Mökkihöperön töhnikset

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: herkuthupsjuhlatreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Vietimme viikon talvimaisemissa Yllästunturin kupeessa Äkäslompolossa. Mökkiolosuhteissa ruoanlaitossa saa käyttää vähän luovuutta, vaikka paljon mukavuuksia olikin tarjolla. Lähinnä ongelmia tuottaa se, ettei kaikkia tarvikkeita viitsi ostaa viikon vuoksi, eikä tietenkään ihan kaikkia kodinkoneita ole saatavilla. Tämä ei kuitenkaan estänyt minua kokeilemasta intagramista bongaamaani uutta pääsiäisherkkua eli täytettyjä suklaamunia. Instagramista…
...suklaa vähitellen tuorejuuston joukkoon. Lisää sitruunanehu. Sekoita sitten puolet valkuaisvaahdosta suklaaseokseen ja vasta sitten puolet.Lemon curd eli sitruunatahna1 sitruuna2 keltuaistaN. 0,5 dl hunajaa50 g voita Laita kattilaan keltuaiset ja hunaja...

Läheiset reseptit

Mökkihöperön töhnikset

Vietimme viikon talvimaisemissa Yllästunturin kupeessa Äkäslompolossa. Mökkiolosuhteissa ruoanlaitossa saa käyttää vähän luovuutta, vaikka paljon mukavuuksia olikin tarjolla. Lähinnä ongelmia tuottaa se, ettei kaikkia tarvikkeita viitsi...