Suklaajuustokakku ilman liivatetta

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: juustokakku ilman liivatettapääsiäinenreseptitsuklaasuklaakakkuJulkaistu seuraavalla sivustolla


Tässä ihanan suklainen juustokakku, joka valmistuu helposti ja ilman liivatetta. Gluteenittoman tästä kakusta saa helposti vaihtamalla keksit esimerkiksi gluteenittomiin digestiveihin, Koristelua muuttamalla tämä sopii hyvin erilaisiin juhliin tarjottavaksi, ja kesällä tämä varmasti maistuisi hyvin tuoreiden vadelmien kanssa. Ja nythän tämä suklaajuustokakku sopii oikein hyvin pääsiäisen kahvipöytään....juhliin tarjottavaksi, ja kesällä tämä varmasti maistuisi hyvin tuoreiden vadelmien kanssa. Ja nythän tämä suklaajuustokakku sopii oikein hyvin pääsiäisen kahvipöytään.Pohja(18 cm vuokaan)100g digestive keksejä2 rkl kaakaojauhetta25 g voitaTäyte2 ½ dl...

Läheiset reseptit

Suklaajuustokakku ilman liivatetta

... Tässä ihanan suklainen juustokakku, joka valmistuu helposti ja ilman liivatetta. Gluteenittoman tästä kakusta saa helposti vaihtamalla keksit esimerkiksi gluteenittomiin digestiveihin, Koristelua muuttamalla tämä sopii hyvin erilaisiin...

JOULUKALENTERI 8. Luukku: Charlotte Russe ilman liivatetta

... Olen tehnyt Charlotte Russea viimeksi yläkouluikäisenä, sillä sen salat opeteltiin köksän tunnilla. En ole aiemmin edes ajatellut, että sen tekeminen ilman liivatetta voisi onnistua kovinkaan helposti,...

Juustokakku ilman liivatetta ja kananmunaa

... Kesän paras kakku on mielestäni juustokakku, sillä se on vähän kuin jäätelöä. Juustokakku onnistuu ilman kananmunaa ja liivatetta, vaikka rakenne on enemmän pehmeä kuin liivate-kakun tapainen...

Sitruunajuustokakku ilman liivatetta /No-bake lemon cheesecake without gelatin

... Olen jo pitkään halunnut kokeilla tätä Suklaapossun Järisyttävän hyvää sitruunajuustokakkua, joka siis tehdään ilman liivatetta. Ja totta, sitruunajuustokakku oli kyllä järisyttävän hyvä, ihanan sitruunainen ja pehmeä koostumukseltaan....

Mahtavan raikas sitruunajuustokakku ilman liivatetta ja A R V O N T A

...on entistäkin mielekkäämpää ja tehokkaampaa, kun on hyvät ja monikäyttöiset koneet.Esimerkiksi keksien murskaaminen on kymmenkertaisesti mukavampaa ja nopeampaa koneella kuin vaikkapa pussissa hakaten. Marenkinen sitruunajuustokakku ilman liivatettaPohja150 g kaurakeksejä100 g turkinpippurirouhetta100...

Valkosuklaa-tuorejuustokakku ilman liivatetta tai uunia

...mielletään hieman haastaviksi. Tämän valkosuklaa-tuorejuustokakun valmistus on kuitenkin todella, todella helppoa. Eikä sen valmistukseen tarvita lainkaan liivatetta tai uunia, joten valmistus on mahdollista monenlaisissa oloissa esim mökillä! Juustokakut ovat siitäkin...

Superhelppo sitruunajuustokakku ilman liivatetta

Mieleni tekee vinkata teille tästä suussasulavasta liivatteettomasta sitruunajuustokakusta. Suklaapossu-blogista löytyy selkeät ohjeet tämän kuuden ainesosan kakun tekemiseen, mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan se menee näin: Murusta noin 15...

Juustokakku ilman liivatetta.

Japan juustokakusta lainattu kuva kun omasta ei tullu otettua 😉Hillosokerilla menee kuulemma kökkelöksi juustakakku niin piti kokeilla itekin 😛 Eihän se nyt mennyt ja hämmentävän...

