmillaan silloin, kun siinä on ohut pohja ja muutama laadukas, mutta maistuva täyte. Piirakat ovat sitten asia...

Pizza makealla & suolaisella täytteellä

...rapeat suklaakarkit? Ulkonäöltään se ei ehkä ole maailman kaunein, mutta maku on enemmän kuin kohdillaan!Suolainen pizza oli puolestaan perinteistäkin perinteisempi: mozzarellaa, oreganoa ja tomaattia. Yksinkertaisia, aitoja makuja, eikä mitään ylimääräistä.Makea...

VEGE PIZZA

... PIZZA TAIKINATARVITSET3dl Vettä25g Hiivaa1tl Suolaa5dl Vehnäjauhoja½dl Öljyä 1. Liota hiiva lämpimän veteen. Lisää loput ainekset joukkoon ja vatkaa taikina kiinteäksi.2. Anna taikinan kohotä lämpimässä n. 30...

Vaalea viettelys | Kahden juuston pizza

... Pizza on siitä hieno ruokalaji, että sen voi keksiä aina vaan uudestaan ja uudestaan.Minulle pizza on jo pitkään ollut tomaattikastikkeinen pohja ja siihen erinäisiä täytteitä -yhdistelmä,...

Täydellinen pizza bianco

...mausteista ja crème fraîchesta. Täytteet ovat makumieltymyksiä, mutta ne kannattaa valita korkeatasoisista ruokatuotteista.   Gourmet pizza (5 pizzaa) Taikina  2,5 dl vettä 4 dl durum-vehnäjauhoja 1 dl vehnäjauhoja 2 kpl...

Ihana ohutpohjainen italialainen pizza

...pizzaa”, googlaamaan maailmanparasta ohutta pizzapohjaa ja – pizzakastiketta.Ja onnistuimme eli ei kun resepti talteen:) Kalamuijan italialainen pizza: Pohja 2 pellillistä 4dl vettä (lämmitä 42 asteiseksi)2pss kuivahiivaa2tl oreganoasuolaasokeriavehnäjauhoa loraus öljyä Sekoita kuivahiiva noin desiin vehnäjauhoja...

Pizzaillan makea päätös: pizza con nutella - nutellapizza

... Tiesitkö, että pizza voi olla myös jälkiruoka? Nyt tiedät. 🙂Tämän mahdollistaa monen italialaisen (ja joidenkin suomalaistenkin 😉 intohimo Nutella, eli italialaisen Ferreron valmistama suklaa-hasselpähkinälevite.Resepti ei suinkaan...

Kaunis pizza

...tämä pizza on myös kaunis tarjottava. Reseptistä tulee yksi pieni pizza. Pohja 2 luomu munaa 1/4 tl suolaa 0,75 dl mantelijauhoja n. 1 rkl silputtua tuoretta basilikaa 1. Vatkaa munat...

Todella hyvä kotitekoinen pizza

...pizzapohjan ja tomaattikastikkeen resepti. Oululaisesta Cantinasta saa kyllä parempaa pizzaa, mutta niillä onkin kunnon uunit! Edellisenä iltana kohoamaan valmistettava pizzataikina ei ole mikään impulsiivisen kokin resepti, sen enempää, kuin tunteroisen...

Grillipizzaa Beach housen keittiöstä vol.1

...maut täysin kohdallaan, niin resepti lähtee jakoon. Jatkan myös suussasulavan gluteenittoman pizzapohjan kehittelyä. Jos sinä olet jo keksinyt täydellisen gluteenittoman pizzapohjan salaisuuden, niin jaa ihmeessä se tässä alla kommenttiosiossa. Erinomaista pizzahetkeä! With ♥...

Paleo-pizza kukkakaalicouscousista

...pääraaka-aineena oli juurikin kukkakaali. Tällä kertaa täytin pitsan quorn-bolognese kastikkeella (lue resepti) ja lisäsin joukkoon hieman sinihomejuustoa. Suosittelen kokeilemaan, sillä tämä vie kielen mennessään. Pizzapohjana käytön lisäksi tästä taikinasta voi...

Mahtava viikonloppu parhaassa seurassa

...aivan mahtava. Eipä ihme että koko kakku katosi yhdessä päivässä. Pidemmittä puheitta reseptiä kehiiin:Vadelma-valkosuklaajuustokakkuPohjan. ½ pkt Digestivejä50 g voitaTäyte1 pkt (200g) maustamatonta tuorejuustoa2 dl kermaa2 Pandan pientä levyä valkosuklaata á...

Kesäkurpitsa Pizza / Tarte Flambée

...upottaa kesäkurpitsaa suosittelen lämpimästi. Tosin tähän reseptiin ei kovikaan paljoa kannata kesäkurpitsaa laittaa muuten pohjasta tulee vetinen. Kesäkurpitsa Pizza / Tarte Flambée:2:lle½ annos pizzataikinaa2 rkl ranskankermaa1 mozzarella½ pienestä kesäkurpitsasta ohuina...

Valkoinen pizza cheddarilla ja kanalla

... Plääh, valkoinen pizza kuulostaa niin tylsältä, mutta en nyt muutakaan nimeä keksinyt. Olen monta kertaa tehnyt pizzaa creme fraichella tomaattikastikkeen sijaan, mutta nykyään olen alkanut virittelemään...

Pizza bianca con patate fritte - valkoinen ranskispizza

...mozzarella ja levitä parmesaanilastut. Paista 300 asteisessa uunissa, kunnes pizza on kypsä (tässä lämpötilassa tähän pitäisi mennä max. 10 min jos pohja on ohut, mutta ole tarkkana jo aiemminkin, ettei...

Cheddar-pizza italialaisittain

...ja juustoinen siitä tuli. Vähempikin cheddar olisi ehkä riittänyt, mutta eipä jäänyt purkinloppuja lojumaan kaappiin. Eli jos haluat kevyemmän version, niin vähennä vähän juuston määrää. Cheddar-pizza italialaisittain Pizzapohja 2 dl...

Pizza

... Tässä on nyt pizzoja leivottu ja rupeaa kohta löytymään se oikea resepti. Reseptejä on jo netti pullollaan, mutta laitetaan nyt vielä yksi lisää. Pohja: 2dl kädenlämpöistä...

Mahtava marokkolainen kikhernepata säilötyllä sitruunalla

... Uusi luottoruoka on löytynyt! Tämä mahtava marokkolainen kikhernepata onnistui yllättämään meidät niin hyvin, että sittemmin, viime kuukauden aikana, on kattila porissut useamman kerran nostattaen huumaavan tuoksun...