Viimeviikko kuvina osa 4

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: KuulumisiaKuviareseptitViimeviikkoJulkaistu seuraavalla sivustolla

No heips! Ja pahoittelut ettei tää nyt tullut maanantaina.. Mun oli tarkotus tehä tää postaus eilen heti kun tulin salilta kotiin, tosin kävi, koska siivosin melkeen 3h aden aikaan saannoksia ☺
Pääsin vasta 00.20 sänkyyn enkä jaksanu enään alkaa kirjottamaan kun aivot kävi muutenkin ylikierroksilla kiukusta.
Mutta..Laitettiin toissaviikolla…
...siellä päädyssä missä on lidl.Siellä on älyttömän hyvät ruuat sieltä saa vaikka mitä tofu ja kasvisruokiakin 🙂 Tatuoinnin suunittelua ja haaveilua.. Taas kauhea kasa pieneks jääneitä vaatteita.. 🙁Hirveetä vauhtia tuo poika...

Läheiset reseptit

Viimeviikko kuvina osa 4

...samassa asunnossa 4 vuotta eikä meille oo kertaakaan eksyny virpojia.Tänä(kin) pääsiäisenä ostin kuitenkin varmuuden vuoksi virpojille herkkuja.Vaan ei kukaan taaskaan käyny.Ite muistan pentuna kun virpominen oli sairaan siistiä ja muiden...

Vuonna 2014 luetut kirjat

...Nyt kuitenkin tästä on ilmestynyt esi-osa, joka kyllä kiinnostaisi. Mutta kun muistissa on tämän tahmea lukukokemus, niin uskon että jätän sen väliin. 4. Charlaine Harris: Veren sitomat (Sookie Stackhouse #8)...

Surf and Turf riisinuudelit ja tunnelmallinen pihavalaistus osa 4!

...tunnelmaa luo Airamin Mussla-valosarjan  paristokäyttöinen simpukkavalosarja. With ♥ from beach house kitchen The post Surf and Turf riisinuudelit ja tunnelmallinen pihavalaistus osa 4! appeared first on Beach house kitchen....

Surf and Turf riisinuudelit ja tunnelmallinen pihavalaistus osa 4!

...tunnelmaa luo Airamin Mussla-valosarjan  paristokäyttöinen simpukkavalosarja. With ♥ from beach house kitchen The post Surf and Turf riisinuudelit ja tunnelmallinen pihavalaistus osa 4! appeared first on Beach house kitchen....

Roadtrip 4/4

Kaikki hyvä päättyy aikanaan ja niin myös meidän roadtrip alkoi Italian destinationin jälkeen lähetä loppuaan. Italiasta kurvasimme Itävallan läpi takaisin eteläiseen Saksaan, Garmisch-Partenkircheniin ja parkkeerasimme...

Keittokirjahaaste, osa 4: Iskuruokaa ;-)

Päätin pari viikkoa sitten käyttää yrttipenkkini viimeiset salviat tältä vuodelta, ja muistelin että eräässä keittokirjassani oli jopa parikin salviareseptiä. Kyseinen kirja on Keni Simolan ja...

Vauvanruokavinkkejä osa 2: vihannekset 4-7-kuiselle

... Kuopuksemme on siinä iässä, että keittiössämme on taas vauvanruokatehdas. Julkaisinkin yhden vauvanruokavinkkipostauksen jo pari vuotta sitten, ja nyt ajattelin jatkaa sarjaa. Osan 3, puurot sekä hedelmä-...

Reissussa osa 4 - Gotlanti, Fårö

Arki kohta koittaa, niin hyvä vielä palata muistelemaan kesälomareissua.Oikeasti tässä ollut kaikenlaista, ettei juuri blogia ole ehtinyt miettimään.Toisaalta tällä nyt yrittää saada ajatusia vähän toisaallekin....

Ruokaviikko osa 4

Kuningatarpiirakka, meidän välipalamme. Herkullinen. Tarkoituksena oli tehdä mustikkapiirakkaa ja heittää vatukat pakkaseen, mutta kun esikoisemme kuuli isänsä pohdiskelun kuningatarpiirakasta, muuttui suunnitelma ja kuningatarpiirakkaahan tehtiin. Hän...