"Snickers"-jäätelökakku ilman jäätelökonetta

... Kesän magein ”Snickers”-jäätelökakku tehdään ilman jäätelökonetta. Se maistuu ihanasti suolapähkinöiltä ja makealta karamellilta. Se on lisäksi suklaapatukkaista esikuvaansa terveellisempi vaihtoehto, sillä se on maidoton, gluteeniton ja...

Jokamiehenoikeudet ja luonnossa liikkuminen

...ja lehtiartikkeleiden riveiltä löytyy mitä erilaisimpia tulkintoja tutuista oikeuksista. Saako kasvien juuria kerätä ilman maanomistajan lupaa? Entä ovatko mustikka ja puolukka varpukasveina rinnastettavissa heinävartisiin kasveihin vai puihin? Saako puista ottaa...

Twix-palat ilman uunia ja hellaa (gluteeniton, viljaton, maidoton, munaton, ilman valkaistua sokeria, vegaaninen, paleo)

Kerroin aiemmin, että kävin kertomassa paikallisille Nuorille Martoille raakakakuista ja tein tilaisuuteen mansikka-mango-sitruunaraakakakun sekä Twix-paloja. Twix-paloilla tarkoitan tässä pieniä neliöksi leikattuja suupaloja, joissa on ”keksipohja”,...

Syntisen hyvä Suklaajuustokakku (liivatteeton)

...muuttaisi. Tai, no meninkin sanomaan… Jos nyt jotakin muuttaisin, niin ehkä täytteeseen voisi lisätä liivatelehtiä jämäköittämään kakkua lisää, mutta tällä kertaa halusin ilman liivatetta tehtävän kakun.Kakku hyytyy siis pelkän suklaan...

Jouluinen suklaajuustokakku

... Suklaakakku, suklaajuustokakku, uunissa paistettu suklaajuustokakku. Alkuperäinen resepti on Soppa365-sivustolta. Yhden version teinkin vuoden viimeiseen viini-iltaan portviinien kaveriksi. Tein pohjan ohjeen mukaan, mutta uskokaa tai älkää, sössin...

Hyydytetty suklaajuustokakku

... Tässä teille ihan loistavan suklaa-juustokakun ohje:Ihan loistava hyydytetty suklaajuustokakku, hiukan alkuperäisestä reseptistä muunneltu. Itse kun en voi maitotuotteita käyttää.Alkuperäisessä ohjeessa valkuaisvaahdon tilalle on käytetty 4 dl kuohukermaa. Tottakai...

Suklaajuustokakku

... Siinä se on! Voi kuulkaa tätä oli odotettu. Edellinen suklaajuustokakku päätyi epic fail tapaan lattialle suoraan uunista joten tällä kertaa olin supervarovainen, lopputulos osoitti että kannatti....

Minttu-suklaajuustokakku brownie-pohjalla

... Maistuisiko Juhannuksen herkkupöytään kuohuvan kaveriksi minttu-suklaajuustokakku?Viime viikolla vietin 29-vuotis syntymäpäiviäni ja päätin päivääni varten valmistaa itselleni kakun. Koska en ole täytekakkujen suuri ystävä, valmistin juustokakun yhdellä...

Häränhäntäkeittoa, Ihanaa siikaa ja helppo suklaajuustokakku

...ne siinä itsensä hoitivat) Pääruoaksi *yllätys yllätys* kalaa. Uunissa paistettua siikaa ja  perunasalaattia. Jälkiruoaksi varsinaista lohtuherkkua, helppo suklaajuustokakku, joka muuten hävisi viimeistä murua myöden noin 10 minuutissa…täytynee tehdä udelleen lähipäivinä....

Sweet thing, you make my heart sing! - hurmaava gluteeniton suklaajuustokakku browniepohjalla

...ja sen seurauksena syntyi älyttömän hyvä kinuskinen suklaajuustokakku browniepohjalla. Pohjaan käytin Urtekram kaurajauhoja, jotka toivat pohjaan oman makunsa ja mukavan rouhean rakenteen. Täytteeseen käytin pääasiassa laktoosittomia tuotteita, joskin suklaassa on...

Mango-Passionkakku gluteenittomasti ilman kananmunaa

...voisi olla jämympää, nyt jouduin hyydyttelemään täytettä jonkin aikaa ennen kuin uskalsin nostaa toisen puolen kakkupohjasta täytteen päälle. Mietin kyllä myös, että  jos vegegeeli, joka alkuperäisessä ohjeessa on, toimii liivatetta...

