Feta-punakaalikvinoa, sateenkaariruokaa

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: alkuruoatarabimaatgluteenitonillanistujaisetKasvisruokaLisukkeetlounaspääruoatpääsiäinenreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Voi jee, kohta on pääsiäinen!
Pääsiäinen on minulle hyvin maallinen juhla; lähinnä se merkitsee kevättä, aurinkoa, hiihtämistä, perheen kanssa hengailua, suklaamunia ja ihania herkkuja. 🙂
Ja hei, meillä kävi sunnuntaina ekat virpojat vuosiin! Olin pikkasen innoissani. Saivat hyvät eväät. 🙂

Näin kevään korvilla on ihana myös kokata…
...dl kvinoaa1 parsakaalin nuppu (n. 200 g)1,5 dl vettä1tl kasvisfondia2 tl valkoviinietikkaa5 cm inkivääriä1/2 granaattiomena200 g fetajuustoa2 kuivattua viikunaa5 kuivattua aprikoosia1/2 rkl sokeriasuolaapippuria Huuhtele kvinoa ja keitä kvinoa kypsäksi paketin...

Läheiset reseptit

Feta-punakaalikvinoa, sateenkaariruokaa

...tähän sateenkaaren värejä toistavaan annokseen kauppakassissa kotiin matkustaneen punakaalin avustuksella.Vihreää, lilaa, punaista, keltaista… Mätsää hyvin tulppaaneihin! Ehkä tässä resepti myös pääsiäisen herkkuhetkiin? Suklaamunan aperitiiviksi. 🙂 Feta-punakaalikvinoa (3-4:lle) 400 g punakaalia1,5...

Latva-artisokka-feta-sardiinipiiras – Artishoki-feta-sardiinipirukas

...alla latva-artisokka ja leikkaa palat neljäksi. Leikkaa feta kuutioiksi. Siivilöi ja paloittele sardiinit. Laita kaikki ainesosat lautaselle. Vatkaa kulhossa rikot munat, lisää kerma ja mausteet sekä sekoita joukkon. Poista chilipalkosta...

Kaksi erilaista feta-pinaattipiirakkaa eri pohjilla

...sienet, sipuli, feta ja tilli. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kumoa täyte piirakkapohjan päälle ja tasoita se. Asettele koristeeksi varatut sienisiivut piirakan päälle. Paista piirakkaa 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia,...

Feta-pinaattipiirakka

...myös loppufeta ja lopuksi kaada munakermaseos piirakan päälle. Koristele vielä piirakka kirsikkatomaatin puolikkailla.7. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin kullanruskea Feta-pinaattipiirakka maistuu mun...

Feta-paprikamuffinssit

...chilillä, mustapippurilla ja suolalla. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe ja suola. Lisää joukkoon juustoraaste, kananmunat, juokseva rasva, persiljasilppu ja maito. Sekoita tasaiseksi massaksi. Murustele feta ja lisää siitä noin puolet jäähtyneiden...

Feta-pinaatirisotto

... Mulla jäi feta-pinaatipasteijoista täytettä yli ja ensiksi ajattelin laittaa sen munakkaan täytteeksi, mutta sitten keksin, että teenkin pitkästä aikaa risottoa.  Feta-pinaatirisotto 1 sipuli2 valkosipulinkynttä25g voita3dl risottoriisiä2dl...

Feta-lihapullat

...korppujauhoja1½tl suolaa1½tl mustapippuria2tl jauhettua paprikaa1tl juustokuminaa1 kananmuna Kuullota pannulla hienonnettu sipuli. Lisää kulhoon kermaviilinja korppujauhot. Anna turvota hetki. Sekoita joukkoon sipulit, jauheliha, feta ja mausteet. Lisää lopuksi kananmuna ja sekoita...

Feta-couscous-pinaattilätyt

...keitä couscousit. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja paista pannulla yksi lätty kerrallaan.  Todella iisi resepti ja halpa! Pakastepinaatti  ja couscousit on Rainbown ja munat sekä feta Lidlistä. Reseptistä tuli 6-7...

