Siemennäkkäri – Herkkua!

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Aamupala/IltapalaGluteiinitonleivätleivontamaidotonnaposteltavatreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Eräänä iltana oli pakko alkaa testaamaan siemennäkkärin tekoa, koska meidän perheessä tykätään sekä näkkileivästä että siemenistä/pähkinöistä. Ohje löytyin jälleen jostakin lehdestä, tosin lehden nimeä ja nuomeroa en enää muista. Tämä oli aivan superhelppo ohje, supernopea tehdä ja aivan superhyvän makuinen. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Ohjeesta saa helposti myös gluteiinittoman vaihtamalla…
...n. 16 palaa)3 dl auringonkukansiemeniä1/2 dl hampunsiemeniä1/2 dl seesaminsiemeniä1/2 dl pellavansiemeniä1 dl kaurahiutaleita (tarvittaessa gluteiinittomia hiutaleita, vaikkapa hirssi)2 rkl perunajauhoja1-1 1/2 tl suolaa3 munaa (M-koko)Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa. Lisää...

Läheiset reseptit

Siemennäkkäri - Herkkua!

Eräänä iltana oli pakko alkaa testaamaan siemennäkkärin tekoa, koska meidän perheessä tykätään sekä näkkileivästä että siemenistä/pähkinöistä. Ohje löytyin jälleen jostakin lehdestä, tosin lehden nimeä ja...

Herkkua Jerk-possua kesäkurpitsa-feta-pinjansiemen lisukkeella

...seos valmiiden kesäkurpitsasiivujen päälle, kruunaa lisuke paahdetuilla pinjansiemenillä, fetajuustolla ja yrteillä. With ♥ from beach house kitchen. The post Herkkua Jerk-possua kesäkurpitsa-feta-pinjansiemen lisukkeella appeared first on beach house kitchen....

Terveellistä herkkua - Smoothie -jäätelö

...herkut. Tämä mansikka-nektariini-banaani-smoothie -jäätelö (kauhea nimihirviö) on hyvää ja terveellistä herkkua. Itse en lisännyt siihen mitään makeutusta, mutta mikäli käyttämäsi mansikat eivät ole makeita, voit makeuttaa sitä tarvittaessa esimerkiksi ripauksella...

Kaura-siemennäkkäri

Näitä siemennäkkäriohjeita on ruokablogit pullollaan ja minullakin jo ennestään joku. Mutta tämän vielä jaan koska tässä on oikeasti yksi oikotie onneen😊 käytin tähän ohjeeseen Risenta...

Rapea siemennäkkäri

Päätin tuotekehittää siemennäkkärireseptiä ja vihdoin sain onnistumaan version, joka oikeasti pysyy kasassa ollen samalla rapea ja hyvänmakuinen. Idea tähän näkkäriin tuli Ruotsista ostamastani VHH siemennäkkäristä, jossa...

Gluteeniton siemennäkkäri

Hei kaikki gluteenittoman ruokavalion syövereissä olevat ihmiset! Tässä teille uusi addiktoiva herkku! Itse olen suorastaan rakastunut tähän ohjeeseen. Tämä resepti sopii nimensä mukaan käytettäväksi näkkärinä,...

Herkuin siemennäkkäri

Laiska sunnuntai kului Tour de Skin päätösetappia katsellessa. On ne norjalaiset vaan kovia ja ylivoimaisia. Suomalaisnaiset selvisivät urakastaan kunnialla.Tämän päivän suurin saavutus oli ehdottomasti liesituulettimen...

Gluteeniton siemennäkkäri

Kävin syntymäpäiväkutsuilla, jossa tarjoiltiin gluteenitonta siemennäkkäriä tuorejuustotäytteen kaveriksi. Näkkäri oli niin herkullista, että minunkin piti kokeilla tehdä sitä itse. Isoon uunipellilliseen tulee: 4 dl hienoa...

Siemennäkkäri

Siemennäkkärin ohjeita on vaikka kuinka paljon. Joka kerta ei tarvitse tehdä samanlaista, vaan tätä voi soveltaa vaikka kuinka paljon. Minä jauhoin auringonkukansiemenet, koska vajaavaisessa ruoansulatuskanavassani...

Siemennäkkäri

Joku aikaa sitten oli töissä puhe siemennäkkäristä ja paljonko se kaupassa maksaa. Kohtuuhintaa kuulemma sai pulittaa, mutta ymmärtäähän tuon, kun ei nuo siemenetkään aina halvimmasta...

Siemennäkkäri, jonka tekee alle puolessa tunnissa

Olen jo pitkään kaipaillut nopeasti valmistuvaa siemenleipäreseptiä, jonka pyöräyttäisi hetkessä rankan työpäivänkin jälkeen. Arki-iltaisin kun ei aika tunnu riittävän ihan kaikkeen mitä haluaisi, niin jopa...

Siemennäkkäri

Näitä on nyt jo jonkin aikaa näkynyt niin blogeissa kuin ruokasivustoillakin ja itse päätin vihdoinkin kokeilla. Ensin tein yhden ohjeen mukaan ja sain aikaiseksi pellillisen...

Siemennäkkäri

Lainasin ihanaisen Empin pääkoppaa taas ja sain tällaisen reseptin mukaani, jonka sitten sovelsin oman valikoiman mukaan 🙂Hyvä karppaajalle (?) sekä vehnättömään ruokavalioon! 🙂 SIEMENNÄKKÄRI 2dl...

