Suolainen pannukakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitsuolaisetSuolaiset piirakatJulkaistu seuraavalla sivustolla


Olen tässä viimeisen vuoden aikana oppinut ymmärtämään, että lähes kaikkea, mitä voi tehdä makeana voi tehdä myös suolaisena versiona – kakkua, tuulihattuja, muffinsseja, piirakkaa, kääretorttua ja nyt viimeisenä pannukakkua. Huomasin facebookissa jonkun leiponeen suolaista pannukakkua ja siitä se ajatus sitten lähti kypsymään itselläkin. Tänään pyöräytettiin sitten perjantai-pannari ja voin…
...paprikaa, sipulia sekä juustoraastetta, mutta voisinpa kokeilla ensi kerralla vaikka kanalla… Suolainen pannukakku3 kananmunaa6 dl maitoa1 tl suolaa3,5 dl vehnäjauhoja50 g voita sulatettunaRiko kananmunien rakenne kulhossa, kaada sekaan maito ja...

Läheiset reseptit

Ahvenanmaan pannukakku on koko maan paras pannukakku

... For English please see here * * * Kardemummasta ja sitruunasta makua saava Ahvenanmaan pannukakku on maailman paras pannukakku, ei siitä mihinkään pääse.* * * Ollessani pieni oli...

Gluteeniton suolainen pannukakku kalkkunasta, paprikasta ja ruohosipulista

...syödä sitä. Onnistui todella hyvin ja eroa vehnäjauhoilla tehtyihin ei todellakaan huomaa. Käyhän tykkäämässä Ruokausrffauksesta myös Facebookissa saat kaikki uudet reseptit uutisvirtaasi ja pääset mukaan kivaan kokkailevaan porukkaan! Gluteeniton suolainen pannukakku kalkkunasta,...

Suolainen pannukakku

...paprikaa, sipulia sekä juustoraastetta, mutta voisinpa kokeilla ensi kerralla vaikka kanalla… Suolainen pannukakku3 kananmunaa6 dl maitoa1 tl suolaa3,5 dl vehnäjauhoja50 g voita sulatettunaRiko kananmunien rakenne kulhossa, kaada sekaan maito ja...

Suolainen pannukakku kinkusta ja paistetusta sipulista

...välipalaa olemassa. Näihin tarkoituksiin tämä on loistava. Käykäähän liittymässä Ruokasurffakseen Facebook-ryhmään, saatte kaikki uusimmat reseptit uutisvirtaanne. Ryhmässä lisäksi paljon muuta keskustelua kivassa porukassa 🙂 Suolainen pannukakku kinkusta ja paistetusta sipulista...

Suolainen pannukakku - ruokaa tyhjästä

...aina ainekset suolaisen pannariin. Lisää höystettä löytyi pakastimesta. *Suolainen pannukakku4 munaa7 dl maitoa3 dl vehnäjauhoja0,5 dl öljyäöljyäsipuli200 g kinkkua1 pss(150g) pakastepinaattiapunainen paprikamustapippuria suolaaOta pinaatti sulamaan. Kuullottele pannulla öljyssä sipulia, kinkkua ja...

HOLLANTILAINEN PANNUKAKKU ELI DUTCH BABY (GF) MUSTIKKAKASTIKKEELLA

... Onko hollantilainen pannukakku eli dutch baby tuttu tapaus? Itse etsin aina uusia tapoja piristää viikonlopun aamiais- tai brunssipöytää, ja tämä pannari on oikein mainio lisä repertuaariin,...

Punajuurisalaatti ja suolainen granola

...päällä taas toimii suolainen granola joka toi salaatille rapeutta, ryhdikkyyttä ja ihanan maun.  Punajuurisalaatti ja suolainen granolan. 6 kpl pientä punajuurta 1 l vettä 2 dl punaviinietiikkaa 1,5 dl sokeria...