Me and my chocolate ice cream! - superhelppo suklaajäätelö ilman jäätelökonetta

... Mä oon aivan innostunut näistä helpoista jäätelöistä, jotka valmistuvat näppärästi ilman jäätelökonetta. Jokin aika sitten tein raparperijäätelöä, nyt oli suklaisen version vuoro. Käytin jäätelöön sekä hasselpähkinäsuklaata...

Kuningatarjäätelöä ilman konetta

...hiilareita ja sen jälkeen tavoite on tehdä myös leipomista mutta muusta kuin vehnäjauhosta 🙂 Mielenkiintoista! Mökillä tehtiin kuningatarjäätelöä ilman konetta ja hyvin maistui koko konkkaronkalle. Lisäksihän voi laittaa vielä muitakin...

Helppo marjapiirakka ilman vatkainta

...osallistuneet marjojen keräämiseen suurella innolla ja varsinkin vattuja ollaan saatu pakkaseen jo litratolkulla, jee!   Eilen illalla tein marjapiirakkaa ja tällä piirakkapohjalla se onnistui helposti ilman äänekästä sähkövatkainta. Unilleen menneet...

Suklaapalat ilman uunia

...kuin kuuta nousevaa. Järkyttyneenä ymmärrä, että lopullinen budjetti on kasvanut huomattavasti, mutta hei, ainakin olohuone tulee näyttämään hyvältä. Säilömäänkin olen jo päässyt. Ilman mitään ihmeellisempiä kommervenkkejä ja kehittelyjä päädyin tekemään...

Ihmemarenki (ilman kananmunia)

... Olin vielä täysin tietämätön koko asian olemassaolosta viime viikolla kun ystäväni alkoi arkibrunssilla höpöttää ihmemarengista, joka valmistetaan ilman kananmunia. Ensin ajattelin tietenkin, että hän on taas seonnut....

Tuhti mokkajäätelö ilman jäätelökonetta

...jälleen muokattu helposta, ilman jäätelökonetta onnistuvasta kahden aineen jäätelöohjeesta. Lisäsin ohjeeseen vain kaakaojauhetta sekä espresso-pikakahvijauhetta. Helppoa ja nopeaa. Jäätelöstä tuli makea, ihanan mokkainen, kaakaoinen, täyteläinen, pehmeä, herkullinen, tuhti eli nam!...

Kesä ilman jäätelöä on kuin...

...kokoajan, aina ja iankaikkisesti herkkuihin. Roosputtonin koekeittijössä innostuttiin kovasti maailman helpoimmasta jäätelöstä, jonka voi tehdä ilman jäätelökonetta. Pienen viinimäärän ja mansikoiden innostamana pakastimeen meni n. 1,5 litran vuoka täynnä, no...

vadelma-suklaajuustokakku

Heippa pitkästä aikaa! Pahoitteluni muutaman kuukauden kestäneestä hiljaisuudesta blogissani. Minulla on kevät ollut kovin hektinen, joten olen joutunut jättämään blogin päivittämisen hetkeksi. Alkukeväästä pänttäsin työpaikan...

Jouluinen appelsiini-suklaajuustokakku

Heippa! Edellisestä postauksesta onkin jo vierähtänyt aikaa, sillä joulun valmistelut ovat pitäneet kiireisenä. Tässä olisi kuitenkin yksi resepti, jota en malttanut olla jakamatta. Viikolla tuli...

Suklaajuustokakku

...sulavimmat suklaiset herkut” – kirjasta. Kuvassa tämä näytti niin hyvältä, etä oli testattava. SuklaajuustokakkuKuten kuvasta näkyy, niin kakku hieman lässähti uunista oton jälkeen. Kovin esteettisen näköinen tämä minun kakku ei...

Samettinen suklaajuustokakku

...löytynyttä ohjetta. Oli kyllä erittäin suunmukainen kakku, jos vaan siis rakastaa yhdistelmää suklaa, mansikka ja kermavaahto! ☺ Suosittelen leipomaan kakun pari päivää ennen tarjoilua, niin on sit heti tarjottaessa parhaimmillaan.Suklaajuustokakku...