Haaveilua ruokapöydän ympärillä ja feta-kasvispiirakkaa

...jälkeen olimme yhtä hienoa kokemusta rikkaampia. Tänään oli hyvä ilta. Siinä keskustelun soljuessa söimme samalla feta-kasvispiirakkaa, sipulipiirakkaa ja mojitosalaattia.  Feta-kasvispiirakan alkuperäinen ohje löytyi täältä. Feta-kasvispiirakka Pohja: 100 g voita tai...

Feta-broileripiirakka (pellillinen)

...pohjan päälle broilerit, paprikat, kevätsipulit ja lopuksi murustele pinnalle feta. Notkista kulhossa tuorejuusto, lisää sitten munat ja lopuksi juustokerma ja suolaa. Lusikoi tämä täytteiden päälle. Paista 200 asteessa alatasolla noin...

Feta-granaattiomena-couscous

...juustoja joten siksi tiesin tämänkin couscousin olevan taivaallista koska siinä yhdistyy suolainen feta ja granaattiomena. Feta-granaattiomenacouscous4 dl couscousia4 dl kasvislientä200g fetaa1 granaattiomenan siemenet1 puntti minttua1 sitruunan mehu6 rkl oliiviöljyäsuolaamustaapippuria Kiehauta...

Feta-broilerikastike

... Tein tänään ruuaksi feta-broilerikastiketta riisi-ruislisäkkeeellä. Kastikkeen ainekset kerääntyivät lähinnä siitä, mitä kaapissa taas sattui olemaan. Yllättävän hyvää siitä tuli, vaikka suht yksinkertainen olikin. Feta-broilerikastike riisi-ruislisäkkeellä. Feta-broilerikastike...

Pinaatti-feta pasta.

...olisikin, niin oli tämä kyllä näinkin vallan mainiota. Kevyempää lounaaksi sopivaa (miehelle keitin nakkeja päivälliselle) ja mainio kasvisruoka. Pinaatti-feta pasta. Tummaa pastaa keitettyä 1pss pakastepinaattia sulatettuna200g fetajuustoa1dl vettä1 purjo (valkoinen...

Feta-pinaattipiirakka

...Paloittele feta kuutioiksi ja levitä se pinaatin sekaan. Sekoita ruokakerma, creme fraiche ja kananmunat kulhossa ja lisää mustapippuria maun mukaan. Kaada seos fetan ja pinaatin päälle.4. Tiputtele päälle halkaistuja kirsikkatomaatteja...

Feta-parsakaalipiirakka

... Feta on hyvää ja parsakaali on hyvää – niistä tehtyä piirakkaa syö mielellään. Tämä oli sellainen muuten vaan – piirakka, kun teki mieli leipoa jotain, mutta...

Feta-pinaattipasta

...basilika ja lisää pannulle lopussa pähkinöiden ja kuutioidun fetan kanssa kanssa. Kuumenna nopeasti.Valuta pasta ja tarjoile heti.Tämä oli oikeasti todella hyvää! Emme kumpikaan jääneet kaipaamaan lihaa annoksesta. Feta ja pähkinät...

Kasvis-feta-kuskuspannusta vahingossa hyvää

...kimpaletta (kuvan paketti) fetaa1,5 dl keitettyä kuskusiaKeitä kuskus ohjeen mukaan. Kuori/pese ja paloittele sipuli, paprika ja herkkusienet ja kuullota ne pannussa. Lisää joukkoon pavut sekä feta. Lämmitä ja nauti....

Feta-pinaattipasta

...on tasaista. Keitä pasta reilusti suolatussa vedessä al dente ja kaada keitinvesi pois, älä huuhtele. Lisää kastike pastan joukkoon ja tarkista maku. Lisää loput feta murennettuna annosten päälle —...

Salami-feta-tomaattipiirakka

...sekaan.Raasta juusto ja lisää.Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle. Murenna feta pinnalle ja lisää puolitetut kirsikkatomaatit leikkauspinta ylöspäin. Paista 200 asteisen uunin alatasolla n. 20 minuuttia. Maukasta herkkua iltapalaksi, kahvipöytään, illanistujaisiin tai...

Feta-salamimuffinssit

...vehnäjauhot ja leivinjauhe.Sekoita keskenään maito, ruokaöljy, silputtu basilika ja kananmunat. Yhdistä seokset keskenään kevyesti vatkaamalla. Kuutioi feta, suikaloi salami ja pilko paprika pieniksi paloiksi. Lisää ne taikinan sekaan kevyesti sekoittaen.Annostele taikina muffinssivuokiin. Paista...