Soppatykitys osa 4: Pho

Blogi on puolivahingossa viettänyt hiljaiseloa. En ole oiken saanut kiinni mistään kirjoittamisen arvoisesta vaikka hyvää ruokaa on ollut pöydässä monena päivänä. Valmistin vehnähapanjuurta ja kokeilin...

Itsetehty sima – vapun ykkösjuoma

...kuoren keltainen osa1/5 tl tuorehiivaa (herneen kokoinen pala) pulloon: sokeria, rusinoita Pese sitruunat hyvin. Käytä luomua, jos mahdollista. Kuori sitruunan keltainen osa esim. perunan kuorimisveitsellä. Poista sitruunoista vaalea osa kokonaan...

Makumatka Kiinaan Osa 2: Sichuan

...valtaan Sichuanilaisen keittiön ja kirjoitan ehkä vähän aiheen vierestäkin. Ja tässäkin on kestänyt aikaa, sillä kesäni vei toinen elämäni suurista rakkauksista, eli teatteri ja pääosa Kekkosena Korpilahden teatterissa. Kesäkuussa ei...

Gastrodontin Espanja - Osa 1: Tapas.

...merkitys tärkeä. Taas kerran Gibraltarin takia. Hispania sai laajan tieverkoston kivisiltoineen ja kievareineen, minkä ansiosta Rooma sai legioonat paikalle nopeasti. Osa silloista on edelleen käytössä. Kyllä roomalaiset rakentaa osasivat. Vaikka...

Päivä kuvina - kesälomalla

... Päätin tehdä taas päivä kuvina -postauksen, näin kesälomalla ollessa.Edelliset päivät löytyy alta, ne on linkkejä, joita klikkaamalla pääsee kyseiseen postaukseen:ensimmäinen. Kevin 4kk – kotiäitinä toinen, Kevin...

4-vuotiaan palomiessynttärit

...paljon muita herkkuja, etteivät normaalisti aina taattua olevat porkkanatikut ja dippi jaksaneet niin kovasti innostaa. Popcorn-kupit sen sijaan olivat iso hitti! Suurin osa lapsista nappasi omansa käteensä heti ne nähdessään...

Pääsiäinen. Osa II

...ja lohko maa-artisokat ja perunat. Laita ne heti kylmään veteen, jossa on vähän sitruunamehua. Kaada osa vedestä pois, kun alat keittämään. Lisää kerma. Keitä kypsiksi. Kaada osa nesteestä pois. Soseuta...

Intia, osa 2: Häät

...ollut. Parasta oli, että olin osa perhettä ja sain kokea kaiken läheltä – tietysti myös tunteiden tasolla kokemus oli suurempi, kun sain seurata minulle tärkeän henkilön hääseremonioita. Kyseessä oli siis...

Osa 19 - Leipää meiltä ja maailmalta

...joten ryhdyin tuumasta toimeen… Hiivaleipä (2kpl) 0,5l vettä2/3 tuorehiiva1rkl suolaareilu 1rkl siirappia13-14dl hiivaleipäjauhoja25g leivontamargariinia Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, siirappi ja suurin osa jauhoista ensin puuhaarukalla sekoittaen ja lopulta...

Viirivehka uuteen multaan

...1 osa kompostoitua multaa, 1 osa turvetta ja yksi osa perliittiä tai karkeaa hiekkaa. Tärkeintä oli säilyttää seoksen ilmavuus ja nopea kuivuvuus. Päädyin seuraavaa seokseen: 1 osa Kekkilän harkkoturvetta (hapanta),...

Osa 14 - Toinen normipäivä

...ranskanperunamaustetta1 sipuli 1/2 punainen chili2 kynttä valkosipulia2rkl vehnäjauhoja2rkl margariinia2dl maitoa2dl paksua ruokakermaa125g juustoraastetta Keitä pasta. Huuhtele ja pilko parsakaali sekä osa varresta kattilaan. Keitä suolavedessä viitisen minuuttia. Sekoita pastat ja...