Suolainen piirakkapohja

...minä 🙂 Hyvän suolasen piirakkapohjan ohje on hyvin tärkeässä asemassa piirakan onnistumisen kannalta. Tässä tuleekin nyt oma suosikkini jo usean vuoden takaa. Tämä suolainen piirakkapohja on helppo ja nopea tehdä....

Ahvenanmaan pannukakku

...asteessa n. 30 min. Pannukakku on valmis, kun se on kiinteytynyt ja pinta on kauniin ruskistunut. Muuta: Tarjoile pannukakku eli pannari esimerkiksi perinteisesti luumukiisselin ja kermavaahdon kera. Muita vaihtoehtoja ovat...

Sormiruokailijan pannukakku

...Googlailin vauvan pannukakku reseptejä, mutta en löytänyt mitään.  Joten päätin soveltaa meidän pannukakkureseptistämme vauvalle sopivan version. Tein omani korvikkeeseen ja se maistui jopa minun ja Johanneksen mielestä hyvälle. Tarjoilin sen...

Huikean täydellinen pannukakku

...herkullinen. Ehkä sait käsityksen, että kyseessä on todella hyvä pannari. Uskaltaisinko sanoa, että paras kaikista, mitä olen elämäni aikana maistanut. Uskallan. Elämäni paras pannukakku. Toisaalta mitä enemmän tätä pannaria kehun,...

Pannukakku ja kanelijäätelö!!

... Tein tässä yksi päivä sitten pannukakkua ja kanelijätelöä herkuksi ja jopa kaverini pitivät siitä 😀 Pannukakku ohje:4 kananmunaa1 1/2 tl suolaa1 dl sokeria1 l maitoan. 8...

Suolainen pannari

...on taas niitä suolaisia herkkuja, jotka voi tehdä sen mukaan mitä omasta kaapista löytyy. Tee suolainen pannari sellaisilla täytteillä jotka löytyvät jo omasta kaapistasi, niin ei tarvitse lähteä kauppaan! Suolainen...

Gluteeniton ja vegaaninen pannukakku

...jättää psylliumin pois.  Pannukakku (gluteeniton, vegaani)½ l soijamaitoa1 dl soijajugurttia2 rkl öljyä 2 rkl pellavansiemeniä2½ dl jauhoja (käytin tattari-, riisi- ja kaurajauhoseosta) 1 rkl (kookos)sokeria1 tl leivinjauhetta1 tl psylliumia (valinnainen)...

Gluteeniton pannukakku

...pannaritaikinaanvai onko se jokin meidän rannikkoruotsalaisten oikku? Gluteeniton pannukakku 4 dl täysmaitoa125 g maitorahkaa3 kananmunaa0,5 dl tapiokatärkkelystä0,5 dl kookosjauhoa1,5 dl hirssijauhoa1 rkl psylliumia1 rkl vaniljakreemijauhetta1 tl leivinjauhetta1 tl kardemummaa1 rkl...

kardemumma pannukakku Vhh

... Vähähiilihydraattinen kardemummalla maustettu pannukakku.Torstai on toivoa täynnä sanotaan. Tällä oli kuitenkin totaalinen jääkausi päässä ja aivot löivät aivan tyhjää miettiessäni päivän ruokaa. Aarreaittani arkkupakastin onneksi tarjosi...

Pannukakku

...Siispä pannarin tekoon. Ja tällä kertaa peruspannarin sijaan tuli muhkean mehevä pannari, johon sain upotettua toisen maitolitran ihan kokonaan. Pannukakku 4 kananmunaa1 l maitoa5 dl jauhoja0,75 dl sokeria1 tl suolaa...

Ahvenanmaalainen pannukakku

...(Huom! Pelti tulee tosi täyteen!) ja siirrä varovaisesti 220 asteiseen uuniin. Paista n. 35-45 minuuttia, kunnes pannukakku on hyytynyt ja pinta on ruskehtava. Tarjoile jäähtyneenä vadelmahillon ja kermavaahdon kera....