Feta-punajuuri-lehtikaali-linssi ja uunivuoka

...kypsyneet.Poista lehtikaaleista lehtiruodit ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.Laita uunipadan pohjalle loraus oliiviöljyä, kerros linssejä, punajuuria ja lehtikaalia. Murenna päälle käsin kolmasosa fetasta, toista kerrokset ja murenna kaikki loppu feta päällimmäiseksi. Paista...

Feta-tomaattipiirakka

... Feta-tomaattipiirasSuolaiset piirakat ovat helppoja sekä nopeita valmistaa, samalla niihin saa upotettua kaapeista kaikki ruoanjämät. Tähän piirakkaan laitoin kaikki jääkaapista löytyneet tomaatit ja juustot. Lopputulos oli enemmän...

FETA-JOGURTTIPIIRAAT

... n. 14 pikkupiirasta Jogurttitaikina:4 dl vehnäjauhoja1 1/4 dl turkkilaista jogurttia1/2 tl suolaa Täyte:250 g feta- tai salaattijuustoa50 g juustoraastetta (esim. Edam)2 munaa1/2 dl silputtua persiljaa 1/2 rkl...

Lihavartaat ja turkkilainen Gözleme, eli feta-pinaatti focaccia

...pinaatilla, valkosipulilla ja fetajuustolla täytetty focacciatyyppinen leipä nyt mitenkään erityisen epäterveellisiltä vaikuta, vaikka näihin voita tulee! Gluteenittomat lihavartaat laitoin maustumaan jo edellisiltana (ja tein tuplasatsin). Alkuperäisestä reseptistä poiketen lisäsin niihin myös pari teelusikallista kuivattua...

Feta-salamimuffinssit

...vehnäjauhot ja leivinjauhe.Sekoita keskenään maito, ruokaöljy, silputtu basilika ja kananmunat. Yhdistä seokset keskenään kevyesti vatkaamalla. Kuutioi feta, suikaloi salami ja pilko paprika pieniksi paloiksi. Lisää ne taikinan sekaan kevyesti sekoittaen.Annostele taikina muffinssivuokiin. Paista...

Gluteenittomat yrttiset feta-pestomuffinit

...lehtiämaustettua Creme Bonjour kermavalmistetta Mittaa kaikki ainekset valmiiksi. Munat ja sokeri yhteen kulhoon, nesteet yhteen, feta ja juusto yhteen ja kuivat aineet sekä mausteet yhteen. Hakkaa veitsellä tai leikkaa saksilla...

Sitruuna-valkosuklaa cookiet ja feta-pinaattipiirakka

...arvatkaa huviksenne kuka taas kerran syöpötteli pellillisen keksejä? Röyh.) ja feta-pinaattipiirakkaa. Keksien resepti löytyi Annie’s noms-blogista ja oli kyllä erittäin herkullista. Piirakkapohja oli vanha tuttu Herkku ja koukku-blogista. Alkuperäisessä keksireseptissä...

Feta-pinaattipiirakka suolakeksipohjalla

... Tervehdys! Unohdin laittaa suolaiset tarjottavat merirosvosynttäreiltä, siellä oli mm. tätä piirakkaa johon idean löysin  ihanasta Annin uunissa-blogista. Anni oli leiponut söpöjä ja helppoja feta-pinaattipiiraita lehtitaikinapohjalla ja...

Feta-pinaattinyytit

... Nämä herkulliset feta-pinaattinyytit ovat mukavaa pikkusuolaista kahvipöytään. Ne ovat suhteellisen nopea valmistaa ja täytteen voi valmistaa hyvin myös omista suosikeista. Feta-pinaattinyytit: 6 kpl lehtitaikinalevyjäpussillinen (á 150 g) pakastepinaattia1...

Feta-pinaattipiiras

...Lisää vettä ja muodosta taikina.  Painele taikina piirakkavuokaan reunoja myöten. Laita vuoka jääkaappiin ja valmista täyte.Sekoita pinaatti, kananmunat, maito, kerma ja mausteet sekaisin. Kuutioi feta ja laita piirakkapohjan päälle. Kaada täyte...