Reseptejä YO-juhliin, osa III, tuulihatut

...notkistamaan seosta, jätä tarvittaessa osa kermaviilistä käyttämättä, jottei seoksesta tule liian löysää. Anna maustua jääkaapissa2. Leikkaa tuulihatun lakki puoliksi irti ja täytä tuulihattu täytteellä juuri ennen tarjoilua ARTISOKKATÄYTE100g maustamatonta tuorejuustoa...

Rooma, osa 1

...nurkilta hotelli Whitesta, joka oli 4 tähden hotelli kivasti siinä kivenheiton päässä kaikista Rooman tunneituimmista nähtävyyksistä.Koska kuvia on paljon, jaoin kuvat kolmeen osaan. Tässä ensimmäinen osa: Olin muuten ensimmäistä kertaa elämässäni...

Kuinka toteutan paaston oikein? - Tietoa ja kokemuksia osa 2.

...1,2 kiloa, mutta tästä suurin osa on maksan sekä lihasten glykogeenia (varastohiilihydraattia) ja siihen sitoutunutta nestettä. Heti, kun keho saa jälleen riittävästi hiilihydraattia ruoan ja juoman muodossa suurin osa tästä painosta tulee takaisin. 1 gramma...

Mustaa lohta ja raakaa kakkua humppaliiterissä: valokuvausworkshop osa II

...1 limen mehu —– 200 g ranskankermaa —– 800 merilohta fileenä hienoa merisuolaa Leikkaa purjo kahteen osaan: vaalea varsiosa erikseen ja tummemmat lehdet erikseen. Halkaise molemmat osat pitkittäin, huuhtele väleistä...

Parhaat pestot (4 reseptiä)

...valkosipulinkynsi, juustoraaste, mantelijauhe ja osaöljystä. Lisää öljyä kunnes muodostuu tasainen kastike, mausta suolalla.VOIKUKKA-SUOLAHEINÄPESTOnoin 4 dl nuoria voikukanlehtiämuutamia suolaheinänlehtiä2 dl juustoraastetta1 dl mantelijauhetta1,5-2 dl oliiviöljyäsuolaa maun mukaan Hienonna voikukan- ja suolaheinänlehdet...

Osa 24 - Sämpylät

...joukkoon sokeri, suola, siemenet, vehnäjauhot ja suurin osa hiivaleipäjauhoista ensin puuhaarukalla sekoittaen ja sitten kädellä alustaen. Lisää rasva ja loput hiivaleipäjauhot. Kohota vedottomassa paikassa liinan alla noin 30min. Vaivaa taikina...

Lasagne osa II (viljaton, vähähiilihydraattinen)

...aina heittää aina esim. sieniä, pinaattia, porkkanaa jne.. Itse olen käyttänyt sekä pinaattia että sieniä. Toimii hyvin! Ja kannattaa vähän lisätä tulisuutta esim. sambal oelekilla. Tulee hyvää. 🙂 Lasagne-lätyt osa...

Pikaburritoita ja tunnelmavalaistusta pihalle osa 3!

...niitä hämäräkuvia, joissa valaistus todella pääsee esille! Mukavan aurinkoista päivää! With ♥ from beach house kitchen The post Pikaburritoita ja tunnelmavalaistusta pihalle osa 3! appeared first on beach house kitchen....

Vauvanruokavinkkejä, osa 3: puurot sekä hedelmä- ja marjalisukkeet

... Hiljattain kirjoitin vauvan itse tehdyistä ruoista osan kaksi, kasvissoseista vauvalle, ja pari vuotta sitten osan yksi, sekalaisia vinkkejä sekä bataatti-kanaruokareseptin. Tässä seuraa sarjan kolmas osa, jossa...

Kasvis-halloumihampurilaiset ja piha osa 2

...Myssyfarmin hernerouhetta 2 dl ohrahiutaleita 6 dl kasvislientä 4 dl juuresraastetta (esim. perunaa ja porkkanaa) 1 sipuli 2 rkl Myssyfarmin kylmäpuristettua luomurypsiöljyä yrttejä ja suolaa (+ valkosipulinkynsi, oma lisäys) Kiehauta...