Täydellinen pannukakku

...Kaupankin hillo nousee ihan eri tasolle kun silppuat sekaan tuoretta sitruunamelissaa tai raastat vähän limenkuorta. Täydellinen pannukakku (pellillinen) 4 dl vehnäjauhoja1,5 dl sokeria1 tl suolaa1 tl leivinjauhetta1 tl vaniljasokeria8 dl...

Pannukakku | Finnish pancake

...jäähtyä ja sekoita taikinaan. Kaada leivinpaperilla vuoratulle korkeareunaiselle uunipeltille ja paista 225 asteessa noin puoli tuntia. Anna jäähtyä hieman. The post Pannukakku | Finnish pancake appeared first on Maiskis!....

Maailman paras pannukakku

... Pannukakku on ihana välipala/jälkiruoka/iltapala.Tälläkertaa mun pannukakkuun tuli täytettäkin mustikoista, vadelmista ja banaanikin sai oman raitansa. Kokeilin ennen moniakin ohjeita ja sitten löysin jostain tämän. Kokeiluni jälkeen...

Pannukakku

...kotitekoista omenasosetta on vieläkin tähteenä, joten sitä laitettiin pannarin päälle tai osa meistä söi pannarin ihan tuollaisenaan. Pannukakku (pellillinen 36 x 33 cm) 8 dl maitoa 4 dl vehnäjauhoja 3...

Kesäinen pannukakku!

... Kesältä maistuva pannukakku3 munaa8 dl maitoa4 dl vehnäjauhoja1 tl leivinjauhetta1/2 tl suolaa2 rkl sokeria2 tl vaniljasokeria2 rkl kookosöljyän.30-50 g voita Vatkaa munat rikki kulhossa ja lisää...

Pannukakku

...toisenlaista ratkaisua ja päädyin tällaiseen. Pannukakku 50 g voita4 kananmunaa1 L maitoa½ dl sokeria4 dl vehnäjauhojaripaus suolaa Sulata rasva.Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon puolet maidosta.Sekoita joukkoon kuivat aineet...

Pannukakku ternimaidosta

...ja pannukakku. Ensimmäiseksi kokeilin tehdä maidosta kuitenkin ohukaisia, joista tulikin erittäin hyvän makuisia, mutta blogiin asti ne eivät päätyneet, koska lopputulos ei ollut se kaikkein kaunein. 🙂 Ohukaisten jälkeen jäljellä...

Maailman paras pannukakku

... Mitä tehdään kun purkki maitoa on menossa  vanhaksi? No tietenkin maailman parasta pannukakkua! Pannukakku on minulle muistorikas herkku, koska mummoni tapasi tehdä maailman parasta pannukakkua jääkaapissaan...

Mansikka-Raparperi Pannukakku (V, Gf)

...aikaisemmin päähäni idean tehdä pannukakkua.  Pannukakun suurin ystävä en ole koskaan ollut, sillä fanitan kovasti pannulla tehtyjä lettuja. Uunipannukakku kuitenkin houkuttaa helppoutensa vuoksi. Lisäksi mietin aina, jos herkku pitäisi viedä...

Pannukakku:

... Aamupalaksi herkullista,ehkä hieman terveellisempää pannaria.Lisäsin taikinan kaurahiutaleita ja pellavansiemenrouhetta. PANNUKAKKU: 3 1/2 dl jauhoja 1 dl kaurahiutaleita 1 rkl pellavansiemenrouhetta 1 rkl sokeria 1 tl vaniljadokeria...

Suolainen bostonkakku

... Omia suosikkejani ovat pesto ja aurinkokuivattu tomaatti ja siihen viellä fetajuusto…. Mummun reseptejä penkoessa tuli vastaan suolainen bostonkakun ohje Täyte:125 g pekonia10 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä1...

Suolainen briossiboston

...hyvin pinnalle samalla kuin katuruoka..niistä saa hampurilaisiin herkulliset sämpylät. Nyt tein laitoin briossit vuokaan ja niistä tuli tosi hyvä suolainen boston. Juhlava briossi sopii hyvin juhlaan sillä tämä taikina on...