Siemennäkkäri

Tämä onkin ensimmäinen kerta kun tein näkkäriä. Sain maistaa kotona loman alkupäivinä tätä ja tähänhän meinasi ihan jäädä koukkuun. Jos tähän jää koukkuun niin  tämähän...

Siemennäkkäri

Löysin viimeinkin oman paikkakuntani kaupasta Risentan valmista seosta siemennäkkileipään. Tätä tuotetta on moni kehunut ja täytyy myöntää, että eivät suotta. Pakkaus sisältää vain siemeniä ja...

Siemennäkkäri

Moi!Bongasin tämän siemennäkkärin reseptin pari kuukautta sitten Aamulehdestä, ja siitä saakka on se ollut vakiherkku (terveellinen sellainen!) perheemme iltapalapöydässä. Näkkäri on erittäin helppo tehdä, ainoastaan...

Parempi siemennäkkäri

Aina voi kehittää jo olemassa olevaa reseptiä, joten päätin ottaa käsittelyyn jo hyväksi koetun siemennäkkäriohjeeni. Mitään valtavaa mullistusta ei reseptiin ole tullut, mutta valmistustavan pieni...

Siemennäkkäri

Superhelppo ja herkullinen näkkäri valmistuu puolessa tunnissa ja on valmis herkuteltavaksi heti jäähdyttyään. Innostuksen näkkäriin sain kyläilyreissulla ja tätä näkkäriä tulee varmasti tehtyä jatkossakin. Pellillisestä...

Siemennäkkäri

Kyllä huomaa, miten näin kevään tultua itsestäni löytyy paljon enemmän energiaa kuin talvella. Auringon lämmittäessä mieli odottaa jo kovasti kesää. Kun ulkona on upea sää,...

Tattari-siemennäkkäri

Tattari-siemennäkkäri1pss risenta siemennäkkileipäseosta9dl tattarihiutaleita1 litra kiehuvaa vettä3rkl oliiviöljyäPinnalle ripotellaan (sormisuolaa)Kaada kuuma vesi siementen ja hiutaleiden päälle.sekoita öljy sekaan ja sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina kahdelle...

Helppo & nopea siemennäkkäri

Näkkärin tekeminen ei voisi olla tämän helpompaa! Tämän maukkaan siemennäkkärin ohje on alunperin Pirkka-lehdestä. Näkkäri maistuu leivän tapaan tai vaikka ihan sellaisenaan. Näkkäri on maidoton...

Siemennäkkäri

No mutta hyvää sunnuntaita! Kun näin pyhäpäivänä sattuu heräämään kahdeksalta, sitä ehtii tehdä kaikenlaista kummallista aamupuhteeksi. Kuten imuroida. Ja paistella aamiaiseksi vähän siemennäkkäriä! Olin läntännyt...

Gluteeniton siemennäkkäri

Tätä gluteenitonta herkullista siemennäkkäriä tein jo joku aika sitten, mutta laitan nyt tännekin tämän ohjeen. Bongasin nimittäin ystäväni blogista ohjeen gluteenittomaan siemennäkkäriin.  Vähän voita päälle, niin...

Siemennäkkäri

Jokaisen trendikkään hyvinvointiruokabloggaajan sivuilta tulee löytyä siemennäkkärin ohje. Tässä on oma versioni, jollaisia on varmasti satoja samanlaisia:-) Kannattaa kokeilla, koska on ihan sika hyvää! Reilusti...

Siemennäkkäri

  Tämän jauhottoman leivän ohjeen löydät TÄSTÄ eli Manteliunelmia -blogista. Kelpais karppaajallekin...

Siemennäkkäri

Siemennäkkäri on ollut jokaisen ruokablogin kestosuosikkina jo pidemmän aikaa. Ei sillä, onhan tämä supernopea ja herkullinen välipala/iltapala/aamupala, joten miksikäs sitä ei sitten saisi hehkuttaa. Näkkäriin...

HELPPO SIEMENNÄKKÄRI

Tätä siemennäkkäriä on näkynyt jo pidemmän aikaa blogeissa ja lehtien reseptipalstoilla. Täältä resepti kuitenkin vielä uupui, joten tässä se nyt olisi. Tää näkkäri on aivan...

Pähkinäinen siemennäkkäri

Siemenistä ja pähkinöistä valmistettu näkkäri on aivan hurjan hyvää! Kun tätä tekee pellillisen, ei mene kauaa, että näkkäriä ei enää ole. Ainesmääriä voi jokainen näkkärintekijä...

Superhelppo siemennäkkäri

Siemennäkkäri on ihan parasta pikkunaposteltavaa ja kaiken lisäksi terveellistä! Siemennäkkäri on älyttömän helppo tehdä, ja vaikka yllätyksenä äidille äitienpäivänä! Ainekset sekoitetaan, levitetään leivinpaperilla vuoratulle pellille...

Siemennäkkäri

Päätin kokeilla myös näitä suosittuja itse tehtyjä siemennäkkäireitä. Valmistus oli superhelppoa ja vaivatonta. Ainekset vain sekaisin, pellille ja uuniin. Näitä siemenäkkäreitä oli tarjolla järjestämissäni Tupperware-kutsuilla. ...